Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Δέν έχω κανενα στοιχείο πού να αποδεικνύει οτι το τμήμα αυτό της νεολαίας που διαμαρτύρεται αλλά και οι μεγαλύτεροι εξυπηρετούν αντεθνικά και αντιλαϊκα συμφέροντα.
Επίσης είναι σαφές πώς εάν η οικονομική κρίση(που προσωπικά το θεωρώ βέβαιο)μεγαλώσει οι αντιδράσεις θα είναι μεγαλύτερες.
Αυτό που ελπίζω είναι οι αντιδράσεις να είναι οργανωμένες και προστατευμένες απο προβοκάτορες.
Προσωπικά θα είμαι υπέρ οιασδήποτε εκδηλώσεως διαμαρτυρίας,που θα αφορά την μείωση τών εισοδημάτων και την διαρκώς διευρυνόμενη καταστολή εργασιακών δικαιωμάτων που έχει ήδη προκύψει και θα προκύψει.

+1
Δεν ειπα κατι τετοιο ομως,γι αυτο εβαλα και (1),(2)
Το (1) στο post ηταν για τους "αντιεξουσιαστες".:grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Η διευκρίνηση ήταν απαραίτητη, έτσι συμφωνώ. Ωστόσο δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι αυτοί οι άνθρωποι έχουν πολιτικές ιδέες, αλλά σ'αυτό μπορεί να φταίω κι εγώ...

Εγώ το πιστεύω, θα έλεγα ότι έιμαι πεπεισμένος ότι έχουν πολιτικές ιδέες. Αλλά διαφωνώ οριζοντιώς και καθέτως με τον τρόπο τους.
Επίσης είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι κάνουν κακό, μεγάλο κακό.

Πάντως ουδέν κακόν αμιγές καλού.
Όλοι οι πελάτες μου πλέον χαμογελούν και χαίρονται σαν τον λύκο στην αναμπουμπούλα, διότι άρχισε να κινείται λίγο η δουλειά τους μετά την νέκρα που επικράτησε όλο σχεδόν το 2008 λόγω της ελάχιστης οικοδομικής δραστηριότητας.

Α! Ξέχασα να πω ότι οι πελάτες μου είναι οι τζαμάδες. Δεν προλαβαίνουν να περνάνε τζάμια και βιτρίνες.
Το αξιοσημείωτο είναι ότι οι περισσότεροι πλέον ζητάνε αντικατάσταση με τα νέα (και ακριβά) τζάμια ασφαλείας.

Αυτό συζητούσαμε και σήμερα με φίλους, σχετικά με τις καταστροφές.
Στην τελική, πάλι οι μισθωτοί την πληρώνουν. Δε νομίζω να πληρωθούν αυτές τις μέρες των "αναγκαστικών διακοπών".

Εκτός κι αν το αφεντικό είναι παλικάρι από τα λίγα.

Παρ' όλα αυτά, ένα κομμάτι μου νιώθει καλά που χτύπησαν μόνο μεγάλες αλυσίδες. Βάρβαρο μήνυμα, αλλά είναι μήνυμα, όπως και να 'χει. Μπορεί να μην ιδρώσει το κεφάλαιο, αλλά θα το "πιάσει" ο λαός...

Δαμιανέ εξ´όσων ολίγων γνωρίζω επίσχεση εργασίας μπορούν να κάνουν οι εργαζόμενοι σέ μιά ανοικτή επιχείρηση που δεν πληρώνει τούς μισθούς τους.
Διαφορετικά:'Παύσις εμπορίου,στάσις εργασίας´.
Αλλά υπάρχουν πιό ειδικοί απο μένα στο φορουμ για τετοια θέματα.

Απάντηση: Re: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Παρ' όλα αυτά, ένα κομμάτι μου νιώθει καλά που χτύπησαν μόνο μεγάλες αλυσίδες. Βάρβαρο μήνυμα, αλλά είναι μήνυμα, όπως και να 'χει. Μπορεί να μην ιδρώσει το κεφάλαιο, αλλά θα το "πιάσει" ο λαός...

Καλά και κάποιοι άλλοι ληστεύουν τράπεζες και θεωρούνται ´Κοινωνικοί αγωνιστές´..................Αλλά έλα που ο ´Λαός´δεν πιάνει τετοια μηνύματα...-bye--bye-

Δε θα το πιάσει, δεν υπάρχει πολιτικό μηνυμα για να πιάσει ο λαός.
Η βία (με αυτή τη μορφή τουλάχιστον) δεν είναι πολιτική πράξη.

Μάλλον υπερεκτιμώ τη νοημοσύνη του "λαού", μου φαίνεται...

Εδώ χθες άκουσα και το αμίμητο: φταίνε όλοι οι υπουργοί, αλλά δε φταίει ο Κωστάκης.
Να τους διώξει και να βάλει άλλους...

Εννοείται πως δεν επικροτώ σε καμιά περίπτωση τη βία.

Αν υπήρχε σωστή περιφρούρηση στις πορείες και αποτρέπονταν φαινόμενα "γνωστών-αγνώστων" εν τη γενέσει τους, θα ήταν και πολύ πιο αποτελεσματικές οι διαμαρτυρίες. Τώρα γιατί δε γίνεται αυτό, που το θεωρώ και αυτονόητο, δεν ξέρω...

Αλλα εδώ και τόσα χρόνια Άνεμους σπείραμε θύελλες θερίζουμε.
Για την παιδεία μας εννοώ. Δικά μας παιδιά είναι όλα αυτά.
Θυμίζω ότι και ο νυν πρωθυπουργός είχε υποσχεθεί αυξημένες δαπάνες για την παιδεία και ο επόμενος τα ίδια θα πεί...

Απάντηση: Re: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Μάλλον υπερεκτιμώ τη νοημοσύνη του "λαού", μου φαίνεται...

Εδώ χθες άκουσα και το αμίμητο: φταίνε όλοι οι υπουργοί, αλλά δε φταίει ο Κωστάκης.
Να τους διώξει και να βάλει άλλους...

Στέργιο αυτό ισχύει γιά τούς Πρωθυπουργούς απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτό μου,δηλαδή απο τον Καρααμνλή Α´μηδενός άλλου εξαιρουμένου...
Ο ένας απλώς ´προήδρευε´,ο άλλος τήν ´πάτησε´απο τον κύκλο του ενώ αυτός δεν ήξερε και παει λεγοντας.

Υ.Γ.
Ασχετο ,αλλά εκεινα τά λεφτά που παραδεχτηκε οτι πηρε ο Τσουκάτος μέσω Siemens για το Κομμα του ,πού θάφτηκαν ,όπως και το θέμα Siemens ολόκληρο..???
Ντάξ δεν λέω μπορεί και να χαρακτηριστώ δεξιός μιας και αγγίζω και ένα ´σοσιαλιστικό θέμα´.

Ναι, γονάτισαν την ελληνική οικονομία επειδή τα έριξαν όλα στο εκπαιδευτικό σύστημα...:D

Πώς δεν το έχουν πει ακόμα κι αυτό...

Re: Απάντηση: Re: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Ασχετο ,αλλά εκεινα τά λεφτά που παραδεχτηκε οτι πηρε ο Τσουκάτος μέσω Siemens για το Κομμα του ,πού θάφτηκαν ,όπως και το θέμα Siemens ολόκληρο..???
Ντάξ δεν λέω μπορεί και να χαρακτηριστώ δεξιός μιας και αγγίζω και ένα ´σοσιαλιστικό θέμα´.

Η κοντή μνήμη είναι βασικό χαρακτηριστικό μας, χρόνια τώρα...

Στόν τηλεοπτικό σταθμό Αλφα ο εκπρόσωπος τής ´ανανέωσης´ρίχνει και πάλι λάσπη υπονοώντας ´φαιοκόκκινο μέτωπο´:Παπαρήγα και Ν.Δ.
Κάποια στιγμή η Ιστορία θά τούς κατατάξει αναλόγως ,τούς δήθεν ´ανανεωτές´...................

Re: Απάντηση: Re: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Η κοντή μνήμη είναι βασικό χαρακτηριστικό μας, χρόνια τώρα...

Να μην το κρύψωμεν άλλωστε !!!!!

Το είχε πει ο μέγας Γκαντέμης....-bye-

Re: Απάντηση: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Λενε και στην Θεσσαλονικη οι πολιτες βγαινουν στο δρομο.Τι λετε εσεις εκει τι ακουτε?

Πρέπει να ισχύει.

Εγώ μένω μακριά από το κέντρο και δεν έχω δει ο ίδιος τι γίνεται.
Αύριο ή μεθαύριο θα κατέβω.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Πρέπει να ισχύει.

Εγώ μένω μακριά από το κέντρο και δεν έχω δει ο ίδιος τι γίνεται.
Αύριο ή μεθαύριο θα κατέβω.

Μικρέ άσε τά χάϊ-έντια και τράβα .:grandpa: