Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Ζήτα απο την διαχείριση να με συμμορφώσει..
Αυτό έγραψα και πιό πάνω...
Αυτοί που πετάνε πέτρες ,όταν συλλαμβάνονται, σκούζουν και ζητάνε απο την Εξουσία νά τούς ελευθερώσει ή μερικές φορές ζητάνε και την συνδρομή της..
Αστο γιατί εκτίθεσαι ιδεολογικά.
-bye--bye-

Ας μου πει κάποιος, και συγνώμη κιόλας που ξεφεύγω, τι είναι?
Παραίνεση? :flipout::flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Ρε σείς, μάλλον ξεφύγαμε, διότι πέρα από το τραγικό περιστατικό με την απώλεια της ζωής του Αλέξη, καταφέραμε να αποδίδουμε χαρακτηρισμούς και ύβρεις μεταξύ μας.

Σίμο, μακάρι να έβλεπες τι έχει γραφτεί σε βάρος μου.....
Βέβαια, αν ψάξεις, όλο και κάτι έχει μείνει.
Και μιλάμε για προσωπικές επιθέσεις.

Πάλι εκτίθεσαι...
Δεν ζητώ συγνώμη οπότε μπορείς να ζητήσεις Διαχειριστική Παρέμβαση.
Μονον μην κάνεις άλλο σαν τον Παβαρότι.

Δεν χρειάζεται να ζητήσεις συγνώμη και ούτε το έκανα ποτέ, ούτε θα το κάνω, να ζητήσω κάτι απ την διαχείριση. Βιάστηκες και για μια φορά ακόμα, φάνηκε ποιος εκτίθεται με τους χαρακτηρισμούς και τις "παρομοιώσεις".

Το κείμενο αυτό μοιράζεται αυτή την ώρα έξω από το πολυτεχνείο.
Αφορά στο άσυλο και όσα λέγονται για την άρση μέσα στα πανεπιστήμια.

View attachment 33641

ΠΗΓΉ:τρωκτικό

Εάν ανήκει σε όλο τον λαό, μπορούμε να μπούμε εγώ κι εσύ ελεύθερα στο πολυτεχνείο δίχως να δώσουμε λόγο? Το ρωτώ γιατί ο Βλάσης προ ημερών εξιστορούσε κάτι σχετικά με τις βόλτες του στο χώρο.

Όπως ισχύει σήμερα δεν είναι άσυλο, είναι άβατο. Με την αρχαιοελληνική έννοια. Εγώ δεν πιστεύω στις μεταφυσικές ιδιότητες των χώρων.

Το κείμενο αυτό μοιράζεται αυτή την ώρα έξω από το πολυτεχνείο.
Αφορά στο άσυλο και όσα λέγονται για την άρση μέσα στα πανεπιστήμια.

View attachment 33641

ΠΗΓΉ:τρωκτικό

To κείμενο αναφέρει όσα λεγονται μέσα στο πανεπιστήμιο με την έννοια του τόπου, ή όσα λένε οι φοιτητές..... ?Γιατί οι φοιτητές λίγο πολύ συμφωνούν με την άρση, διαφωνούν τα διάφορα λουλουδάκια που έχουν ριζωσει εκεί μέσα μη έχοντας καμία σχέση με το πανεπιστημιο.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Πάντως στην Ελληνική Ιστορία ούτε στην σαφώς πιό αντιδημοκρατική δεκαετία τού 60 ούτε το 70-80 και μετά οι πραγματικοί διαδηλωτές πού συγκρούονταν με την Αστυνομία κατέφευγαν στην τυφλή βία,ούτε κατέστρεφαν καταστήματα ...Πάντα το πρόβλημα ήταν συγκεκριμένες ´αντεξουσιαστικές ομάδες´.
Και κάτι τελευταίο.
Τα κινήματα ζητούσαν Καλύτερη Παιδεία και περισσότερη μόρφωση.Και Πολιτισμό.
Το σημερινό ´αντικρατικό ´Κίνημα πουθενά δεν θέτει τέτοια ζητήματα.
Και φυσικά οι διαρκείς και ανούσιες καταλήψεις σχολείων και ο λόγος πού συμβαίνουν θυμίζουν διακηρύξεις τών συνδικαλιστών τής Ο.Λ.Μ.Ε...
Αλλά σε αυτό δεν φταίνει τά σημερινά παιδιά.
Τέτοια τύφλωση τούς δόσαμε 40 χρόνια τώρα.
Νασαι καλά.

Πράγματι, το διάστημα 76-82 που ήμουν φοιτητής (και που ήταν η εποχή της μαζικότερης συμμετοχής στο φοιτητικό κίνημα, αμέσως μετά την χούντα) κάναμε ομάδες περιφρούρησης στις πορείες και τολμώ να πώ ότι "έπεφτε ξύλο" εναντίον όσων παρεκτρέπονταν, χωρια την απομόνωσή τους απο όλους στις συνελεύσεις. Περνούσαμε τοτε στο δρόμο (τουλάχιστον στις 17 Νοεμβρίου) και όλοι εβγαιναν στα μπαλκόνια να μας χειροκροτήσουν!
Τα λέω αυτά στα παιδιά μου σήμερα ρωτώντας γιατι δεν μπορούν να απομονώσουν τους αντιεξουσιαστές ή μπαχαλάκηδες που γνωρίζουν στο πανεπιστήμιο (και εν ανάγκη...να τους συμμαζέψουν και με πιο δραστικούς τρόπους...αφού δεν θέλουν με τίποτε να τους καρφώσουν!) και μου απαντάνε ότι ...φοβούνται και ότι δεν είναι δική τους δουλειά να κάνουν τον αστυνομικό! Εγω πάλι νομίζω πως όταν κάποιοι καταστρέφουν την σχολή τους τουλάχιστον...είναι σίγουρα και δική τους υπόθεση η προστασία της και αν οι καταστροφείς χρησιμοποιούν βία και δεν θέλουν να καλέσουν την αστυνομία, ας μαζευτούν να τους διώξουν με την βία, αφού σίγουρα ειναι πολύ περισσότεροι απο αυτούς που θελουν να καταστρέφουν....
Αν μέσα στα πανεπιστήμια ισχύει ο μαφιόζικος νόμος της οπλισμένης μειοψηφίας, τότε για ποιό άσυλο μιλάμε; Αφού δεν μπαίνει η αστυνομία, ας πάρουν μέτρα και ας κάνουν δική τους αστυνομία, αν νομίζουν ότι μπορούν, πάντως το σίγουρο ειναι ότι κάτι πρεπει να γίνει ώστε πέραν των υλικών ζημιών να μην αμαυρώνουν οι λίγοι την εικόνα των πολλών...

To κείμενο αναφέρει όσα λεγονται μέσα στο πανεπιστήμιο με την έννοια του τόπου, ή όσα λένε οι φοιτητές..... ?Γιατί οι φοιτητές λίγο πολύ συμφωνούν με την άρση, διαφωνούν τα διάφορα λουλουδάκια που έχουν ριζωσει εκεί μέσα μη έχοντας καμία σχέση με το πανεπιστημιο.

Τουλαχιστον όσον αφορά την Πανεπιστημιακή κοινότητα της Θεσσαλονίκης, με εξαίρεση τα μέλη συγκεκριμένης φοιτητικής παράταξης (που υπο διαφορετική κυβέρνηση διατύπωνε ελαφρώς διαφορετικές θέσεις), οι φοιτητές διαφωνούν για την άρση του ασύλου όπως αυτό συζητιέται κάθε φορά που γίνονται επεισόδια.
Υπάρχει θέμα διαφύλαξης της ασφάλειας (όχι με την αστυνομική έννοια) στον χώρο του πανεπιστημίου (κυρίως απο πάνω επι της Αγιου Δημητρίου αλλά εκεί αστυνομία υπάρχει μόνο για να γράφει τα παρκαρισμένα τα χριστούγεννα).
Αλλά οι φοιτητές, και όχι μόνο οι "στρατευμένοι" συμφωνούν οτι η παρουσία της Ασφάλειας μέσα στον χώρο θα δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα απο αυτά που ενδεχομένως να λύσει.

Για την Αθήνα δεν μπορώ να σχολιάσω δεν γνωρίζω απο πρώτο χέρι.
Στην Θεσσαλονίκη θεωρώ οτι μπορεί ο καθένας να κυκλοφορήσει μέσα στον χώρο, χωρίς πρόβλημα. Τουλάχιστον εγώ δεν αισθάνθηκα να υπάρχει άβατο πουθενά, εκτός ίσως απο ελάχιστα γραφεία καθηγητών. Το νεαρό της ηλικίας μου όμως και η φοιτητική μου ιδιότητα να μου δίνουν αυτή την πρόσβαση και να μην το αντιλαμβάνομαι.

Στο Αριστοτέλειο μέσα, ακόμα και αργά τη νύχτα μόνος μου, δεν ένιωσα ποτέ ανασφάλεια.

Δεν ξέρω τι γίνεται στη Φιλοσοφική και το Πολυτεχνείο μόνον, που κατά κανόνα γίνονται οι ζημιές όποτε έχουν καταλήψεις.
Τουλάχιστον εμείς έχουμε βγει αλώβητοι, αν εξαιρέσουμε κάποιες κλοπές που είχαν γίνει μεμονωμένα. Από τότε είναι που κλειδώνουμε την πόρτα από την πλευρά της Αγ. Δημητρίου μετά τις 4μμ...

Να κάνω μιά δυό ερωτήσεις ? Και απευθύνομαι για λόγους διακριτικότητας όχι σε υποτιθέμενους υποστηρικτές, αλλά σε συμπαθούντες του "κινήματος" όπως αυτό μας προέκυψε μετά τον θάνατο του μικρού στα Εξάρχεια, και όπως αυτό εμφανίζεται και στην ανακοίνωση που μοιράζεται όπως διάβασα λίγο πιό πριν έξω από το πολυτεχνείο αλλά και απο δηλώσεις διαφόρων σε μμε...

α) Ποιοί συντονίζουν το κίνημα αυτό?
β) Με ποιές διαδικασίες εκλέχθηκαν να συντονίσουν αυτοί το κίνημα κι όχι κάποιοι άλλοι?
γ) Με ποιές διαδικασίες παίρνονται οι αποφάσεις δράσης του κινήματος?
δ) Ποιά από τα αιτήματα του κινήματος αρνείται να ικανοποιήσει το επίσημο κράτος?
ε) Ποιά η πολιτική του κινήματος απέναντι στο κάψιμο και στην λεηλασία της ιδιωτικής περιουσίας των πολιτών? Αν είναι κατά των φαινομένων αυτών, τι μέτρα παίρνει και ποιά η αντιμετώπιση αυτών που έργω και λόγω τα προκαλούν?
στ) Μπορούν 2000 αστυνομικοί με πολιτικά και εκτός υπηρεσίας όντας πολίτες να κάνουν κατάληψη του πολυτεχνείου και να παραμείνουν εκεί επι πχ.δεκαήμερο αιτούμενοι κάτι από την κυβέρνηση? Οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων της περιοχής μήπως?

Άργησα να τοποθετηθώ στο θέμα «ενορχηστρωμένη επίθεση στον Δημήτρη Θ. και αδυναμία της διαχειριστικής αρχής να τον καλύψει». Διάβασα όμως ξανά σχεδόν όλα τα μηνύματα του θέματος (ναι…) και τώρα τοποθετούμαι πολιτικά:

1. Δεν είδα ΠΟΥΘΕΝΑ να γίνει ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΜΕΝΗ επίθεση κατά του Δημήτρη Θ. Αν το είδε κάποιος άλλος, παρακαλώ να μας παραθέσει τα ονόματα των μελών και τους αριθμούς των μηνυμάτων και να μας δείξει τη σύνδεσή τους, όπως επίσης και το σκοπό τους.
2. Δεν είδα ΠΟΥΘΕΝΑ να έχει γίνει προσωπική επίθεση (μη πολιτική) κατά του Δημήτρη Θ. από οποιοδήποτε άλλο μέλος του φόρουμ. Κανείς δεν του είπε κάτι επί του προσωπικού.
3. Δεν είδα ΠΟΥΘΕΝΑ μέλος του φόρουμ να του απευθύνει βαριά ΠΟΛΙΤΙΚΗ κατηγορία π.χ. «ότι είσαι άσχετος με την εξέλιξη στην πράξη τις τελευταίες μέρες του αντιεξουσιαστικού κινήματος και ότι αυτό που προωθείς είναι μόνο το ιδεολόγημα που έχεις στο μυαλό σου» κάτι που θα μπορούσε να γίνει εξαιρετικά εύκολα.
4. Ως εκ τούτου δεν βλέπω για ποιο λόγο να πρέπει να τύχει ιδιαίτερης αγάπης και προστασίας ο Δημήτρης Θ. από τα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ, ειδικά όταν ο λόγος του είναι πιο οξύς και επιθετικός από το λόγο των άλλων.

Και να πάμε τώρα και στο πραγματικό θέμα…..

Αλήθεια συζητούμε 10 μέρες τώρα σε ένα εξαιρετικά φλέγον θέμα, αλλά βλέπω ότι τις τελευταίες 5 μέρες έχουμε χάσει εντελώς την επαφή με όσα συμβαίνουν έξω. Γιατί;;; Μήπως γιατί τα μέσα ενημέρωσης έχουν στρέψει προς αλλού τη συζήτηση;;;; Και γιατί, από τη στιγμή που λέμε ότι είμαστε πολιτικοποιημένα άτομα, συνεχίζουμε να συζητούμε επί της ατζέντας του MEGA, ANT1 ή της Ελευθεροτυπίας, την ώρα που έχουν γίνει φοβερές αλλαγές στην ιδεολογική, πολιτική κατεύθυνση και στους τρόπους της εφαρμογής τους;;;

Εξηγούμαι….

1. Το κίνημα αντίδρασης των νέων, μαθητών, κλπ. ενάντια στη σημερινή κατάσταση που τους αφήνει έξω από οτιδήποτε έχει αρχίσει να αποσύρεται, καθώς βλέπει ότι όλα τα πολιτικά λαμόγια έχουν φθάσει στο σημείο να χρηστούν εκφραστές τους και καθοδηγητές τους.
2. Όσοι είχαν αντιδράσει αυθόρμητα κατά της αυθαιρεσίας της εξουσίας και της κρατικής καταστολής συναντώνται πλέον στις πορείες, αλλά μέχρι εκεί.
3. Και φθάνουμε πλέον στον αντιεξουσιαστικό χώρο. Λοιπόν με βάση όσα μπόρεσα να μάθω, να ακούσω, να αντιληφθώ…. Στις συνελεύσεις που έχουν κάνει, κοινή είναι η εκτίμηση ότι το Κράτος δεν μπορεί να τους χτυπήσει σκληρά, καθώς δεν έχει πλέον στήριξη η κυβέρνηση. Άρα μπορούν να δράσουν ελεύθερα και συνεχόμενα. Στόχος η ανατροπή του αστικού κράτους και η ήττα του καπιταλισμού (ναι, σοβαρά). Για να γίνει αυτό ο αγώνας θα συνεχιστεί είτε συντονισμένα, είτε χωρίς σχέδιο. Όχι μόνο στο κέντρο της Αθήνας, αλλά παντού. Όχι μόνο κατά του Κράτους και των οργάνων του, αλλά και εναντίον της (οργανωμένης συμπληρώνω εγώ) κοινωνίας και του κάθε πολίτη (λέω εγώ) αλλοτριωμένου μπουρζουά λένε εκείνοι. Και κυρίως κατά των βολεμένων αριστερών. Δηλαδή βία εναντίον όλων και του καθενός χωριστά μέχρι όπου πάει….
Γιατί κατά των αριστερών;;; Ε, όποιος ξέρει μπορεί να ανατρέξει στα γεγονότα της Πάτρας τη δεκαετία του 1920, και τη δυσφημιστική εκστρατεία του ΣΕΚΕ μετέπειτα ΚΚΕ κατά των μη κομμουνιστών αλλά αριστερών τόσο κατά του Κόμματος, όσο και εναντίον του οποιουδήποτε παραδοσιακού αριστερού…..
Κατά του Κράτους φυσικά περισσότερο. Η αστάθεια να λάβει τα χαρακτηριστικά μονιμότητας έτσι ώστε το όλο «αστικό οικοδόμημα» να καταρρεύσει από τον οικονομικό στραγγαλισμό του εξωτερικού χρέους και της αδυναμίας εξυπηρέτησής του μέσα στο 2009 (μην ξεχνούμε ότι θα χρειαστεί να δανειστούμε 52 δις. ευρώ το 2009) και τη συνακόλουθη εξαθλίωση της μικροαστικής τάξης. Ο μικροαστός (ελεύθερος επαγγελματίας, καταστηματάρχης, κ.α.) δεν είναι πλέον κάτι άλλο παρά κάποιος που πρέπει να καταστραφεί είτε μέσα από την αδυναμία παροχής υπηρεσιών στους πελάτες του, είτε μέσα από την κατάρρευση του συστημάτων που στηρίζει και τον υποστηρίζουν. Ενδιάμεσος στόχος δεν υπάρχει, όπως δεν υπήρξε ποτέ για το αντιεξουσιαστικό κίνημα.
Και για την εξυπηρέτηση αυτού του στόχου θα χρησιμοποιηθούν τα πάντα (εκτός από οργανωμένο φόνο λέω εγώ, αυτό δεν μπορώ να το δεχθώ, ούτε με τη μορφή της προβοκάτσιας).

Όλα τα παραπάνω είναι πραγματικά, τουλάχιστον στο μέτρο που μπορώ να πληροφορηθώ και να μεταφέρω με κάποια αξιοπιστία και τα έμαθα μέσα από το χώρο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Αν κάποιος θεωρεί ότι δεν ισχύουν, παρακαλώ να μας κάνει μια άλλη θεώρηση. Εγώ πάντως μπορώ να τα αποδείξω, όπως μπορώ να αποδείξω και τα παρακάτω. Απλώς για δυο μέρες θα αφήσουμε τα πληκτρολόγια και θα πάμε μαζί εκεί. Ο καθένας υπεύθυνος για τον εαυτό του.

Και ερχόμαστε στην πράξη;;;
- Να κάνει ο μετανάστης γιορτές στο Σύνταγμα;
- Όχι.
- Να κάνει τζίρο ο μικρομεσαίος;
- Όχι.
- Να δουλέψει ο κόσμος ως έκτακτοι εργάτες τώρα στις γιορτές;
- Όχι.
- Μπορούν να αποφασίσουν οι φοιτητές με δημοκρατικές διαδικασίες αν θέλουν κατάληψη ή όχι;
- Όχι, δεν μπορούν.
- Επιτρέπεται οι φοιτητές να μπαίνουν στη σχολή τους, τώρα που έχει κατάληψη;
- Όχι, δεν μπορούν.
- Μπορώ να μπω εγώ σε χώρους πανεπιστημιακούς υπό κατάληψη ως απλός πολίτης (δεν ανήκω σε σώματα ασφαλείας για να υπάρχει άσυλο);
- Όχι, δεν μπορώ.
- Μπορώ να μπω εγώ σε χώρους πανεπιστημιακούς υπό κατάληψη ως μέλος της πανεπιστημιακής κοινότητας;
- Όχι, δεν μπορώ.
- Μπορούν να μπουν άλλες νεολαίες (νόμιμες και οι οποίες εκπροσωπούν τους φοιτητές) στους πανεπιστημιακούς χώρους υπό κατάληψη;
- Όχι δεν μπορούν;
- Αν τους ζητήσουν να φύγουν για να αναλάβουν οι ίδιοι να διαχειριστούν την κατάσταση στη σχολή τους, θα φύγουν;
- Όχι, σε καμιά περίπτωση.
- Βλασίδη δέχεσαι την καταστροφή περιουσιακών σου στοιχείων ως μέρος του αγώνα;
- Όχι, δεν το δέχομαι, αλλά δεν μπορώ να κάνω κι αλλιώς, ακόμη κι αν έχω προβλήματα με τις αρχές και το νόμο στο μέλλον.
- Αλήθεια δέχεται άλλο μέλος του φόρουμ τα παραπάνω τόσο ομαδικά, όσο και για την πάρτη του;

Δημήτρη Θ. τοποθετήσου…. Αυτή είναι η αλήθεια, τα άλλα είναι ιδεολογήματα του καναπέ.

Last edited:
Αυτή είναι η αλήθεια, τα άλλα είναι ιδεολογήματα του καναπέ.[/quote]

:SFGSFGSF:
To 3 δεν το πολυκαταλαβα αλλα αν εννοει πχ. να δουλεψουν ο κοσμος-εργατες για να κερδισει ενας επιχειρηματιας-επιχειριση, στις γιορτες, ΟΧΙ.
Στα αλλα ΝΑΙ εκτος του τελευταιου,θα δεχομουν μονο αν ηταν για το καλο της πατριδας μου η ενος πολυ σημαντικου σκοπου.

(Εξω τα κομματα απο την παιδεια και τα πανεπιστημια, ναι στην πολιτικη,ναι στο ασυλο τις ελευθερης σκεψις και εκφρασης):grinning-smiley-043

1. Δεν είδα ΠΟΥΘΕΝΑ να γίνει ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΜΕΝΗ επίθεση κατά του Δημήτρη Θ. Αν το είδε κάποιος άλλος, παρακαλώ να μας παραθέσει τα ονόματα των μελών και τους αριθμούς των μηνυμάτων και να μας δείξει τη σύνδεσή τους, όπως επίσης και το σκοπό τους.
2. Δεν είδα ΠΟΥΘΕΝΑ να έχει γίνει προσωπική επίθεση (μη πολιτική) κατά του Δημήτρη Θ. από οποιοδήποτε άλλο μέλος του φόρουμ. Κανείς δεν του είπε κάτι επί του προσωπικού.
3. Δεν είδα ΠΟΥΘΕΝΑ μέλος του φόρουμ να του απευθύνει βαριά ΠΟΛΙΤΙΚΗ κατηγορία π.χ. «ότι είσαι άσχετος με την εξέλιξη στην πράξη τις τελευταίες μέρες του αντιεξουσιαστικού κινήματος και ότι αυτό που προωθείς είναι μόνο το ιδεολόγημα που έχεις στο μυαλό σου» κάτι που θα μπορούσε να γίνει εξαιρετικά εύκολα.
4. Ως εκ τούτου δεν βλέπω για ποιο λόγο να πρέπει να τύχει ιδιαίτερης αγάπης και προστασίας ο Δημήτρης Θ. από τα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ, ειδικά όταν ο λόγος του είναι πιο οξύς και επιθετικός από το λόγο των άλλων.

Μπλα μπλα μπλα

Δημήτρη Θ. τοποθετήσου…. Αυτή είναι η αλήθεια, τα άλλα είναι ιδεολογήματα του καναπέ.

1. Τα περισσότερα έχουν σβηστεί. Ρώτα τον send και τον Lepton.
2. Βλέπε απάντηση 1 + τα υπονοούμενα που υπάρχουν, ακόμα και στην προηγούμενη σελίδα.
3. Για ποιον λόγο θα μπορούσε να γίνει εξαιρετικά εύκολα? Με είδες να γράφω κάτι υπέρ αντιεξουσιαστών - κουκουλοφόρων?
4. Δεν ζήτησα αγάπη και προστασία και προδέρμ από κανένα. Το αν είμαι οξύς και επιθετικός, ας το κρίνουν οι αρμόδιοι διαχειριστές και ας μου κάνουν παρατήρηση. Μπορείς αν θες (είναι της μόδας) να πατήσεις ένα τριγωνάκι που υπάρχει.
Τέλος, επειδή έχω ένα κόμπλεξ στις διαταγές - εντολές τύπου "τοποθετήσου" θα σε παρακαλούσα να το ζητάς καλύτερα αν θες απάντηση.
Όσο για το ποια είναι η αλήθεια. Ποια αλήθεια εννοείς? Η δική σου? Της κοινής γνώμης? Του μπάρμπα μου? Η δικιά μου?
Και ο καναπές μου έχει χαλάσει, προτιμώ την πολυθρόνα.-bye--bye--bye-

Εντάξει, αφού έχουμε τον άνθρωπό μας μέσα στο αντιεξουσιαστικό κίνημα, μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι....

Και γιατί, από τη στιγμή που λέμε ότι είμαστε πολιτικοποιημένα άτομα, συνεχίζουμε να συζητούμε επί της ατζέντας του MEGA, ANT1 ή της Ελευθεροτυπίας, την ώρα που έχουν γίνει φοβερές αλλαγές στην ιδεολογική, πολιτική κατεύθυνση και στους τρόπους της εφαρμογής τους;;;

Επειδή 10,100,1000 τρελλαμένα κάθησαν και έκαναν την τρέλλα τους μανιφέστο, αποφασίζοντας να παίξουν κλέφτες και αστυνόμους με το ''κακό'' Σύστημα, ''προκαλώντας'' καμμιά κατοσταριά άρθρα του Π.Κ., έχουν ''γίνει φοβερές αλλαγές στην ιδεολογική, πολιτική κατεύθυνση και στους τρόπους της εφαρμογής τους;;;''

Δυστυχώς, κ. Βλασίδη, δυσκολεύομαι να σας παρακολουθήσω...

Δηλαδή, αν αύριο ο συγκεκριμένος ειδικός φρουρός γράψει αντίστοιχο μανιφέστο περί ανάγκης εξολόθρευσης του αντιεξουσιαστικού χώρου, και βρει άλλους 100 ''(ει)δικούς'' του, θα το ονομάσουμε ''απάντηση'' στις φοβερές ιδεολογικές και πολιτικές αλλαγές από τη δράση των αντιεξουσιαστών????

Τέλος, επειδή έχω ένα κόμπλεξ στις διαταγές - εντολές τύπου "τοποθετήσου" θα σε παρακαλούσα να το ζητάς καλύτερα αν θες απάντηση.

Έχεις δίκαιο, συγνώμη. Επανορθώνω....

θα σε παρακαλούσα να τοποθετηθείς.

Εντάξει, αφού έχουμε τον άνθρωπό μας μέσα στο αντιεξουσιαστικό κίνημα, μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι....

ΔΕν είμαι μέσα στο κίνημα. Δεν παίζω το ρόλο του χαφιέ. Προσπαθώ να καταλάβω τί γίνεται (πολιτικά) και γιατί, και πώς εκφέρεται αυτό.

Γιατί;;; Απλώς αυτή είναι η δουλειά μου.

Εσύ τι εισαι δηλαδή??
Ο Αληθινός Ηγέτης??

Προσπαθώ να καταλάβω τί γίνεται (πολιτικά) και γιατί, και πώς εκφέρεται αυτό.

Όλα αυτά που αναφέρατε πιο πάνω είναι Πολιτικές δράσεις? Σε ποιο Δημοκρατικό Πολίτευμα περιγράφονται και διασφαλίζονται??

Όλα αυτά που αναφέρατε πιο πάνω είναι Πολιτικές δράσεις? Σε ποιο Δημοκρατικό Πολίτευμα περιγράφονται και διασφαλίζονται??

Μα ποιός μίλησε για δημοκρατικό πολίτευμα;;;

Ακριβώς το αντίθετο πρόκειται. Η δικτατορία του (λούμπεν) προλεταριάτου, η οποία επιθυμεί μέσα από ανώμαλες καταστάσεις να καταλύσει το υπάρχον καθεστώς και να προχωρήσει σε εναλλακτική μορφή πολιτικής και κοινωνικής οργάνωσης.

Φυσικά και είναι πολιτικές δράσεις. Ακραίες, και σίγουρα εκτός των ορίων του δημοκρατικού πολιτεύματος.