Νεο Egreat ΝΜΤ - A1080

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νεο Egreat ΝΜΤ - A1080

Φτιάξε server να σωθείς... οι εξωτερικοί ΔΕΝ είναι λύση.... (χώρια που γεμίζεις κουτιά, καλώδια, πρίζες)...
O server με 6 χ 2Τ "τινγκαρε" και δεν μπορω να βαλω αλλον,εχω και 4 εξωτερικους,τωρα καποια στιγμη, θα κανω δευτερο που θα μπορει να παρει μινιμουμ 10 δισκους.

Απάντηση: Re: Νεο Egreat ΝΜΤ - A1080

:offtopic:
http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=29195&cat=3
Mια τετοια motherboard με 4+4=8 sata και..........6 pc (1 για καρτα γραφικων +5 για expansion sata card) θεωρητικα εχουμε....28 δισκους ....not bad at all.

Α) έχω αλλεργία στις Gigabyte... (πολύ κακή εμπειρία)
Β) κουτί να δω για 28 δίσκους ;)

Re: Απάντηση: Re: Νεο Egreat ΝΜΤ - A1080

Α) έχω αλλεργία στις Gigabyte... (πολύ κακή εμπειρία)
Β) κουτί να δω για 28 δίσκους ;)

Εγω με την MSI και λιγοτερο με την Gigabyte ,τωρα εχω asrock και asus...εχω μια ξυλινη ντουλαπα που δεν χρειαζομαι :flipout:

Με τρέλανες... ξύλινη ντουλάπα...

αναμένω να δω πατέντα... (γρίλιες, ανεμιστήρες, θερμοκρασίες, θόρυβο,)

Κλασική λύση η fractal (εγώ έχω την ντουλάπα της LianLi με 13 δίσκους (Α70))...

Μην πας σε τετριμμένες λύσεις.. πατένταρε... να έχουμε να λέμε.. :)

Ναι ήμασταν "λίγο" :a0210:

Λοιπόν το Α1080 (S5a) είναι σε προσφορά στο Amazon.de στα 69 και παίρνει firmware Dune ή Popcorn (παίζει BR iso με menu)...
(το έσωσα δεν μπορείς να πεις :2thumb22sup:)

Re: Απάντηση: Νεο Egreat ΝΜΤ - A1080

Ναι ήμασταν "λίγο" :a0210:

Λοιπόν το Α1080 (S5a) είναι σε προσφορά στο Amazon.de στα 69 και παίρνει firmware Dune ή Popcorn (παίζει BR iso με menu)...
(το έσωσα δεν μπορείς να πεις :2thumb22sup:)

Παντως το Amazon.de το εχεις "ξεσκονισει" ολο!! :-)

69 συν ποσο τα μεταφορικα?
Εχω το popcorn A200 με το ιδιο τσιπακι. Το Dune firmware εχει τιποτα καλυτερο απο το ποπκορν?

Άσε έχω καταστραφεί...

Α) offtopic1 :
ανοίγω το xbmc.org να σου η προσφορά για το Arctic... (amazon.de)
ανοίγω το mpcclub.com σήμερα... και τσουπ προσφορά από το Amazon.de...

Β) ontopic:
Δεν σου προσφέρει τίποτε παραπάνω... (για το συγκεκριμένο μηχάνημα) κρατάς το Α200 σου και δεν κάνεις "περιττά" έξοδα :) (αφού και στο Α200 έβαλαν full BR menu)

Γ) offtopic 2:
Μην κοιτάς αλλού - περιμένω εντυπώσεις από το Arctic :)

Γηράσκω αεί διδασκομεν(ό)ς,με επιτηδες λαθος τονισμο, ελεγε ο μακαριτης ο πατερας μου ...θα μου πειτε τι σχεση εχει αυτο με τα media player και ομως εχει.Χθες καθως εκανα ζαπινκ καποια νεα βιντεακια του server απο το mp, μου βγαζει "Σφαλμα:δεν μπορει να αναπαραχθει το αρχειο" παταω 'stop" βγαινει στο μενου παω να παιξω κατι αλλο τιποτα μια απο τα ιδια.Παω να παιξω κατι αλλο,που ξερω οτι ειναι ο.κ, τιποτα.Κλεινω το μηχανημα,το ξανα ανοιγω βλεπω κατι σε ενα αλλο αρχειο ξανα τα ιδια.Ξαναφλασαρω το μηχανημα,αλλαζω τροφοδοτικο, παιζει λιγο μετα ξανα μηνυμα, εκει που πηρα αποφαση οτι αρχισε να τα "παιζει" το μηχανακι ανακαλυψα κατι βλεποντας ενα απο τα βιντεο στο pc.....σε ενα κολλησε ο mpc (τελικα 3 ειχαν προβλημα,αν και ο mpc κολουσε,μονο στο ενα).Το συμπερασμα ειναι οτι οταν ενα αρχειο ειναι προβληματικο, μετα δεν παιξει κανενα αρχειο, μεχρι να κανεις reboot,μπορει να δουλευει το μηχανακι,στα μενου να κανεις περιηγηση, αλλα "καταρεει" γενικα το "Playback".Aρα πριν σας "ζωσουν φιδια" καντε ελενχο τα αρχεια σας.....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νεο Egreat ΝΜΤ - A1080

Παντως το Amazon.de το εχεις "ξεσκονισει" ολο!! :-)

69 συν ποσο τα μεταφορικα?
Εχω το popcorn A200 με το ιδιο τσιπακι. Το Dune firmware εχει τιποτα καλυτερο απο το ποπκορν?

11 ευρώ τα μεταφορικά, όχι το fw του Dune δεν έχει κάτι καλύτερο από του καλαμποκιού, του PCH-C 200 που μπορείς να του βάλεις το θεωρώ καλύτερο, μιας και έχω το μηχάνημα και το έχω ευχαριστηθεί περισσότερο από το Prime 3.0 !!

Ευτηχως,το amazon.de,εχει ακομα 7 κομματια

Είχε τρία (πέρασαν μέρες από το ποστ σου βέβαια φίλε)... τώρα έχει δύο :Banane0:

Με ενδιαφέρει ΜΟΝΟ η αναπαραγωγη full bluray rip (δομή folder) με εξωτερικούς υποτιτλους srt..
Μερικές ερωτήσεις.
1) έχει προβλήματα αναπαραγωγης seamless branching bluray;
2) στα sm μπορει να βάλει εξωτερικούς υποτιτλους srt; (Το popcorn a300 το κάνει)
3) παίζει μενου απο full bluray rip;
4) έχει απροβληματιστη κίνηση στα 23,967 αλλα και 24fps ή έχει το γνωστό "λοξιγκα"

Ενα τελευταιο εμεινε... Ποιος πηρε το προτελευταιο? ποιος?

Με ενδιαφέρει ΜΟΝΟ η αναπαραγωγη full bluray rip (δομή folder) με εξωτερικούς υποτιτλους srt..
Μερικές ερωτήσεις.
1) έχει προβλήματα αναπαραγωγης seamless branching bluray;
2) στα sm μπορει να βάλει εξωτερικούς υποτιτλους srt; (Το popcorn a300 το κάνει)
3) παίζει μενου απο full bluray rip;
4) έχει απροβληματιστη κίνηση στα 23,967 αλλα και 24fps ή έχει το γνωστό "λοξιγκα"

Φίλε μου θα σου απαντήσω ως προς το σκέλος με το fw του PCH C 200 αφού έχω το player...λογικά και αυτό αφού τρέχει το ίδιο fw έχει την ίδια απόδοση.

1) Οχι.
2) Ναι.
3) Ναι.
4) Ναι, κίνηση νεράκι ότι και να το "ταϊσεις", δεν υπάρχουν "λόξυγγες" και άλλα τέτοια όμορφα με SMP τσιπάκια.