Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Εμ το άλλο? Ενα μηνα πριν επικοινωνησε η μητερα του θυματος με το γραφειο του Τριανταφυλοπουλου και κατηγγειλε παρακολουθηση του σπιτιου της απο αγνωστα προσωπα. Αυτο που το βαζετε παλι?

Στα κουτσομπολια ?

Απάντηση: Re: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Το πως θα θέλαμε και πως θα ήταν αποτελεσματικότερη η αστυνομία, πιστεύω οτι θα ήταν καλό ανεξάρτητο topic, γιατί μέσα σ'αυτό εδώ θα χαθεί... Πάντως πιστεύω ότι κάθε λαός εκτός απο την κυβέρνηση και την τηλεόραση, έχει και την αστυνομία που του αξίζει... Κι αυτό γιατί τα στελέχη της προέρχονται πάντα μέσα από τον ίδιο τον λαό και κουβαλάνε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του λαού αυτού... Δεν νομίζω οτι constables που είναι αποδοτικότατοι για ένα λαό σαν τους άγγλους και ίσως τους γάλλους, τους βέλγους τους γερμανούς να είχαν αποτέλεσμα σε ένα λαό σαν τους έλληνες, ούτε θα μπορούσαν ποτε να επιβάλουν τον νόμο σε κοινωνίες ζούγκλας όπως της Κολομβίας και της Βραζιλίας... Ο τρόπος αστυνόμευσης πρέπει να παίρνει υπ'όψιν του τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των λαών και της καθημερινής τους ζωής...
Η αστυνομία του λαού δλδ. όπως τους Χήτες παλιότερα, την ΕΣΑ μετά, την χωροφυλακή αργότερα, μάλιστα. Ξεχνάμε εύκολα σαν λαός, συγχωρούμε ακόμα πιο εύκολα.

Υπήρχε και η Ο.Π.Λ.Α. αλλά αυτοί ήταν ´λαϊκοί´αγωνιστές και τρώγαν είτε δικούς τους σάν ´προδότες και οππορτουνιστές´ είτε και ουδέτερους.
Νά τά λέμε όλα αφού κάνουμε και Ιστορικές Αναφορές.

Οπως και στον Ισπανικό Εμφύλιο οι κομμουνιστές τσακίσανε κυριολεκτικά τούς Αναρχικούς τού Ντουρούτι προσφέροντας μεγίστη υπηρεσία στον Εχθρό.
Αλλη Ιστορική Αναφορά.

Είναι η ρημάδα η Ιστορία λίγο περίπλοκη και δεν μοιάζει με ποδοσφαιρικό Ντέρμπυ...........................................................

Και οι θέσεις της Παπαρήγα τις προάλλες, τι θυμίζουν, τι θυμίζουν....
Α ρε Αλέκα, μια ζωή στο 8% θα είστε γ@μώ την ξεροκεφαλιά σας....

Re: Απάντηση: Re: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Η αστυνομία του λαού δλδ. όπως τους Χήτες παλιότερα, την ΕΣΑ μετά, την χωροφυλακή αργότερα, μάλιστα. Ξεχνάμε εύκολα σαν λαός, συγχωρούμε ακόμα πιο εύκολα.

Δεν είναι επιθυμία... Διαπίστωση είναι... Οπως είπα, αυτή η στάνη, αυτό το τυρί βγάζει... Αυτός είναι ο μέσος έλληνας, αυτή ειναι κι η αστυνομία του. Αεριτζής, μπαγάσας και ευθυνόφοβος. Το λυπηρό για μένα είναι οτι δεν βλέπω πως θα μπορούσε να αλλάξει η αστυνομία, παρα μόνο αν αλλάξουμε όλοι σαν λαός... Ειτε το θέλουμε είτε όχι, ανθρωποι ανάμεσα απο τις παρέες μας, φίλοι μας και συγγενείς μας την αποτελούν...

Toυλαχιστον οι θεσεις του ΚΚΕ,ασχετα αν συμφωνει καποιος η οχι ειναι δεδομενες και σχετικα σταθερες.Ενω αν ανατρεξουμε στις μεγαλοστομιες της δεκαετιας του 80,περι απομακρυνσεως των Βασεων,και εξοδου απο την ΕΟΚ ,μεχρι τις ευχαριστιες ενωπιον του κοινοβουλιου,εχουμε καποιες διαφορες

Τά ιστορικά γεγονότα κρίνονται όταν κατασιγάσουν τά πάθη.
Οι σημερινοί ηγέτες κρίνονται από τίς τοποθετήσεις τους στην παρούσα πολιτική συγκυρία.
Οποιος μπερδεύει την πολιτική μέ την σουπερλίγκα μάλλον διορισμούς γυρεύει.

Toυλαχιστον οι θεσεις του ΚΚΕ,ασχετα αν συμφωνει καποιος η οχι ειναι δεδομενες και σχετικα σταθερες.Ενω αν ανατρεξουμε στις μεγαλοστομιες της δεκαετιας του 80,περι απομακρυνσεως των Βασεων,και εξοδου απο την ΕΟΚ ,μεχρι τις ευχαριστιες ενωπιον του κοινοβουλιου,εχουμε καποιες διαφορες

Συμφωνώ στο β μέρος (που αφορά τις κυβερνήσεις του πασοκ).
Αλλά στο α μέρος, διαφωνώ.
Δεν μπορείς να έχεις τις ίδιες θέσεις όταν ο κόσμος έχει έρθει άνω κάτω (πχ διάλυση ΕΣΣΔ)

Δεν είναι μόνο οι αξιωματικές θέσεις, αλλά και (κυρίως μάλιστα) οι τοποθετήσεις επί των ζητημάτων που τρέχουν αυτές που χαρακτηρίζουν τα κόμματα και τους πολιτικούς. Και δεν μπορώ παρά να ομολογήσω ότι το ΚΚΕ και ιδιαίτερα η επικεφαλής του, μου αφήνουν εικόνα μεγαλύτερης σοβαρότητας σε σχέση με τους λοιπούς. Από εκεί και πέρα, τι με νοιάζει εάν ευαγγελίζονται την έλευση των σοβιέτ. Σάμπως θα γίνει;

Είναι η ρημάδα η Ιστορία λίγο περίπλοκη και δεν μοιάζει με ποδοσφαιρικό Ντέρμπυ...........................................................

Οποιος μπερδεύει την πολιτική μέ την σουπερλίγκα μάλλον διορισμούς γυρεύει.
Επειδή τα ποστ αυτά είναι κάτω απ τα δικά μου, μια ερωτησούλα offtopic.
Αναφέρεσαι σε κάποιον συγκεκριμένα ή έτσι πετάς αοριστολογίες, μπας και τσιμπήσει κάποιος?
Γιατί εγώ έχω μάθει όταν μιλάω (ή γραφω) να μην αφήνω υπονοούμενα και να μην δημοσιοποιώ PM (αν και πολύ θα τόθελα :AFADF0: :flipout:)

Απάντηση: Re: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Δεν είναι μόνο οι αξιωματικές θέσεις, αλλά και (κυρίως μάλιστα) οι τοποθετήσεις επί των ζητημάτων που τρέχουν αυτές που χαρακτηρίζουν τα κόμματα και τους πολιτικούς. Και δεν μπορώ παρά να ομολογήσω ότι το ΚΚΕ και ιδιαίτερα η επικεφαλής του, μου αφήνουν εικόνα μεγαλύτερης σοβαρότητας σε σχέση με τους λοιπούς. Από εκεί και πέρα, τι με νοιάζει εάν ευαγγελίζονται την έλευση των σοβιέτ. Σάμπως θα γίνει;

Μα δεν αρκεί η σοβαρότητα.
Κι εγώ σε πολλές θέσεις (ιδιαίτερα στα εργασιακά) συμφωνώ με το ΚΚΕ.
Και το έχω ψηφίσει κιόλας, γι αυτόν τον λόγο.
Αλλά στην συγκεκριμένη "φάση" περίμενα να μην βγάζει την ουρίτσα του απ έξω.

Re: Απάντηση: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

τι σου κανει εντυπωση
πιστευεις οτι αυτος τα ειπε η οι δικηγοροι του???
πρωτη φορα ακους δικηγορο να δινει τετοια γραμμη?
και ο αλλος στην απελπισια του κανει οτι του πει ο δικηγορος

τι σας ελεγα? διαβαστε δω
Διά χειρός... Κούγια άλλαξε η κατάθεση του ειδικού φρουρού
http://http://www.zougla.gr/news.php?id=16431

H κατάσταση τείνει να γίνει ρυθμιστικός μοχλός και η επαναληπτικότητα του φαινομένου θα έχει πλέον άλλο χαρακτήρα .. πιο βαρύ από τι πριν και αυτό είναι το επικίνδυνο !
( παρόλο που και αυτή η κρίση σε μεγάλο βαθμό είχε κατευθυντήριες γραμμές αλλά εντέλει εκτροχιάστηκε ........ άλλου ντα αλλού )

Κατάληψη πριν από λίγο του τηλεοπτικού σταθμού Super B στην Πάτρα. Αντιεξουσιαστές βγήκαν "ζωντανά" στον αέρα. (21:37)

zougla.gr

Σήμερα κάψανε το παράρτημα τού Τραπεζικού Ινστιτούτου στήν Σίνα-3ος οροφος-
Εργαζεται μιά αδελφική μου φίλη εκεί.Ηταν τρείς υπάλληλοι εκείνη τήν ώρα -2 το μεσημέρι-.
Μπήκαν μέσα 12 κουκουλοφόροι τίς έβγαλαν έξω και έβαλαν φωτιά.
Ο ´αγώνας ´τώρα δικαιωνεται.