Νεο Egreat ΝΜΤ - A1080

Απάντηση: Re: Νεο Egreat ΝΜΤ - A1080

Ποσο καιρο εκανε να σας ερθει μετα την παραγγελια ?

Τώρα το παρήγγειλα...
απλά δοκίμαζα το Zappiti να δω αν μου αρέσει σαν πρόγραμμα ....

έχω καταστραφεί τελείως ... 1 pch a100, 2 a200 και τώρα 1 α1080...

μακάρι να είναι φοβερή η κατασκευή...

πάντως έπαθα πλάκα μέχρι στιγμής με το support της futeko... ότι μλκια τους ρώτησα οι άνθρωποι το απάντησαν αμέσως και με πολλή ευγένια...
(αν σκεφτείς ότι οι Xtreamer αν ρωτήσεις κάτι που δεν θέλουν να ακουστεί σε σβήνουν από το forum... ουστ.... και οι Popcornaδες κάνουν να σου απαντήσουν κάτι μέρες... πραγματικά ήταν ευχάριστη αλλαγή...)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νεο Egreat ΝΜΤ - A1080

+1
Μαζι, θα ερθουν τα μηχανακια μας,εγω εχω μονο.....Wd πρωτης γενιας και egreat 34.-bye-

ΧΑΧΑ.... και άλλος καμένος... Για σου "συνάδελφε".... :grinning-smiley-043

Άρα θα το τεστάρουμε ταυτόχρονα.. :)

-bye-

Απάντηση κανείς και σε μας τους πιο αρχάριους για το πως τελικά λειτουργεί και σε τι χρησιμεύει στο menu η επιλογή DVB-T (αφού AV IN/OUT δεν έχει) ?

Κάποιος είχε ρωτήσει επίσης για τα μουσικά αρχεία εάν μπορείς να κάνεις αναζήτηση του επόμενου ενώ παίζει άλλο κομμάτι και αν μπορείς να δημιουργήσεις playlist ρωτάω συμπληρωματικά εγώ.

Από έσάς που το πήρατε ρε παιδιά μήπως το κοίταξε κάποιος να μας απαντήσει ?

Τhanks.:bigcry: (και καλά κλάμα...!)

ΕΕΕΕΕ!!! Αμάν πια μ'εσάς!!!
Χτύπησα κι εγώ ένα για.... να μάθετε!!!

Για πειτε ρε παιδες. Δηλαδη στην τιμη των 215 ευρω που βγαινει το Α1080, ειναι καλη η τιμη του για αυτα που προσφερει?

Φίλε vadergr,
ok για το stick αλλά δεν ξέρω καθόλου το θέμα της λειτουργίας / συνδεσμολογίας του.
Δηλαδή το βάζεις στο egrate επάνω ή στην tv εάν έχει θύρα usb ?
Τι δυνατότητες έχει (εγγραφή και αναπαραγωγή) ?

Oλα ειναι σχετικα,εγω που μενω σε δυο σπιτια και τα "τρεχω" ολα δικτυακα (αρα το wd δεν μου κανει πλεον) ηθελα κατι "καινουργιο" αλλα οχι πανακριβο και μιας απο το egreat 34 ειμαι αρκετα ευχαριστημενος ειπα να παρω αυτο, που σιγουρα ειναι καλυτερο.
Edit :ειναι απαντηση στον φιλο Tsop.

Απάντηση: Re: Νεο Egreat ΝΜΤ - A1080

Δηλαδη πιστευατε οτι ενας moderator των media players δεν θα αγοραζε και για την παρτη του ενα? :afro:
Καλά, εσύ δεν έχεις το Dune;

Ευχαριστώ πολύ vadergr, να σαι καλά.
Ξέρεις αν τo έχει δοκιμάσει κανείς ? θα έχει λήψη της προκοπής ή τσάμπα τα λεφτά ?

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Νεο Egreat ΝΜΤ - A1080

Καλά, εσύ δεν έχεις το Dune;

To ειχα μεχρι χθες.Τωρα το εχει φιλος απο το φορουμ ο οποιος απο οτι καταλαβα "λυτρωθηκε" σε σχεση με τα popcorn που ειχε δοκιμασει.
Το εδωσα γιατι δεν χωραει με την ελευση του νεου ενισχυτη, και διοτι θα εχω τρελλη δουλεια μεχρι τουλαχιστον τα Χριστουγεννα οποτε ηταν πολυτελεια να το εχω να καθεται.
Ε, αφου υπαρχει αυτο που ειναι ουσιαστικα mini sized dune, δεν ειχα και πολλες επιλογες.

ΥΓ. Οτι εχει να κανει με dune base/prime ειναι η απολυτη κορυφη...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νεο Egreat ΝΜΤ - A1080

Το εδωσα γιατι δεν χωραει με την ελευση του νεου ενισχυτη
Αυτός είναι και ο λόγος (και όχι τόσο η τιμή) που δεν πήρα κάποιο από τα Dune και popcornhour c-200.
Τα θέλω να μην πιάνουν πολύ χώρο και να είναι φορητά.

Ειναι και μικρο και πλακέ και δεν ζεσταινεται και ουτε φαινεται για μενα εκει που το εχω . Μπορω να πω οτι μεχρι τωρα το ζορισα παρα πολυ με αρχεια και εδω πανω εκανε τη ρυθμιση ο Μάνος ειναι πολυ καλό για τις δικες μου προσδοκίες .

Ωραία η futeko!
Το μεσημέρι παρείγγειλα κι έχω ήδη tracking number.
Δευτέρα με τρίτη το βλέπω να φτάνει.