Αυτο καταλαβα και εγω, γι αυτο ρωτησα αν καποιου του εμεινε στα χερια, χωρις να το εχει στο ιντερνετ.Το πρόβλημα πρέπει να είναι με το ιντερνέτ.
Στο κινέζικο (ταϊβανέζικο μάλλον) μιλούσαν για κάποιο trojan που έχει βάλει η HDI στα τελευταία firmware και ενεργοποιείται μέσω ιντερνέτ.
Εγώ, για παράδειγμα, έμπαινα συχνά από τον browser του A1080 και μπορεί από κει να την πάτησα.
Όταν, με το καλό, έρθει σκέφτομαι να βάλω static IP και να δώσω λάθος διακομιστή DNS, για να μην έχει πρόσβαση στο ιντερνέτ, γιατί, χωρίς καθόλου δίκτυο, το μηχάνημα θα μου είναι σχεδόν άχρηστο.
Πάντως το έχω στείλει πάνω από δύο εβδομάδες και ούτε φωνή ούτε ακρόαση.
Αν ήταν timebomb, τώρα δε θα λειτουργούσε κανένα!!!Βεβαια θεωρητικα, θα μπορουσαν οι Ισραηλιτες (HDI) να βαλουν ενα timebomb με τους χρονους λειτουργιας του μηχανηματος που μολις δει οτι ειναι κλωνος, να ενεργοποιηται.
Απλα λεω, τι θα μπορουσαν να κανουν, σε μελλοντικο firmware (αλα dreambox).Αν ήταν timebomb, τώρα δε θα λειτουργούσε κανένα!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.