Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Δεν ελαφρύνει στο ελάχιστον την καταστροφή αλλά να αποδίδουμε στον καθένα αυτά που του αξίζουν.

Υπάρχει μία κατασκευή στα νομικά η οποία καλείται "ιδιαίτερη νομική υποχρέωση".

Όταν σπας κατάστημα μετά δεν δύνασαι να επικαλεστείς προς υπεράσπισή σου, όταν σου χρεώνεται και το αποτέλεσμα της πλιατσικολόγησης, ότι στην τελευταία προέβησαν στην πραγματικότητα άλλοι. Αυτά τα ολίγα θεωρητικώς καθαρά, για το "αξίζουν".

Απάντηση: Re: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Παντως πριν απο λιγο ακουσα στις ειδησεις οτι οντως η σφαιρα εξοστρακιθηκε και χτυπησε το παιδι
δεν τον δικαιολογω αλλα απλα λεω τι συναιβει
Δεν υπαρχει περιπτωση να ειχε χτυπησει στην ψυχρα τον πιτσιρικα οσο μ...ας και να ειναι
δηλαδη ποσο μυαλο θελει να το καταλαβουν μερικοι?
εκτος αν βλεπετε πολλα εργα
Η μοναδικη περιπτωση να τον εχει χτυπησει στην ψυχρα ειναι να ηταν η μεθυσμενος η να ειχε παρει κοκα
ολα τα αλλα που ακουω 4 μερες τωρα ειναι παραμυθια για μικρα παιδια

Εγώ άκουσα στην τηλεόραση τουλάχιστον 4 αυτόπτες μάρτυρες, ο ένας ήταν ο γιατρός που πήγε πρώτος κοντά του, να λένε οτι τον είδαν να σημαδεύει και να ελτελεί εν ψυχρώ το παιδί.
Να υποθέσω οτι είναι "βαλτοί";

Αν ρωτήσεις, μαθαίνεις...αστυνόμος είναι/ήταν...μέσα σε λίγα 24ωρα, ρώτησε, έμαθε, έβαλα κ λίγη σάλτσα κ ιδού...μήπως είμαι κ εγώ προκατειλημμένος ; μπορεί...

Re: Απάντηση: Re: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Θεωρείς ότι αυτό που είπε κάποιος στην τηλ είναι αλήθεια ;
Μπορεί να είναι αλήθεια το οτιδήποτε...δεν πιστεύω ότι θα μάθουμε ποτέ το 100% της αλήθειας.

δεν πιστευω την τηλεοραση Μιχαλη
ειδικα αυτες τις μερες
αλλα στην βαλλιστικη εξεταση ειχε και η οικογενεια του παιδιου τεχνικο συμβουλο(πρωην αξιωματικο της ΕΛ.ΑΣ) οποτε μαλλον πρεπει να ειναι αληθες

:bang:
Ηξερε τοσα πολλα για το θυμα του που δειχνει οτι πυροβολησε απο προθεση.
Η μηπως ειμαι προκατειλημενος?

Μπα, προφανώς φρόντισε και τα ερεύνησε ο αξιότιμος υπερασπιστής του. Μην πλάθουμε και σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Και να ανήκε ο πιτσιρικάς στον "χώρο" είναι δυνατόν από όλο το χώρο να παρακολουθούσε και να τα είχε με έναν 16χρονο?

Εγώ άκουσα στην τηλεόραση τουλάχιστον 4 αυτόπτες μάρτυρες, ο ένας ήταν ο γιατρός που πήγε πρώτος κοντά του, να λένε οτι τον είδαν να σημαδεύει και να ελτελεί εν ψυχρώ το παιδί.

Γιατρός στα Εξάρχεια ;;; Συχνάζει εκεί ;;; Να τον ελέγξουν κ αυτόν ! :BDGBGDB55:

Γιατί ρε παιδιά, κι εγώ που βρέθηκα Αθήνα, πρόπερσυ πρέπει να 'ταν, είχα βγει για μια μπυρίτσα στα Εξάρχεια, κακό είναι?

Re: Απάντηση: Re: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

σταματηστε να βλεπετε παντου 'βαλτούς' και θεωριες συνωμοσιας ρε σεις
ειπα πρωτος αν φταιει ο τυπος να τον διαλυσουν
αλλα ας κρατησουμε μια επιφυλαξη
οχι βρηκαμε μπατσο ας τον καψουμε

Γιατί ρε παιδιά, κι εγώ που βρέθηκα Αθήνα, πρόπερσυ πρέπει να 'ταν, είχα βγει για μια μπυρίτσα στα Εξάρχεια, κακό είναι?

αστα αυτα που ξερεις.....πονηρε...ακου εκει μπυριτσα.......πες μου εδω και τωρα με ποιον συναντηθηκες ακροδεξιοζερβε

ΩΠ ! Να ελεγχθείς κ εσύ άμεσα ! :slapface:

Πέρα από την "πλάκα", για να ελαφρύνει λίγο το κλίμα, αν μπορεί να γίνει αυτό δλδ, πολλοί είμαστε αυτοί που πήγαμε κ θα πηγαίνουμε σε μπαράκια στην ευρύτερη περιοχή εκεί, αφού υπάρχουν ουκ ολίγα αξιόλογα μαγαζιά εκεί.:a0210:

Η βαλλιστική γίνεται απ την ελληνική αστυνομία.
Πάντως, οι μπάτσοι στην Ελλάδα, έχουν τρομερό ποσοστό ευστοχίας στις εξοστρακισμένες σφαίρες.
Να τους στείλουμε στους Ολυμπιακούς αγώνες.

Μπα, προφανώς φρόντισε και τα ερεύνησε ο αξιότιμος υπερασπιστής του. Μην πλάθουμε και σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Και να ανήκε ο πιτσιρικάς στον "χώρο" είναι δυνατόν από όλο το χώρο να παρακολουθούσε και να τα είχε με έναν 16χρονο?

ναι αλλα εναν πυροβολησε.
Δεν ειναι ασυνηθιστες οι βεντετες στους μπατσους.
Απο την αλλη δεν δειχνει συντετριμενος που σκοτωθηκε απο δικια του ενεργεια ενα παιδι.
(αφου ερευνησε δεν ρωταγε και τι πρεπει να πει ? γιατι αυτα που λεει ....)

Όταν χειρίζεσαι όπλο δεν το βγάζεις ποτέ παρά μόνο για να κάνεις χρήση.Όταν κάνεις χρήση όπλου ξέρεις ακριβώς τι θες να κάνεις και που θα σκοπεύσεις.
Τα παραπάνω είναι νόμος και όχι κανόνας για στρατιωτικούς-αστυνομικούς,κοινώς είσαι ενήμερος για κανόνες εμπλοκής.
Οι εκφοβισμοί και οι άσκοπες χρήσεις ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ δια ροπάλου.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

σταματηστε να βλεπετε παντου 'βαλτούς' και θεωριες συνωμοσιας ρε σεις
ειπα πρωτος αν φταιει ο τυπος να τον διαλυσουν
αλλα ας κρατησουμε μια επιφυλαξη
οχι βρηκαμε μπατσο ας τον καψουμε

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε το παιδί είναι στο χώμα και το συγκεκριμένο τομάρι κάνει προκλητικές δηλώσεις αμετανόητος.
Μα είναι δυνατόν να μου λές "αν φταίει"; Ακόμα κι αν όντως πυροβόλησε στον αέρα, που δεν το πιστεύω.
Μην βάζετε από τη μιά μεριά τους αλήτες που έκαψαν την Αθήνα κι από την άλλη αυτό το τετράποδο. Είναι τεράστιο λάθος.

Re: Απάντηση: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Πάντως, οι μπάτσοι στην Ελλάδα, έχουν τρομερό ποσοστό ευστοχίας στις εξοστρακισμένες σφαίρες.

Ναι, μόλις βγάλουμε άθλημα καραμπόλα-σκοποβολή!

Απαιτούνται γνώσεις πάνω στο χειρισμό των όπλων και το μπιλιάρδο...:flipout::flipout:

ναι αλλα εναν πυροβολησε.
Δεν ειναι ασυνηθιστες οι βεντετες στους μπατσους.
Απο την αλλη δεν δειχνει συντετριμενος που σκοτωθηκε απο δικια του ενεργεια ενα παιδι.
(αφου ερευνησε δεν ρωταγε και τι πρεπει να πει ? γιατι αυτα που λεει ....)

Εμ, κοίτα λιγάκι και ποιον έχει για υπεράσπιση... τον καθίστε καλά μην σας στείλω εξώδικο

Re: Απάντηση: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Παντως προχθες οι ιατριδικαστες (της οικογενειας και του κρατους)
ειχαν διαφωνια για ενα μικρο σημαδι στο βλημα αν ηταν απο εξοστρακισμο.

Last edited:
Από την στιγμή που κάποιος τραβά όπλο, είναι άξιος της μοίρας του για τα επακόλουθα.
Για αυτό κ όταν οι αστυνόμοι τραβούν όπλο θα πρέπει πρώτα να είναι 100% σίγουροι για το αποτέλεσμα της πράξης.
Ακόμα κ μια εξοστρακισμένη σφαίρα είναι μία σφαίρα από ένα όπλο που τραβήχτηκε για να αντιμετωπίσει 15 χρονών ανθρώπους....είναι δυνατόν ;

Στο star τώρα ένας δικαστικός συντάκτης λέει ότι η διαφορά απευθείας πυροβολισμού με τον εξοστρακισμό είναι ελάχιστη νομικά.

Επίσης είδα μία αναφορά για το άσυλο.
Έγραψα και σε άλλο νήμα τις απόψεις μου για το άσυλο και θα επαναλάβω τα βασικά σημεία τους.

Μία αστυνομία που αδυνατεί να διατηρήσει την τάξη και να προφυλάξει την ασφάλεια του πολίτη (που συχνά την βάζει η ίδια σε κίνδυνο) στους χώρους που είναι ήδη στην δικαιοδοσία της, δεν έχει δικαίωμα να απαιτεί να της παραδώσουν και επιπλέον χώρους να φυλάτει. Ειδικά όταν η ευαισθησία της για παράνομες πράξεις εξαντλήται στην παρουσία αναρχικών και κουκουλοφόρων μέσα στον χώρο του πανεπιστημίου.

Η ασφάλεια της πανεπιστημιακής κοινότητας δεν κινδυνέυει απο αυτούς. Τα πραγματικά προβλήματα εγκληματικότητας μέσα στον χωρο του πανεπιστημίου δεν έχουν απασχολήσει την αστυνομία αφού δεν τα αντιμετωπίζει επιτυχώς ούτε έξω απο αυτό.

Επίσης τίθεται και θέμα εμπιστοσύνης της αστυνομίας και των υπηρεσιών της σε θέματα φακελώματος του τελευταίου χώρου στην Ελλάδα που μπορεί να υπάρξει πραγματικά ελέυθερος διάλογος και διατύπωση απόψεων χωρίς τον φόβο της ποινικοποίησης αυτών. Υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που η ασφάλεια δεν είναι ευπρόσδεκτη στα πανεπιστήμια. Και την τελευταία φόρα που της επετράπει να μπεί στο πολυτεχνίο προέβη σε τεραστίων διαστάσεων φακέλωμα τα ευρήματα του οποίου ακόμα χρησιμοπιούνται εναντίων των παρεβρισκωμένων...

Η πανεπιστημιακή κοινότητα είναι η μόνη αρμόδια για την τήρηση του ασύλου. Η θα το διασώσει ή όχι είναι δική της επιλογή. Εξάλου σε ποινικές υποθέσεις συνεργασία υπάρχει κιας μην ακούγεται στα κανάλια...