Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Re: Απάντηση: Re: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Γιατί χρησιμοποιείς πληθυντικό? Από ευγένεια? :flipout:

Δημήτρη μου αν δεν υπάρχουν και άλλοι που θεωρούν αστείο το να αντιδράς σ'ενα σύστημα και στην τρομοκρατία πετώντας πέτρες, τότε ετοιμάζω τα μπογαλάκια μου για άλλες πολιτείες... -bye--bye--bye-

Δλδ εάν πετούν ρουκέτες γίνεται πιο σοβαρό?

Ο συντάκτης προφανώς θεωρεί ότι ο κοινοβουλευτισμός δεν ταιριάζει σε ένα κομμουνιστικό κόμμα. Ο πετροπόλεμος όμως ναι.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Δημήτρη μου αν δεν υπάρχουν και άλλοι που θεωρούν αστείο το να αντιδράς σ'ενα σύστημα και στην τρομοκρατία πετώντας πέτρες, τότε ετοιμάζω τα μπογαλάκια μου για άλλες πολιτείες... -bye--bye--bye-

Και να είναι έτσι όπως το λες, δεν είσαι εκπρόσωπος κανενός εδώ μέσα για να χρησιμοποιείς το εμείς. -bye--bye--bye-

Δημήτρη οι σχετικές εκφράσεις, πχ "πλάκα μας κάνεις" εκφέρονται σε πληθυντικό αριθμό έστω και εάν βρισκόμαστε μόνοι ένας προς έναν και δεν υπονοούν σχέση αντιπροσώπευσης κανενός.

Απάντηση: Re: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Προς Σ. Σούρλα: θα προτιμούσα λίγο ηπιότερες εκφράσεις απέναντί μου. Δε με γνωρίζεις, δεν ξέρεις τις ιδέες μου, δεν ξέρεις αν είμαι "ψευτοαριστερός" ή όχι ή αν είμαι οτιδήποτε άλλο. Και θα μου επιτρέψεις να σου πω ότι εγώ δεν δήλωσα ότι κατέχω την αλήθεια, είπα απλώς ότι έχω κάποιες απόψεις, καλώς η κακώς. Τα αριστερόμετρα και τα συναφή περί μικροαστισμού κλπ κράτα τα για τον εαυτό σου, γιατί προφανώς εσύ κατέχεις την απόλυτη αλήθεια και βάζεις βαθμό αριστεροφροσύνης στον καθένα. Και είτε αρέσει είτε όχι (αδιάφορο πραγματικά), κάποιοι συνεχίζουν να πιστεύουν σε επαναστάσεις. Υ.Γ. Και για να αποφευχθούν οι παρεξηγήσεις, δεν πιστεύω πως ότι έγινε ήταν το πρελούδιο μιας επανάστασης, αλλά ότι η οργή αυτή είναι βαθιά και μαζική, αυτό το θεωρώ σίγουρο.

Και εγώ θά προτιμούσα λιγότερο ´κοκοκό´στίς δικές μου ερωτήσεις.
Ρώτησα και προκάλεσα να αποδειχτεί οποιαδήποτε ´ενορχηστρωμένη επίθεση´όπως έγραψες.Ουδεμία απάντηση υπήρξε σε αυτή τήν προσβλητικότατη πρός το φόρουμ τοποθέτηση.To 'ενορχηστρωμένη´γιά όποιον γνωρίζει στοιχειώδη ελληνικά σημαίνει προσυνεννοημένη και προμελετημένη ´επίθεση´.Διαθέτεις τέτοιες αποδείξεις???
Το ´πήξαμε απο ψευτοαριστερά κηρύγματα´εάν το πήρες προσωπικά,πρόβλημά σου.Ηταν σαφέστατα γενικό,γιά όποιον ξέρει να διαβάζει τά κείμενα σωστά και όχι προκατειλημένα.
Και σε δημόσιο διάλογο δέν θα κρατάω τίποτα γιά τον εαυτό μου...
Και ούτε εμφανίζομαι μετά απο χιλιάδες πόστ που τά ´μελετώ´σιωπώντας,ως αυτόκλητος υπερασπιστής κανενός.-bye--bye-
Αριστερόμετρα άλλοι κρατούν..
Και όσο συμμετέχω σε δημόσιο διάλογο έχω κάθε δικαίωμα να πρεσβεύω και να το γράφω δημοσίως πώς απόψεις πού επικροτούν έμμεσα ή άμεσα την τυφλή βία είναι το ίδιο ακρoδεξιές με απόψεις πού επικροτούν τό έγκλημα κατά τού νεαρού Αλέξανδρου(και όχι Αλέξη όπως το επέβαλαν τά Μ.Μ.Ε.).
Δικαίωμά μου ,σωστά??????????????????????

Η απάντηση του φίλου, άλλο λέει Τάσο και πίστεψε με, το γνωρίζω πολύ καλά αυτό που λες.
Σόρι για τα off

Re: Απάντηση: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Η απάντηση του φίλου, άλλο λέει Τάσο και πίστεψε με, το γνωρίζω πολύ καλά αυτό που λες.
Σόρι για τα off

Θα μου πεις κι εμένα να μάθω τι εννοούσα, έτσι από περιεργεια???

Τέσπα για να το κλείνουμε αυτό, ανασχηματίζω το ποστ μου και λέω:

"Aυτό τώρα το πιστεύεις κιόλας ή απλά το λες για να γελάσουμε, σα σχήμα λόγου, και δεν εννοώ τον Δημήτρη Θ.?"

Νομίζω ότι οι πρωταγωνιστές του θέματος είναι κυρίως οι Αλέξηδες και όχι οι Δημήτρηδες, επομένως θα παρακαλούσα να ασχολείστε με τα έργα και τις ημέρες των μεν, όχι των δε.

Τέλος, οι "παράπλευρες" συζητήσεις, όπως το σχολείο που επιλέγει η κ. Παπαρήγα για την κόρη της και τα στέκια των αντι-(οτιδήποτε) στα πανεπιστημιακά ιδρύματα, είναι μεν ευπρόσδεκτες, αλλά χρειάζονται λίγη προσοχή στο να μην λαμβάνουν έκταση μεγαλύτερη από αυτή που τους αναλογεί.

Ευχαριστώ.

H έκταση πού αναλογεί στήν τρομοκρατία χωρίς εισαγωγικά πού ασκούν συγκεκριμένες ομάδες που προσωπικά τις θεωρώ παρακρατικές μέσα στά Πανεπιστημια είναι θέμα μείζονος σημασίας...
Αρκεί να διαβάσει κανείς και την χτεσινή συνέντευξη τού κυρίου Βαλυράκη πού ως υπουργός Δημοσίας τάξεως τού ΠΑΣΟΚ τόλμησε και μπήκε το 1995 στο Πολυτεχνείο και συνέλαβε 700 καταληψίες πού όπως χαρακτηριστικά αναφέρει,μεταξύ αυτών υπήρξαν ελάχιστοι φοιτητές μαζί μέ ´κάθε καρυδιάς καρύδι´.

Και φυσικά σέ έναν δημόσιο διάλογο η κριτική στίς ιδέες είναι απολυτως επιτρεπτή.
Οποιοι γράφουν κρίνουν και κρίνονται.
Και επαναλαμβάνω πώς οι λούμπεν επιδείξεις ´επαναστατικότητας´γιά μένα αποτελούν άλλη έκφραση τού φασισμού.Και θά τό ξαναγράψω.Και είναι απόλυτο δικαίωμά μου.Αλλά φαίνεται μερικοί φέρονται σάν τούς συλληφθέντες που ζητάνε ´απελευθέρωση´...............
Προφανώς όταν τούς περιλάβει κάποιος σε ιδεολογικό επίπεδο σκούζουν ως ´αδικημένοι´και ζητάνε προστασία.........
Αλλως τε άλλοι στά πλαίσια τού διαλόγου μιλήσανε γιά Χρυσαυγίτες.......
Τέλος το να κρίνει κάποιος κάποιον γιά αμετροέπεια δεν είναι τό ίδιο μέ το να ακούει ο έτερος γιά τά παιδιά του.......
Αυτά.

ΠΡΩΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΛΗΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ
Δεν πυροβόλησε στον αέρα αλλά στόχευσε προς τον Αλέξη

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=4493364

Ολόκληρο το άρθρο στο παραπάνω link, αποσπάσματα παρακάτω :

ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ότι η σφαίρα που σκότωσε τον Αλέξη Γρηγορόπουλο δεν εξοστρακίσθηκε σε επιφάνεια που βρίσκεται ψηλά και κατά συνέπεια ο ειδικός φρουρός Επαμεινώνδας Κορκονέας δεν πυροβόλησε στον αέρα συμφώνησαν οι εμπειρογνώμονες που έκαναν χθες το πρωί αυτοψία στον τόπο του εγκλήματος.

Παρόντες ήταν ο ανακριτής της υπόθεσης κ. Φώτης Βλάχος, ο δικηγόρος της οικογένειας του 15χρονου Δημήτρης Τσοβόλας και οι τεχνικοί σύμβουλοι των δύο πλευρών. «Πρόκειται για ανθρωποκτονία από πρόθεση», δήλωσε ύστερα από την ολοκλήρωση της αυτοψίας ο συνήγορος της οικογένειας Γρηγορόπουλου. «Ο δράστης δεν πυροβόλησε στον αέρα, αλλά στόχευσε ευθέως στο σημείο όπου ήταν ο Αλέξης και η παρέα του. Δεν υπάρχει κανένα σημείο όπου θα μπορούσε να εξοστρακιστεί η σφαίρα. Είναι ανοιχτό το συγκεκριμένο σημείο», προσέθεσε.

Όσο για την πλαϊνή επιφάνεια στην οποία προσέκρουσε η σφαίρα, σύμφωνα με τη βαλλιστική έκθεση, η πολιτική αγωγή διευκρινίζει: «Αυτό δεν παίζει κανένα ρόλο και δεν αλλάζει την ανθρωποκτόνο πρόθεση του δράστη».

Από τα 22 μέτρα
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, με τα στοιχεία που έδωσαν οι αυτόπτες μάρτυρεςπροέκυψε πως η απόσταση από την οποία ο Κορκονέας πυροβόλησε τον Γρηγορόπουλο είναι 22 μέτρα. Μια μαρτυρία ωστόσο τοποθέτησε την απόσταση στα 30 μέτρα. Κύκλοι της ΕΛ.ΑΣ. αποκαλύπτουν στα «ΝΕΑ» πως εντοπίστηκαν δύο πιθανά σημεία εξοστρακισμού της σφαίρας. Και τα δύο βρίσκονται σε πλαϊνή επιφάνεια, κάτι που ταυτίζεται με τα αποτελέσματα της βαλλιστικής έκθεσης.

«Σε καμία από τις δύο επιφάνειες δεν βρέθηκαν ίχνη χαλ κού ή μολύβδου που να μας βεβαιώνει πως πρόκειται για την επιφάνεια όπου χτύπησε η σφαίρα. Αυτό όμως είναι φυσιολογικό καθώς μεσολάβησαν αρκετές ημέρες, είχαμε βροχές και είναι πιθανό να εξαφάνισε αυτά τα στοιχεία», λέει στα «ΝΕΑ» αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.

Ο ίδιος αξιωματικός αναφέρει, για τις δύο επιφάνειες όπου βρέθηκαν ίχνη από πρόσκρουση σφαίρας, πως κατ´ αρχάς δεν είναι απαραίτητο να συσχετίζονται με τη δολοφονία του Αλέξη. «Ίσως να υπάρχει και το ενδεχόμενο κάποιος να προσπάθησε να πειράξει στοιχεία του χώρου. Σε κάθε περίπτωση, αυτό έχει μικρή σημασία καθώς η σφαίρα πάνω της έφερε τη χημική σύσταση του υλικού στο οποίο χτύπησε προτού καρφωθεί στο σώμα του Αλέξη. Η χημική σύσταση δεν αλλάζει και η ανάλυση των στοιχείων που πήραμε θα μας δείξει αν κάποιο από τα σημάδια ταυτίζεται με τον πυροβολισμό και ποιο όχι». Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, και οι δύο επιφάνειες βρίσκονται σε σημεία που δεν ξεπερνούν σε απόσταση από το έδαφος τα 50 εκατοστά.

Η άλλη όψη:

Η Ελλάδα πληρώνει. Τί πληρώνει? Τον αγωγό, το Βέτο και την περικοπή στα εξοπλιστικά.
Ποιοί θίγονται απο αυτά? Θέλει ερώτημα?
Εάν αφαιρέσουμε τις ειρηνικές διαμαρτυρίες των μαθητών, οι γνωστοί κουκουλοφόροι δρούν ανεξέλεγκτα στο κέντρο της Αθήνας.
Ή μήπως όχι?
Τι ζημιές έχουν προκαλέσει: μηδαμινές. Κάποια καταστήματα και αυτοκίνητα (θεωρώ τον θάνατο του παιδιού οτι καμμία σχέση δεν έχει με τα όσα διαδραματίζονται αυτές τις μέρες).
Ποιούς εξυπηρετεί η δράση τους?
Τελικά μήπως όλα αυτά γίνονται για να φανεί στο εξωτερικό ότι καταστραφήκαμε?
Είδαμε οτι ανάμεσα στους κουκουλοφόρους, υπήρχαν και αστυνόμοι. Γιατί?
Σίγουρα όχι για να συλλάβουν τα κακοποιά στοιχεία.
Κάποιοι λένε οτι η κυβέρνηση προκαλεί τα επεισόδεια, ωστε να ξεχαστεί το Βατοπέδιο και τα άλλα σκάνδαλα.
Εγώ πιστεύω οι αστυνομικοί ελέγχουν και κατευθύνουν τα επεισόδια ωστε να περιορίζονται σε έκταση, αλλα ταυτόχρονα να διατηρείτε το 'χάος' που βλέπουμε στη τηλεόραση.
Δεν μας άγγιξε η οικονομική κρίση, δεν βουλιάξαν οι τράπεζες μας και σίγουρα δεν επικρατεί χάος όπως θέλουν να εμφανίζουν. Μήπως όμως αυτά που βγαίνουν προς τα έξω, ικανοποιούν αυτούς που ήθελαν να τα προκαλέσουν?
Ένα ακόμα στοιχείο που οδηγεί σε τέτοιο συμπέρασμα, είναι η ουδέτερη στάση της αστυνομίας. Μήπως έχει κανείς αμφιβολία οτι είναι θέμα ωρών να εξαφανιστούν οι 'κουκουλοφόροι'.
Στήριγμα θέλει να εμφανίζετε ο 'Βλαδίμηρος' (λόγο αγωγού), εξού και η πρωτοφανής στήριξη του ΚΚΕ στην αστυνομία.
Μήπως τελικά είμαστε τόσο μπάχαλο, που μας βγαίνει σε καλό. Μήπως ακόμα και σχέδια μυστικών υπηρεσιών πάνε περίπατο όταν προσπαθούν να εφαρμοστούν στην Ελλάδα? Μήπως γιαυτό 'η Ελλάδα ποτέ δε πεθαίνει' ?
:fahne90:
Φυσικά όλα αυτά δεν μπορούν να αποδειχθούν, όπως και καμμία άλλη θεωρία συνομωσίας. Όπως δεν θα αποδειχθεί ποτέ, η υπόθεση εμπλοκής κανενός κόμματος, κανενός ξένου κράτους και καμμίας υπηρεσίας (μυστικής ή φανερής):antlers:.

Re: Απάντηση: Re: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Και εγώ θά προτιμούσα λιγότερο ´κοκοκό´στίς δικές μου ερωτήσεις.
Ρώτησα και προκάλεσα να αποδειχτεί οποιαδήποτε ´ενορχηστρωμένη επίθεση´όπως έγραψες.Ουδεμία απάντηση υπήρξε σε αυτή τήν προσβλητικότατη πρός το φόρουμ τοποθέτηση.To 'ενορχηστρωμένη´γιά όποιον γνωρίζει στοιχειώδη ελληνικά σημαίνει προσυνεννοημένη και προμελετημένη ´επίθεση´.Διαθέτεις τέτοιες αποδείξεις???
Το ´πήξαμε απο ψευτοαριστερά κηρύγματα´εάν το πήρες προσωπικά,πρόβλημά σου.Ηταν σαφέστατα γενικό,γιά όποιον ξέρει να διαβάζει τά κείμενα σωστά και όχι προκατειλημένα.
Και σε δημόσιο διάλογο δέν θα κρατάω τίποτα γιά τον εαυτό μου...
Και ούτε εμφανίζομαι μετά απο χιλιάδες πόστ που τά ´μελετώ´σιωπώντας,ως αυτόκλητος υπερασπιστής κανενός.-bye--bye-
Αριστερόμετρα άλλοι κρατούν..
Και όσο συμμετέχω σε δημόσιο διάλογο έχω κάθε δικαίωμα να πρεσβεύω και να το γράφω δημοσίως πώς απόψεις πού επικροτούν έμμεσα ή άμεσα την τυφλή βία είναι το ίδιο ακρoδεξιές με απόψεις πού επικροτούν τό έγκλημα κατά τού νεαρού Αλέξανδρου(και όχι Αλέξη όπως το επέβαλαν τά Μ.Μ.Ε.).
Δικαίωμά μου ,σωστά??????????????????????

Δεν είχα κανένα λόγο να εμπλακώ σε προσωπική αντιπαράθεση μαζί σου, ούτε αυτό ήταν επιδίωξή μου και οι ενστάσεις μου δεν πήγαιναν προσωπικά σε εσένα. Για το ενορχηστρωμένη έχεις δίκιο, ήταν λάθος επιλογή λέξης εκ μέρους μου, απλώς θεώρησα υπερβολική την επίθεση εναντίον του Δημήτρη και άδικη, αφού ο ίδιος δεν υποστήριξε πουθένα ακραίες και "κουκουλοφόρες" θέσεις. Η αλήθεια είναι πως θεώρησα την απάντησή σου προσωπική και προσβλήθηκα, αλλά αφού δεν πήγαινε σε μένα οκ. Οι απόψεις σου και όλων εννοείται είναι σεβαστές πάντα από εμένα, ασχέτως συμφωνίας ή όχι μαζί τους.
Υ.Γ. Πάντως η αλήθεια είναι ότι όποιος δεν εξισώνει τη δολοφονία του παιδιού με τις μετέπειτα καταστροφές, θεωρείται αυτόματα ύποπτος τρομοκράτης και πρέπει να υπογράψει δήλωση μετανοίας. Εγώ δεν μπορώ να εξισώσω αυτά τα πράγματα και, παρότι δεν αποδέχομαι, κατανοώ εν μέρει τη βία εναντίον της κρατικής βίας. Επαναλαμβάνω ότι είναι πολιτικά ουτοπικό το να πιστεύεις στην κατάλυση του καθεστώτος με παρόμοια μέσα, αλλά μετά από τέτοια φαινόμενα επαναλαμβανόμενης και διογκούμενης κρατικής βίας, κάπου κατανοώ αντιδράσεις ακραίες και τυφλά καταστροφικές.

Γι'αυτο και ρώτησα το πιστεύεις κιόλας, ή απλά το αναδημοσιεύεις....

Το υστερόγραφο τού άρθρου είναι συγκλονιστικό.
Εάν στίς συγκεντρώσεις τους οι ´ντούροι´θα πέταγαν πέτρες στούς ´μπάτσους´προφανώς θά πέρναγαν μέ άριστα τίς εξετάσεις ´αριστεροσύνης´.

Αυτό και εάν είναι ´επανάσταση´.
Ποσες πέτρες πετάξατε σήμερα???:flipout::flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού

Δεν είχα κανένα λόγο να εμπλακώ σε προσωπική αντιπαράθεση μαζί σου, ούτε αυτό ήταν επιδίωξή μου και οι ενστάσεις μου δεν πήγαιναν προσωπικά σε εσένα. Για το ενορχηστρωμένη έχεις δίκιο, ήταν λάθος επιλογή λέξης εκ μέρους μου, απλώς θεώρησα υπερβολική την επίθεση εναντίον του Δημήτρη και άδικη, αφού ο ίδιος δεν υποστήριξε πουθένα ακραίες και "κουκουλοφόρες" θέσεις. Η αλήθεια είναι πως θεώρησα την απάντησή σου προσωπική και προσβλήθηκα, αλλά αφού δεν πήγαινε σε μένα οκ. Οι απόψεις σου και όλων εννοείται είναι σεβαστές πάντα από εμένα, ασχέτως συμφωνίας ή όχι μαζί τους.
Υ.Γ. Πάντως η αλήθεια είναι ότι όποιος δεν εξισώνει τη δολοφονία του παιδιού με τις μετέπειτα καταστροφές, θεωρείται αυτόματα ύποπτος τρομοκράτης και πρέπει να υπογράψει δήλωση μετανοίας. Εγώ δεν μπορώ να εξισώσω αυτά τα πράγματα και, παρότι δεν αποδέχομαι, κατανοώ εν μέρει τη βία εναντίον της κρατικής βίας. Επαναλαμβάνω ότι είναι πολιτικά ουτοπικό το να πιστεύεις στην κατάλυση του καθεστώτος με παρόμοια μέσα, αλλά μετά από τέτοια φαινόμενα επαναλαμβανόμενης και διογκούμενης κρατικής βίας, κάπου κατανοώ αντιδράσεις ακραίες και τυφλά καταστροφικές.

Σέ διαβεβαιώ πώς δεν πήγαινε σε σένα.Δες πάλι το μήνυμα .Ειναι γραμένο ξεχωριστά στην τελευταία του σειρά και εντελώς γενικόλογα.
Δεν έχω καμιά αντίρρηση στις μαθητικές διαδηλώσεις και γενικότερα στίς διαδηλώσεις και στήν άμυνα κατά τής κρατικής βίας όταν υπάρχει..
Ομως αντί να οργανώνονται τα κινήματα διαμαρτυρίας και νά συγκροτούνται σαν ´συλλογικά υποκείμενα´συνήθως εξαντλούνται μέ την παρείσφρυση ´αντεξουσιαστών´,´αναρχικών´καί κουκουλοφόρων ύποπτης προελευσεως.
Πάντως στην Ελληνική Ιστορία ούτε στην σαφώς πιό αντιδημοκρατική δεκαετία τού 60 ούτε το 70-80 και μετά οι πραγματικοί διαδηλωτές πού συγκρούονταν με την Αστυνομία κατέφευγαν στην τυφλή βία,ούτε κατέστρεφαν καταστήματα ...Πάντα το πρόβλημα ήταν συγκεκριμένες ´αντεξουσιαστικές ομάδες´.
Και κάτι τελευταίο.
Τα κινήματα ζητούσαν Καλύτερη Παιδεία και περισσότερη μόρφωση.Και Πολιτισμό.
Το σημερινό ´αντικρατικό ´Κίνημα πουθενά δεν θέτει τέτοια ζητήματα.
Και φυσικά οι διαρκείς και ανούσιες καταλήψεις σχολείων και ο λόγος πού συμβαίνουν θυμίζουν διακηρύξεις τών συνδικαλιστών τής Ο.Λ.Μ.Ε...
Αλλά σε αυτό δεν φταίνει τά σημερινά παιδιά.
Τέτοια τύφλωση τούς δόσαμε 40 χρόνια τώρα.
Νασαι καλά.

Το κείμενο αυτό μοιράζεται αυτή την ώρα έξω από το πολυτεχνείο.
Αφορά στο άσυλο και όσα λέγονται για την άρση μέσα στα πανεπιστήμια.

asylo.jpg

ΠΗΓΉ:τρωκτικό

Aυτό τώρα το πιστεύεις κιόλας ή απλά το λες για να γελάσουμε?

Το πιστεύω. Βλέπεις από ένα σημείο και μετά τα κοινοβουλευτικά κόμματα της αριστεράς έχασαν κάθε επαφή με την επαναστατικότητα. Έχουν αστικοποιηθεί πλήρως. Το πιο ηλίθιο του ΚΚΕ είναι ότι οτιδήποτε δεν καθοδηγείται από αυτό είναι δάκτυλος κύκλων, που θέλουν να δημιουργήσουν προβοκάτσιες (μου θυμίζει την Πανσπουδαστική Νο8 για τους παλιότερους). Κατηγορούν όποιους βγαίνουν να συγκρουστούν γιατί κρύβουν τα πρόσωπά τους και δυσκολεύουν τους μπάτσους να τους στοχοποιήσουν και ξεχνάν κάποιες παλαιότερες εποχές που ήταν δεδομένο το να χρησιμοποιούν ψευδώνυμα. Δεν λέω ότι πάντα πρέπει να γίνονται συγκρούσεις, αυτό είναι άλλο θέμα.

Τέλος το να κρίνει κάποιος κάποιον γιά αμετροέπεια δεν είναι τό ίδιο μέ το να ακούει ο έτερος γιά τά παιδιά του.......
Αυτά.

Μάλλον δεν στα είπανε καλά, μιας και ήσουν offline και όταν γράφτηκαν και όταν σβηνόνταν τα περιβόητα μηνύματα, που για μια φορά ακόμα δέχτηκα επίθεση.
Εκτός και αν μπορείς να διαβάζεις σβησμένα μηνύματα αλλά και πάλι δεν διαβάζεις καλά.
Την λέξη "ντροπή" είπα στον Δημήτρη να πει στα παιδιά του και όχι την "αμετροέπεια"
Οπότε ή ζητάς συγνώμη για την παραπληροφόρηση που κάνεις για το πρόσωπο μου, ή ζητάω απ την διαχείριση να σε συμμορφώσει (εσένα ή αυτούς που στα μετέφεραν)

Μάλλον δεν στα είπανε καλά, μιας και ήσουν offline και όταν γράφτηκαν και όταν σβηνόνταν τα περιβόητα μηνύματα, που για μια φορά ακόμα δέχτηκα επίθεση.
Εκτός και αν μπορείς να διαβάζεις σβησμένα μηνύματα αλλά και πάλι δεν διαβάζεις καλά.
Την λέξη "ντροπή" είπα στον Δημήτρη να πει στα παιδιά του και όχι την "αμετροέπεια"
Οπότε ή ζητάς συγνώμη για την παραπληροφόρηση που κάνεις για το πρόσωπο μου, ή ζητάω απ την διαχείριση να σε συμμορφώσει (εσένα ή αυτούς που στα μετέφεραν)

Αυτό είπα και εγώ.
Την ντροπή στα παιδιά τού Ντοκ σε απάντηση για τό δικό του σχόλιο περί ´αμετροέπειας´.
Να ζητήσω συγνώμη????????????:flipout::flipout::flipout:
Ζήτα απο την διαχείριση να με συμμορφώσει..
Αυτό έγραψα και πιό πάνω...
Αυτοί που πετάνε πέτρες ,όταν συλλαμβάνονται, σκούζουν και ζητάνε απο την Εξουσία νά τούς ελευθερώσει ή μερικές φορές ζητάνε και την συνδρομή της..
Αστο γιατί εκτίθεσαι ιδεολογικά.-bye--bye-

Το αν εκτίθεμαι ή όχι ιδεολογικά εξαρτάται απ το αν ξέρει ανάγνωση αυτός που με σχολιάζει.
Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να ξέρει ανάγνωση και να μην καταλαβαίνει ή να μην θέλει να καταλάβει.
Και ξέρεις πολύ καλά προσωπικά ΕΣΥ, ότι αν είχα γράψει εγώ πράγματα σαν αυτά που μου έχουν γράψει, θα είχα φάει BAN.

Ρε σείς, μάλλον ξεφύγαμε, διότι πέρα από το τραγικό περιστατικό με την απώλεια της ζωής του Αλέξη, καταφέραμε να αποδίδουμε χαρακτηρισμούς και ύβρεις μεταξύ μας.

Ρε σείς, μάλλον ξεφύγαμε, διότι πέρα από το τραγικό περιστατικό με την απώλεια της ζωής του Αλέξη, καταφέραμε να αποδίδουμε χαρακτηρισμούς και ύβρεις μεταξύ μας.

Υβρεις???:eek::eek:
Σίμο σέβομαι τίς πυροσβεστικές σου παρεμβάσεις αλλά μήν τά κάνουμε και όλα ισωμα.
Παντού ισες αποστάσεις???