Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

ωχ...
που έχεις τοποθετήσει την κάμερα κ με βλέπεις ;
:flipout:
άσε μας βρε "επαναστάτη"....:guitarist:

φυσικα και δεν ειμαι
ουτε και το παιζω
ουτε βριζω τους μπατσους και το κρατος
γιατι ειμαι και γω μεσα του, πολυ βαθεια

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Εσύ έχεις κάποιο άλλο ίνδαλμα ;
Να μας πεις κ εσύ για να "μάθουμε" εμείς οι νεοέλληνες !

Κ αδιαφορούμε τι κάνεις στο κρεβάτι σου...

τον Veljko Milankovic εχω ινδαλμα
ψαξε βρες ποιος ειναι και συνεκρινε τον με τον λακη

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνο

φυσικα και δεν ειμαι
ουτε και το παιζω
ουτε βριζω τους μπατσους και το κρατος
γιατι ειμαι και γω μεσα του, πολυ βαθεια
Έχεις χάσει την ουσία μου φαίνεται...
Δεν τσουβαλιάζει κανείς όλους τους αστυνόμους...όταν όμως ένας πλακώνει το ξύλο τον φοιτητή στην Θεσσαλονίκη κ μας δουλεύουν ότι έπεσε μόνος του, όταν πυροβολεί το σάββατο αυτό κ σκοτώνει 15χρονο άλλος, όταν σήμερα κάποιος πυροβολεί στον αέρα πολλές φορές για "εκφοβισμό", τότε κάτι δεν πάει καλά...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

τον Veljko Milankovic εχω ινδαλμα
ψαξε βρες ποιος ειναι και συνεκρινε τον με τον λακη

Δεν υπάρχει λόγος σύγκρισης.
Δεν γίνεται να συγκρίνεις το βουνό με την θάλασσα !
Άλλωστε, κανείς δεν έβαλε τον Λάκη ψηλά...εσύ πως το κατάλαβες δεν ξέρω.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα ασ

Έχεις χάσει την ουσία μου φαίνεται...
Δεν τσουβαλιάζει κανείς όλους τους αστυνόμους...όταν όμως ένας πλακώνει το ξύλο τον φοιτητή στην Θεσσαλονίκη κ μας δουλεύουν ότι έπεσε μόνος του, όταν πυροβολεί το σάββατο αυτό κ σκοτώνει 15χρονο άλλος, όταν σήμερα κάποιος πυροβολεί στον αέρα πολλές φορές για "εκφοβισμό", τότε κάτι δεν πάει καλά...

για αυτο εχω σταματησει να συμμετεχω σε τετοιες συζητησεις στο φορουμ
το οτι εχουμε αντιθετες αποψεις ειναι δεκτον
δεν ειναι αναγκη να συμφωνουμε ολοι σε ολα
αλλα επιθεση με το παραμικρο ακομα και σε απλα πραγματα η αστεια που λεμε δεν μου αρεσει

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νεκρός 16χρονος από

για αυτο εχω σταματησει να συμμετεχω σε τετοιες συζητησεις στο φορουμ
το οτι εχουμε αντιθετες αποψεις ειναι δεκτον
δεν ειναι αναγκη να συμφωνουμε ολοι σε ολα
αλλα επιθεση με το παραμικρο ακομα και σε απλα πραγματα η αστεια που λεμε δεν μου αρεσει
Δεν γίνεται να συμφωνούμε όλοι σε όλα, τότε θα μας έλεγαν υπολογιστές κ όχι ανθρώπους.
Συμφωνούμε λοιπόν ότι διαφωνούμε.
-bye-

Αυτη τη στιγμη παιζει στη τηλεοραση του σκαι η ιστορια της ζαρντινιερας στους "φακελους".

Edit: Μαλλον η εκπομπη αφορα γενικα την αστυνομικη βια.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Ναι ρε Σπύρο αλλά η κουβέντα εδώ και μερικές σελίδες έχει
επικεντρωθεί στον Λαζ....

Δεν νομίζω...
Αλλες απόψεις εμφανίζονται με αφορμή και μονον τον Λαζόπουλο.

Εγώ βλέπω ότι μέχρι και οι τσιγγάνοι στο Ζεφύρι, οι Κούρδοι απο την Αγ.Κων/νου, οι Αλβανοί απ'τα Σεπόλια και οι μαύροι απ'την Κυψέλη έχουν ξεσηκωθεί για τον άτυχο μικρό που σκοτώθηκε... Ολοι στον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο...

Re: Απάντηση: Re: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Kαθόλου μυστήρια Βασίλη...
Απλά πρέπει να εμφανιστούν οι αγανακτισμένοι πολίτες πρώτα και μετά θα επιβληθεί η Ταξη.
Παλιό το κόλπο.
μιας και τό φερε η κουβέντα σε ένα ντου απο πλευράς ΜΑΤ χώθηκα στην είσοδο πολυκατοικίας ( Στουρνάρη και Πατησίων απέναντι απο τα goodys )
είχε κάμποσους πολίτες έτοιμους για όλα που σιγόνταραν τα όργανα ...

ένα άλλο ενδιαφέρον συστατικό στην μάζα των διαδηλωτών ήταν δεκάδες αλλοδαποί που περίμεναν μετά μανίας να πέσει καμιά βιτρίνα να ... ψωνίσουν , όταν αυτό συνέβη σε ένα κατάστημα της vodafone και επιχείρησαν πλιάτσικο δούλεψε μια ιδιότυπη δικαιοσύνη ανάμεσα στους ¨αναρχικούς ? ¨ και εκδιώχθηκαν κακήν κακώς ( πολύ ξύλο :violent-smiley-030: ) μέσα απο την κύρια μάζα

αυτά απο το κέντρο

περαστικά μας

πάω για κολλύριο τα μάτια μου βγάζουν φλόγες