Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Μα δεν υποστηρίζω ούτε την οπλοκατοχή. Θεωρώ οτι τα όπλα θα έπρεπε να περιοριστούν ακόμα περισσότερο απο σήμερα. Στην Αγγλία οι αστυνομικοί που περιπολλούν πεζή είναι οπλισμένοι μόνο με γκλόπ ας πούμε. Και δεν παίρνεις όπλο πριν κριθείς κατάλληλος μετά απο ειδίκή φυχιατρική εξέταση. Εδώ σου δίνουν ένα με απολυτήριο λυκείου, 6μηνη εκπαίδευση και τίτλο ειδικού φρουρου (στην καλύτερη...).

Απλά διορθώνω τον φίλο που μίλησε χωρίς να γνωρίζει. Γιατί δεν είναι σωστό να παραπληροφορούμε και να αποδίδουμε βαριούς χαρακτηρισμούς (ημιπαράφρων) έτσι χωρίς ευθύνη των γραφώμενων μας.

Αν δεν ξέρουμε φροντίζουμε να διαβάσουμε.

Moύ κάνεις κάποια υπόδειξη να διαβάζω???
Oλος ο διεθνής τύπος πλήν τών ακραίων αντιδραστικών φυλλάδων έκραζε τον Χέστον για τις αντιδραστικές αποψεις του...
Εκτός αν λέει άλλα η ´αξιόπιστη πηγή ´τού Indymedia......................

Απάντηση: Re: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Κάτσε βρέ Βαγγέλη.
Οταν καιγόταν το Παρίσι στις εξεγέρσεις τών αποκλεισμένων μειονοτήτων δεν έπαθαν σόκ??
Οταν οι Ιταλοί βούλιαζαν το πλοίο με τούς Αλβανούς δεν πάθανε σόκ??
Αλλά ξέχασα.
Οι Γερμανοί δεν παθανε σόκ οταν βομβαρδιζόταν η Γιουγκοσλαβία και αυτοί συμμετείχαν καμαρωτοί καμαρωτοί.
Τωρα τούς έπιασε ο πόνος_????

Kαι όταν οι Ολλανδοί βομβάρδιζαν τραίνα στο Κόσοβο...
και όταν οι Αγγλογάλλοι γέφυρες ......
και όταν οι "καλοί" την "κακιά" Βαγδάτη με τους πολύ κακούς Ιρακινούς αμαχους να προσθέσω...
Φίλε μου Βαγγέλη:grinning-smiley-043έχω την εντύπωση πως οι Γερμανοί τουλάχιστον δεν δικαιούνται να ομιλούν.

Πάντα φιλικά και χωρίς παρεξήγηση-bye-:grinning-smiley-043

Κάτσε βρέ Βαγγέλη.
Οταν καιγόταν το Παρίσι στις εξεγέρσεις τών αποκλεισμένων μειονοτήτων δεν έπαθαν σόκ??
Οταν οι Ιταλοί βούλιαζαν το πλοίο με τούς Αλβανούς δεν πάθανε σόκ??
Αλλά ξέχασα.
Οι Γερμανοί δεν παθανε σόκ οταν βομβαρδιζόταν η Γιουγκοσλαβία και αυτοί συμμετείχαν καμαρωτοί καμαρωτοί.
Τωρα τούς έπιασε ο πόνος_????

oxi δεν ενοω αυτο ενοω οτι μας εχουν πολυ χαλαρους και δεν περιμεναν τετοια απο εναν λαο που γεμιζει ταβερνες και καφε....

Kαι όταν οι Ολλανδοί βομβάρδιζαν τραίνα στο Κόσοβο...
και όταν οι Αγγλογάλλοι γέφυρες ......
και όταν οι "καλοί" την "κακιά" Βαγδάτη με τους πολύ κακούς Ιρακινούς αμαχους να προσθέσω...
Φίλε μου Βαγγέλη:grinning-smiley-043έχω την εντύπωση πως οι Γερμανοί τουλάχιστον δεν δικαιούνται να ομιλούν.

Πάντα φιλικά και χωρίς παρεξήγηση-bye-:grinning-smiley-043

ναι βρε τι παρεξηγηση λες;;;;;;;;

Οι Αμερικανοί, μετά την επιτυχία της επανάστασης εναντίων των Άγγλων, έβαλαν κάποιους κανόνες στο σύνταγμά τους ώστε να βεβαιωθούν ότι θα διατηρήσουν την εύθραυστη ανεξαρτησία τους. Για παράδειγμα, μια από αυτές ήταν ότι δεν μπορεί ποτέ να γίνει Πρόεδρος κάποιος που γεννήθηκε εκτός ΗΠΑ (πχ. Σβαρτσενέγκερ). Ένα άλλο είναι ότι όλοι μπορούν να έχουν όπλα, ώστε να μην μπορεί να τους φορτωθεί κάποιος δικτάτορας.

Από τότε έχουν μεγάλο σεβασμό στο Σύνταγμα (και καλά κάνουν) έστω και αν έχουν αλλάξει πια οι συνθήκες και δεν κινδυνεύουν από τους Άγγλους. Αυτός είναι ο βασικός λόγος που δεν απαγορεύεται η οπλοκατοχή.

Τώρα ο Χίστον, όντως ήταν ακτιβιστής και περπάτησε δίπλα στον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ στη πορεία για τα δικαιώματα των μαύρων. Υποστήριξε σθεναρά τον Κένεντυ, και ήταν εναντίον του πολέμου του Βιετνάμ. Μετά το 80 άλλαξε πολύ, αλλά πραγματικά ο άνθρωπος έχει μια ιστορία πίσω του, δεν είναι μόνο του φαγητού και του πιοτού όπως πολλοί ηθοποιοί.

(Εγώ προσωπικά διαφωνώ πλήρως με την οπλοκατοχή. Πάντως άλλο πράγμα η Ελλάδα και άλλο οι ΗΠΑ. Ένα άλλο κράτος προσπαθούμε να το κατανοήσουμε μέσω της δικής του ιστορίας και παράδοσης, και όχι μέσα από τη δική μας μόνον.)

Βίντεο τώρα στον ΑΝΤ1 δείχνει έναν αστυνόμο της ομάδας Ζ να ρίχνει στον αέρα για εκφοβισμό, γιατί υποτίθεται είχαν εγκλοβιστεί, όταν φαίνεται καθαρά ότι τους χωρίζουν πολλά μέτρα, η κατάσταση δεν έχει ξεφύγει από τον έλεγχο, ενώ λίγο πιο μετά ένας άνθρωπος κρατά στα χέρια του όχι 1 αλλά 5 κάλυκες !

Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο !!!!!!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Moύ κάνεις κάποια υπόδειξη να διαβάζω???
Oλος ο διεθνής τύπος πλήν τών ακραίων αντιδραστικών φυλλάδων έκραζε τον Χέστον για τις αντιδραστικές αποψεις του...
Εκτός αν λέει άλλα η ´αξιόπιστη πηγή ´τού Indymedia......................

Ώχου πάλι με τον Indymedia... Τί ακριβώς δεν εξηγώ κατανοητά όταν λέω οτι ούτε αναγνώστης του είμαι ούτε πίνω νερό στην αντικειμενικότητα του. Εδώ άλλος έβαλε λινκ των αμυντικών θεμάτων το indymedia πείραξε...

Δεν κάνω υποδείξεις (μαλιστα αφαίρεσα το συγκεκριμένο σχόλιο πριν ποστάρεις). Δικαίωμα σου είναι η ενημέρωση και η γνώση και όχι υποχρέωση. Εγώ διόρθωσα την ανακρίβεια στην οποία στήριξες τον χαρακτηρισμό σου. Δεν θα την επαναλάβω, δεν είναι αυτό το θέμα του νήματος.
Αν σε ενδιαφέρει ο βίος και πολίτεία του μακαρίτη πια ηθοποιού άνοιξε σχετικό νήμα και ευχαρίστως θα ποστάρω μερικά λινκ που περιγράφουν την δράση του τα χρόνια της νεότητας, όπως και την (δίκαιη ώς ένα σημείο) κριτική που δέχθηκε όταν στα γεράματά του (χτυπημένος απο την νόσο του Αλτζχαίμερ παρεπιπτώντος) έγινε υποστηρικτής τις NRA.

Και για να κλείσω με τον Χίστον, επειδή από φιλελεύθερος Δημοκρατικός έγινε Ρεπουμπλικανός, οι φιλελεύθεροι του επιτεθόταν πολύ πιο άγρια απ' ότι αν ήταν πάντα Ρεπουμπικανός! Και επίσης ποτέ δεν ανέφεραν όσα έκανε πριν το 1980.

Alzheimer που να διαρκεί 20 τόσα χρόνια Ιατρικώς δεν υφίσταται.
Και γιά αυτό επίσης δεν χρειάζεται να διαβάσω τίποτα..............................

28 χρονια για την ακρίβεια................................

Re: Απάντηση: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Αν καμιά σφαίρα είχε χτυπήσει κάποιον τι θα γινόταν ;;;;;;;;
Χτύπησε Μιχάλη μου. Ένα παιδάκι το Σάββατο και απο τότε καίγεται όλη η Ελλάδα... Αλλά μερικοί μ.... δεν λένε να βάλουν μυαλό. Αλλά άν είχαν θα μου πεις...

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Χτύπησε Μιχάλη μου. Ένα παιδάκι το Σάββατο και απο τότε καίγεται όλη η Ελλάδα... Αλλά μερικοί μ.... δεν λένε να βάλουν μυαλό. Αλλά άν είχαν θα μου πεις...

Φίλε μου, αυτό έγινε πριν λίγα λεπτά.....κάποιοι δεν έχουν όχι μόνο μυαλό αλλά κ συνείδηση ! Αντίθετα, έχουν θράσος !

Αν καμιά σφαίρα είχε χτυπήσει κάποιον τι θα γινόταν ;;;;;;;;

εχω μια απορια .........

οι σφαιρες που πανε προς τον ουρανο μπαινουν σε τροχια στο διαστημα ;;;;; :BDGBGDB55:

οταν πεφτουν κατω απο ενα η δυο χιλιομετρα υψος πεφτουν σιγα ;;;;

ειναι 100% εγγυημενο οτι δεν θα πεσουν σε ανθρωπους και οτι θα πεσουν σε γκαζον ;;;;;;;;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Φίλε μου, αυτό έγινε πριν λίγα λεπτά.....κάποιοι δεν έχουν όχι μόνο μυαλό αλλά κ συνείδηση ! Αντίθετα, έχουν θράσος !
To ξέρω βρε. ΚΑι αυτό το κάνει ακόμα χειρότερο.