Νεο Egreat ΝΜΤ - A1080

Δεν νομιζω, δεν ξερω, αλλα δεν θα ηθελα να ρισκαρω κιολας.
Το νεο flash gui fw δεν εχει βγει ακομα για το Α1080 ?
Oχι,δεν βγηκε ακομα, γιαυτο το σκεφτομουν,παντως απο οτι ξερω δουλευει κανονικα σαν c200 ακομα και με το τελευταιο firmware του μαιου.

Εγώ το έχω flasharismeno από την αρχή με το fw του c200... κάνω updates κανονικότατα... και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα....

Εγώ το έχω flasharismeno από την αρχή με το fw του c200... κάνω updates κανονικότατα... και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα....
Σε απόδοση δικτύου, πως τα πάει, ως C-200;
Παίζει τα πάντα, από δίκτυο, όπως με του Dune;

Σε απόδοση δικτύου, πως τα πάει, ως C-200;
Παίζει τα πάντα, από δίκτυο, όπως με του Dune;

Κοίτα gigabit δίκτυο δεν μπόρεσα να ενεργοποιήσω...

αλλά παίζω κανονικότατα full Blu ray isos ή φακέλους BR μέσω δικτύου... (NFS Server)...

Αντε επιτελους, το νεο firmware 0612 (με καινουργιο GUI) του dune για το μηχανακι μας. http://www.megaupload.com/?d=8455RFND Εχει τρεις εκδοσεις,εμεις βαζουμε αυτη για Μ3.

φιλε μου καλησπέρα τι
δοκίμασες τι λέει έχει τελικά καμια διαφορα ?

Οποιος θελει να ελενχει το "DUNE" του απο android κινητο, μπορει να βαλει το "Dune Control" app,δουλευει αψογα -ισως υπαρχει και για "μηλαρακια".Το ειχα δοκιμασει με το προηγουμενο firmware αλλα φανταζομαι δουλευει και με το καινουργιο.

Φίλοι μου, υποθέτω ότι εννοείτε το Μ3 και όχι το Μ3plus.
Πείτε μου σας παρακαλώ αν είναι εντάξει και το remote control γιατί διαβάζω σε ξένα fora για μικροπροβλήματα στα πλήκτρα του τηλεκοντρολ.

καλησπέρα σε όλους τους φίλους
την τελευταία εβομάδα έχω παρατηρήσει τα έχεις κούλα που μου κάνει το μηχανάκι
καταρχήν ανοίγει μονο του και από το χειριστήριο δεν δουλεύουνε σωστά τα κουμπάκια αλλου είναι η παύση αλλου το πλάι αλλου ο ήχος άλλους τα sub
ήπως έχει αρπάξει κανένα bugs γιατί 2 μήνες ήταν εκτος λειτουργίας και τώρα το ξαναέβαλα στο rak μου
να ξανακάνω μια να του περάσω πάλι το ίπταται από την αρχή η να περιμένω μήπως έρθει κανένα καινούργιο
από ότι είδα στα πιο πριν post έχουνε περάσει περί που 2 μήνες από το το τελευταίο

Απάντηση: Re: Νεο Egreat ΝΜΤ - A1080

καλησπέρα σε όλους τους φίλους
την τελευταία εβομάδα έχω παρατηρήσει τα έχεις κούλα που μου κάνει το μηχανάκι
καταρχήν ανοίγει μονο του και από το χειριστήριο δεν δουλεύουνε σωστά τα κουμπάκια αλλου είναι η παύση αλλου το πλάι αλλου ο ήχος άλλους τα sub
ήπως έχει αρπάξει κανένα bugs γιατί 2 μήνες ήταν εκτος λειτουργίας και τώρα το ξαναέβαλα στο rak μου
να ξανακάνω μια να του περάσω πάλι το ίπταται από την αρχή η να περιμένω μήπως έρθει κανένα καινούργιο
από ότι είδα στα πιο πριν post έχουνε περάσει περί που 2 μήνες από το το τελευταίο
Και μενα ανοιγει μόνο του ...μόνο ευτυχως αλλά ποιο fw εχεις ?

Re: Απάντηση: Re: Νεο Egreat ΝΜΤ - A1080

Και μενα ανοιγει μόνο του ...μόνο ευτυχως αλλά ποιο fw εχεις ?

Αντε επιτελους, το νεο firmware 0612 (με καινουργιο GUI) του dune για το μηχανακι μας. http://www.megaupload.com/?d=8455RFND Εχει τρεις εκδοσεις,εμεις βαζουμε αυτη για Μ3.

καλησπέρα φιλε μου αυτό εδώ που σου έχω ποιο πάνω έχω βάλει
μάλλον θα γυρίσω στο προηγούμενο
που δούλευε σταθερά και δεν είχα πρόβλημα

Απάντηση: Re: Νεο Egreat ΝΜΤ - A1080

Eχω πάνω την 612 την οποία και δεν το έχω συνδέσει με internet .Ερωτήσεις

α) Το έχει συνδέσει κανείς με internet ?
b) Έχει πρόβλημα ?
γ) Του έχει περάσει κανείς αντί του Dune 612 , το Popcorn fw και αν ναι ποιο ?
δ) Στην slave που σας βλέπει δίκτυο κανονικά ?
ε) Παίζει τις ταινίες μέσω δικτύου ?
ζ) Θέλει το Myihome ή όχι ?

Πολλά ε :smash: