Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=970330&lngDtrID=244

Tί γίνεται τελικά??
Tί είναι όλο αυτό τό παιχνίδι πού παίζεται ερήμην τών Πολιτών και από ποιούς κύκλους??

Kαι εάν δέν κάνω λάθος το παλιό Πολυβολείο πού αναφέρει το in.gr βρίσκεται εντός τής Πολυτεχνειούπολης.........

Το πιθανότερο είναι ότι κάποιοι εξακολουθούν να θέλουν να εστιάζουμε μόνο σε αυτά τα γεγονότα, για να περνούν απαρατήρητα κάποια άλλα.

Και αυτοί προβοκάτορες είναι. Η ΕΛ.ΑΣ. έχει στη μισθοδοσία της και ελεύθερους σκοπευτές να πυροβολούν τις κλούβες της.

Απάντηση: Re: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Το πιθανότερο είναι ότι κάποιοι εξακολουθούν να θέλουν να εστιάζουμε μόνο σε αυτά τα γεγονότα, για να περνούν απαρατήρητα κάποια άλλα.

Μα την οικονομική κρίση την έχουν ήδη καταλαβει πολλοί...
Τα Βατοπεδινά επίσης..
Δεν έχει μείνει κάτι κρυφό.
Ειλικρινά δέν ξέρω.

Απάντηση: Re: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Και αυτοί προβοκάτορες είναι. Η ΕΛ.ΑΣ. έχει στη μισθοδοσία της και ελεύθερους σκοπευτές να πυροβολούν τις κλούβες της.

Ναι . Κουκουλοφόροι αστυνομικοί που μπήκαν στο πετσί του ρόλου τους ως κουκουλοφόρου και μπερδεύτηκαν-bye-

Δεν θέλω να πιστεύω ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο. Μήπως ζούμε καταστάσεις Λατινικής Αμερικής ?

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Ναι . Κουκουλοφόροι αστυνομικοί που μπήκαν στο πετσί του ρόλου τους ως κουκουλοφόρου και μπερδεύτηκαν-bye-

Γεννημένοι ηθοποιοί. Ή η κουκούλα τους προκάλεσε ...bipolar disorder :antlers:

Δεν θέλω να πιστεύω ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Όταν γράφεις παραπάνω ότι "το πιθανότερο" κάποιοι θέλουν να κατευθύνουν εκεί την προσοχή μας, τι ακριβώς εννοείς δηλαδή? Αναφέρεσαι απλώς στην δημοσιογραφική κάλυψη ενός αυτόνομου γεγονότος ή -όπως τουλάχιστον εγώ καταλαβαίνω- στην καθεαυτή δημιουργία του γεγονότος? Το τελευταίο δεν μπορεί παρά να υπονοεί ανάμειξη της κυβέρνησης, γιατί δεν βλέπω ποιος άλλος οφελείται από τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από τα πραγματικά φλέγονται ζητήματα.

Το καλύτερο, από τον Καρατζαφέρη η κουκούλα να χαρακτηρισθεί ιδιόνυμο αδίκημα, όποιος φορά να συλλαμβάνεται:flipout::flipout:

Όταν γράφεις παραπάνω ότι "το πιθανότερο" κάποιοι θέλουν να κατευθύνουν εκεί την προσοχή μας, τι ακριβώς εννοείς δηλαδή? Αναφέρεσαι απλώς στην δημοσιογραφική κάλυψη ενός αυτόνομου γεγονότος ή -όπως τουλάχιστον εγώ καταλαβαίνω- στην καθεαυτή δημιουργία του γεγονότος? Το τελευταίο δεν μπορεί παρά να υπονοεί ανάμειξη της κυβέρνησης, γιατί δεν βλέπω ποιος άλλος οφελείται από τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από τα πραγματικά φλέγονται ζητήματα.

Είναι στραβό το κλίμα...τοφαγε κι γαϊδαρος ( κανάλια-τύπος ), εκεί εστιάζω -bye-

Οσα εγραφα γιά λούμπεν προλεταριάτο και μικροαστικό-ταξικό μισος δεν ήταν προσωπικοί χαρακτηρισμοί,αλλά ιδεολογικοί.Και επιμένω και δεν παίρνω πίσω τίποτα...
Οι Δημοκρατικοί Ανθρωποι ζητάνε Μορφωση γιά όλους,Παιδεία γιά όλους ,Σπίτι γιά όλους.Δεν χαίρονται με την καταστροφή τού γείτονα σαν ναναι ο μεγάλος ταξικός εχθρός.
Την άλλη φορά που θα σκούξεις οτι αδικείσαι θυμήσου τουλάχιστον οτι ουτε μπάν έφαγες ουτε οτιδήποτε άλλο εδώ μέσα.Γράφεις οτι γουστάρεις.Και οι απαντήσεις δίνονται επί τού ´ιδεολογικού σου στίγματος´-Λέμε τώρα......-.
Οποτε τίς υποκρισίες περί ´επιθεσεων´αλλού.
Γνωστό το κόλπο:Σκούζει ο επιτιθέμενος γιά να κομπλάρει τον αμυνόμενο.

Μπορείς να μέ χαρακτηρίζεις απ´εδώ και εμπρός όπως θές.
Οιοσδήποτε αρνητικός χαρακτηρισμός απο εσένα μέ τιμά....
Τέλος.

Ο καθένας γράφει ότι γουστάρει εδώ μέσα...
Που είδες να χαίρομαι με την καταστροφή τού γείτονα σαν να ναι ο μεγάλος ταξικός εχθρός?????????????????????????????????
Εξακολουθείς και μου επιτίθεσαι χωρίς λόγο.
Πότε σε χαρακτήρισα εγώ?
Αντίθετα, το ποστ σου που με παρομοιάζεις με τους κουκουλοφόρους, είναι ακόμα απείραχτο.
Συνέχισε την λάσπη σου, ξέρεις πολύ καλά ότι δεν πρόκειται να καταφέρεις τίποτα επαναλαμβάνοντας τα ίδια και τα ίδια.

Έχεις δίκαιο, συγνώμη. Επανορθώνω....

θα σε παρακαλούσα να τοποθετηθείς.

Επί της ουσίας Βλάση, δεν διαφωνώ.
Δέχομαι καθημερινές επιθέσεις για πράγματα που δεν έγραψα ποτέ και εξακολουθείτε να με θεωρείτε ως τον υποστηρικτή των κουκουλοφόρων.

Επίκαιρο?

Ίσως πιο επίκαιρή για τους παραπάνω Νερωνίσκους είναι αυτή:

28-1125a.gif

Ο καθένας γράφει ότι γουστάρει εδώ μέσα...
Που είδες να χαίρομαι με την καταστροφή τού γείτονα σαν να ναι ο μεγάλος ταξικός εχθρός?????????????????????????????????
Εξακολουθείς και μου επιτίθεσαι χωρίς λόγο.
Πότε σε χαρακτήρισα εγώ?
Αντίθετα, το ποστ σου που με παρομοιάζεις με τους κουκουλοφόρους, είναι ακόμα απείραχτο.
Συνέχισε την λάσπη σου, ξέρεις πολύ καλά ότι δεν πρόκειται να καταφέρεις τίποτα επαναλαμβάνοντας τα ίδια και τα ίδια.

Εξακολουθείς να εκτιθεσαι.
Τράβα παίξε μέ τά σπίρτα σου.Σάν το ´καημένο κοριτσάκι μέ τά σπίρτα´πού αδικείται.
Η Ιδεολογική αθλιότητα που προβάλλεις σέ χαρακτηρίζει..
Αντε μπράβο.
Και αρκετά που παριστάνεις τον αδικημένο.
Αλλοι μπαναρίστηκαν για πολύ λιγότερα.
Οποτε ψάξε βρές ποιοί σε στηρίζουν και σέ καλύπτουν ...Εχει ενδιαφέρον.

Last edited:
Εξακολουθείς να εκτιθεσαι.
Τράβα παίξε μέ τά σπίρτα σου.Σάν το ´καημένο κοριτσάκι μέ τά σπίρτα´πού αδικείται.
Πάλι παρομοίωση? Το "τράβα" εκεί που σε παίρνει
Η Ιδεολογική αθλιότητα που προβάλλεις σέ χαρακτηρίζει..
Αντε μπράβο.
Που την είδες? Σε έχω προκαλέσει 100 φορές να μου βρεις ένα μήνυμα που να δικαιολογεί τις επιθέσεις σου.
Τα άντε μπράβο εκεί που σε παίρνει.
Και αρκετά που παριστάνεις τον αδικημένο.
Δεν τον παριστάνω, είμαι επειδή έχω τα ακούσει άδικα
Αλλοι μπαναρίστηκαν για πολύ λιγότερα.
Για ποιον λόγο θα έπρεπε να μπαναριστώ? Προκάλεσα κανέναν? Ίσα ίσα που κρατήθηκα και πολύ να μην απαντήσω σε πάμπολλες επιθέσεις
Οποτε ψάξε βρές ποιοί σε στηρίζουν και σέ καλύπτουν ...Εχει ενδιαφέρον.
Με στηρίζει και με καλύπτει κάποιος?
Συνέχισε τις επιθέσεις σου όσο θες.
Δεν μπαίνω στο τρυπάκι σου, να σου απαντήσω όπως σου αξίζει, από σεβασμό στον χώρο και τους υπόλοιπους χρήστες.
ΥΓ Σου έκανα μια ερώτηση στο μήνυμα που απάντησες και πάλι τίποτα.
Η έλλειψη επιχειρημάτων σε οδηγεί σε τέτοιου είδους συμπεριφορές.

Last edited: