Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Και κατι άλλο... Γιατί εχω την εντύπωση οτι την επόμενη φορά θα δούμε διαφορετική αντιμετώπιση της κατάστασης από τους ίδιους τους ιδιοκτήτες ? Μήπως και οι κουκουλοφόροι την πάτησαν έτσι όπως εξελίχτηκε η όλη φάση ? Μήπως έχασαν και τα τελευταία ερίσματα που είχαν μέσα στην λαική μάζα ? Μήπως όλο αυτό το χάος είναι τελικά μιά ήττα του αντάρτικου πόλης ?

Οι ιδιοκτήτες και οι μικροβιοτέχνες και οι περιπτεράδες δέν είναι και ούτε θά γίνουν Τζών Γουαίην γιά να πάρουν τά όπλα όπως στο σινεμά.
Είναι απλοί άνθρωποι ,πού ζητούν προστασία απο ένα ευνομούμενο κράτος...
Αν η απάντηση στούς ´αντεξουσιαστές´που ιστορικά είναι διαβρωμένοι απο ποικίλες ´δυνάμεις´ ,είναι η αυτοδικία ζήτω πού καήκαμε...
Τέτοιες απόψεις εάν υιοθετηθούν απο την Κοινωνία θα είναι τό επιστέγασμα τής Ζούγκλας...

Και κατι άλλο... Γιατί εχω την εντύπωση οτι την επόμενη φορά θα δούμε διαφορετική αντιμετώπιση της κατάστασης από τους ίδιους τους ιδιοκτήτες ? Μήπως και οι κουκουλοφόροι την πάτησαν έτσι όπως εξελίχτηκε η όλη φάση ? Μήπως έχασαν και τα τελευταία ερίσματα που είχαν μέσα στην λαική μάζα ? Μήπως όλο αυτό το χάος είναι τελικά μιά ήττα του αντάρτικου πόλης ?

σπάνιο, πολύ σπάνιο .... αλλά με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο ......

την ώρα που γύρναγα από τη βόλτα του σκύλο, γείτονας μου κάμεραμαν του Mega μόλις γύρναγε από τη βάρδια του η οποία σήμερα ήταν στη Ν.Σμύρνη.

Σε ερώτησή μου ποιοι ήταν οι σημερινοί φασαριόζοι στη Ν. Σμύρνη, μου απάντησε : πιτσιρίκια 15χρονα, κοπέλες και στο τέλος έσκασαν μύτη και μερικά χρυσά αυγά !!!!!

σπάνιο, πολύ σπάνιο .... αλλά με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο ......

την ώρα που γύρναγα από τη βόλτα του σκύλο, γείτονας μου κάμεραμαν του Mega μόλις γύρναγε από τη βάρδια του η οποία σήμερα ήταν στη Ν.Σμύρνη.

Σε ερώτησή μου ποιοι ήταν οι σημερινοί φασαριόζοι στη Ν. Σμύρνη, μου απάντησε : πιτσιρίκια 15χρονα, κοπέλες και στο τέλος έσκασαν μύτη και μερικά χρυσά αυγά !!!!!

σαν το σχήμα που έχει το φρέσκο ξυρισμένο κεφάλι τους ? :flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Οι ιδιοκτήτες και οι μικροβιοτέχνες και οι περιπτεράδες δέν είναι και ούτε θά γίνουν Τζών Γουαίην γιά να πάρουν τά όπλα όπως στο σινεμά.
Αν η απάντηση στούς ´αντεξουσιαστές´που ιστορικά είναι διαβρωμένοι απο ποικίλες ´δυνάμεις´ ,είναι η αυτοδικία ζήτω πού καήκαμε...
Τέτοιες απόψεις εάν υιοθετηθούν απο την Κοινωνία θα είναι τό επιστέγασμα τής Ζούγκλας...

Δυστυχώς όμως κανείς δεν εγγυάται πλέον πως δεν θα το κάνει.

στην Πάτρα και τη Λάρισα οι πολίτες μπήκαν μπροστά απο τη αστυνομία.

Βλάση στην Πάτρα και επιβεβαιωμένα μερικοί από τους πολίτες που μπήκαν μπροστά ήταν χρυσαυγίτες....

Απάντηση: Re: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Βλάση στην Πάτρα και επιβεβαιωμένα μερικοί από τους πολίτες που μπήκαν μπροστά ήταν χρυσαυγίτες....

Ναι έτσι ήταν. Αλλά μίλησα με 3 ανταποκριτές και μου είπαν ότι αυτοί δεν ήταν περισσότεροι από 40-60 άτομα σε σύνολο πλέον των 500 πολιτών.

Πιστεύετε δηλαδή οτι αυτο το 3ήμερο (και βλέπουμε) μπορεί να επαναληφθεί ? Νομίζω ότι έγιναν πολλά λάθη κι απ'τις δύο πλευρές που τελικά θα οφελήσουν μόνο αυτούς που βγαίνουν πάντα κερδισμένοι... Κάτι σαν την 9/11 της Ν.Υόρκης δηλαδή...

Ναι έτσι ήταν. Αλλά μίλησα με 3 ανταποκριτές και μου είπαν ότι αυτοί δεν ήταν περισσότεροι από 40-60 άτομα σε σύνολο πλέον των 500 πολιτών.

Αυτο σημαίνει διάλυση κάθε έννοιας ευνομούμενης Πολιτείας Βλάσση.

Αυτο σημαίνει διάλυση κάθε έννοιας ευνομούμενης Πολιτείας Βλάσση.

Σπύρο τοποθετήθηκα από προχθές, ότι δεν πιστεύω πως οδεύουμε σε κοινωνική συναίνεση. Αντίθετα το μέλλον (το άμεσο μέλλον) δείχνει ότι θα έχουμε κοινωνικές συγκρούσεις.

Μήπως και οι κουκουλοφόροι την πάτησαν έτσι όπως εξελίχτηκε η όλη φάση ? Μήπως έχασαν και τα τελευταία ερίσματα που είχαν μέσα στην λαική μάζα ? Μήπως όλο αυτό το χάος είναι τελικά μιά ήττα του αντάρτικου πόλης ?

Δε νομίζω. Οι 'κουκουλοφόροι' έχουν χασει το έρεισμα προ πολλού, αν το έιχαν ποτέ. Υπάρχει άραγε κανείς που να πιστεύει στα σοβαρά ότι οι καταστροφές και ο πετροπόλεμος μπορεί να φέρει θετικό αποτέλεσμα για την κοινωνία;

Το παιχνίδι της εξουσίας που υποτίθεται ότι μάχονται παίζουν και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο. Χωρίς να είναι βαλτοί, είναι τόσο φανατισμένοι και τυφλοί που τους χρησιμοποιούν πολύ εύκολα.

Πέραν ομως τών ´αντεξουσιαστών´υπάρχει και ένα τμήμα νεολαίας και πολιτών πού αντιδρά με αφορμή έναν φόνο αλλα και έναν συσωρευμένο θυμό για θέματα 12ετίας τουλάχιστον.
Και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε ,ούτε να το υποτιμούμε..
Στό Σύνταγμα ήταν πατεράδες και παιδιά ,όχι μονον κουκουλοφόροι.

Πέραν ομως τών ´αντεξουσιαστών´υπάρχει και ένα τμήμα νεολαίας και πολιτών πού αντιδρά με αφορμή έναν φόνο αλλα και έναν συσωρευμένο θυμό για θέματα 12ετίας τουλάχιστον.

Αυτό είναι κ το πιο σημαντικό Σπύρο !
Η δολοφονία ήταν η αφορμή κ τώρα βγαίνει η αγανάκτηση !

στο σύνταγμα ναι, όχι όμως στην πάτρα και στη Λάρισα. Μάλιστα στην Πάτρα, ακόμη και οι δημοσιογράφοι θεωρούν ότι πρέπει να ταξίδεψαν για να κάνουν τα επεισόδια. Υπάρχουν μαρτυρίες ότι έφθασαν με τρένο/τρένα, ρωτούσαν πώς θα πάνε σε συγκεκριμένα καταστήματα, και μαρτυρίες ότι ψώνισαν μάσκες και άλλα υλικά και μετά πήγαν στο πανεπιστήμιο.