Νέο αίμα, νέος συντονιστής!

Καλορίζικος κσι σιδηροκέφαλος συνονόματε!

Ευχαριστώ πολύ συνονόματε (έστω και κατά το ήμισυ !)

Και έπετρεψέ μου δημόσια να σε συγχαρώ για την προσπάθεια που καταβάλεις να μας κρατάς ενήμερους στις λήψεις !

Καλώς σας βρήκα κύριοι !!

Να είστε σίγουροι οτι θα περάσουμε καλά ... Άλλωστε κάνουμε πολύ καλή παρέα εδώ μέσα ...

Καλη δυναμη φιλε μου καλοριζικος!
Ελπιζω να τα καταφερεις εξισου καλα με τον Αλεξη!
gab

Καλη δυναμη φιλε μου καλοριζικος!
Ελπιζω να τα καταφερεις εξισου καλα με τον Αλεξη!
gab

Γαβριήλ, θα ήμουν ευτυχής αν μπορούσα να τα καταφέρω έστω και στο ήμισυ τόσο καλά όσο ο Αλέξης !

Ευχαριστώ για τις ευχές (και ο Αλέξης θα παραμείνει ούτως ή άλλως - αυτή είναι η εντύπωση που έχω)

Φιλικά,

Φίλιππος

Απάντηση: Re: Νέο αίμα, νέος συντονιστής!

Έχεις καλό δάσκαλο !!!!!!! :D

Φίλιππα σιδεροκέφαλος......

Ωραία, τώρα έχω να τσακώνομαι και με 2ο mod (να ξεκουραστεί και λίγο ο Αλέξανδρος από τη γκρίνια μου )!!!!!!!!!:flipout::flipout:
Σιδεροκέφαλος Φίλιππα, και ελεγα ρε γμτ ποιος θα με στελνει για μπανιο μερες θα ερθουν............:grinning-smiley-043:beee::beee::marchmellow:

Απάντηση: Re: Νέο αίμα, νέος συντονιστής!

Καλώς σας βρήκα κύριοι !!

Να είστε σίγουροι οτι θα περάσουμε καλά ... Άλλωστε κάνουμε πολύ καλή παρέα εδώ μέσα ...
Ναι αλλα πρεπει να παρεις τον 8000, αν θες να τα παμε καλα εδω μεσα:SFGSF8::goodnight:

Έχει καφετέρια για εσπρέσο, δεν χρειάζεται τον 8000 !!!!!!!!:flipout::flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Νέο αίμα, νέος συντονιστής!

Εσυ θα σκΑσεις αν δεν το πεις.........ακου εκει εχει καφετερια. Αντε πολλα σαλια εχουμε κανει, αυτος με εχει στο ματι και με την πρωτη θα με παει για μπανιο παρεα με τον vu+.

Την ώρα που θα βουτάς κράτα το ρωσιδάκι ψηλά στα χέρια για να το σώσω !!!!!! :D

Αμαν Πολυκαρπε ολοι στο ματι σε εχουνε βαλει.Τι θα γινει με σενα?:BDGBGDB55:

Βρε souzakias, μην τρελλένεσαι !

Δεν είμαι δεμένος ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ δέκτη ! Είμαι απλά απαιτητικός καταναλωτής και τα θέλω όλα και μάλιστα στην καλύτερη δυνατή τιμή !

Πληροφοριακά, έχω 1 DM7000S, 1 DM500S (κλωνάρι), 1, DM800, 1 AZBox Premium 1 Nokia 9600S, 1 Nokia 9800S και 1 Humax VACI5350 ... Αν ήταν να κατηγορηθώ για κάτι αυτό θα ήταν οπαδισμός για τα ονειροκούτια :flipout:

Πολύ (μα πάρα πολύ όμως !) θα ήθελα να αλλάξω 3-4 απο δαύτα με ένα που να κάνει τα πάντα !

Κατα τα άλλα, μην ανησυχείς και θα περάσουμε καλά εδώ. Κόσμιοι να είστε και όλα θα κυλάνε όμορφα ;)

Φίλιππος

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέο αίμα, νέος συντονιστής!

Σεραφείμ χίλια ευχαριστώ !
Ξέρεις οτι οι γνώσεις και η εμπειρία σου είναι πάντα ευπρόσδεκτες !
Να είσαι καλά! Σε ένα forum με τόσο υψηλό επίπεδο είναι τιμή μου να είμαι μέλος!:ernaehrung004: