Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

διαφωνω με την εντονη κομματικη κουβεντα στην οποια εξελλισεται το νημα.

Εγω ακομα τουλαχιστον δεν μπορω να ξεπερασω τα γεγονοτα αυτα με τοσο ουσιωδη ισως τροπο.

Καταλαβαινω πως ειναι λεπτη η γραμμη μεταξυ πολιτικης και κομματικης συζητησης αλλα προσωπικα με θλιβει.

+1

Γιώργο είπε ακριβώς "Αν έπρεπε ή όχι να χαθεί αυτό το παιδί, θα το κρίνει η δικαιοσύνη", δεν είμαι ούτε κουφός, ούτε δημοσιογράφος.

Να στε καλά.

Διάβασα πως είπε ότι η δικαιοσύνη θα κρίνει αν έπρεπε να πυροβολήσει ή όχι ο πελάτης του. Αν όπως λες τον άκουσες δεν έχω λόγο να διαφωνώ.

Νόμιζα πως τα πιο εξοργιστικά από όσα είπε ήταν η "αποκλίνουσα συμπεριφορά" και το "πρόκειται για μια μεγάλη παρεξήγηση". Προφανώς έκανα λάθος.

Διάβασα πως είπε ότι η δικαιοσύνη θα κρίνει αν έπρεπε να πυροβολήσει ή όχι ο πελάτης του. Αν όπως λες τον άκουσες δεν έχω λόγο να διαφωνώ.

Νόμιζα πως τα πιο εξοργιστικά από όσα είπε ήταν η "αποκλίνουσα συμπεριφορά" και το "πρόκειται για μια μεγάλη παρεξήγηση". Προφανώς έκανα λάθος.

Είπε ΚΑΙ αυτά Γιώργο και κατέληξε λέγοντας αυτό που προανέφερα.

Δεν μπορώ να ανέχομαι όμως, άλλο τέτοιους ανθρώπους γύρω μου και δεν το λέω με κακό τρόπο, είμαι εναντίον κάθε μορφή βίας, αλλά δεν μπορώ άλλο.

σας παραθετω δυο κειμενα που βρηκα ενδιαφεροντα.. (http://www.sport-fm.gr/article/157463) .ειναι μερικες πινελιες ισως στην αναζητηση της αληθειας..των οσων ζουμε αυτες τις μερες..ειτε καποιος συμφωνει ολοτελα με αυτες τις σκεψεις ειτε με μερικες μονο...

1)Τελείως διαφορετική είναι η διάσταση της ιστορίας όπως αυτή αποτυπώνεται σε μια επιστολή του φίλου αναγνώστη Οδυσσέα: «Εξήντα χρόνια τώρα, η πληγή της Ελλάδας (και λυπάμαι που το λέω) είναι η πλειονότητα των "φιλήσυχων" πολιτών που γαλουχήθηκαν με το μότο "κοίτα, παιδάκι μου, τη δουλίτσα σου και το σπιτάκι σου". Αυτά πληρώνουμε. Στην Κατοχή, πέραν των ανταρτών, όλοι οι άλλοι (και δεν μιλάω για τους δοσίλογους) κοίταζαν "τη δουλίτσα τους" και δεν πείραζαν τον κατακτητή. Στη Χούντα έπρεπε να περάσουν έξι χρόνια για να "ξυπνήσει" ο λαός. Αν στις πορείες πήγαιναν 500... 600... 700 χιλιάδες άτομα, οι 1.000 βάνδαλοι θα ήταν μια πορδή ουσιαστικά και θα απομονώνονταν. Οταν όμως πάνε 5 και 6 χιλιάδες, οι 1.000 είναι το ένα πέμπτο. Και φαίνονται. Και δίνουν πάτημα στους φασίστες να αναπολούν λοχίες και συνταγματάρχες. Δεν έχουμε συλλογική συνείδηση, ρε... Είμαστε φιλήσυχοι πολίτες που μας νοιάζουν το σπιτάκι και η δουλίτσα μας. Γι' αυτό και μας αξίζει να τα ζούμε όλα αυτά».

2) είναι ανάγκη να πούμε μια-δυο αλήθειες σε όλους τους πιτσιρικάδες που βλέπουν στο πλάκωμα με τους μπάτσους έναν προορισμό: η πρώτη ότι ποτέ η Ελλάδα δεν έζησε μεγαλύτερο επίπεδο κοινωνικής ευημερίας από αυτό που ζει σήμερα και ότι αυτό που χρειάζεται περισσότερο και από την ενθάρρυνση της διαμαρτυρίας είναι μια πρόταση για το πώς συνολικά τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα. Αυτό είναι που λείπει από την Αριστερά που αγκαλιάζει την κοινωνική διαμαρτυρία: η πολιτική πρόταση.

Μολονότι λογιών λογιών τυχοδιώκτες και κομπογιαννίτες της πολιτικής περιγράφουν την Ελλάδα ως μια χώρα στα όρια της διάλυσης, όποιος έχει ζήσει δύσκολες καταστάσεις θυμάται πώς ήταν η χώρα και πώς έγινε. Η κοινωνική ευημερία στη χώρα μας είναι τέτοια ώστε ζούμε ενδιαφέρουσες παραδοξότητες, όπως π.χ. το να καμαρώνουμε αρχηγούς κομμάτων της Αριστεράς με ακίνητες περιουσίες τις οποίες θα ζήλευαν και φτασμένοι επιχειρηματίες. Είναι λογικό μια χώρα που ευημερεί να έχει και πλούσιους αριστερούς: η ευαισθησία, όταν έχεις λύσει τα προβλήματά σου, είναι ευκολότερη. Ωστόσο από τους ευαίσθητους περιμένω στο όνομα της Αριστεράς που υπηρετούν δυο-τρεις (έστω) σοβαρές προτάσεις: ακόμα π.χ. περιμένω το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν θέλω να πιστεύω ότι εμπορεύονται οργή -όποιος κάνει κάτι τέτοιο είναι αξιολύπητος, φτηνιάρης, ένας απλός εμποράκος μιζέριας που γουστάρει μια χώρα χειρότερη για να δικαιωθεί η δική του παρουσία διά της απόγνωσης. Δεν πιστεύω ότι η Αριστερά ξέμεινε τόσο από ιδέες ώστε να θεωρεί κοινωνικούς αγώνες τους πετροπόλεμους, τις μαγκιές εναντίον των ΜΑΤ, τις λεηλασίες στο κέντρο της Αθήνας. Και μην ακούσω πάλι το γνωστό επιχείρημα περί «γνωστών αγνώστων συνεργών τάχα μου του κράτους που αμαυρώνουν τους αγώνες»: η υποκρισία είναι χειρότερη και από τη φτώχεια σε προτάσεις.

Αυτό που ζούμε δεν είναι η λαϊκή οργή για τη δολοφονία ενός παιδιού. Η οδύνη δεν είναι λόγος για να γίνεται πλιάτσικο στα καμένα. Αυτό που ζούμε είναι μια πολιτική αρπαχτή: η ενθάρρυνση της κοινωνικής αναστάτωσης για να δικαιολογηθεί η απουσία πολιτικού λόγου, η φτώχεια σε προτάσεις και οράματα, η άρνηση της ευθύνης να βοηθήσεις μια χώρα να ξεπεράσει τα προβλήματά της. Η αμήχανη να κάνει την παραμικρή σοβαρή πρόταση Αριστερά χειροκροτεί τη διάλυση της χώρας:

Nα συμπληρώσω λίγο:

Ο προπάππος του Αλαβάνου άνοιξε την Κερκόπορτα και μπήκαν οι Τούρκοι στην Πόλη.
Ο παππούς του Τσίπρα ευθύνεται για την Μικρασιατική καταστροφή.
Η Δαμανάκη έριξε τον καφέ της πάνω στον ασύρματο του Πολυτεχνείου και σταμάτησε η μετάδοση.
Ο Παπαγιαννάκης πλακώθηκε στα μπουνίδια κάποτε σε ένα μπαράκι στις Βρυξέλλες και μας έβαλαν πρόστιμο οι Κοινοτικοί.
Ο άλλος ο Βούτσης πως τον λένε έχει γιο ληστή και πρεζόνι.

Έλεος πια, το εμπεδώσαμε. Μπορούμε να βγάλουμε το CD της Yiannaras Records από το πλειερ και να πάμε παρακάτω;

Εγω ακομα τουλαχιστον δεν μπορω να ξεπερασω τα γεγονοτα αυτα με τοσο ουσιωδη ισως τροπο.
Καταλαβαινω πως ειναι λεπτη η γραμμη μεταξυ πολιτικης και κομματικης συζητησης αλλα προσωπικα με θλιβει.

φίλε αυτό θέλουν και οι 300 της βουλής. κάθε γεγονός μπορεί να γίνει εύκολα πολιτικά και κομματικά εκμεταλλεύσιμο. Δυστυχώς για άλλη μια φορά συνέβη το παραπάνω. Και θα συμβεί και την επόμενη και την επόμενη της επόμενης.
Τα πάντα γίνονται για το συμφέρον αυτών. Κανείς δεν νοιάζεται για το λαό. Μόνο λόγια είναι, στα οποία δυστυχώς τσιμπάνε τα ΠΡΟΒΑΤΑ (αλλιώς ψηφοφόροι). Διώξτε τα ανδρείκελα της βουλής την ψευτιά και τον πλούτο τους, με την ψήφο σας.
Αφήστε τον κόσμο στην ησυχία του.
Σπάζοντας, ρίχνοντας και καίγοντας το μόνο που καταφέρνετε είναι να τους ανδρώνετε περισσότερο, κάνοντάς τους πιο δυνατούς γιατί από κάτω πολλά ΠΡΟΒΑΤΑ θα τους υποστηρίξουν ότι κι αν πουν, γιατί κάτι θα πουν έτσι κι αλλιώς.
Ούστ πια με τα κόμματα που έχουν εισβάλλει στα σχολεία και στα πανεπιστήμια και παντού. Τα πάντα για το κόμμα, για το συμφέρον του κόμματος και το δικό μας. Αι σιχτίρ ποια όλες οι συζητήσεις γύρω από το κόμμα..ΟΥΣΤ.

Αι σιχτίρ με τους αγωνιστές και τους εξόριστους και αυτούς που δε δούλεψαν ποτέ.Αι σιχτίρ με τα κόμματα. Όσο δεν το καταλαβαίνετε και πολόνεστε με τα κόμματα και με το αν εξοστρακίστηκε μια δύο τρεις σφαίρες, χάνετε το νόημα.
Αυτό θέλουν όλοι τους. Να ασχολήστε με τα ματ με τον κούγια και τον τσοβόλα και όποιον άλλον. Τα άλλα ξεχάστηκαν μονομιάς. Ποιος μπορεί να πει οτι δεν τον έβαλαν επίτηδες, αλλά ακόμα κι αν πήγε μόνος του, συγκέντρωσε πάλι τα φώτα. γιατί; γιατί τσιμπάμε εμείς.

Το είπα και σε άλλο ποστ, εμείς δημιουργήσαμε τον κούγια το σύστημα που μας κλέβει νόμιμα που μας δέρνει νόμιμα. Εμείς.
Δώστε τους ένα ΟΥΣΤ με την ψήφο σας. ΟΛΟΥΣ.
Διαβάζω τα ίδια και τα ίδια γι αυτό ξαναγράφω κάποια πράγματα.

Είσαι αχάριστος...Δεν φτάνει που παρακολουθείς ζωντανή τηλεδιάσκεψη βετεράνων της Κομιντερν έχεις και παράπονο. :smile:
Κανονικά θα έπρεπε να μας έχουν σε αναμετάδοση και σε άλλα φόρουμ...

Είσαι αχάριστος...Δεν φτάνει που παρακολουθείς ζωντανή τηλεδιάσκεψη βετεράνων της Κομιντερν έχεις και παράπονο. :smile:
Κανονικά θα έπρεπε να μας έχουν σε αναμετάδοση και σε άλλα φόρουμ...

Εσύ τα έζησες αλλιώς τότε?

Για πες.

Αν κάποιος θέλει να προσθέσει κάτι και να αλλάξει την πορεία της συζήτησης μπορεί να το κάνει.
Σε εμένα πάντως η συζήτηση για το χωρο της ευρύτερης αριστεράς με κάποια ιστορικά στοιχέια από παλαιότερους μου φαίνεται εντελώς μέσα στο κλίμα του παρόντος νήματος.

Τα Επεισοδια μεταφερονται και εκτος Ελλαδας..... αναφεραν πολλα ξενα καναλια !!

Επεισοδια και διαδηλωσεις αναφερθηκαν σε Γαλλια Ισπανια Ρωσια Τουρκια ....

Ειδικα στην Ισπανια επεσε αρκετο ξυλο με αστυνομικους και διαδηλωτες ...

στη Γαλλια φοβουνται νεο ξεσηκωμο και ταραχες .....

αχ αυτη η Ελλαδα παλι δινει το φως.... το πρασινο φως...

Re: Απάντηση: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Τα Επεισοδια μεταφερονται και εκτος Ελλαδας..... αναφεραν πολλα ξενα καναλια !!

Επεισοδια και διαδηλωσεις αναφερθηκαν σε Γαλλια Ισπανια Ρωσια Τουρκια ....

Ειδικα στην Ισπανια επεσε αρκετο ξυλο με αστυνομικους και διαδηλωτες ...

στη Γαλλια φοβουνται νεο ξεσηκωμο και ταραχες .....
Όντως εξαπλώνεται. Στην Ισπανία συνέλαβαν έναν Έλληνα και στη Γαλλία οι εφημερίδες γράφουν ότι "τρέμει ο Σαρκοζί".
Θεωρία της "Διαρκούς Επανάστασης" του Τρότσκι; (καλά, πλάκα κάνω!)

Πάντως βρίσκω την προσέγγιση των ξένων ΜΜΕ πολύ πιο σωστή. Εστιάζουν στα βαθύτερα αίτια ενώ τα δικά μας στο μέγεθος της καταστροφής...

Το μόνο μέρος που το βρήκα είναι εδώ...
Κάπου στο 8:30.
"Από εκεί και πέρα το αν έπρεπε ή όχι να πυροβολήσει ο αστυνομικός, το αν τελικώς έπρεπε να χαθεί αυτό το παιδί, θα το κρίνει η δικαιοσύνη"

Εγώ στη θέση του θα μετακόμιζα σε άλλο πλανήτη...

Ρε σεις, εδώ είπε ότι φταίει ο ΘΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τώρα ποιος θεός δεν διευκρίνισε.
Ο Θεός των Νεοελλήνων, οι 12 θεοί του Ολύμπου, ο Αλλάχ, ο Βούδας, ο Μανιτού, ο Ρα?
Κάποιος θεός πάντως (μην αρχίσω τα καντήλια)

Απάντηση: Re: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

"To αν έπρεπε να χαθεί αυτο το παιδί θα το κρίνει η δικαιοσύνη"

Βάλτε το δικό σας παιδί στην θέση του Αλέξη και πείτε μου τι νιώθετε όταν ακούτε αυτά τα λόγια απο τον δικηγόρο του δολοφόνου.

Σπάστε τα όλα, διαλύστε τα ΟΛΑ, μόνο έτσι θα χτιστεί κάτι για το οποίο αξίζει να πεθάνω.

Να μαστε όλοι καλά, πάω να ξαπλάρω στον αναπαυτικό καναπέ μου, να δώ καμιά ταινία γιατί τσαντίστηκα πάλι.

Είμαι 32αρης, σας γαμώ την κοινωνία....-bye-

Kid.sys murdered, reboot ourselves....

:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

(καλά σε έκοψα ότι είσαι αναρχικό στοιχείο εκείνη την Παρασκευή, Θα συλληφθείς πάραυτα :flipout:)

Τό να επικρίνει κάποιος τον Σταλινισμό-σωστά-χωρίς όμως ταυτοχρόνως να αντιπροτείναι σαφές πρόγραμμα διεξόδου απο την κρίση δεν τον απαλλάσσει απ τίς μεγάλες ευθύνες πού έχει,ούτε τον αθωώνει γιά την ιδεολογική θολούρα πού εμφανίζει ο χώρος του...
Και επειδή η Ζωή απεχθάνεται το ´κενό´η μή συνεργασία ευρύτερων δυναμεων τής Αριστεράς θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια σέ πιό συντηρητικές λύσεις...
Οποιος δεν το κατανοεί,δεν έχει παρά να περιμένει τά χρόνια πού έρχονται...................................Και τότε δεν θα χάνεται μονον ο καινούριος Αλέξης ,αλλά θα πεινούν οι χιλιάδες άνεργοι τής οικονομικής κρίσης και οι γερασμένοι απο τά 25 τους νέοι, πηγμένοι απο τά φρονιστήρια και τά Master ..............
Και οι συντάξεις θάχουν διαλυθεί οριστικά σε μιά καταχρεωμένη ήδη Χώρα.
Οπως και η αύξηση τών εργατικών ατυχημάτων και οι 4 μέρες εργασίας που πάνε να εφαρμοστούν...
Μιλάει κανείς γι´αυτά?
Ασχολείται κανείς μέ ολα τά παραπάνω?

Tην επόμενη φορά δέν θά βγούν μαθητές μονον στούς δρόμους..Και εκεί δέν θα χωράνε κουκουλοφόροι ούτε αντεξουσιαστές....Αλλά δεν θα χωράνε και θολές ιδεολογίες παρά μόνον ουσιαστικές και συγκροτημένες απόψεις..

Οψόμεθα ες Φιλίππους.-bye--bye-

Όταν τα έλεγα αυτά, ήμουν ο προβοκάτορας......
Τέσπα, χρόνια πολλά Σπύρο -bye-

Εχεις απόλυτο δίκιο.
Προσωπικά σταματώ εδώ.
Τα άπλυτά μας αφορούν μόνο εμάς τους ίδιους και είναι κρίμα να τα βγάζουμε στη φόρα προς τέρψιν του φιλοθεάμονος κοινού.
Παρασύρθηκα και ζητώ συγνώμη.

Kωστα εχουν τεραστιο ενδιαφερον και για μενα που ειμαι μικροτερος σας και δεν ειχα συμμετοχη στις νεολαιες τοτε να ακουω τις αποψεις σας.
Απλα σε αυτο το νημα θεωρω οτι δεν εχουν θεση.
Αλλωστε ναμαστε καλα.... ερχονται (δυστηχως) πολλες σοβαρες καταστασεις στις οποιες θα μιλησουμε και πολιτικα και κομματικα μαζι.

Εχεις απόλυτο δίκιο.
Προσωπικά σταματώ εδώ.
Τα άπλυτά μας αφορούν μόνο εμάς τους ίδιους και είναι κρίμα να τα βγάζουμε στη φόρα προς τέρψιν του φιλοθεάμονος κοινού.
Παρασύρθηκα και ζητώ συγνώμη.

Εγώ δε φταίω ο Λυμπερόπουλος δε μ' αφήνει να αγιάσω.-bye-

Αυτό όμως δεν είναι εκτός:

Κι ήθελε ακόμη
πολύ φως να ξημερώσει.
'Ομως εγώ
Δεν παραδέχτηκα την ήττα.
'Εβλεπα τώρα
Πόσα κρυμμένα τιμαλφή
έπρεπε να σώσω
Πόσες φωλιές νερού να συντηρήσω
μέσα στις φλόγες.

Μιλάτε,
δείχνετε πληγές
αλλόφρονες στους δρόμους
Τον πανικό
που στραγγαλίζει την καρδιά σας σα σημαία
Καρφώσατε σ' εξώστες,
με σπουδή φορτώσατε το εμπόρευμα
Η πρόγνωσις σας ασφαλής: Θα πέσει η πόλις.

Εκεί, προσεχτικά, σε μιά γωνιά, μαζεύω με τάξη,
Φράζω με σύνεση το τελευταίο μου φυλάκιο
Κρεμώ κομμένα χέρια στους τοίχους, στολίζω
Με τα κομμένα κρανία τα παράθυρα, πλέκω
Με κομμένα μαλλιά το δίχτυ μου και περιμένω.

'Όρθιος και μόνος σαν και πρώτα περιμένω.

Μανώλης Αναγνωστάκης

Πάντα προτιμώ να περιμένω λίγο πριν κρίνω. Θεωρούσα για να πω την αλήθεια ότι ο τύπος είναι ναι μεν δολοφόνος κατά μία έννοια αλλά κράταγα μια πίσινη μήπως ήταν "άτυχος δολοφόνος". Ίσως η σφαίρα να είχε όντως εξοστρακιστεί. Δεν βάζω τα χέρια μου στη φωτιά για πράγματα που δεν ξέρω. Δεν πιστεύω τον τύπο και τα κανάλια. Ήμουν σίγουρος ότι το κόμματα θα κάνουν αυτά που κάνανε και είπανε. Ήξερα ότι οι δημοσιογράφοι θα αρχίσουν να αποδίδουν χαρακτηρισμούς για τηλεθέαση και για να ικανοποιήσουν το "λαικό αίσθημα". Ανάλογα φυσικά πάντα με το πια παράταξη θέλουν να στηρίξουν. Ήξερα ακόμα και ότι τα πιτσιρίκια θα κατέβουν στους δρόμους (μπράβο τους) και ότι οι γνωστοί "ανάρχες" (ανάθεμα αν έχουν έστω και την παραμικρή ιδέα περί αναρχισμού) των εξαρχείων θα τα κάνουν γυαλιά καρφιά. Αυτό που δεν ήξερα και δεν φανταζόμουν ούτε για πλάκα ήταν το τί θα πει αυτό το ζώο στην απολογία του. Ίχνος ανθρωπιάς. Τίποτα. Ούτε ένα ελάχιστο δείγμα του τί προκάλεσε. Αυτός παιδιά δεν είναι απλός ένοχος. Δεν αρκούν οι συμβατικές ποινές. Θέλει κρέμασμα. Αφού πρώτα τον αφήσουν κανά μήνα με τους υπόλοιπους φυλακισμένους να τον περιποιηθούν καταλλήλως...
Το θέμα είναι ότι σχετικά με τα σώματα ασφαλείας ο κρατικός μηχανισμός είναι λάθος σε πολλά πράγματα. Άπειρες προσλήψεις για να κερδίσουν ψήφους. Όλοι τους...και καμμία υπευθυνότητα. Αλλά όσον αφορά την αστυνομία δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Δεν προσλαμβάνεις έναν δημόσιο υπάλληλο που κάθεται σε ένα γραφείο αλλά, στη συγκεκριμένη περίπτωση, έναν ψυχωτικό που οπλοφορεί. Η διενέργεια ψυχολογικών τεστ έμεινε στα χαρτιά. Χρειαζόταν αλλά όπως και κάθε τι χρήσιμο δεν πραγματοποιήθηκε. Και αφού αδυνατούμε να πράξουμε τα δέοντα όσον αφορά αυτούς που επιλέγουμε να οπλοφορούν τότε είναι να καλύτερα να μην οπλοφορούν. Να συγκροτήσουν ένα ειδικό σώμα που μόνο αυτό θα οπλοφορεί και θα είναι όλοι τσεκαρισμένοι. τσεκαρισμένοι ότι δεν είναι ζώα.
Υ.Γ. Παρά τα όσα λέω ακόμα θεωρώ ότι όλα αυτά τα ζώα που τα σπάγανε θα έπρεπε να έχουν σχεδόν (γιατί άλλο η καταστροφή και άλλο ο φόνος...πως να το κάνουμε) την ίδια τύχη με τον δολοφόνο. Είτε ήταν αστυνομικοί, όπως πιστεύουν ορισμένοι, είτε όχι.

Δεν νομίζω ότι τα "ψυχολογικά τεστ" που ακούγονται διαρκώς μπορούν να αποκλείσουν παρόμοια φαινόμενα στο μέλλον.

Η λύση για εμένα είναι να υιοθετηθεί το αγγλικό μοντέλο των άοπλων constables σε περιπολία πεζή μόνο με το γκλοπ (όχι διπλοπαρκάρισμα το περιπολικό με αλάρμ και καφεδάκι), και όπου υπάρχει πραγματικό θέμα δημόσιας ασφάλειας, δηλαδή αντιμετώπιση ενόπλων, άμεση κλήση και επέμβαση ειδικής ομάδας, εκπαιδευμένης σε υψηλότατο επίπεδο, οι οποίοι όποτε πραγματικά χρειάζεται δεν θα διστάζουν να ρίχνουν στο ψαχνό. Όχι να φτάνουμε να κινδυνεύουμε μέρα μεσημέρι σε κεντρικά σημεία (πχ Εγνατία, Θεσσαλονίκη) επειδή ο κοινός αστυνομικός "νόμισε" πως "είδε" "κάτι". Τα πιστολίδια ας τα κρατήσουν για τους νονούς.