Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Ο Κύριος Λαζόπουλος γιά μιά ακόμα φορά μελό υποστηρικτής τής εκάστοτες Εξουσίας,που κατευνάζει τά πλήθη μέσω τής τηλεοράσεως χαϊδεύοντας αυτιά και διαφημίζοντας τήν νέα του θεατρική παράσταση..................

Ο Κύριος Λαζόπουλος γιά μιά ακόμα φορά μελό υποστηρικτής τής εκάστοτες Εξουσίας,που κατευνάζει τά πλήθη μέσω τής τηλεοράσεως χαϊδεύοντας αυτιά και διαφημίζοντας τήν νέα του θεατρική παράσταση..................

Χαϊδεύει ή όχι, αλήθειες λέει κ δείχνει με φωτογραφίες κ βίντεο...

Στην δική μου γλώσσα τον ονομάζω ´οργανικό διανοούμενο τής Εξουσίας´.

Κοιτάς το δέντρο κ όχι το δάσος...δλδ τον παρουσιαστή κ όχι την ουσία των βίντεο κ των φωτογραφιών...αυτόν χαρακτήρισέ τον όπως θες...

Ομαδα τσιγγανων επιτιθεται στα ανω Λιοσια.
Διακοπη δρομολογιων.(ανακοινωση)
Το πλιατσικο τον "αλλοδαπων"συνεχιζεται στο κεντρο γυρο απο την ομονοια.
Οι "αναρχικοι" πσαχνουν τους αστυνομικους για επιθεσεις.(παμε στα τυφλα πλεων)
Δεν παμε καλα.
(ραδιο sky)

Στέλνω και εγώ μέσα από το Forum τα συλλυπητήρια μου σε να νέο παιδί που έφυγε άδικα από την ζωή .Tην οργή μου που καίνε την Ελλάδα .Και τους αλλοδαπούς που κατασπάραξαν τα μαγαζιά.

Re: Απάντηση: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Οχι και αμυντικα θεματα!
Στρατηγικη φιλε μου!-bye-
(αν λες για το δικο μου)

Φιλε μου δεν έχω πρόβλημα με κανένα απο τα δύο περιοδικά, και με συγχωρείς αν φάνηκε έτσι. :)
Και στην ανάλυση που πόσταρες πέραν από κάπιοα σχόλια είχε και εκεί αρκετά σωστά πράματα. Απλά το ανέφερα γιατί υπήρχε μία εμμονή συσχέτισης του indymedia με κάθε μή αρεστή πληροφορία ασχέτως την προέλευσή της.

Απλά αυτό που υποστηρίζω είναι οτι αλήθειες λέγονται απο πολλές πλευρές της ενημέρωσης. Ο καθένας είναι όσο αξιόπιστος όσο η συγκεκριμένη είδηση που αναφέρει κάθε φορά. Ο Λαζόπουλος ότι και να πούμε γιαυτόν, δεν μπορείς να πείς οτι μιλάει λάθος, επειδή δεν μας αρέσουν αυτά που λέει. Ο Κανάκης που μίλαγε χθές, επίσης. Ο Ψαριανός ακόμα περισσότερο...

Είναι η μοναδική μας ελπίδα για πλήρη ενημέρωση η μη προσκόληση σε συγκεκριμένες πηγές και η ανάδειξη τους σε κατόχους της απόλυτης αλήθειας.

Re: Απάντηση: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Αγαπητε Τασο,θελω να εκφρασω το παραπονο μου για την διαγραφη καποιων χθεσινων μηνυματων μου.Σ αυτα εκανα παραθεση καποιων ιστορικων γεγονοτων,προσφατων,δηλαδη τις ευχαριστιες στην Βουλη προς τις ΗΠΑ,την υποθεση Οτσαλαν κλπ.Δεν ξερω αν εκ του κανονισμου απαγορευται αυτο ,ετσι ωστε αν χρειασθει να μην αναφερουμε και την μαχη των Γαυγαμηλων.Οι κομματικες αντιπαραθεσεις δεν επιτρεπονται,αλλα η καταγραφη και υπενθυμηση των ιστορικων γεγονοτων ,δεν νομιζω να ααποτελει παραβαση.

Δεν υπάρχει τέτοια στάση απαγόρευσης, ενδέχεται να ήταν τμήμα μηνύματος που διαγράφηκε μαζί με πολλά άλλα ως μέρος προσωπικής αντιπαράθεσης. Ίσως δεν το διέγραψα καν εγώ, δεν γνωρίζω. Μπορείς ασφαλώς να επανέλθεις.

Κοιτάς το δέντρο κ όχι το δάσος...δλδ τον παρουσιαστή κ όχι την ουσία των βίντεο κ των φωτογραφιών...αυτόν χαρακτήρισέ τον όπως θες...

Μά δεν περιμένω απο τον Κυριο Λαζόπουλο να μου δείξει αυτά πού έχω ήδη δεί καί έχω καταδικάσει.
Απλά ο αγαπητός Λάκης παίζει με το θυμικό τού κόσμου εδώ και πολλά χρόνια δι´ίδιον όφελος.
Γνώμη μου πάντα.

αποκτησαμε και σεριφηδες που πυροβολουν στον αερα, φαρ ουεστ γιναμε

Ντέμιαν πρίν από μερικά χρόνια το Γκάζι μέσω μεγαλοεργολάβων,επιχειρηματιών αλλά και πολιτικών ´άλλαξε όψη´.
Η μεθοδευμένη καταστροφή τού κέντρου τής Αθήνας ,αλλά και το κλείσιμο πολλών μικρομεσαίων καταστημάτων ίσως οδηγήσει κάποια στιγμή σέ ´εκμετάλλευση ´των συγκεκριμένων περιοχών απο αντίστοιχους μεγαλοεργολάβους,επιχειρηματίες και πολιτικούς.
Ισως αγοραστεί ένα μέρος του γιά ένα ´κομμάτι ψωμί´...........Ξανά...........
Who knows??

Οχι φιλε μου,τι με συγχωρεις!
Δεν το πειρα καπως, εγω συγνωμη-bye-
Συμφωνω και εγω οτι πρεπει να κραταμε τα θετικα απο οπου και αν προερχονται!
Και απο τους Λακιδες,οτι υπαρχουν ομως και υποκριτες ειναι μια πραγματικοτητα και αυτο.:grinning-smiley-043