Νέο κανάλι H264Encoded

Απάντηση: Re: Νέο κανάλι H264Encoded

Μπας και ετοιμάζεται η ΕΡΤ ?????

Αυτό πρέπει να συμβαίνει,αλλά δεν έχει προφανώς τα δικαιώματα για την εν λόγω ταινία,και κατά δεύτερον στην 22 δεν θα έπρεπε να είναι της ΕΡΤ;

Η νοβα έκλεισε τη συχνότητα 22 για επίγεια μετάδοση οπότε μάλλον δεν είναι αυτή...

Σας έδωσα και είδηση.....:D

Μάλλον της NOVA ή της ΕΡΤ θα ήταν.

Μπα,δεν νομίζω..NOVA & ΕΡΤ μέχρι να πάρουν μπρος πιθανόν να έχουμε αλλάξει αιώνα.
Μάλλον κάποιο ιδιωτικό τεστ θα ήταν..

Μπα,δεν νομίζω..NOVA & ΕΡΤ μέχρι να πάρουν μπρος πιθανόν να έχουμε αλλάξει αιώνα.
Μάλλον κάποιο ιδιωτικό τεστ θα ήταν..

Μην το λές,για τον Σεπτέμβριο προορίζεται το HD της ΕΡΤ(εάν υπάρχει μέχρι τότε)

Η νοβα έκλεισε τη συχνότητα 22 για επίγεια μετάδοση οπότε μάλλον δεν είναι αυτή...

Σας έδωσα και είδηση.....:D

Σας το ξαναβάζω γιατί δεν με προσέχετε....:D

Φίλε Ανδρέα,
δεν νομίζω η ERT να έκανε τεστ σε δίαυλο που δεν δικαιούται να παίξει(όχι ότι δεν μπορεί...κράτος είναι)..αλλά τόσες συχνότητες έχει,κάλλιστα θα μπορούσε να κάνει τα τεστ της εκεί.
Γνώμη μου πάντως..μπορεί να κάνω και λάθος.

Λοιπόν για να μην ακούγονται ανακρίβειες:
1. Καμία NOVA δεν έκλεισε καμιά συχνότητα γιατί πολύ απλά δεν έχει τεθεί καν σε συζήτηση η εκπομπή επίγειου ψηφιακού πακέτου με πάροχο την ίδια ή θυγατρική της! Το αν ακουστεί ή αδειοδοτηθεί αργότερα είναι άλλο!
2. Τα επίγεια novacinema 1 & novasport 1 και μόνο αυτά τα δύο, θα εκπέμψουν ψηφιακά σε DVB-T μόνο μέσω της ΕΡΤ, όπως κάνουν άλλωστε και σήμερα νοικιάζοντας τις συχνότητες της ΕΡΤ! Στο 22 της Πάρνηθας, όπως και στο 46 του Χορτιάτη/Φιλιππείου προβλέπεται να ξεκινήσει mux της ΕΡΤ ψηφιακής, ουσιαστικά η τρίτη συχνότητα που τις δίδεται βάσει της ΚΥΑ, ακριβώς για να αναμεταδώσει τα δύο επίγεια συνδρομητικά καθώς και (ελέω) το ERT HD! Τίποτα παραπάνω!:idea:

Last edited:

Φίλε Ανδρέα,
δεν νομίζω η ERT να έκανε τεστ σε δίαυλο που δεν δικαιούται να παίξει(όχι ότι δεν μπορεί...κράτος είναι)..αλλά τόσες συχνότητες έχει,κάλλιστα θα μπορούσε να κάνει τα τεστ της εκεί.
Γνώμη μου πάντως..μπορεί να κάνω και λάθος.

Στο πλαίσιο της δοκιμαστικής επίγειας εκπομπής πολλά μπορούν να γίνουν...το θέμα είναι ότι θα έγραφε στο EPG ΕΡΤ HD,και όχι οτιδήποτε άλλο.

Λοιπόν για να μην ακούγονται ανακρίβειες:
1. Καμία NOVA δεν έκλεισε καμιά συχνότητα γιατί πολύ απλά δεν έχει τεθεί καν σε συζήτηση η εκπομπή επίγειου ψηφιακού πακέτου με πάροχο την ίδια ή θυγατρική της! Το αν ακουστεί ή αδειοδοτηθεί αργότερα είναι άλλο!
2. Τα επίγεια novacinema 1& novasport 1 θα εκπέμψουν ψηφιακά σε DVB-T μόνο μέσω της ΕΡΤ, όπως κάνουν άλλωστε και σήμερα νοικιάζοντας τις συχνότητες της ΕΡΤ! Στο 22 της Πάρνηθας, όπως και στο 46 του Χορτιάτη/Φιλιππείου προβλέπειται να ξεκινήσει mux της ΕΡΤ ψηφιακής, ουσιαστικά η τρίτη συχνότητα που τις δίδεται βάσει της ΚΥΑ, ακριβώς για να αναμεταδώσει τα δύο επίγεια συνδρομητικά καθώς και (ελέω) το ERT HD! Τίποτα παραπάνω!:idea:

Το κρατάω και το βλέπουμε όταν θα έρθει η ώρα του .....δεν έχει συζητηθεί ανοιχτά θέλεις να πεις μάλλον....

Το κρατάω και το βλέπουμε όταν θα έρθει η ώρα του .....δεν έχει συζητηθεί ανοιχτά θέλεις να πεις μάλλον....

Το ότι στην 22 θα εκπέμπει μελλοντικά το HD είναι σχεδόν σίγουρο,το θέμα απλά είναι εάν αυτή η δοκιμή είναι τελικά της ΕΡΤ και τι δουλειά έχει στην συγκεκριμένη συχνότητα.Την nova την αποκλείουμε πρωσορινά βάσει του παραπάνω πόστ.(εάν ήταν της nova θα είχε ένα τεράστειο λογότυπο Nova cinema HD και θα το έγραφε και το epg)

Re: Απάντηση: Re: Νέο κανάλι H264Encoded

Μαζί γράφαμε,τι φταίω;;; :slapface:
Για να μην δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις,είμαι σε θέση να διαβεβαιώσω ότι δεν ήταν η ERT...στην ERT και αυτοί ψάχνονται ποιος ήταν(έχω συγγενή στην κρατική τηλεόραση και τον ρώτησα).

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νέο κανάλι H264Encoded

Για να μην δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις,είμαι σε θέση να διαβεβαιώσω ότι δεν ήταν η ERT...στην ERT και αυτοί ψάχνονται ποιος ήταν(έχω συγγενή στην κρατική τηλεόραση και τον ρώτησα).

Δεν είναι η Nova,δεν είναι η ερτ,ποιός είναι....μάλλον ξαναπάμε στο γεγονός της Digital union και του καναλιού με το ωραίο περιεχόμενο...

Μπα..η Digital union έχει ενδοοικογενειακής φύσης προβλήματα να λύσει προτού καταφέρει να φτάσει στο σημείο να εκπέμψει HD.

Τότε απλά καταλήγουμε σε αδιέξοδο...ή κάποιος κρύβει την αλήθεια.

Δεν έχει τεθεί καν σε συζήτηση από τα αρμόδια τμήματα που θα αδειοδοτήσουν την επίγεια ψηφιακή πλατφόρμα της NOVA όταν αυτή θα γίνει και όταν γίνει (θεωρώ πιθανότατο αν όχι σίγουρο ότι θα γίνει)! Το ότι έχει ονειρώξεις να κάνει επίγειο ψηφιακό πακέτο, αυτό το ξέρουμε εδώ και κάτι χρόνια! Άρα δεν έχει συζητηθεί ούτε ανοικτά, ούτε κλειστά, από μόνοι τους τώρα αν το συζητάνε...με τα λόγια χτίζεις και παλάτια!-bye-
Αν λοιπόν γίνει κάτι σε.... terraNOVA (κρατήστε το όνομα) αυτό θα γίνει μετά την ψηφιακή μετάβαση, εκτός αν στο ενδιάμεσο αλλάξει η ΚΥΑ (απίθανο)!
Προς το παρόν κανονικά, μόνο novasport & novacinema με δέκτη και καρτούλα irdeto που θα αντικαταστήσει τους υφιστάμενους αναλογικούς (εκεί που θα εκπέμψει ψηφιακά το τρίτο mux της ΕΡΤ που θα τα περιλαμβάνει)!
Φυσικά παρουσιάζοντας σε πολύ λίγο καιρό το νέο επίγειο ψηφιακό τους δέκτη θα λένε ότι θα κάνουν πακέτο, αλλά αυτό για να γίνει θα πρέπει πρώτα να περάσουν τον ύφαλο της ΚΥΑ όπου δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο!:FSGSFGS4:

Αν είναι ο ιτα8, τότε είναι ένα εκπληκτικό νεο πραγματικά. Αν είναι όντως αυτός, και αν τυχόν μας διαβάζει να του πω οτι μας έχει λείψει και μια και οι παλιές καλες εποχές της βιντεοκασέτας έχουν δυστυχως περάσει, είναι καιρός να εκπέμψει ξανά με νέο περιεχόμενο, ξέρει αυτός..:operator:
ΙΤΑ8, welcome back!!

Δεν έχει τεθεί καν σε συζήτηση από τα αρμόδια τμήματα που θα αδειοδοτήσουν την επίγεια ψηφιακή πλατφόρμα της NOVA όταν αυτή θα γίνει και όταν γίνει (θεωρώ πιθανότατο αν όχι σίγουρο ότι θα γίνει)! Το ότι έχει ονειρώξεις να κάνει επίγειο ψηφιακό πακέτο, αυτό το ξέρουμε εδώ και κάτι χρόνια! Άρα δεν έχει συζητηθεί ούτε ανοικτά, ούτε κλειστά, από μόνοι τους τώρα αν το συζητάνε...με τα λόγια χτίζεις και παλάτια!-bye-
Αν λοιπόν γίνει κάτι σε.... terraNOVA (κρατήστε το όνομα) αυτό θα γίνει μετά την ψηφιακή μετάβαση, εκτός αν στο ενδιάμεσο αλλάξει η ΚΥΑ (απίθανο)!
Προς το παρόν κανονικά, μόνο novasport & novacinema με δέκτη και καρτούλα irdeto που θα αντικαταστήσει τους υφιστάμενους αναλογικούς (εκεί που θα εκπέμψει ψηφιακά το τρίτο mux της ΕΡΤ που θα τα περιλαμβάνει)!
Φυσικά παρουσιάζοντας σε πολύ λίγο καιρό το νέο επίγειο ψηφιακό της δέκτη θα λένε ότι θα κάνουν πακέτο, αλλά αυτό για να γίνει θα πρέπει πρώτα να περάσουν τον ύφαλο της ΚΥΑ όπου δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο!:FSGSFGS4:

Σου κοκκίνισα αυτά που όντως ισχύουν (ελπίζω να μην είσαι βάζελος !!!!:D)...

Για τη συχνότητα 22 αν όντως ισχύει - όπως έγραψα παραπάνω - μάλλον θα το διαβάσουμε και στα έντυπα του χώρου σύντομα....

Αν είναι ο ιτα8, τότε είναι ένα εκπληκτικό νεο πραγματικά. Αν είναι όντως αυτός, και αν τυχόν μας διαβάζει να του πω οτι μας έχει λείψει και μια και οι παλιές καλες εποχές της βιντεοκασέτας έχουν δυστυχως περάσει, είναι καιρός να εκπέμψει ξανά με νέο περιεχόμενο, ξέρει αυτός..:operator:
ΙΤΑ8, welcome back!!

Το περιεχόμενο το σχολίασαν προηγουμένως και το βρήκα από αποκρουστικό ώς αισχρό,free to air επίγεια π0ρν0....