Νεο Egreat ΝΜΤ - A1080

Dune ειναι το fw. ..

Αρα δεν κάνω τίποτα και το αφήνω ως έχει;
Είναι το τελευταίο dune firmware που μπορει να εγκατασταθεί;

Το firmware του popcorn C200 με αυτο του popcorn A300, απο πλευράς αναπαραγωγής και ευκολιων, όχι apps, NMJ κτλ είναι το ίδιο;

Περισσοτερο με ενδιαφέρει
1) αν κατεβάζει υποτιτλους απο το Ίντερνετ αυτόματα
2) αν υποστηρίζει external srt σε ταινία που είναι σε πολλα m2ts...

Πχ τα dune αυτα τα 2 δεν... Ισως ομως τα dune, σε δίκτυο να είναι καλύτερα..
Μένει να δοκιμάσω το terminator salvation μέσω SMB στο egreat (με το dune firmware που έχει)...
Στο A300 (μέσω SMB) κάνει κάποια σπασιματα..

Αρα δεν κάνω τίποτα και το αφήνω ως έχει;
Είναι το τελευταίο dune firmware που μπορει να εγκατασταθεί;

Το firmware του popcorn C200 με αυτο του popcorn A300, απο πλευράς αναπαραγωγής και ευκολιων, όχι apps, NMJ κτλ είναι το ίδιο;

Περισσοτερο με ενδιαφέρει
1) αν κατεβάζει υποτιτλους απο το Ίντερνετ αυτόματα
2) αν υποστηρίζει external srt σε ταινία που είναι σε πολλα m2ts...

Πχ τα dune αυτα τα 2 δεν... Ισως ομως τα dune, σε δίκτυο να είναι καλύτερα..
Μένει να δοκιμάσω το terminator salvation μέσω SMB στο egreat (με το dune firmware που έχει)...
Στο A300 (μέσω SMB) κάνει κάποια σπασιματα..

Ειδικά για την αναπαραγωγή μέσω δικτύου για το c200 (για το dune δεν ξέρω) προτείνω NFS και δεν θα έχεις κανένα σπάσιμο...

Ειδικά για την αναπαραγωγή μέσω δικτύου για το c200 (για το dune δεν ξέρω) προτείνω NFS και δεν θα έχεις κανένα σπάσιμο...

Αντε με επεισες.. Απλα κατεβαζω το firmware του c200 και το εγκαθιστω ή πρέπει να κάνω και τίποτα άλλο; Μην το brickaρω ακόμα δεν το λειτούργησα..

Από εδώ...

Code:
http://visualpro.fi/data/doc/l8/how.to.swich.fws.s2-s5-a1080-m3.to.c200.and.c200.to.s2_l8-1_rqvob.pdf

από το link κατεβάζεις το rar αρχείο. Το αποσυμπιέζεις όλο στο root από ένα usb.

Βάζεις το usb στο egreat

και πας στο βήμα 4 του pdf: τρέχεις από το usb upgrade 4ths_firmware_SMP8643D_to_SIGMA_3.dlf

και σε πάει σε firmware Sigma.

Μετά Setup -> Update firmware (χωρίς να βγάλεις το Usb) περιμένεις και κάνει boot σε c200...

Μετά στο c200 Setup -> Maintenance -> Update (και σου περνάει το τελευταίο συμβατό fw 5 Μαϊου 2011)...

και είσαι πανέτοιμος...

(το έκανα το πρωί στο δικό μου) :SFGSFGSF:

ΜΗΝ το bootareis ή το κλείσεις ενώ κάνει τη δουλειά...

Last edited:
Re: Απάντηση: Νεο Egreat ΝΜΤ - A1080

Από εδώ...

Code:
http://visualpro.fi/data/doc/l8/how.to.swich.fws.s2-s5-a1080-m3.to.c200.and.c200.to.s2_l8-1_rqvob.pdf

από το link κατεβάζεις το rar αρχείο. Το αποσυμπιέζεις όλο στο root από ένα usb.

Βάζεις το usb στο egreat

και πας στο βήμα 4 του pdf: τρέχεις από το usb upgrade 4ths_firmware_SMP8643D_to_SIGMA_3.dlf

Μετά Setup -> Update firmware περιμένεις και κάνει boot σε c200...

Μετά στο c200 Setup -> Maintenance -> Update (και σου περνάει το τελευταίο συμβατό fw 5 Μαϊου 2011)...

και είσαι πανέτοιμος...

Thanks so much!

θελω απλα να κανω μια δοκιμη το Terminator salvation (μεσω SMB), με το τελευταίο διαθέσιμο firmware του dune.. τωρα εχει το 100706_1106_beta..
Just for testing! να δουμε πιο τελικα (C200, Dune) εχει καλυτερη συμπεριφορά στο "βαρυ" T4 salvation το οποιο ειναι και seamless branching..
Στα dune firmware απλα τα κατεβάζω και τα εγκαθιστώ μεσω usb stick?

Δεν μπορώ να σου πω για το Dune...

Επίσης στο c200 δεν εμπιστεύομαι το SMB... (σε NFS όλα παίζουν πένα)

Αν καποιος εχει Dune firm ας ενημερώσει...
απο το site τους, το τελευταίο που βλεπω ειναι το Version 121018_0846..
το κατεβασα ηδη και το πέρασα (unziped) στο root απο ενα usb stick.. περιμενω μια επιβεβαίωση πριν το συνδέσω στο egreat για να το αναβαθμίσω..

Re: Απάντηση: Νεο Egreat ΝΜΤ - A1080

Από εδώ...

Code:

Βάζεις το usb στο egreat

Μετά Setup -> Update firmware (χωρίς να βγάλεις το Usb) περιμένεις και κάνει boot σε c200...

και είσαι πανέτοιμος...

ποιο λινκ εννοείς;
Files to be downloaded (220 MB) link:
http://visualpro.fi/doc/202/S2-C200-S2_FWchange_all.rar

ή

http://www.networkedmediatank.com/showthread.php?tid=65485

το 220 MB (το 1ο) ΠΡΟΣΟΧΗ αποσυμπίεση στο root του USB (χωρίς φάκελο)

Στην σελιδα 68, εχω γραψει για το dune firmware και πoιο εχω βαλει,απλα απο οσο ξερω, ειναι "πειραγμενο" για να λειτουργει σωστο το τηλεκοντρολ.Δεν ειναι "αυτουσιο" το dune firmware ,αν και παλιοτερα καπου διαβασα οτι μπαινει κανονικα και το original,αλλα δεν θα λειτουργει καλα το τηλεκοντολ.Το link με το "τελευταιο" firmware δεν δουλευει και δεν βρηκα, καπου καινουργιο link.Παντως ενα μειον των dune firmware, ειναι οτι δεν μπορεις να βαλεις εξωτερικους υποτιτλους σε bluray, πραγμα που γινεται σε ποπκορν...ισως καλυτερα βαλε popcorn firmware.

Last edited:
Αλλο και αυτο.. Πηγαίνοντας network browser > SMB > workgroup > server δεν βρίσκει τίποτα (empty)
Το ίδιο θυμάμαι έκανε και το dune prime που είχα, το προβλημα λύνονται με shortcut πατώντας ενα απο τα έγχρωμα κουμπιά (δεν θυμάμαι πιο απο τα 4). Στο egreat ομως κανένα απο τα εγχρωμα κουμπια δεν κάνει shortcut.. Υπάρχει αλλη λύση;

Φυσικά τα shares του server τα βλέπουν κανονικά αλλα mp οπότε δεν τίθεται θέμα δικτυου..

Στην σελιδα 68, εχω γραψει για το dune firmware και πoιο εχω βαλει,απλα απο οσο ξερω, ειναι "πειραγμενο" για να λειτουργει σωστο το τηλεκοντρολ.Δεν ειναι "αυτουσιο" το dune firmware ,αν και παλιοτερα καπου διαβασα οτι μπαινει κανονικα και το original,αλλα δεν θα λειτουργει καλα το τηλεκοντολ.Το link με το "τελευταιο" firmware δεν δουλευει και δεν βρηκα, καπου καινουργιο link.Παντως ενα μειον των dune firmware, ειναι οτι δεν μπορεις να βαλεις εξωτερικους υποτιτλους σε bluray, πραγμα που γινεται σε ποπκορν...

Thanks... Αρα ΔΕΝ κατεβαζουμε και εγκαθιστουμε αυτα τα firmware
http://dune-hd.com/eng/support/firmware_zone/20
απο to site της dune!?

Αλλα μόνο τα "τροποποιημένα" που πρέπει να ψάξουμε και να τα βρούμε;

Εννοείς ότι δεν τους εμφανίζει ακόμα και αν τους βαζεις στον φακελο STREAM και μετονομαζεις οπως το μεγαλύτερο αρχείο m2ts (το οποίο είναι και η ταινία);
Πχ
0001.m2ts
0001.srt

Last edited:
Thanks... Εννοείς ότι δεν τους εμφανίζει ακόμα και αν τους βαζεις στον φακελο STREAM και μετονομαζεις οπως το μεγαλύτερο αρχείο m2ts (το οποίο είναι και η ταινία);
Πχ
0001.m2ts
0001.srt

Μεσα στο "stream" δεν το δοκιμασα ,το 0001.m2ts,0001.srt το εκανα στο ροοτ του δισκου ,εβλεπα την ταινια και μετα "εβαζα" το .m2ts ,στην θεση του.Δοκιμασε το και ετσι πρεπει να παιζει.Nομιζω οτι ο μονος λογος, που δεν βαζουν τα original, ειναι το τηλεκοντρολ γιατι εχει αλλο mapping και δεν θα λειτουργουν πληκτρα.
Δες και αυτο το νημα http://www.mpcclub.com/forum/showthread.php?t=29581&page=3

Last edited:
Λοιπόν η πιο πρόσφατη που μπαίνει (αυτόματα) είναι η έκδοση της 3 Μαϊου 2011...

Η έκδοση Ιουνίου 2011 και μετά δεν μπαίνει....

αλλά όλα παίζουν ΤΕΛΕΙΑ... και full bluray φυσικά... και μέσω δικτύου (NFS)

Επειδή και αυτό θα πάει για δώρο...

Όποιος από τους συναδέλφους το αγόρασε και δεν του κάνει ας μου στείλει ένα PM :)

Η τελευταία που μπαίνει (3 Μαΐου 2011) είναι η 02-04-110422-21-POP-408-000?

Με το αυτόματο update θα σου βάλει την τελευταία...

Αν πας να βάλεις την επόμενη (stepstone firmware) θα βγάλει λάθος...

1) Πρέπει να βαλουμε/φτιάξουμε system storage; Παιζει κανα ρολο στην σωστη αναπαραγωγη; Σε μια ταινία που έβλεπα είχε θέμα με την κίνηση, ενω ηταν σωστα κλειδωμενη στα 24fps (σε mp, av, projector) η κινηση είχε κομπιασματα, (οχι κολληματα) μετα απο restart του egreat έστρωσε..

2) Οταν δεν έχω system storage δεν παίζει τα bd menu και έχω το εξής μήνυμα "Cannot play BDJ, Please insert hard drive or USB drive" άρα πρέπει οπωσδήποτε να έχουμε system storage αν θελουμε BD μενου..

3) Υπάρχει λύση για να γίνει region free; Σε μερικά bluray (οπου θελω το BD μενου) έχω το εξής μήνυμα... Mismatch between disc and player region. See packaging for details.

4) το SMB δεν δουλεύει.. μου βγάζει "The share folder no longer exists"... Ούτε το NFS δουλεύει, παρά μόνο το NFS TCP. Και σε εσάς συμβαίνει το ίδιο;