Παρότι ανήκω στο χώρο της αριστεράς (όχι του ΣΥΝ) θα διαφωνήσω με την απόδοση τέτοιων κατηγοριών στο ΣΥΝ (περί υπόθαλψης κουκουλοφόρων κλπ), καθώς δεν βλέπω το πολιτικό όφελος. Δε νομίζω ότι ο ΣΥΝ έχει συμφέρον να κάνει κάτι τέτοιο, καθώς είναι ήδη στοχευμένος από όλα τα κόμματα τώρα και σε κάθε παρόμοια περίπτωση. Και λυπάμαι πραγματικά που ακούω τέτοιες κατηγορίες να εκτοξεύονται από το ΚΚΕ. Είπαμε, ανησυχείς για την άνοδο του ΣΥΝ αλλά να καταφεύγεις σε τέτοιες πρακτικές και να ρίχνεις νερό στο μύλο της δεξιάς δεν το βρίσκω ιδιαίτερα επαναστατικό και κομμουνιστικό.
Κινητοποιήσεις με 2000 max άτομα, δεν είναι επανάσταση, είναι οικογενειακή διαμαρτυρία:antlers:
Σορρυ για τη μή διευκρίνηση.Χιλιάδες όμως ανήλικοι μαθητές που βγήκαν στους δρόμους τι είναι?
'Οσο για τους κούτβηδες προφανώς διακρίνονται σε καλούς -τους αποδώ- και κακούς -τους αποκεί.Κάτι μου θυμίζουν μμμ Χρουστσωφ ίσως; Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε.......
Η συνακόλουθη χρεωκοπία του κινήματος στις χώρες που υιοθετήθηκαν κάτι σημαίνει.
Χιλιάδες όμως ανήλικοι μαθητές που βγήκαν στους δρόμους τι είναι?
Χιλιάδες όμως ανήλικοι μαθητές που βγήκαν στους δρόμους τι είναι?
Ευκαιρία για νόμιμη κοπάνα, ποδοσφαιράκι, μπασκετάκι κ.λ.π.
Αυτά για τους πολλούς.
Για τους λίγους.....
ευκαιρία να φωνάξουν το γνωστό σύνθημα μπροστά από το Α.Τ. πετώντας ντομάτες και γιαούρτια, μπλοκάροντας για μία ώρα όλα τα οχήματα, ακινητοποιώντας επαγγελματίες και εργαζομένους, ''νεκρώνοντας'' πρακτικά το κέντρο μιας μικρής πόλης δημιουργώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο.......και όλα αυτά τα όμορφα.....εντελώς ΑΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΑ.......
Αυτά έγιναν μπροστά μου σήμερα το πρωί και γι' αυτά μιλάω. Δεν γνωρίζω κάτω από ποιες συνθήκες διαδήλωσε η υπόλοιπη μαθητική νεολαία ανά την Επικράτεια. Εύχομαι, πάντως, όχι έτσι.......
Ωριμοι δημοκρατικοι πολιτες,που εχουν βιωσει μεσα στο ειναι τους, τα αγαθα της δημοκρατιας για την οποια εχουν αγωνισθει .Αυτους που ειδα ,εγω τουλαχιστον,20 ατομα με κασκολ του Αρη και του ΠΑΟΚ,στην οδο Δελφων ,φωναζαν σε μια διμοιρια ΜΑΤ τα γνωστα.Εκλεισαν και με καδους το δρομο και δεν περνουσε τιποτε .Και βεβαια γιατους περισοτερους απο αυτους Ο Καραισκακης ειναι το γηπεδο του θρυλου Και ας μην ξεχναμε και την πολιτικη καθοδηγηση συγκεκριμενου πολιτικου κομματος που οι δημοσκοπησεις το ριχνουν απο το 16% στο 7-8%
Και οι μεγάλοι αγώνες Γιάννη μου, ιδιαίτερα από νέους, έχουν μεγαλύτερη σημασία από ένα κομφούζιο κυκλοφοριακό.
Ότι γράφω εκφράζει καθαρά την προσωπική μου άποψη .
Και για να κάνω και λίγο χιούμορ, τα παιδιά εκεί που μένεις, πρέπει να είναι πλούσια, πολύ πλούσια.
Άκου γιαούρτια και ντομάτες....![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.