Dune ειναι το fw. ..
Αρα δεν κάνω τίποτα και το αφήνω ως έχει;
Είναι το τελευταίο dune firmware που μπορει να εγκατασταθεί;
Το firmware του popcorn C200 με αυτο του popcorn A300, απο πλευράς αναπαραγωγής και ευκολιων, όχι apps, NMJ κτλ είναι το ίδιο;
Περισσοτερο με ενδιαφέρει
1) αν κατεβάζει υποτιτλους απο το Ίντερνετ αυτόματα
2) αν υποστηρίζει external srt σε ταινία που είναι σε πολλα m2ts...
Πχ τα dune αυτα τα 2 δεν... Ισως ομως τα dune, σε δίκτυο να είναι καλύτερα..
Μένει να δοκιμάσω το terminator salvation μέσω SMB στο egreat (με το dune firmware που έχει)...
Στο A300 (μέσω SMB) κάνει κάποια σπασιματα..
Ειδικά για την αναπαραγωγή μέσω δικτύου για το c200 (για το dune δεν ξέρω) προτείνω NFS και δεν θα έχεις κανένα σπάσιμο...
http://visualpro.fi/data/doc/l8/how.to.swich.fws.s2-s5-a1080-m3.to.c200.and.c200.to.s2_l8-1_rqvob.pdf
Thanks so much!Από εδώ...
Code:http://visualpro.fi/data/doc/l8/how.to.swich.fws.s2-s5-a1080-m3.to.c200.and.c200.to.s2_l8-1_rqvob.pdf
από το link κατεβάζεις το rar αρχείο. Το αποσυμπιέζεις όλο στο root από ένα usb.
Βάζεις το usb στο egreat
και πας στο βήμα 4 του pdf: τρέχεις από το usb upgrade 4ths_firmware_SMP8643D_to_SIGMA_3.dlf
και σε πάει σε firmware Sigma.
Μετά Setup -> Update firmware περιμένεις και κάνει boot σε c200...
Μετά στο c200 Setup -> Maintenance -> Update (και σου περνάει το τελευταίο συμβατό fw 5 Μαϊου 2011)...
και είσαι πανέτοιμος...
(το έκανα το πρωί στο δικό μου) :SFGSFGSF:
ΜΗΝ το bootareis ή το κλείσεις ενώ κάνει τη δουλειά...
ποιο λινκ εννοείς;Από εδώ...
Code:http://visualpro.fi/data/doc/l8/how.to.swich.fws.s2-s5-a1080-m3.to.c200.and.c200.to.s2_l8-1_rqvob.pdf
από το link κατεβάζεις το rar αρχείο. Το αποσυμπιέζεις όλο στο root από ένα usb.
Βάζεις το usb στο egreat
και πας στο βήμα 4 του pdf: τρέχεις από το usb upgrade 4ths_firmware_SMP8643D_to_SIGMA_3.dlf
και σε πάει σε firmware Sigma.
Μετά Setup -> Update firmware (χωρίς να βγάλεις το Usb) περιμένεις και κάνει boot σε c200...
Μετά στο c200 Setup -> Maintenance -> Update (και σου περνάει το τελευταίο συμβατό fw 5 Μαϊου 2011)...
και είσαι πανέτοιμος...
(το έκανα το πρωί στο δικό μου) :SFGSFGSF:
ΜΗΝ το bootareis ή το κλείσεις ενώ κάνει τη δουλειά...
Στην σελιδα 68, εχω γραψει για το dune firmware και πoιο εχω βαλει,απλα απο οσο ξερω, ειναι "πειραγμενο" για να λειτουργει σωστο το τηλεκοντρολ.Δεν ειναι "αυτουσιο" το dune firmware ,αν και παλιοτερα καπου διαβασα οτι μπαινει κανονικα και το original,αλλα δεν θα λειτουργει καλα το τηλεκοντολ.Το link με το "τελευταιο" firmware δεν δουλευει και δεν βρηκα, καπου καινουργιο link.Παντως ενα μειον των dune firmware, ειναι οτι δεν μπορεις να βαλεις εξωτερικους υποτιτλους σε bluray, πραγμα που γινεται σε ποπκορν...
Thanks... Εννοείς ότι δεν τους εμφανίζει ακόμα και αν τους βαζεις στον φακελο STREAM και μετονομαζεις οπως το μεγαλύτερο αρχείο m2ts (το οποίο είναι και η ταινία);
Πχ
0001.m2ts
0001.srt
Λοιπόν η πιο πρόσφατη που μπαίνει (αυτόματα) είναι η έκδοση της 3 Μαϊου 2011...
Η έκδοση Ιουνίου 2011 και μετά δεν μπαίνει....
αλλά όλα παίζουν ΤΕΛΕΙΑ... και full bluray φυσικά... και μέσω δικτύου (NFS)
Επειδή και αυτό θα πάει για δώρο...
Όποιος από τους συναδέλφους το αγόρασε και δεν του κάνει ας μου στείλει ένα PM![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.