Καλά τα δοκάρια και οι λοστοί, αλλά οι κουκούλες? Τις κατήσχεσαν και τις πρόβαραν να δουν πώς τους πηγαίνουν?
χαχχα οχι ρε συ
ενας φοραει μονο φουλφεις και τον ανεβαζει στην μυτη για τα δακρυγονα
και οι υπολοιποι κανονικο σκουφο
κακο ειναι
?
Καλά τα δοκάρια και οι λοστοί, αλλά οι κουκούλες? Τις κατήσχεσαν και τις πρόβαραν να δουν πώς τους πηγαίνουν?
Και κάτι σχετικό
Ο υπουργός παιδείας (γαμώ τα υπουργεία μου) το Σάββατο το βράδυ μπουζούκια και την Κυριακή το απόγευμα γήπεδο και φωτογραφίες με αγκαλίτσες και γελάκια.
Κατά τ άλλα, η "ποντιακή καταγωγή" του που εξυμνούσε ο Σπύρος παλιότερα.
ΟΥΣΤ
Εσένα τί σε ενδιαφέρει; Να μην τους ξεχωρίζεις;Αυτό σε ενδιαφέρει εσένα;Να τους ξεχωρίζεις;
Εσένα τί σε ενδιαφέρει; Να μην τους ξεχωρίζεις;
Δηλ βρε παιδιά αποκλείουμε να υπάρχει έστω και 1 στις τόσες πιθανότητες να έγινε όντως εξοστρακισμός;
Ούτε μία δηλ..
Ας αφήσουμε νε βγάλουν τα συμπεράσματα πρώτα και μη γινόμαστε κριτές χωρίς να ξέρουμε τι ακριβώς θα δείξει η έρευνα..
Μα δεν απέκλεισα τον εξοστρακισμό. Απλά έγραψα πως για μένα είναι πιο σημαντικό το αν σημάδευε τα παιδιά ή όχι.
Αναρωτιέμαι τι άλλο έχουμε να πούμε. Ο ένας "τη λέει" στον άλλο.
Ας περιμένουμε κάποιες εξελίξεις.
Δηλ βρε παιδιά αποκλείουμε να υπάρχει έστω και 1 στις τόσες πιθανότητες να έγινε όντως εξοστρακισμός;
Ούτε μία δηλ..
Ας αφήσουμε νε βγάλουν τα συμπεράσματα πρώτα και μη γινόμαστε κριτές χωρίς να ξέρουμε τι ακριβώς θα δείξει η έρευνα..
μπλα μπλα
Σωστός...Εξάλλου η υπογραφή σου τα λέει όλα.![]()
Βρες μου ένα ποστ που να υποστηρίζω τα καψίματα και τα επεισόδια.
Όσο για τις προτάσεις, περιμένω με αγωνία τις δικές σου.
Γιατί το μόνο που κάνεις είναι να τα χώνεις στο indymedia και σε αυτούς που γουστάρουν τους Σκοπιανούς.
Αναρωτιέμαι τι άλλο έχουμε να πούμε. Ο ένας "τη λέει" στον άλλο.
Ας περιμένουμε κάποιες εξελίξεις.
Βρες μου ένα ποστ που να υποστηρίζω τα καψίματα και τα επεισόδια.
Όσο για τις προτάσεις, περιμένω με αγωνία τις δικές σου.
Γιατί το μόνο που κάνεις είναι να τα χώνεις στο indymedia και σε αυτούς που γουστάρουν τους Σκοπιανούς.
Eχουν συμβεί παρόμοια περιστατικά πολύ συχνά στο συγκεκριμένο Αστυνομικό Τμημα και πολύ χειρότερα ,και άλλοι Αστυνομικοί έχουν ακολουθήσει πλήρως τούς ´κανόνες απεμπλοκής´πού τούς έχουν δοθεί,ακόμα και μέ κίνδυνο τής ζωής τους.
Επομένως ,κατά την γνώμη μου πάντα, στο συγκεκριμένο περιστατικό ο εν λόγω ´ειδικός φρουρός´δέν θά έπρεπε κάν νά ´βγάλει όπλο´αλλά να κάτσει στο Περιπολικό.
Το άν η σφαίρα εξοστρακίστηκε ή όχι είναι δευτερευούσης σημασίας θέμα.
Απλά δεν έπρεπε να βγάλει όπλο και να φερθεί σαν Ράμπο.
Αυτό είναι το μείζον για μένα.
Εγώ φίλε μου όταν δεν έχω να φοβηθώ τίποτα,δε με ενδιαφέρει αν τους ξεχωρίζω η όχι..
Οσοι φοβούνται για κάτι...ίσως ναι ενδιαφέρονται να τους ξεχωρίζουν
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.