Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Καλά τα δοκάρια και οι λοστοί, αλλά οι κουκούλες? Τις κατήσχεσαν και τις πρόβαραν να δουν πώς τους πηγαίνουν?

χαχχα οχι ρε συ
ενας φοραει μονο φουλφεις και τον ανεβαζει στην μυτη για τα δακρυγονα
και οι υπολοιποι κανονικο σκουφο
κακο ειναι
?

Και κάτι σχετικό
Ο υπουργός παιδείας (γαμώ τα υπουργεία μου) το Σάββατο το βράδυ μπουζούκια και την Κυριακή το απόγευμα γήπεδο και φωτογραφίες με αγκαλίτσες και γελάκια.
Κατά τ άλλα, η "ποντιακή καταγωγή" του που εξυμνούσε ο Σπύρος παλιότερα.
ΟΥΣΤ

Ο ´καταγγελτικός λόγος´ σου είναι όντως απολύτως πειστικός.Μονον πού στά πόστς σου διαβάζω ´καταγγελίες´χωρίς καμιά πρόταση ,επιτιμάς σταθερά όποιον ενδιαφέρεται και γιά τούς βιοτέχνες και για οσους απλούς εργαζομένους χανουν την δουλειά τους απο τά επεισόδεια και βλέπω πώς έχεις και επιλεκτική μνήμη αναφερόμενος σέ μένα.Προφανώς θεωρείς πώς είσαι ο πιό επαναστάτης απο όλους.Ετσι είναι άν έτσι τό νομίζεις............
Εκτός απο το να φωνάζεις γιά ´μπάτσους´έχεις τίποτα άλλο να πείς.?
Σέ άλλο θέμα παρέθεσα ένα σχόλιο τού Στάθη πού νομίζω οτι σού πάει γάντι.
Στο ξαναβάζω εδώ................
´Τράπεζα είναι ο μπακάλης ή ο παιχνιδάς και του ρημάζεις τον κόπο;

Από πού παίρνεις το δικαίωμα για βία δίχως στόχο;

Αδικο να χάνει έτσι το δίκιο του ο σύντροφός σου της διπλανής πόρτας, στον ίδιο δρόμο, στην ίδια γειτονιά, της ίδιας τάξης με σένα βιοπαλαιστής. Εκτός κι αν δεν νοιάζεσαι για το δίκιο του σκοτωμένου, ούτε για το δίκιο του βιοπαλαιστή, αλλά μόνον για τη δικιά σου την αυτοεπιβεβαίωση -ότι εσύ καλά τα λες, αλλά αυτή η κουφάλα η σιωπηλή πλειοψηφία δεν σε ακούει-κάψ' τη! ´

Καλές και άγιες οι ´´βερμπαλιστικές καταγγελίες´αλλά ας υπάρξουν και ´λίγο πιό διαφορετικές προτάσεις..

Στά παραπάνω οπως θα διαπιστώνεις δεν χαρακτηρίζω-μιάς και αυτό το μπέρδεψες αλλού αλλά εκφράζω διαφορετική άποψη απο σένα ...
Και θα σε παρακαλούσα την επόμενη φορά πού θα αναφερθείς σε μένα νά είσαι λιγάκι πιό προσεκτικός.
Αλλως τε ειναι γνωστό πώς δέν δηλώνω ´αντιδεξιός´γιά να έχω καθαρή την συνείδησή μου ............Ισως γιατί αυτό είναι πανεύκολο και εντελώς ανέξοδο.-bye--bye-

Εσένα τί σε ενδιαφέρει; Να μην τους ξεχωρίζεις;

Εγώ φίλε μου όταν δεν έχω να φοβηθώ τίποτα,δε με ενδιαφέρει αν τους ξεχωρίζω η όχι..
Οσοι φοβούνται για κάτι...ίσως ναι ενδιαφέρονται να τους ξεχωρίζουν

Δηλ βρε παιδιά αποκλείουμε να υπάρχει έστω και 1 στις τόσες πιθανότητες να έγινε όντως εξοστρακισμός;
Ούτε μία δηλ..
Ας αφήσουμε νε βγάλουν τα συμπεράσματα πρώτα και μη γινόμαστε κριτές χωρίς να ξέρουμε τι ακριβώς θα δείξει η έρευνα..

Μα δεν απέκλεισα τον εξοστρακισμό. Απλά έγραψα πως για μένα είναι πιο σημαντικό το αν σημάδευε τα παιδιά ή όχι.

Απάντηση: Re: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Δηλ βρε παιδιά αποκλείουμε να υπάρχει έστω και 1 στις τόσες πιθανότητες να έγινε όντως εξοστρακισμός;
Ούτε μία δηλ..
Ας αφήσουμε νε βγάλουν τα συμπεράσματα πρώτα και μη γινόμαστε κριτές χωρίς να ξέρουμε τι ακριβώς θα δείξει η έρευνα..

Eχουν συμβεί παρόμοια περιστατικά πολύ συχνά στο συγκεκριμένο Αστυνομικό Τμημα και πολύ χειρότερα ,και άλλοι Αστυνομικοί έχουν ακολουθήσει πλήρως τούς ´κανόνες απεμπλοκής´πού τούς έχουν δοθεί,ακόμα και μέ κίνδυνο τής ζωής τους.
Επομένως ,κατά την γνώμη μου πάντα, στο συγκεκριμένο περιστατικό ο εν λόγω ´ειδικός φρουρός´δέν θά έπρεπε κάν νά ´βγάλει όπλο´αλλά να κάτσει στο Περιπολικό.
Το άν η σφαίρα εξοστρακίστηκε ή όχι είναι δευτερευούσης σημασίας θέμα.
Απλά δεν έπρεπε να βγάλει όπλο και να φερθεί σαν Ράμπο.
Αυτό είναι το μείζον για μένα.

μπλα μπλα

Βρες μου ένα ποστ που να υποστηρίζω τα καψίματα και τα επεισόδια.
Όσο για τις προτάσεις, περιμένω με αγωνία τις δικές σου.
Γιατί το μόνο που κάνεις είναι να τα χώνεις στο indymedia και σε αυτούς που γουστάρουν τους Σκοπιανούς.

Re: Απάντηση: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Γιατί το μόνο που κάνεις είναι να τα χώνεις στο indymedia και σε αυτούς που γουστάρουν τους Σκοπιανούς.

Και καλά κάνει και τα χώνει βρε Δημήτρη..
Τι ήθελες να κάνει..και ο καθένας μας δηλ..

Οτι πιστευει ο καθένας.
Καί ότι καταλαβαίνει από αυτά πού διαβάζει..Μέ τό ζόρι ´γράμματα´ κανείς δεν μαθαίνει.
Φυσικά οι ´άκαπνοι´μπορούν να λένε ανέξοδα οτι θέλουν ακόμα και εάν οι θέσεις τους αγγίζουν τό ´λούμπεν προλεταριάτο´.Δημοκρατία έχουμε .
Τέλος απο μένα και Καλό Βόλι..............................

Re: Απάντηση: Re: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Eχουν συμβεί παρόμοια περιστατικά πολύ συχνά στο συγκεκριμένο Αστυνομικό Τμημα και πολύ χειρότερα ,και άλλοι Αστυνομικοί έχουν ακολουθήσει πλήρως τούς ´κανόνες απεμπλοκής´πού τούς έχουν δοθεί,ακόμα και μέ κίνδυνο τής ζωής τους.
Επομένως ,κατά την γνώμη μου πάντα, στο συγκεκριμένο περιστατικό ο εν λόγω ´ειδικός φρουρός´δέν θά έπρεπε κάν νά ´βγάλει όπλο´αλλά να κάτσει στο Περιπολικό.
Το άν η σφαίρα εξοστρακίστηκε ή όχι είναι δευτερευούσης σημασίας θέμα.
Απλά δεν έπρεπε να βγάλει όπλο και να φερθεί σαν Ράμπο.
Αυτό είναι το μείζον για μένα.

Συμφωνώ απόλυτα! Αυτή είναι η ουσία του θέματος.

Είτε είναι στημένοι οι κουκουλοφόροι (που μερικοί είναι ασφαλίτες), είτε αφήνονται επίτηδες, τον σκοπό του "κράτους", που είναι ο αποπροσανατολισμός και η προπαγάνδα, τον πετυχαίνουν.
Αντί να ασχολούμαστε με το θάνατο του παιδιού και τις προεκτάσεις του, ασχολούμαστε με τα επεισόδια που έγιναν το βράδυ.
Αντί να ασχολούμαστε με τους χιλιάδες μαθητές που όχι μόνο φώναξαν, αλλά έβρισαν, πέταξαν αντικείμενα στους μπάτσους,επιτέθηκαν πολλές φορές σε αυτούς, ασχολούμαστε με τις "περιουσίες" του κοσμάκη τις οποίες ουδέποτε υποτίμησα, αλλά όλοι τώρα τις θυμήθηκαν. Τόσες χιλιάδες μικροεπιχειρήσεις που κλείνουν καθημερινά, χεστήκαμε ομαδικώς, μας ένοιαξαν οι 50-60 (μπορεί 100 που έσπασαν χτες).
Ασχολούμαστε με τις ζημιές μερικών δεκάδων χιλιάδων ευρώ σε τράπεζες και όχι τα εκατοντάδες εκατομμύρια που αυτές κλέβουν από τον (άνεργο και σε εξαθλίωση πια) κοσμάκη.
Ασχολούμαστε με τις ζημιές μερικών δεκάδων χιλιάδων ευρώ σε δημόσια κτίρια και όχι τα εκατομμύρια που έχουν τσεπώσει αποδεδειγμένα και ατιμώρητα οι τώρα πια κατοικούντες σε φρουρούμενες βίλες στα βόρεια προάστια.
Ασχολούμαστε με τα 40-50 καμμένα αυτοκίνητα και τα 5-10 σπίτια με ζημιές και όχι τα εκατοντάδες που κάθε μήνα βγαίνουν σε πλειστηριασμό από τις τράπεζες γιατί οι ιδιοκτήτες δεν έχουν άλλα χρήματα να πληρώσουν σε πανωτόκια.
Τις προάλλες, αντί να ασχολούμαστε με τον νόμο της Γιαννάκου και τους χιλιάδες μαθητές-φοιτητές που διαδήλωναν, ασχολούμασταν με το κουβούκλιο του άγνωστου στρατιώτη που καιγόταν (ούτε καν τον ίδιο ρε γμτ)
Παλιότερα, αντί να ασχολούμαστε με αυτούς που διαδήλωναν για το ασφαλιστικό, πάλι ασχολούμασταν με τον Χ, Ψ, Ζ που κάτι έκανε και "συγκλόνισε το πανελλήνιο".
Τελικά κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου και τρώμε στην μάπα την προπαγάνδα των μμε.
Όταν όμως θα χτυπήσει την πόρτα μας αυτή η οργή των νέων των 400 και των 500 (ούτε καν 700), θα μπορούμε άραγε να βρίσκουμε άλλοθι στους "αναρχικούς", στην "περιουσία" του κοσμάκη και σε κανά καμένο σύμβολο?

Απ´ότι διαπιστώνω τα επεισόδια που συνεχίζονται για 5η μέρα άρχισαν και γίνονται επικίνδυνα μια ρουτίνα.
Τουλάχιστον για μας που παρακολουθούμε από μακρυά εκ του ασφαλούς.
Θα αρχίσουμε να τα συνηθίζουμε και δεν θα μας κάνουν εντύπωση πλέον.
Το διαπιστώνω πρώτα σε μένα που βλέπω στην TV να δείχνουν επεισόδια και αλλάζω κανάλι.
Θα αρχίσω να βλέπω μόνο τις εκπομπές με μαγειρική.

Ποιος ειπε οτι δεν ασχολουμαστε με αυτα που λες?
Και τι πρεπει να "κανουμε δηλαδη?"
Να βγουμε να διαλυσουμε την Ελλαδα?
Τον αγνωστο στρατιωτη τον πυρπολησε κουκουλοφορος και οχι μαθητης.
Αυτοι πεθανανε για να γραφεται σημερα εσεις αυτα τα λιγοτερο που μπορω να πω προσβλητικα!!
Ντροπη!

Εγώ φίλε μου όταν δεν έχω να φοβηθώ τίποτα,δε με ενδιαφέρει αν τους ξεχωρίζω η όχι..
Οσοι φοβούνται για κάτι...ίσως ναι ενδιαφέρονται να τους ξεχωρίζουν

Δεν ξερω την ηλικια σου, ουτε αν εχεις δικη σου οικογενεια.

Αν εχεις ομως θα ξερεις(η οταν κανεις θα καταλαβεις) οτι αυτο που φοβομαστε ολοι εμεις που αντιδρουμε στην βια χωρις νοημα και ορια ειναι πρωτιστως για τα παιδια μας και μετα για εμας.

Ετσι τα φερνει η ζωη που το κουκουλι της οικογενειας σε αλλαζει απο ατομο σε ανθρωπο.(σε φυσιολογικες συνθηκες)