Επειδή εμένα δεν μου παίζει καποιους υπότιτλους......,τι εννόεις οταν λές οτι αφαιρείς <i> </i> kai <b> </b>?
ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ,ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΜΙΚΡΟΑΛΛΑΓΕΣ(πχ παυλες ,αλλη γλωσσα σε καποιο γραμμα πχ στο 'ο')Έχει κανείς ιδέα γιατί μπορεί να μην μου παίζουν οι υπότιτλοι?
Τους έκανα και UTF-8 και αφαίρεσα τα <i> κτλ αλλά τίποτα...
Το srt είναι στον ίδιο φάκελο και έχει το ίδιο όνομα με το MKV και τους υπότιτλους τους ενεργοποιώ από το menu/subtitles.
Gemini 4.40 εγκατεστημένο φυσικά.
Ευχαριστώ.
Το gemini το εχεις σε usb?Κάνε αναβαθμιση σ'αυτο που εχεισ στη flash!Δεν παίζει και πάλι. Μετονόμασα και τα 2 αρχεία σε 123, mkv και srt αντίστοιχα και πάλι τίποτα...
Η πλάκα είναι ότι όταν τους ενεργοποιώ, μετά στο μενού των υποτίτλων μου εμφανίζει αυτό
![]()
που σημαίνει ότι και καλά οι υπότιτλοι τρέχουν.
Έχει κανείς άλλος καμιά ιδέα?
To plugin το ρυθμίζεις έτσι ώστε να εξάγει ότι σήμα λαμβάνει ο δέκτης χωρίς να το "αναβαθμίζει" (upscaling).... και το autoresolution plugin τι κάνει Alex? το ενεργοποιείς και το αφήνεις τις ρυθμίσεις στο default? τι τιμές βάζεις?
Καλημέρα
ευχαριστώ - κατάλαβαTo plugin το ρυθμίζεις έτσι ώστε να εξάγει ότι σήμα λαμβάνει ο δέκτης χωρίς να το "αναβαθμίζει" (upscaling).
Αν αφήσεις τα default τότε όλα τα σήματα "βγαίνουν" στα 1080i.
Οπότε στα SD σήματα επιλέγεις 576i ή 576p ανάλογα με την τηλεόραση σου, στα HD progressive 720p (κανάλια με ανάλυση 1280Χ720p, δηλαδή HD Suisse, ZDF HD κλπ.) και στα HD Interlace "default"
Δεν παίζει και πάλι. Μετονόμασα και τα 2 αρχεία σε 123, mkv και srt αντίστοιχα και πάλι τίποτα...
Η πλάκα είναι ότι όταν τους ενεργοποιώ, μετά στο μενού των υποτίτλων μου εμφανίζει αυτό
![]()
που σημαίνει ότι και καλά οι υπότιτλοι τρέχουν.
Έχει κανείς άλλος καμιά ιδέα?
Βαλε το experimental στη flash kai gemini σε barry allen!Την διαδικασία θα την βρείς στο forum!Τίποτα ε?
Κι'εγώ χρησιμοποιούσα χρόνια το Gemini (απο όταν είχα το dm500) αλλά τελικά πέρασα σε newenigma και δεν το μετάνιωσα. Θα το συνηθίσεις κατευθείαν.@Alex_T
Αλέξανδρε ευχαριστώ για την συμβουλή. Απλώς μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα μόνο gemini και έχω συνηθίσει την δομή και την λογική του. Αφού όμως το λες θα δοκιμάσω το newenigma.
Σχετικά με το update, το βρήκα άλλαξε θέση και βρίσκεται κάτω από το menu>system
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.