Νεο Blu Ray μεχρι 500 Ευρωπουλα!!

www.my-solution.de ,το παραγγειλα χθες πληρωνοντας με paypal στα 319 ευρο συνολικα με τα μεταφορικα.Σημερα το εστειλαν και περιμενω.Λογικα τριτη-τεταρτη το πολυ θα ειναι εδω με dhl.Θα σας πω εντυπωσεις αφου το συγκρινω με pc και ps3.

www.my-solution.de ,το παραγγειλα χθες πληρωνοντας με paypal στα 319 ευρο συνολικα με τα μεταφορικα.Σημερα το εστειλαν και περιμενω.Λογικα τριτη-τεταρτη το πολυ θα ειναι εδω με dhl.Θα σας πω εντυπωσεις αφου το συγκρινω με pc και ps3.

φτηνο φτηνο αν και σημερα που το ειδα απο κοντα δε μπορω να πω οτι εντυπωσιαστηκα εμφανισιακα. Επεξα λιγο με τα κουμπακια αν κ οταν ανοιξα το πορτακι που μπαινει το δισκακι κουνιοταν σα βατηρας :flipout: δε βαριεσαι λεω αμα μεσα πεταει τι σε νοιαζει το απεξω....

ρεσυ φιλε για πες μου στα πολυ γρηγορα αυτο το paypal πως ακριβως γινετε η πληρωμη??

Δεν υπάρχει άλλη συσκευή με HQV Reon σε αυτά τα λεφτά. Για να πάρεις το επιπλέον 5% σε ποιότητα εικόνας που θα σου δώσει ένα Realta ή κάποιος άλλος αντίστοιχος επεξεργαστής, θα πρέπει να ανέβεις σημαντικά σε τιμή. Οπότε, αφού σε ενδιαφέρει σημαντικά η ποιότητα του upscaling των DVD και δεν σκοπεύεις να κινηθείς στην κατηγορία των 2000 ευρώ +, το Samsung είναι μονόδρομος.

Έχω την εντύπωση πως και το Oppo θα κάνει εξίσου καλή δουλειά, αλλά λογικά θα είναι και πιο ακριβό από το 2500.

Έχω την εντύπωση πως και το Oppo θα κάνει εξίσου καλή δουλειά, αλλά λογικά θα είναι και πιο ακριβό από το 2500.

Λογικά θα είναι ένα κλικ καλύτερο Γιώργο (υποτίθεται πως το τσιπάκι της Anchor Bay βρίσκεται κάπου μεταξύ Reon και Realta σε απόδοση). Βέβαια, θα πρέπει πρώτα να κυκλοφορήσει στην αγορά πριν μπορέσουμε να το κρίνουμε.

Όσον αφορά την τιμή τώρα, το 983 ως DVD-Player που φοράει το ίδιο τσιπ, είναι πιο ακριβό από το Samsung... :D

φτηνο φτηνο αν και σημερα που το ειδα απο κοντα δε μπορω να πω οτι εντυπωσιαστηκα εμφανισιακα. Επεξα λιγο με τα κουμπακια αν κ οταν ανοιξα το πορτακι που μπαινει το δισκακι κουνιοταν σα βατηρας :flipout: δε βαριεσαι λεω αμα μεσα πεταει τι σε νοιαζει το απεξω....

ρεσυ φιλε για πες μου στα πολυ γρηγορα αυτο το paypal πως ακριβως γινετε η πληρωμη??

Δημιουργεις ενα λογαριασμο στο www.paypal.com που συνδεεις μια πιστωτικη καρτα η ενα τραπεζικο λογαριασμο με τον paypal και μετα πληρωνεις μεσω αυτου χωρις να δινεις τον αριθμο της πιστωτικης στο site που αγοραζεις.

Kαι το Panasonic DMP-BD80, που έρχεται το Μάρτιο γύρω στα 400 , ποια η γνώμη σας?

Ρεσυ γιωργο και φιλτατε jl για να παρω μια ιδεα πανω κατι με τι εχουμε να κανουμε συγκριτικα με τα denon 2930 που εχω τωρα το samsung πως τα παει με τα dvd?? ειναι στην ιδια κατηγορια με το denon ή καλυτερα χειροτερα??

Καλά ρε πατρίδα, πλάκα μας κάνεις;

Έχεις το 2930 και μας αφήνεις τόσες μέρες στην άγνοια;

Το ίδιο τσιπ φοράνε... (HQV Reon)

Και εγω σκεφτόμουνα σοβαρα για το SAMSUNG 2500 λογω HQV επεξεργαστη... αλλα κανω υπομονη
να εμφανιστει το OPPO BD-83 λογω του AnchorBay επεξεργαστη του...

Για να πω την μαυρη αληθεια πολυ θα ηθελα να παρω το DENON 3800 αλλα "πολλα τα λεφτα Αρη"... κριμα
που η DENON εχει τετοια τιμολογιακη πολιτική...:AFADF0:

Καλά ρε πατρίδα, πλάκα μας κάνεις;

Έχεις το 2930 και μας αφήνεις τόσες μέρες στην άγνοια;

Το ίδιο τσιπ φοράνε... (HQV Reon)

ρεσυ τζει λο το εργαλειο το εχω αφησει στα πατρια εδαφη να κανει παρεα στη 42αρα την lg ρε, εδω τωρα ειμαι με ενα dvd της lg που δεν εχει καν εξοδο hdmi... γιαυτο εχουμε αρχισει ερευνα αγορα να δουμε τι θα παρουμε εδω στη ξενιτια να ξεχναμε το πονο μας....

Οποτε απο επιδοσεις ειμαστε στα ιδια λες?? -bye--bye-

Και εγω σκεφτόμουνα σοβαρα για το SAMSUNG 2500 λογω HQV επεξεργαστη... αλλα κανω υπομονη
να εμφανιστει το OPPO BD-83 λογω του AnchorBay επεξεργαστη του...

Για να πω την μαυρη αληθεια πολυ θα ηθελα να παρω το DENON 3800 αλλα "πολλα τα λεφτα Αρη"... κριμα
που η DENON εχει τετοια τιμολογιακη πολιτική...:AFADF0:

τελικα εχουμε καποια ημερομηνια που θα βγει ή οχι???

Μαλλον Απριλιο θα βγει το oppo, αλλα στην καλυτερη περιπτωση 450 ευρο.

Αυτο ξερω και εγω.... τιποτε περισσοτερο...
Απλα επειδη ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την αποδοση του DVD-981 που εχω ... θελω να περιμενω να δω το BD-83
τι ψαρια θα πιανει.....

Βεβαια αν αξιζει τον κοπο... το αλλο προβλημα θα ειναι ισως ο περιορισμενος αριθμός κομματιων που θαρθουν Ελλαδα
και γενικότερα Ευρώπη από τι μου εχει πει ο Εισαγωγέας του.

Re: Απάντηση: Νεο Blu Ray μεχρι 500 Ευρωπουλα!!

Εγω πάντως με το play ,μιά χαρά κάνω την δουελιά μου και πάιζω και τα παιχνιδάκια μου όταν κάνω κέφι...

+1

και παιζει και
Mpeg-4 αρχεια απο usb stick/σκληρο δισκο
και απο tversity και M2TS αρχεια και ευκολοfirmware update
και παιχνιδια!
(που δεν παιζω πολλα γενικα αλλα με το πσ3 που για μπλου ρει το πηρα εχω 5-6 παιχνιδια!)
και τα μπλου ρει τα παιζει αριστα νομιζω!

οσον αφορα τα dvd δεν κανει κακο upscaling αλλα δεν εχει HQV
ειναι πολυ σημαντκη διαφορα με το HQV?
(το denon 3800 εχει realta?)
αν και ελπιζω τα dvd να σταματησουν να μας χρειαζονται συντομα
(μπα ε?)

τωρα τα standalone blu ray εχω ακουσει οτι ορισμενα ειχαν-εχουν ζητηματα ασυμβατοτητας με ορισμενα δισκακια?

Last edited:
και εγω με play 3 κανενα παραπονο απο ποιοτητα br αλλα νομιζω οτι και τα dvd μια χαρα τα παιζει (τηρουμενων των αναλογιων παντα).

φιλε τι εγινε ρεσυ ηρθε το εργαλειο απτα ξενα??? ολα καλα πως τα ειδες???

-bye-

παιδες ερωτηση κρισεως θελω τα φωτα σας !!!
εχω βρει τη ναυαρχιδα της sony το 5000ΕΣ με 1100 ευρωπουλα. Σαν τιμη μου φαινεται ωραια απλα συγκριτικα με τα 400 που ζητανε για το 2500 της samsung λεω μηπως να παω στη μεγαλυτερη κατηγορια και να ξεμπευρδευω μια και καλη... Τι λετε τα αξιζει τα λεφτα του κ πανω απο ολα οι επιδοσεις θα δουμε διαφορα ή ετσι κ ετσι????? και πανω απολα τα dvd πως τα παιζει καλυτερα???