Τελικα το fw που ειναι στην σελιδα της egreatworld εχει αλλο skin?
Εγω το φορτωσα και ειδα οτι εχει ενα συννεφο πίσω .Μου φαινεται ισως πιο γρηγορο ακομα απο το κινεζικο, ισως λέω....Τελικα το fw που ειναι στην σελιδα της egreatworld εχει αλλο skin?
Το δικό σου δεν ήρθε? νόμιζα θα γυρίσω από τη δουλειά και θα έχεις καμια 10ρια posts με εντυπώσεις....![]()
Ειναι στα ΕΛΤΑ, Δευτερα η Τριτη θα παραλαβω.
Εντυπωσεις τι να γραψω?Ξερω τι ειναι, το dune prime ειχα πριν.![]()
Μια χαρα ειναι το Α1080 εμφανισιακα.
Θελω να δω απλα το remote αν ειναι τοσο καλο οσο του prime.
Να ειμαι ειλικρινης, ψιλοφοβαμαι να του βαλω μεσα 2.5αρη δισκο.Δεν θελω να ζεσταινεται πολυ.
Καλά ρε παιδιά, άλλο μας έστειλαν εμάς;Το remote μην ανησυχείς.. είναι ΤΡΕΛΗ ΠΑΤΑΤΑ.... (σαν το Remote του 1ου Popcorn):drummer:
Καλά ρε παιδιά, άλλο μας έστειλαν εμάς;
Στο ποστ 111 ο zaras27 λέει ότι το δικό του έχει φωτιζόμενο τηλεκοντρόλ.
Άσε που του είχαν στείλει και αντάπτορα για την πρίζα!
Ας μας λύσει αυτή την απορία.
Παιδια ειναι οπως σας τα λέω , γιατι να πω ψεμματα ? το κουτι μεσα ειχε ανταπτορα λευκο και τετραγωνο μαλιστα αντιαισθητικο .Οσο για το τηλεκοντρολ δεν το ειχα προσεξει βραδυ όσπου εσβησα τα φωτα και εβλεπα κανονικοτατα τα λευκα πληκτρα και λεω ωππ τι εγινε εδω ? το μοναδικο από τα 6 τηλεκοντρολ που βλέπω στο σκοταδι !Καλά ρε παιδιά, άλλο μας έστειλαν εμάς;
Στο ποστ 111 ο zaras27 λέει ότι το δικό του έχει φωτιζόμενο τηλεκοντρόλ.
Άσε που του είχαν στείλει και αντάπτορα για την πρίζα!
Ας μας λύσει αυτή την απορία.
Παιδια ειναι οπως σας τα λέω , γιατι να πω ψεμματα ? το κουτι μεσα ειχε ανταπτορα λευκο και τετραγωνο μαλιστα αντιαισθητικο .Οσο για το τηλεκοντρολ δεν το ειχα προσεξει βραδυ όσπου εσβησα τα φωτα και εβλεπα κανονικοτατα τα λευκα πληκτρα και λεω ωππ τι εγινε εδω ? το μοναδικο από τα 6 τηλεκοντρολ που βλέπω στο σκοταδι !
Για κάτσε να καταλάβουμε.Παιδια ειναι οπως σας τα λέω , γιατι να πω ψεμματα ? το κουτι μεσα ειχε ανταπτορα λευκο και τετραγωνο μαλιστα αντιαισθητικο .Οσο για το τηλεκοντρολ δεν το ειχα προσεξει βραδυ όσπου εσβησα τα φωτα και εβλεπα κανονικοτατα τα λευκα πληκτρα και λεω ωππ τι εγινε εδω ? το μοναδικο από τα 6 τηλεκοντρολ που βλέπω στο σκοταδι !
Μαλλον παιδες παρεξηγηθηκα ετσι οπως το εγραψα.Δεν αναβει τιποτα οταν πατας κουμπια ειναι οπως λες σαν φωσφοριζον αλλά μονιμα και μου κανει εντυπωση που λες οτι ειναι για περιορισμενη ωρα αφου ολο το βραδυ που βλέπουμε ταινιες ειναι φωτεινο!Για κάτσε να καταλάβουμε.
Πατάς κουμπάκι και φωτίζονται τα πλήκτρα ή απλώς φωσφορίζουν.
Γιατί και το δικό μου φωσφορίζει, ιδιαίτερα αν πριν το βάλεις κάτω από έντονο φως (αλλά για περιορισμένη ώρα βέβαια).
Μαλλον παιδες παρεξηγηθηκα ετσι οπως το εγραψα.Δεν αναβει τιποτα οταν πατας κουμπια ειναι οπως λες σαν φωσφοριζον αλλά μονιμα και μου κανει εντυπωση που λες οτι ειναι για περιορισμενη ωρα αφου ολο το βραδυ που βλέπουμε ταινιες ειναι φωτεινο!
Και στο άλλο Egreat που έχω, έτσι είναι τα κουμπιά.χμ .. μάλλον την ίδια πατάτα έχουμε όλη μας....![]()
Συμφωνω απόλυτα μαζί σου:award:Και στο άλλο Egreat που έχω, έτσι είναι τα κουμπιά.
Φωσφορίζουν.
Αυτά είναι πταίσματα.
Η ουσία είναι ότι το μηχανάκι φυσάει.
+1Το μηχανάκι είναι ΑΨΟΓΟ....
ΑΨΟΓΟ..
ΑΨΟΓΟ...
αυτό έχει σημασία... τελικά... και πολύ όμορφο... κάναμε καλή επιλογή...
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.