Φίλιππος Φ.
Supreme Member
Καλορίζικος κσι σιδηροκέφαλος συνονόματε!
Ευχαριστώ πολύ συνονόματε (έστω και κατά το ήμισυ !)
Και έπετρεψέ μου δημόσια να σε συγχαρώ για την προσπάθεια που καταβάλεις να μας κρατάς ενήμερους στις λήψεις !
Καλορίζικος κσι σιδηροκέφαλος συνονόματε!
Καλη δυναμη φιλε μου καλοριζικος!
Ελπιζω να τα καταφερεις εξισου καλα με τον Αλεξη!
gab
Σιδεροκέφαλος Φίλιππα, και ελεγα ρε γμτ ποιος θα με στελνει για μπανιο μερες θα ερθουν............Έχεις καλό δάσκαλο !!!!!!!
Φίλιππα σιδεροκέφαλος......
Ωραία, τώρα έχω να τσακώνομαι και με 2ο mod (να ξεκουραστεί και λίγο ο Αλέξανδρος από τη γκρίνια μου )!!!!!!!!!![]()
Ναι αλλα πρεπει να παρεις τον 8000, αν θες να τα παμε καλα εδω μεσα:SFGSF8::goodnight:Καλώς σας βρήκα κύριοι !!
Να είστε σίγουροι οτι θα περάσουμε καλά ... Άλλωστε κάνουμε πολύ καλή παρέα εδώ μέσα ...
Εσυ θα σκΑσεις αν δεν το πεις.........ακου εκει εχει καφετερια. Αντε πολλα σαλια εχουμε κανει, αυτος με εχει στο ματι και με την πρωτη θα με παει για μπανιο παρεα με τον vu+.
:HTEHEH56:Αμαν Πολυκαρπε ολοι στο ματι σε εχουνε βαλει.Τι θα γινει με σενα?:BDGBGDB55:
Φίλιππε, καλή επιτυχία στα νέα σου καθήκοντα!:worshippy:
Να είσαι καλά! Σε ένα forum με τόσο υψηλό επίπεδο είναι τιμή μου να είμαι μέλος!:ernaehrung004:Σεραφείμ χίλια ευχαριστώ !
Ξέρεις οτι οι γνώσεις και η εμπειρία σου είναι πάντα ευπρόσδεκτες !
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.