Νεό Fiat 500

Απάντηση: Re: Νεό Fiat 500

Από ηλεκτρικά;

Αυτό ήταν αστείο υποθέτω ε?

Σαν να ακούω τον φάδερ μου ή οποιονδήποτε σε ηλικία 65 πλας.

"Τα Ιταλικά τρίζουν και έχουν πρόβλημα με τα ηλεκτρικά"
"Τα Γαλλικά έχουν καλό κράτημα αλλά χαλάνε"
"Τα Γερμανικά είναι αθάνατα"

Μετά από ένα Brava, Strada επαγγελματικά όπου τα έχουμε απλά ξεσκίσει και το μόνο που μας ζήτησαν ήταν να τους αλλάζουμε τα λάδια, ένα seicento και τώρα ένα Panda της κυράς, τολμώ να πω μετα βεβαιότητας ότι η fiat είναι πλέον ένα brand πολύ ψηλά στην υπόληψή μου.

Και την επόμενη φορά που θα ψάξω να πάρω τουτου θα είναι σίγουρα μέσα στις επιλογές μου.

Όπως το νέο Bravo!

Bravo τους!

Κώστα,το "από ηλεκτρικά" είναι μια ερώτηση που σήμερα ταιριάζει απόλυτα σε ότι κατασκευάζει ο όμιλος VW και όχι αυτός της Fiat.

Γκάιζ, σόρρυ αν ακούγομαι γραφικός, που μάλλον δεν ακούγομαι, αλλά επειδή κινδύνεψα να σκοτωθώ για χάρη της, η Fiat δεν υπάρχει πια για μένα.

Ta Ιταλικα εχουνε γενικοτερα χαλια σασμαν. Αλλαζεις ταχυτητες και νιωθεις τα γραναζια να μην κουμπονουνε καλα. Απο την αλλη τα Γερμανικα ειναι αλλου!!!:Banane0:

Re: Απάντηση: Νεό Fiat 500

Κώστα,το "από ηλεκτρικά" είναι μια ερώτηση που σήμερα ταιριάζει απόλυτα σε ότι κατασκευάζει ο όμιλος VW και όχι αυτός της Fiat.

Σωκράτη, μην σου τύχει καλύτερα, και δεν παίζει ρόλο καθόλου μα καθόλου η μάρκα, απλά είναι μόνο θεωρίες.

Εγω ειχα 1 Fiat Cinquecento πριν αρκετα χρονια. Ειλικρινα θα μπορουσα να το συγκρινω με 1 σημερινο Lada. Aπο τοτε ειπα δεν θα ξαναπαρω Fiat. Τωρα μετα απο τοσα χρονια δεν ξερω τι γινεται με την εταιρια αυτη.

Το θέμα Σίμο μου είναι ότι μου "τυχαίνει" συνέχεια σε αυτοκίνητα της VW.
Ξέρεις,σε αυτήν που οι πόρτες των αυτοκινήτων της κάνουν ένα πολύ ωραίο "γκούπ" όταν τις κλείνεις.

Τα VW και τα Audi βγαζουνε πολλα προβληματα στα ηλεκτρονικα. Εχουνε περασει απο τα χερια μου 1 Audi και 2 VW. To 1 VW Lupo που ειχα ητανε τι να λεμε τωρα. Συνεγειο συνεχεια. Το Audi που πηρα μετα (Α3 2004) πηγε καινουργιο 2 φορες στο συνεργειο με Express Service. Ειχε τοσα πολλα προβληματα που στο τελος το πηρανε πισω και μου δωσανε αλλο. Τωρα εχω 1 Golf αλλα προβληματα δεν εχω. Θα φανει βεβαια.

Απάντηση: Re: Νεό Fiat 500

Γκάιζ, σόρρυ αν ακούγομαι γραφικός, που μάλλον δεν ακούγομαι, αλλά επειδή κινδύνεψα να σκοτωθώ για χάρη της, η Fiat δεν υπάρχει πια για μένα.

Ε, πες μας ρε φίλε το σκηνικό.

Με το τσιγκέλι θα στα βγάζουμε?

Το θέμα προσφέρεται για κατάχρηση ούτως ή αλλέως!

Ta Ιταλικα εχουνε γενικοτερα χαλια σασμαν. Αλλαζεις ταχυτητες και νιωθεις τα γραναζια να μην κουμπονουνε καλα. Απο την αλλη τα Γερμανικα ειναι αλλου!!!:Banane0:

δεν παιζει πια αυτο....

ειχα μια ζωη Φιατ.
Παλια για να βαλεις πρωτη εβαζες δευτερα πρωτα:flipout: :flipout:

Τωρα ουτε καν καταλβαινεις τιποτα......εχουν παει πολυ μπροστα τα ατομα ...απλα εχουν βγαλει κακο ονομα στις παλαιες γενιες.

δεν παιζει πια αυτο....

ειχα μια ζωη Φιατ.
Παλια για να βαλεις πρωτη εβαζες δευτερα πρωτα:flipout: :flipout:

Τωρα ουτε καν καταλβαινεις τιποτα......εχουν παει πολυ μπροστα τα ατομα ...απλα εχουν βγαλει κακο ονομα στις παλαιες γενιες.

Αντε επιτελους

Re: Απάντηση: Νεό Fiat 500

Το θέμα Σίμο μου είναι ότι μου "τυχαίνει" συνέχεια σε αυτοκίνητα της VW.
Ξέρεις,σε αυτήν που οι πόρτες των αυτοκινήτων της κάνουν ένα πολύ ωραίο "γκούπ" όταν τις κλείνεις.

Ριξτε μια ματια στο θεμα του ΑυτοΤριτη για τα ζημιαρικα αυτοκινητα να δειτε ποιες εταιρειες εχουν θεμα ( πλην της ΑλφαΡομεο που πανυγηρικα σαρωνει ολες τις πρωτιες )

Το θεμα ειναι διαθεσιμο και στην ηλεκτρονικη διευθυνση του περιοδικου......μιλαμε για πολλα γελια ( αν δεν ειναι "πειραγμενο" )

http://www.autotriti.gr

To autotriti???????????
Είναι σα να μου λες να μπω σε Τουρκικό site να διαβάσω την ιστορία της Ελλάδας.
Οι άνθρωποι από την πρώτη ημέρα που κυκλοφόρησαν,μεροληπτούν απροκάλυπτα υπέρ των Γερμανικών αυτοκινήτων.

Χαχα, όχι όσο to Auto Motor und Sport. Πάντως εγώ έριξα μια ματιά και είδα πράγματα που δεν τα περίμενα ! Δεν χάνετε τίποτα να πάτε να δείτε.

Last edited:
Όσο για την Alfa Romeo που "σαρώνει όλες τις πρωτιές" με ψήφους κατόχων Γερμανικών αυτοκινήτων αφού αυτοί μόνο το διαβάζουν,η 156 μου,κλείνει φέτος 10 χρόνια και δόξα τον Annielli,δεν μου έχει παρουσιάσει το παραμικρό.Να μην γράψω δε,για το πως στρίβει και "πατάει" στο δρόμο...

Συμφωνώ με Σωκράτη.
Λόγω δουλειάς, αλλάζω αυτοκίνητα πολύ συχνά.
Η Fiat πλέον είναι πολύ αξιόπιστη, αντίθετα με την VW η οποία εξακολουθεί και πουλάει πιο πολύ το όνομα της παρά την αξιοπιστία της.
Κλασικό παράδειγμα προβλήματος πέραν των ηλεκτρικών της VW είναι και οι γρύλοι στα παράθυρα.