Νεο Ccam 2.1.3?

Επιβεβαιώνω την επίσημη κυκλοφορία του Cccam 2.1.3

Βασίλη δεν ξέρω αν ήσουν ο πρώτος που την έλαβες, η πηγή σου δεν λέει και πολλά !

Αγαπητέ Dimitr δεν γνωρίζω άν αναμένεται update εντός μηνός, γνωρίζω όμως ότι η νέα αυτή έκδοση απογοήτευσε πολύ όσους περίμεναν το γνωστό φιξάρισμα με το Sky IT.

Τα νέα είναι φρέσκα της στιγμής. Θα σας ενημερώσω μόλις έχω νεότερα.

Αθανάσης.

Εμένα εξακολουθεί να μου κάνει εντύπωση πως δεν έδωσαν οι ιταλοί την ίδια συνταγή και στους άγγλους και στους γερμανούς (χτυπάω ξύλο). Αφού υποτίθεται η ίδια εταιρεία δεν είναι όλοι;

Re: Απάντηση: Νεο Ccam 2.1.3?

Εμένα εξακολουθεί να μου κάνει εντύπωση πως δεν έδωσαν οι ιταλοί την ίδια συνταγή και στους άγγλους και στους γερμανούς (χτυπάω ξύλο). Αφού υποτίθεται η ίδια εταιρεία δεν είναι όλοι;

Ισως, θέλουν να δούν αν θα υπάρξει απάντηση και μετά να πράξουν ...

Έρχεται σύντομα ...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νεο Ccam 2.1.3?

Δε νομίζω πως έχει σημασία.
Αυτονόητο δεν είναι η κάθε εταιρία να διαφυλάξει τα συμφέροντα της? Αν το εγχείρημα πετύχει αυτή θα είναι η λογική συνέχεια. Να ασφαλίσουν τις υπηρεσίες τους και οι άλλοι πάροχοι.

Το καλό είναι ότι, πλέον, υποστηρίζει το ρώσικο "platforma HD" (DREcrypt) στις 9 Ε και έτσι θα γελάσει και εμάς το χειλάκι μας λιγάκι....
- Όσοι είναι ρωσσό-πληκτοι να πατήσουν το Ctrl+W

Τώρα, στο μέτωπο με τα nano του Ιταλού λένε ότι έχουν βρεί φάρμακο για το ένα από τα τρία αντίμετρα και ότι δεν αξίζει να δημοσιευτεί αφού δεν έχει κατανοηθεί πλήρως το "σκεπτικό".
Φυσικά μετά από αυτό έχουν να παίξουν, λένε, και τον "μετρητή" που έχει ενσωματωθεί (που, πως, γιατί δεν με ενδιέφερε και δεν ρώτησα).

Το δε αρχικό πόστ έχει μια mipsel με 1,093,708 byte μέγεθος σε σύγκριση των 1,175,128 byte της επίσημης έκδοσης

Οι δοκιμές που είχαν γίνει μέσα στον Αύγουστο για το sky italia και δεν πήρε κανείς μυρωδιά, οδήγησαν στο σκοτάδι δύο μήνες μετά.

Αντίστοιχη δοκιμή έγινε το Σ/Κ 7-8/11 στο ESPN HD (και τα υπόλοιπα κανάλια του ίδιου tp).

Οι δοκιμές που είχαν γίνει μέσα στον Αύγουστο για το sky italia και δεν πήρε κανείς μυρωδιά, οδήγησαν στο σκοτάδι δύο μήνες μετά.

Αντίστοιχη δοκιμή έγινε το Σ/Κ 7-8/11 στο ESPN HD (και τα υπόλοιπα κανάλια του ίδιου tp).

thanks -bye-