Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Τα συγχαρητήρια μου στην ελληνική αστυνομία.
Κατάφερε και έσωσε το δέντρο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Επιτέλους, ο πολιτισμός μας προστατεύτηκε. Ποιος την χέζει την Βιβλιοθήκη?
Η χαρά του Αλβανού και του Πακιστανού. Θα το γιορτάσουν και φέτος.

Comparitive_handgun_rounds.jpg

Common handgun cartridges. Left to right:
1) 3 inch 12 ga magnum shotgun shell
2) AA battery
3) .454 Casull
4) .45 Winchester Magnum
5) .44 Remington Magnum
6) .357 Magnum
7) .38 Special
8) .45 ACP
9) .38 Super
10) 9 mm Luger
11) .32 ACP
12) .22 LR

Συνεχίζοντας την αναμετάδοση.

Οι κάτοικοι έδιωξαν τελικά τα ΜΑΤ απο Ακαδημίας και την Ασκληπιού κι αυτομάτως σταμάτησαν κι οι μάχες.

Τελικά τι κάνουν αυτοί;Αποσοβούν τις ταραχές ή τις δημιουργούν;

Επειδή μένω Ακαδημίας μπορείς σε παρακαλώ πολύ να σταματήσεις να διασπείρεις ψευδείς και προβοκατόρικες ανακρίβειες?
αντε γιατί και η παραπληροφόρηση έχει τα όριά της !!

Εγω ειμαι σιγουρος οτι τα ΜΑΤ οπου πατουν το ποδι τους προκαλουν φασαριες !

σε ποια πορεια εργαζωμενων η μαθητων η εστω αναρχικων η κουκουλοφορων θα γινοταν εκτροπα και φασαριες αν δεν εσκαγαν μυτη τα ΜΑΤ ;;;

λες και τωρα που καθονται απεναντι απο τους κουκουλοφορους τους κρατανε τα χερια.........

να σηκωθουν να πανε στα τσακιδια και να αφησουν τα μαγαζια και τον κοσμο να δουλεψουν γιατι φοβονται ολοι οταν τους βλεπουν απεναντι απο τα καταστηματα ........

Τα θες και τα γράφεις αυτά ή σου φεύγουν ?

Υ.Γ. Ενας κάτοικος που εξοργίζεται από τα ΜΑΤ στο Κέντρο..

Επειδή μένω Ακαδημίας μπορείς σε παρακαλώ πολύ να σταματήσεις να διασπείρεις ψευδείς και προβοκατόρικες ανακρίβειες?
αντε γιατί και η παραπληροφόρηση έχει τα όριά της !!

Φιλαράκι όταν μιλάς σε μένα να μιλάς καλά κι ευγενικά.

Οτι μετέδιδε ο City 99,5(κι όχι μόνο )έγραψα.Τι λόγο θα είχαν να μεταδίδουν προβοκατόρικες ανακρίβειες;

Απο την άλλη η Ακαδημίας είναι πολύ μεγάλη.Εχεις εικόνα τι γίνεται σ' όλο το μήκος της και σ' όλα τα επεισόδεια που εξελίσονται κάτω απο τα πυκνά σύννεφα;

Εγώ πάντως τώρα στην τιβι , βλέπω κουκουλοφόρους στην Νομική να πετάνε ότι μπορείς να φανταστείς απ' την ταράτσα , ένα αυτοκίνητο χρηματαποστολής να καίγεται , οι δε κουκουλοφόροι να είναι πλέον εξοπλισμένοι με μάσκες αντιασφυξιογόνες και να πετάνε μολότωφ και πέτρες . Αν υπάρχουν και μαγαζάτορες που παρ' όλα αυτά διαμαρτύρονται για τα χημικά, ε είναι άξιοι της μοίρας τους . Ας τους κάψουν όλα . Αρκετά πιά με την αναρχία , την διάλυση και την ανικανότητα να αντιμετωπισθούν οι δήθεν επαναστάτες .

Στά Κεντρικά τής Αγροτικής Τράπεζας επιτέθηκαν μέ λοστούς ...
Μέσα ήσαν εργαζόμενοι...
Μεταξύ αυτών μιά οικογενειακή φίλη ,μητέρα δυό παιδιών..
Τούς απαγόρεψαν την έξοδο ,.εκλεισαν τά αιρ-κοντίσιον και έμειναν επί 2 ώρες πολιορκούμενοι...
Ταυτόχρονα αντί τά ΜΑΤ να διαλύσουν τούς κουκουλοφόρους έριχναν δακρυγόνα ,μέ αποτέλεσμα οι ´μέσα´να πνίγονται.
Προσωπικά απο την ανωτέρω εικόνα,ειλικρινά δέν βγάζω άκρη...

Last edited:
Απάντηση: Re: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

το θέμα κνίτη με αφήνει αδιάφορο, το τι είναι ο καθένας μας είναι προσωπική επιλογή και θα πρέπει να το σεβόμαστε...

Μά μέχρις χτές οι ´καθεστωτικοί´τού Αλφα ,τής Ελευθεροτυπίας και τού ΔΟΛ θεωρούσαν το ΚΚΕ συνοδοιπόρο τού Λ.Α.Ο.Σ. επειδή τόλμησε και είπε τά πράγματα μέ τό όνομά τους(όπως και πέρυσι στίς πυρκαγιές άλλως τε) καί δέν αβαντάρισε τον ´μορφονιό´τής ψήφου στά 16............

Mετά απο αυτή την επίθεση τί έγινε τώρα??

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_18/12/2008_260724

Παράθεση τών γεγονότων τής σημερινής ημέρας..
Κάποιες φορές οι εφημερίδες ευτυχώς θυμούνται ότι η είδηση είναι είδηση χωρίς φιοριτούρες και μελό.
Τά προσωπικά συμπεράσματα τά εξάγει ο αναγνώστης..

Φιλαράκι όταν μιλάς σε μένα να μιλάς καλά κι ευγενικά.
Οτι μετέδιδε ο City 99,5(κι όχι μόνο )έγραψα.Τι λόγο θα είχαν να μεταδίδουν προβοκατόρικες ανακρίβειες;

Απο την άλλη η Ακαδημίας είναι πολύ μεγάλη.Εχεις εικόνα τι γίνεται σ' όλο το μήκος της και σ' όλα τα επεισόδεια που εξελίσονται κάτω απο τα πυκνά σύννεφα;

Κατ αρχήν διαταγές και "φιλαράκια" στους κολλητούς σου.

Και καλά και ευγενικά έγραψα.
Εσύ ανεμετέδιδες απ το ραδιόφωνο,εγώ απ το σπίτι μου.
Και ναί-δυστυχώς-έχω εικόνα για όλο το μήκος της Ακαδημίας.
Οσοι δεν με πιστεύουν ,ευπρόσδεκτοι να δούν και να ζήσουν από κοντά τα "γεγονότα"..
Οσο για το τι λογο έχουν τα media να σπείρουν ανακρίβειες ,´'αστο γιατί διαθέτουμε και κοινό νού.

Re: Απάντηση: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Στά Κεντρικά τής Αγροτικής Τράπεζας επιτέθηκαν μέ λοστούς ...
Μέσα ήσαν εργαζόμενοι...
Μεταξύ αυτών μιά οικογενειακή φίλη ,μητέρα δυό παιδιών..
Τούς απαγόρεψαν την έξοδο ,.εκλεισαν τά αιρ-κοντίσιον και έμειναν επί 2 ώρες πολιορκούμενοι...
Ταυτόχρονα αντί τά ΜΑΤ να διαλύσουν τούς κουκουλοφόρους έριχναν δακρυγόνα ,μέ αποτέλεσμα οι ´μέσα´να πνίγονται.
Προσωπικά απο την ανωτέρω εικόνα,ειλικρινά δέν βγάζω άκρη...

Ε όχι και να καεί κόσμος πια.

Εάν συνεχίσει σε αυτό το μοτίβο η κατάσταση, με εγκλήματα που ξεφεύγουν από τις "ιδεολογικές προδιαγραφές" και μία αστυνομία επειδεικτικώς και εσκεμμένως απούσα, και φτάνουν να κινδυνεύουν ζωές, δεν θα αργήσουν, δεν θα αργήσουν καθόλου μάλιστα, να φανούν και τα πρώτα φαινόμενα αυτοδικίας. Από πραγματικούς αγανακτισμένους πολίτες. Ξέρετε, η άμυνα υπέρ τρίτου είναι καθ' όλα νόμιμη.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Ε όχι και να καεί κόσμος πια.

Εάν συνεχίσει σε αυτό το μοτίβο η κατάσταση, με εγκλήματα που ξεφεύγουν από τις "ιδεολογικές προδιαγραφές" και μία αστυνομία επειδεικτικώς και εσκεμμένως απούσα, και φτάνουν να κινδυνεύουν ζωές, δεν θα αργήσουν, δεν θα αργήσουν καθόλου μάλιστα, να φανούν και τα πρώτα φαινόμενα αυτοδικίας. Από πραγματικούς αγανακτισμένους πολίτες. Ξέρετε, η άμυνα υπέρ τρίτου είναι καθ' όλα νόμιμη.

Τάσο εμένα όμως η απορία μου είναι άλλη:Πώς επιτρέπει η Αστυνομία ,οι συγκεκριμένοι κουκουλοφόροι αλητάμπουρες να πολιορκούν επί ώρα το Κατάστημα και ενώ ήταν γνωστό πώς υπήρχαν υπάλληλοι μέσα, και να ρίχνει γενικώς δακρυγόνα..
Αυτό μού έκανε εντύπωση,γι´αυτό έγραψα πώς έχω ειλικρινά μπερδευτεί.
Και είναι γνωστό πώς δεν επηρεάζομαι απο τά Λαζοπουλικά βιντεάκια,αλλά οπωςδήποτε αυτό το γεγονός μέ προβλημάτισε...........

Re: Απάντηση: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Τα συγχαρητήρια μου στην ελληνική αστυνομία.
Κατάφερε και έσωσε το δέντρο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Επιτέλους, ο πολιτισμός μας προστατεύτηκε. Ποιος την χέζει την Βιβλιοθήκη?
Η χαρά του Αλβανού και του Πακιστανού. Θα το γιορτάσουν και φέτος.

τώρα εάν πω ποιος το έκαψε

έχω και φώτο

άλλα άστο να πάει σταδιαλα

Re: Απάντηση: Re: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Μά μέχρις χτές οι ´καθεστωτικοί´τού Αλφα ,τής Ελευθεροτυπίας και τού ΔΟΛ θεωρούσαν το ΚΚΕ συνοδοιπόρο τού Λ.Α.Ο.Σ. επειδή τόλμησε και είπε τά πράγματα μέ τό όνομά τους(όπως και πέρυσι στίς πυρκαγιές άλλως τε) καί δέν αβαντάρισε τον ´μορφονιό´τής ψήφου στά 16............

Mετά απο αυτή την επίθεση τί έγινε τώρα??

ήτο μία ρητορική ερώτησις !!!!

τα γνωστά και μη εξαιρετέα Σπύρο μου !!!!!

Αυτό είναι πιο φτηνό, στα 15 αλλά με ένα ομαδικό power buy λέω ότι μπορούμε να το κατεβάσουμε στα 10...

Last edited by a moderator: