Νεο Egreat ΝΜΤ - A1080

με ποιο fw?
Ετσι ξαφνικα?Καποια πτωση τασης η κατι σχετικο?
Οσοι αλλοι το εχετε γυριστε στην 521 η στην 325 που υπαρχει στο site της egreat.
Ακομα και με τα παλια fw το Α1080 ειναι καλυτερο απο τον ανταγωνισμο.

Τα firmware πριν το 727 δεν παίζουν αρκετά bluray (Avatar πχ) και έχουν και άλλα bugs.
Η αλήθεια είναι πως δεν έχει απαντήσει κανείς (από futeko και Egreat) αν είναι βλάβη firmware ή Hardware.
Το δικό μου έφτασε Αγγλία. από κει θα πάει Κίνα και, απ'ότι μου είπαν θα το έχω σε δύο με τέσσερις εβδομάδες.
Πάντως η Egreat δεν έχει κατεβάσει το 727 από το site της, που αν ήταν θέμα firmware θα το είχε κάνει (από το να πληρώνει τόσες επιστροφές).

Το γυρισα στην .521,εδω και μερικες μερες, γιατι βλεπω οτι στους μισους που το εχουμε παρει εδω μεσα,εχει brickαρει.Παντως fw απο την egreat δεν πιστευω να βγει και αν βγει δεν θα ειναι καλυτερο απο το .521 .

http://www.hd.club.tw/thread-37050-1-1.html

Aυτο ειναι "κολπο" για να μπουταρει το "κολλημενο" μηχανακι ή καταλαβα λαθος ;
Eπισης να κανω μια ερωτηση,απο οσους ειχαν προβλημα,ειχε καποιος την .521 και επισης υπηρχε καποιος που ΔΕΝ το ειχε συνδεσει σε δικτυο ;
Eυχαριστω.

Υ.Γ Δεν εχω προβλημα,απλα ρωταω.

Τι γινεται ρε παιδια, και το M3 ALLURE που ειναι το ιδιο με το 1080 χαλανε
το ενα πισω απο το αλλο δηλαδη black screen
To δικο μου ακομα το περιμενω και φοβαμαι μη συμβη ξανα το ιδιο, διοτι λενε
οτι καλυτερα να μη συνδεθη στο δiκτυο και παρουσιαση το ιδιο προβλημα
Αυτα αναφερονται στο κινεζικο forum http://www.hd.club.tw/thread-37050-112-1.html

Προς htpc λέω να κάνω μια δοκιμή αν και είμαι σίγουρος ότι μέχρι να το στησω σωστά θα το έχω μετανιώσει ...
Πάντως φλασαρισμα έχω κάνει πεντε φορές στο α1080 και δεν έχω παρατηρήσει κανένα παρατραγουδο .
Γενικά δεν καιγομαι να το δώσω.τέτοιο player σε αυτά τα χρήματα απλά δεν υπάρχει.πόσο μάλλον τώρα που το futeko.com έχει σταματήσει να το φέρνει.

Last edited:
Το πρόβλημα πρέπει να είναι με το ιντερνέτ.
Στο κινέζικο (ταϊβανέζικο μάλλον) μιλούσαν για κάποιο trojan που έχει βάλει η HDI στα τελευταία firmware και ενεργοποιείται μέσω ιντερνέτ.
Εγώ, για παράδειγμα, έμπαινα συχνά από τον browser του A1080 και μπορεί από κει να την πάτησα.
Όταν, με το καλό, έρθει σκέφτομαι να βάλω static IP και να δώσω λάθος διακομιστή DNS, για να μην έχει πρόσβαση στο ιντερνέτ, γιατί, χωρίς καθόλου δίκτυο, το μηχάνημα θα μου είναι σχεδόν άχρηστο.
Πάντως το έχω στείλει πάνω από δύο εβδομάδες και ούτε φωνή ούτε ακρόαση.

Re: Απάντηση: Νεο Egreat ΝΜΤ - A1080

Το πρόβλημα πρέπει να είναι με το ιντερνέτ.
Στο κινέζικο (ταϊβανέζικο μάλλον) μιλούσαν για κάποιο trojan που έχει βάλει η HDI στα τελευταία firmware και ενεργοποιείται μέσω ιντερνέτ.
Εγώ, για παράδειγμα, έμπαινα συχνά από τον browser του A1080 και μπορεί από κει να την πάτησα.
Όταν, με το καλό, έρθει σκέφτομαι να βάλω static IP και να δώσω λάθος διακομιστή DNS, για να μην έχει πρόσβαση στο ιντερνέτ, γιατί, χωρίς καθόλου δίκτυο, το μηχάνημα θα μου είναι σχεδόν άχρηστο.
Πάντως το έχω στείλει πάνω από δύο εβδομάδες και ούτε φωνή ούτε ακρόαση.
Αυτο καταλαβα και εγω, γι αυτο ρωτησα αν καποιου του εμεινε στα χερια, χωρις να το εχει στο ιντερνετ.

Βεβαια θεωρητικα, θα μπορουσαν οι Ισραηλιτες (HDI) να βαλουν ενα timebomb με τους χρονους λειτουργιας του μηχανηματος που μολις δει οτι ειναι κλωνος, να ενεργοποιηται.

Απάντηση: Re: Νεο Egreat ΝΜΤ - A1080

Βεβαια θεωρητικα, θα μπορουσαν οι Ισραηλιτες (HDI) να βαλουν ενα timebomb με τους χρονους λειτουργιας του μηχανηματος που μολις δει οτι ειναι κλωνος, να ενεργοποιηται.
Αν ήταν timebomb, τώρα δε θα λειτουργούσε κανένα!!!

Kανενα δεν ειχε changelog.Αλλα επισης παντα τα καινουργια ηταν καλυτερα και απο τα παλια.
Καποιος διαβασα το εβαλε χωρις κανενα προβλημα οποτε δεν υπαρχει καποιο ρισκο.
Ειδικα με ολο τον ντορο που εγινε με το bricking, παιζει αυτο να ειναι και "σωστο" χωρις προβληματα και πιθανα timebombs.

http://220.231.142.130/en/forum/forum_posts.asp?TID=1214&PN=3