Νέο λειτουργικό OS X Mavericks : δωρεάν από το appstore

Re: Νέο λειτουργικό OS X Mavericks

εχεις μεινει στα windows... δεν υπαρχει iso, .dmg το λεμε στα Mac! :smash:

Update κανει, απο μονο του , δε χρειαζεσαι τιποτες αλλο.
απλα, πρωτα παρε ενα backup και "καθαρισε" λιγο το δισκο σου.

http://www.macworld.com/article/2052602/get-your-mac-ready-for-mavericks-os-x-10-9.html

αν σωνει και καλα θες ενα bootable installer ...http://www.macworld.com/article/2056561/how-to-make-a-bootable-mavericks-install-drive.html

YΓ.. εγω εκανα απλα Update και δεν ειχα κανενα προβλημα. (εκανα καλου κακου ομως τα παραπανω) !

Αφου με ξες, παντα κανω clean install - ποτε update.

Ναι, τις ''οδηγίες'' τις εχω δει, το full / καθαρο dmg από που το βρισκουμε ρωταω.

(οχι οτι δεν μπορω να το βρω, απλως λεω αν μπορεις να το κατεβασεις official απο την Apple καπως - εστω και μεσω App Store)

Last edited:
Απάντηση: Re: Νέο λειτουργικό OS X Mavericks

Ναι, τις ''οδηγίες'' τις εχω δει, το full / καθαρο dmg από που το βρισκουμε ρωταω.

(οχι οτι δεν μπορω να το βρω, απλως λεω αν μπορεις να το κατεβασεις official απο την Apple καπως - εστω και μεσω App Store)

Το κατεβαζεις απο το app store και μετα το κανεις copy σε ενα usb stick πριν κανεις reboot:

The download itself weighs in around 5.3GB and arrives as a self-installer app in your /Applications/ directory. If you intend on installing Mavericks on other Macs without having to re-download it on each machine, you will want to copy that installer outside of /Applications/ before attempting the installation, otherwise the self-installer will remove itself upon completion.

kai οχι μονο τα mavericks....iworks , ilife too!!!!:SFGSFGSF:

Αυτά είναι δωρεάν για κινητά και λάπτοπς που είναι αγορασμένα από 1/9/13 και 1/10/13 αντίστοιχα.Στα παλαιότερα δεν είναι δωρεάν :(

Re: Απάντηση: Re: Νέο λειτουργικό OS X Mavericks

Το κατεβαζεις απο το app store και μετα το κανεις copy σε ενα usb stick πριν κανεις reboot:

The download itself weighs in around 5.3GB and arrives as a self-installer app in your /Applications/ directory. If you intend on installing Mavericks on other Macs without having to re-download it on each machine, you will want to copy that installer outside of /Applications/ before attempting the installation, otherwise the self-installer will remove itself upon completion.

Να που ο μαθητης βαζει τα γυαλια στον ρομποΔασκαλο :p

Εγω που χω ακομα snow leopard, μπορω κανονικα να το κατεβασω απο App Store;

Νέο λειτουργικό OS X Mavericks

Επειδή τυγχάνει εδώ και 10 μέρες να είμαι ένας ευτυχής κάτοχος του 13,3" Ultimate MacBook Air 1,7/i7(Haswell)/8Gb RAM/256Gb SSD...πως τα κατεβάζω δωρεάν;;;...από όσα διαβάζω το δικαιούμαι??....τι δεν καταλαβαίνω;;;

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νέο λειτουργικό OS X Mavericks

Να που ο μαθητης βαζει τα γυαλια στον ρομποΔασκαλο :p

Εγω που χω ακομα snow leopard, μπορω κανονικα να το κατεβασω απο App Store;

Έχει δίκιο ο panman... Τον έλεγα υπερβολικό αλλά του ζητάω ταπεινά συγνώμη... Βουνό το δίκιο του. :laugh:

Aν το αγορασες τον Οκτωβριο, ναι.
Ανοιξε το appstore και δες...

Επειδή τυγχάνει εδώ και 10 μέρες να είμαι ένας ευτυχής κάτοχος του 13,3" Ultimate MacBook Air 1,7/i7(Haswell)/8Gb RAM/256Gb SSD...πως τα κατεβάζω δωρεάν;;;...από όσα διαβάζω το δικαιούμαι??....τι δεν καταλαβαίνω;;;

γιατι, φοβσαι μη χασεις κατι ?
Δεν υπαρχει προβλημα, πολυ βαβουρα για το τιποτα (και μας πρηζεις κιολας)! :p

Σωστα, απλα το ilife ερχεται μαζι με καθε mac, οποτε στην ουσια εχεις δωρεαν τις αναβαθμισεις.

Αυτά είναι δωρεάν για κινητά και λάπτοπς που είναι αγορασμένα από 1/9/13 και 1/10/13 αντίστοιχα.Στα παλαιότερα δεν είναι δωρεάν :(

γιατι, φοβσαι μη χασεις κατι ?
Δεν υπαρχει προβλημα, πολυ βαβουρα για το τιποτα (και μας πρηζεις κιολας)! :p

Κουμαντο στο μηχανημα μου θα κανεις; :p

Αφου, ρε φιλος, τη βρισκω με το setup περισσότερο από τη χρηση του μηχανηματος, τι να κανουμε δλδ;

Περαν της πλακας παντως, ασε τις μουφες, ξερεις πολυ καλα ότι η καθαρη εγκατασταση ειναι πολύ καλύτερη λύση από τα updates (κι συ το ιδιο κανεις ακομα και στο iOS....)

Και ναι, σου θυμίζω, ότι με το iOS 6, που το χα βαλει ''καπακι'', είχε γινει το χαος με τις φωτο....

Περαν της κριτικης, απαντηση στο ερωτημα μου υπάρχει;

ΥΓ Ψιτ, θα σου λεγα τπτ τωρα αλλα εχε χαρη...:p

Κουμαντο στο μηχανημα μου θα κανεις; :p

Αφου, ρε φιλος, τη βρισκω με το setup περισσότερο από τη χρηση του μηχανηματος, τι να κανουμε δλδ;

Περαν της πλακας παντως, ασε τις μουφες, ξερεις πολυ καλα ότι η καθαρη εγκατασταση ειναι πολύ καλύτερη λύση από τα updates (κι συ το ιδιο κανεις ακομα και στο iOS....)

Και ναι, σου θυμίζω, ότι με το iOS 6, που το χα βαλει ''καπακι'', είχε γινει το χαος με τις φωτο....

Περαν της κριτικης, απαντηση στο ερωτημα μου υπάρχει;

ΥΓ Ψιτ, θα σου λεγα τπτ τωρα αλλα εχε χαρη...:p

Mε δυο λογια, τι πλεονεκτηματα εχει ενα clean install, και με αλλα δυο, πως γινεται ? :p

sto ios εκανα clean update γιατι ειχα πολλες ios 7 DP versions απο το καλοκαιρι... δεν χρειαζεσαι clean update!
Ποσες φορες θα στο πουμε...?:p

Aφου δεν εκανα εγω , στο main μηχανημα μου , που το παορνω καθημερινα στη δουλεια... εσυ ουτε να το σκεφτεσαι.
αλλωστε ειναι λιγο ¨περιπλοκο" για σενα ...:p

Με μια λεξη , αν κανεις ενα "καθαρισματακι" στο σκληρο , δε χρειαζεσαι clean install.
Αν το θελεις σωνει και καλα , εχουμε βαλει λινκ παραπανω...:p
http://www.macworld.com/article/2056561/how-to-make-a-bootable-mavericks-install-drive.html

Aπλα, ο Συριος , επειμενει να ρωταει τα ιδια πραγματα πολλες φορες... δε διαβαζει αυτα που γαφουμε! :p

Mε δυο λογια, τι πλεονεκτηματα εχει ενα clean install, και με αλλα δυο, πως γινεται ? :p

Με μια λεξη , αν κανεις ενα "καθαρισματακι" στο σκληρο , δε χρειαζεσαι clean install.
Αν το θελεις σωνει και καλα , εχουμε βαλει λινκ παραπανω...:p
http://www.macworld.com/article/2056561/how-to-make-a-bootable-mavericks-install-drive.html

Aπλα, ο Συριος , επειμενει να ρωταει τα ιδια πραγματα πολλες φορες... δε διαβαζει αυτα που γαφουμε! :p

To καθαρισματακι γιατι το βαζετε σε εισαγωγικα ? Μιλας με γριφους γεροντα ...
(Τι καθαρισματακι ειναι αυτο ???)

Oυφ.... γιατι δε διαβαζετε καλα?
Αφου τα εχω βαλει πριν τα λινκ για προετοιμασια του install και γι αυτους που θελουν clean install!!!!!!!