Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Απάντηση: Re: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Ποιος ξέρει... λογικώς τίποτα δεν αποκλείεται. Μπορεί και όλοι εσείς που μιλάμε τώρα δα να είστε αποκυήματα της φαντασίας μου... εντεταλμένοι συνομιλητές της νοσηρής μου σκέψης.

Κι όμως!!

Ζούμε ανάμεσά σας :devil-smiley-029::devil-smiley-029:

Πάντως για να είχα ψυχίατρο και οδοντίατρο στο όνειρό μου, κάτι δεν θα πήγαινε καλά. Θα ήμουν εντελώς για τα σίδερα.

Πάντως για να είχα ψυχίατρο και οδοντίατρο στο όνειρό μου, κάτι δεν θα πήγαινε καλά. Θα ήμουν εντελώς για τα σίδερα.

Μήν κάνεις έτσι.Σιδεράκια απο Οδοντίατρο ήταν.Και μιά λεύκανση καπάκι,θά μάς τυφλώνεις όλους μέ το Χαμόγελό σου.:flipout::flipout:-bye--bye-

Re: Απάντηση: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Το αστείο στις ειδήσεις ήταν στο Mega,όπου η Τρέμη και οι συνεργάτες της (Καψής,Οικονομέας,Πρετεντέρης) και το συγκεκριμένο περιστατικό το απέδωσαν (με ύφος Δικαστή που ανακοινώνει απόφαση) στην αδυναμία της κυβέρνηση...

Πως αλλάζουν οι καιροί.

Πριν 3 μήνες θα έφταιγε ο Κόκκαλης.

Ποιός άλλος είναι οδοντίατρος ?????:violent-smiley-030:

Λυπάμαι που θα σε πληροφορήσω, ότι η μοίρα σου επεφύλαξε τον σκληρό ρόλο να είσαι εντεταλμένος οδοντίατρος στο δικό μου όνειρο! Μπορείς να παρηγορηθείς τουλάχιστον ότι η φαντασία μου σε έπλασε και εντεταλμένο οπαδό των Άμπα :flipout: :flipout:

Λυπάμαι που θα σε πληροφορήσω, ότι η μοίρα σου επεφύλαξε τον σκληρό ρόλο να είσαι εντεταλμένος οδοντίατρος στο δικό μου όνειρο! Μπορείς να παρηγορηθείς τουλάχιστον ότι η φαντασία μου σε έπλασε και εντεταλμένο οπαδό των Άμπα :flipout: :flipout:

Χριστούλη μου, συμφορά που μας βρήκε !!!!:flipout: :BDGBGDB55:

(Υποκινούμενο κλείσιμο του Πολυτεχνείου Κρήτης καταγγέλλει ο πρύτανης του ιδρύματος)

Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για την Τρίτη συνεδρίαση της συγκλήτου του Πολυτεχνείου Κρήτης, καθώς, όπως ανακοίνωσε ο πρύτανης του ιδρύματος Ιωακείμ Γρυσπολάκης, στις τρεις πόρτες της πρυτανείας του ιδρύματος, όπου θα γινόταν η συνεδρίαση, είχαν τοποθετηθεί λουκέτα.

Όπως υποστήριξε μιλώντας στους δημοσιογράφους ο κ. Γρυσπολάκης, τρεις φοιτητές του ιδρύματος δεν επέτρεψαν στα μέλη της συγκλήτου, αλλά και στο διοικητικό προσωπικό να μπουν στο χώρο. «Δεν ξέρω ποιους εκπροσωπούν αυτοί οι άνθρωποι, πλην όμως αυτό που δηλώνω απεριφράστως είναι ότι αντιστρατεύτηκαν σήμερα αυτοί οι τρεις τα συμφέροντα όλης της φοιτητικής κοινότητας» τόνισε.

Η τροποποίηση του ακαδημαϊκού εξαμήνου, προκειμένου να δοθεί παράταση και να μην χαθεί το εξάμηνο σπουδών, η διεξαγωγή πρόσθετης εξεταστικής για τους αποφοίτους και το πρόγραμμα έργων για το 2009 ήταν μεταξύ των θεμάτων της συγκλήτου.

«Αυτοί οι φοιτητές σήμερα αντιστρατεύτηκαν πλήρως και μετωπικά τα συμφέροντα όλης της φοιτητικής κοινότητας του Πολυτεχνείου Κρήτης» υποστήριξε ο κ. Γρυσπολάκης.

Σύμφωνα με τον πρύτανη μετά την εξέλιξη, τα πάντα είναι στον αέρα, το εξάμηνο πιθανότατα χάνεται, ενώ ο ίδιος έκανε λόγω ακόμα και για υποκινούμενη βία στο ίδρυμα.

«Καταγγέλλεται φυσικά αυτή η αυθαιρεσία των τριών ανθρώπων, οι οποίοι δεν ξέρω από πια κέντρα υποκινήθηκαν. Πρέπει να σας πω ότι είδαμε κάποια στιγμή έναν άνθρωπο προχωρημένης ηλικίας να έρχεται με ένα αυτοκίνητο, δεν θα αποκαλύψω τη μάρκα του, και να συνομιλούν, να τους δίνει οδηγίες».

Όπως είπε ο πρύτανης του Πολυτεχνείου από αυτές τις ενέργειες αυτοί που θα πληρώσουν το κόστος είναι τελικά οι 3.000 φοιτητές του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Eιναι δυνατον 3 ατομα?
Και ολοι οι αλλοι τι κανουν?

Δηλαδή, κάθησαν 3 άτομα στην πόρτα και είπαν "δεν περνάτε" και τώρα κινδυνεύουν να χάσουν το εξάμηνο τους 3 χιλιάδες φοιτητές.

Μήπως τους έκαναν και "μπου" και τρόμαξαν?
Μάλλον για καφέ ήθελε να πάει ο πρύτανης και έψαχνε δικαιολογία.

Ενα ακόμα ενδιαφέρον σημείο τής ´εξέγερσης ´τών Μπαχαλάκηδων είναι τά αρχικά Α.C.A.B. πού τά βρίσκει ο οιοσδήποτε γραμμένα σε καταστήματα στο Σύνταγμα ,στο Πολυτεχνείο και στίς γύρο περιοχές.
Προέρχεται από τό Αγγλικό :All Cops are Bastards...
Σύνθημα πού υπάρχει και εξω απο τά γήπεδα γραμμένο απο απολίτικους χούλιγκανς ή και ακροδεξιούς...
Ενα ´τυφλό´ανάμεικτο κίνημα μπαχαλάκηδων ,χουλιγκάνων,ακροδεξιών ,´αντεξουσιαστών´πού τό πρωτεύον είναι η ´ηδονή τής Βίας´...
A.C.A.B. λοιπόν................´Κλέφτες και Αστυνόμοι´..............

Καί όποιος έχει ´αντιρρήσεις´στά περί Α.C.A.B.ευχαρίστως να τού παραθέσω τά links απο φασιστικά sites οπαδών ελληνικών ομάδων πδοσφαίρου..
Αλλά καλύτερα να το ψάξει μόνος του...

(Νέους όρους για τις πορείες στην Αθήνα επιχειρεί να θέσει η κυβέρνηση)

Νέους όρους και προϋποθέσεις για τις συγκεντρώσεις και τις πορείες στην Αθήνα φαίνεται να θέλει να θέσει η ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών. Παράλληλα, προωθείται νομοσχέδιο για τις μεταθέσεις αστυνομικών, σε μία προσπάθεια να ικανοποιηθεί το περί δικαίου αίσθημα των πολιτών.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Βήμα, ο Προκόπης Παυλόπουλος προτίθεται να καλέσει τα κόμματα και τους συνδικαλιστικούς φορείς σε διάλογο, προκειμένου να συναποφασιστούν πρωτοβουλίες που θα διασφαλίζουν την ηρεμία στο κέντρο της Αθήνας.

Ο κ. Παυλόπουλος εκτιμάται πως θα ζητήσει από τα κόμματα και τους φορείς να περιφρουρούν, με τη λήψη συγκεκριμένων μέτρων, τις διαδηλώσεις στο κέντρο της πόλης ώστε να αποφεύγονται οι εκδηλώσεις βίας.

Η πρωτοβουλία αυτή, ωστόσο, δεν έχει καμία σχέση με τα πυρά που δέχεται ο ΣΥΡΙΖΑ ότι δήθεν καθοδηγεί ή ανέχεται τη δράση των κουκουλοφόρων. Ο ίδιος ο υπουργός, άλλωστε, επισημαίνει στους συνομιλητές του, επικαλούμενος και τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αρχές ασφαλείας, πως «Ο ΣΥΡΙΖΑ σε καμία περίπτωση δεν ελέγχει τους κουκουλοφόρους».

Η δεύτερη πρωτοβουλία που προτίθεται να λάβει ο υπουργός Εσωτερικών είναι η κατάθεση νομοσχεδίου στη Βουλή, που θα αλλάζει το σύστημα μεταθέσεων των αστυνομικών.

Η κίνηση αυτή, δεδομένης και της αντίδρασης που αναμένεται να συναντήσει από τους συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ., εκλαμβάνεται ως προσπάθεια να ικανοποιηθεί το περί δικαίου αίσθημα των πολιτών, που μετά τη δολοφονία του 16χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου ζητούν την παραδειγματική τιμωρία των αστυνομικών που παρανομούν.

Το νομοσχέδιο θα προβλέπει, μεταξύ άλλων, την κατάργηση της εντοπιότητας, η οποία, όπως έχει επισημάνει με επιστολές του και ο γενικός επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης Λ.Ρακιτζής, αποτελεί, εκτός των άλλων, και μία από τις κύριες εστίες διαφθοράς.

Βασική προϋπόθεση, πάντως, για να προχωρήσουν οι παραπάνω πρωτοβουλίες είναι το να παραμείνει ο κ. Παυλόπουλος στη θέση του μετά τον επικείμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησης.

(παραγραφος-4)

- Μπορώ να μπω εγώ σε χώρους πανεπιστημιακούς υπό κατάληψη ως απλός πολίτης (δεν ανήκω σε σώματα ασφαλείας για να υπάρχει άσυλο);
- Όχι, δεν μπορώ.
- Μπορώ να μπω εγώ σε χώρους πανεπιστημιακούς υπό κατάληψη ως μέλος της πανεπιστημιακής κοινότητας;
- Όχι, δεν μπορώ.
- Μπορούν να μπουν άλλες νεολαίες (νόμιμες και οι οποίες εκπροσωπούν τους φοιτητές) στους πανεπιστημιακούς χώρους υπό κατάληψη;
- Όχι δεν μπορούν;

Συγγνώμη εσείς δεν τα γράψατε αυτά; Εγώ τα έγραψα; Τελικά μπορείτε ή δεν μπορείτε να μπείτε εκεί που μπήκατε γιατί μας μπερδέψατε λίγο.. Είναι προφανές ότι σε ανοικτές συνελεύσεις και συγκεντρώσεις μπορεί να πάει ο οποιοσδήποτε. Αλλά σε συνελεύσεις όπου μπαίνουν ζητήματα ανατροπής του κράτους και του αστικού καθεστώτος από αυτά που ξέρω εγώ η είσοδος δεν είναι ελεύθερη και ούτε σερβίρονται απεριτίφ στο φουαγιέ.
Πάμε επί της ουσίας τώρα: από το ποστ σας εγώ κατάλαβα ότι κάπου σε κάποια μυστικά καταφύγια υπάρχει ένας πάνοπλος επαναστατικός στρατός που απλώς περιμένει ένα σύνθημα για να επιτεθεί εναντίον του αστικού κράτους και να εξαπολύσει τις ορδές των άπλυτων 15χρονων αντιεξουσιαστών εναντίον των προβολέων, των καλωδίων και των μπλου ρει της συμπαθούς τάξης των φιλήσυχων νοικοκυραίων.
Λοιπόν με βάση πάντα αυτά που ξέρω εγώ, ουδείς αριστερός, ακροαριστερός, αναρχοαυτόνομος, αναρχοσυνδικαλιστής, τροτσκιστής, μαοικός, αντιεξουσιαστής και όπως θέλετε πέστε τον, έχων σώας τας φρένας και στοιχειώδη αντίληψη
της πραγματικότητας δεν είναι δυνατόν να ισχυρίζεται ότι υπάρχουν τώρα οι ελάχιστες προυποθέσεις για μετατροπή της εξέγερσης σε επαναστατική κατάσταση που μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε ανατροπή του αστικού πολιτεύματος. Όποιος νομίζει κάτι τέτοιο είναι απλά για δέσιμο. Στοιχειώδεις γνώσεις της θεωρίας της επανάστασης να έχει κανείς ξέρει ότι μια νεανική αυθόρμητη λαική εξέγερση πρέπει να μετεξελιχτεί σε εργατικό μαζικό κίνημα με πολιτικούς στόχους, προτάγματα και οργάνωση για να μπορέσει να προχωρήσει σε επαναστατική ανατροπή του συστήματος.
Επίσης ουδείς αντιεξουσιαστής που σέβεται τον εαυτό του δεν θα περιμένει να καταρρεύσει το κράτος λόγω του εξωτερικού χρέους ή λόγω του ότι θα εξαφανιστεί η μεσαία τάξη και διάφορα άλλα τέτοια φαιδρά.
Δυστυχώς αδυνατώ να καταλάβω που τελειώνουν αυτά που ακούσατε εσείς αυτούσια και που αρχίζουν οι δικές σας θέσεις και εκτιμήσεις...

(Σχέδιο σύγκλισης Κέντρου με Δεξιά βλέπει ο Αλ.Τσίπρας πίσω από τις επιθέσεις Πάγκαλου)

Η απόπειρα να χτυπηθεί η Αριστερά και ο ΣΥΡΙΖΑ έχει στόχο να προλειάνει το έδαφος για συγκλίσεις του κεντροαριστερού χώρου με τη Δεξιά, εκτιμά ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος προσθέτει ότι πίσω από τις επιθέσεις αυτές κρύβονται πολιτικές σκοπιμότητες που θα τις δούμε μπροστά μας το επόμενο διάστημα.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha, ο κ. Τσίπρας αναφερόμενος στη στάση του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στη δράση των κουκουλοφόρων είπε ότι η κριτική θα ασκείτο ούτως ή άλλως τόσο εξαιτίας της αυξανόμενης απήχησης και επιρροής του ΣΥΡΙΖΑ όσο και επειδή δεν απομόνωσαν το κίνημα της αμφισβήτησης των νέων, ώστε να εκφυλιστεί, όπως θα επιθυμούσε η κυβέρνηση.

«Εμείς δεν αισθανόμαστε την ανάγκη να βοηθάμε μια κυβέρνηση, η οποία έχει οδηγήσει τον τόπο στο χείλος της καταστροφής» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας.

Όσο για την στάση του ΠΑΣΟΚ μετά τις δηλώσεις Πάγκαλου ανέφερε ότι περίμενε «μια πιο σαφή καταδίκη των επιθέσεων από τον κ. Παπανδρέου και από τον κ. Παπακωνσταντίνου, οι οποίοι απλά προσπάθησαν να κρατήσουν αποστάσεις».

Χαρακτήρισε τις δηλώσεις Πάγκαλου «πιο χυδαίες και πιο σκληρές από επιθέσεις που δεχτήκαμε από κορυφαία κυβερνητικά στελέχη» και πρόσθεσε πως το να κρατήσει κανείς αποστάσεις από αυτές τις δηλώσεις δεν λύνει κανένα πρόβλημα.

(παραγραφος-2)

(Νέους όρους για τις πορείες στην Αθήνα επιχειρεί να θέσει η κυβέρνηση)

Νέους όρους και προϋποθέσεις για τις συγκεντρώσεις και τις πορείες στην Αθήνα φαίνεται να θέλει να θέσει η ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών. Παράλληλα, προωθείται νομοσχέδιο για τις μεταθέσεις αστυνομικών, σε μία προσπάθεια να ικανοποιηθεί το περί δικαίου αίσθημα των πολιτών.

Για να καταλάβω, το νομικό πλαίσιο ήταν αυτό που εμπόδιζε την Αστυνομία να επέμβει και την υποχρέωνε να μένει απλός θεατής της κατάστασης που ξέφευγε από τον έλεγχο;

Και εάν τεθεί "νέο πλαίσιο" γενικώς για τις πορείες και συγκεντρώσεις θα είναι όλα καλά?
Σαν να μην μας τα λέει καλά η κυβέρνηση....