Νέο λειτουργικό OS X Mavericks : δωρεάν από το appstore

Μήπως σ' αυτό το event η Apple έδειξε πως "σκοτώνεις" την πειρατεία? :twoguns:
Όλα free? Χρειάζεται βέβαια και γ...το "σίδερο" για να το πετύχεις....

Μήπως σ' αυτό το event η Apple έδειξε πως "σκοτώνεις" την πειρατεία? :twoguns:
Όλα free? Χρειάζεται βέβαια και γ...το "σίδερο" για να το πετύχεις....

Και όχι μόνο...
Να δω πόσο θα πουλάει τα παράθυρα η microsoft από εδώ και πέρα.

…τι να πω…μπράβο!!..και το Aperture!!!

Γενικώς αν έχεις ηδη φορτωμένες τις σουίτες αυτές ανεξάρτητα με την παλαιότητα του Mac σου και ανεξάρτητα αν τις αγόρασες αν είναι trial ή πειρατικές αναβαθμίζονται

...έτσι είναι...στον 24άρη iMac μου έγινε κανονικότατα το update στο Aperture.....

εγώ όμως έχω φάει κόλλημα με την διάρκεια της μπαταρίας στο φετινό 13,3 MBA μου...από 12+ ώρες που ήτανμέχρι χθες (απίστευτη διάρκεια και αυτή...) ....έχει φτάσει σχεδόν τις 16 ώρες τώρα!!!! :worshippy:

Re: Νέο λειτουργικό OS X Mavericks

το εγκατέστησα, όλα καλά όλα ωραία, πλην μιάς μικρής λεπτομέρειας. Δεν αναγνωρίζει το προγραμματάκι σκαναρίσματος της epson, γιατί λέει ότι προγράμματα για powerpc δεν υποστηρίζονται πλέον. έκανα download καινούρια εκδοχή, από 30/1/2013. Tζίφος. Υπόψιν, πριν είχα λειτουργικό, 10.7 και το προγραμματάκι δούλευε άψογα. Τεσπά...

Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ. Δεν αναγνωρίζει το σκανάρισμα με epson :(

Re: Απάντηση: Νέο λειτουργικό OS X Mavericks : δωρεάν από το appstore

Eσυ ξεπερασες και το ipad !!!:p

...έτσι είναι...στον 24άρη iMac μου έγινε κανονικότατα το update στο Aperture.....

εγώ όμως έχω φάει κόλλημα με την διάρκεια της μπαταρίας στο φετινό 13,3 MBA μου...από 12+ ώρες που ήτανμέχρι χθες (απίστευτη διάρκεια και αυτή...) ....έχει φτάσει σχεδόν τις 16 ώρες τώρα!!!! :worshippy:

Χθες βράδυ κατέβασα κ εγώ το νέο δωρέαν λειτουργικό(για να μην ξεχνιόμαστε :music-smiley-005: ) κ το εγκατέστησα. Εκανε κ αναβάθμιση τα iphoto και imovie που είχα.
Σήμερα θα αρχίσω να παίζω μαζί του να δω τι εστί.
Τονίζω ότι έχω macbook pro 17" με intel core2duo 2010mid μοντέλο δλδ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέο λειτουργικό OS X Mavericks : δωρεάν από το appstore

Αυτα εχουν i5/i7 βρε (το ιδιο, με i7, εχω κι εγω)

Λες ;; Κοίτα...ή κάνω λάθος στην χρονιά ή στον επεξεργαστή....! :BDGBGDB55:
Θα δω το βράδυ από το σπίτι.

Ρε παιδια, τα χουμε ξαναπει.

Από εποχης Core2Duo και δώθε, οι διαφορες στις ''αξιοποιήσιμες'' ταχυτητες των CPU για ''normal'' χρηση (οχι επεξεργασία βιντεο κλπ πχ) ειναι πρακτικά ελάχιστες.

Το ζουμί ειναι ο δισκος (SSD) και η RAM.