Νέο λειτουργικό OS X Mavericks : δωρεάν από το appstore

Το κακό είναι οτι το έχω στα Αγγλικά απο την πρώτη μέρα..
Θα δοκιμάσω να το βάλω στα Ελληνικά μπας και γίνει τίποτα αλλά δεν νομίζω.
Τέσπα, ευχαριστώ Τάκη.

ρε παιδιά γιατί με το ML δεν υπήρχαν όλα αυτά τα θέματα και τώρα προέκυψαν;;;
drivers να μην "παιζουν μπάλα", σκληροι δίσκοι το ίδιο...
πριν πλήρωνες ...τώρα όχι... μπας και είναι όντως κάτι σαν beta βαφτισμένο σε κανονική έκδοση;;;
λέω 'γω τώρα....

ειναι νεο λειτουργικο, οχι update.
Αυτο σημαινει οτι πολλοι κατασκευαστες πρεπει να ξαναγραψουν driver - apps κλπ.
Εδω ολοκληρη Adobe suite και δε τρεχει ....

ειναι νεο λειτουργικο, οχι update.
Αυτο σημαινει οτι πολλοι κατασκευαστες πρεπει να ξαναγραψουν driver - apps κλπ.
Εδω ολοκληρη Adobe suite και δε τρεχει ....
Μάλιστα...
δλδ το ίδιο είχε συμβει κ παλιότερα; με το Lion πχ; ποιο ήταν το προηγούμενο "νέο" λειτουργικό δεν ξέρω...

με ολες τις εκδοσεις συμβαινει αυτο... αλλοτε λιγοτερο και αλλοτε περισσοτερο.
Αναλογα με το ποσο "διαφορετικο" ειναι , εσωτερικα οχι εμφανισιακα...
Και στις ios συσκευες επισης, πολλες εφαρμογες δεν επαιζαν σωστα ή και καθολου στο νεο ios 7,και οι εταιρειες βγαζουν καθημερινα σχεδον αναβαθμισεις.

ΟΚ...
Ευχαριστώ για την διευκρίνιση!!

Απο όσα διαβάζω ήμουν πολύ τυχερός με τους εξωτερικούς μου δίσκους που είναι Seagate και δεν έχω δει κάπου να αναφέρονται προβλήματα με αυτους...

Last edited:
Re: Απάντηση: Νέο λειτουργικό OS X Mavericks : δωρεάν από το appstore

Το κακό είναι οτι το έχω στα Αγγλικά απο την πρώτη μέρα..
Θα δοκιμάσω να το βάλω στα Ελληνικά μπας και γίνει τίποτα αλλά δεν νομίζω.
Τέσπα, ευχαριστώ Τάκη.

Μην ανησυχείς. Το κουμπί Buy, θα σου το κατεβάσει αμέσως. Είναι δωρεάν. Απλώς και πάλι το λέει Buy. Το έκανα κι εγώ.

Άλλο τώρα:

Ένα "bug" (που δεν είναι bug αλλά απλώς κάποιο ζήτημα ασυμβατότητας) και που δεν είδα στις τελευταίες σελίδες να το αναφέρει κανένας, είναι το ότι δεν δουλεύει το Perian. Το πρόβλημα που προκαλεί αυτό, είναι οτι κάθε αρχείο video που δεν είναι .mp4, .mov, .m4v (δηλαδή τα .avi, τα .divx κτλ) ΔΕΝ παίζουν απ' ευθείας στο quicktime γιατί πρώτα θέλουν μετατροπή. Για μια ταινία, αυτή διαρκεί αρκετά.

Αυτό βέβαια αντιμετωπίζεται εύκολα με την εγκατάσταση κάποιου άλλου player, το χειρότερο όμως για το οποίο δεν υπάρχει λύση ακόμη, είναι οτι δεν δουλεύει γι' αυτά τα αρχεία, το quicklook. Δηλαδή η δυνατότητα που έχεις μέσα από τον finder, να διαλέξεις ένα αρχείο και με spacebar, να αρχίζει να παίζει σε preview χωρίς να το φορτώσεις κάν!

Μεγάλη απώλεια για μένα.

Κατά τα άλλα, σε 3 μηχανήματα (Mac pro, iMac, MacBook pro) πάει σφαίρα το νέο λειτουργικό.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέο λειτουργικό OS X Mavericks : δωρεάν από το appstore

Μην ανησυχείς. Το κουμπί Buy, θα σου το κατεβάσει αμέσως. Είναι δωρεάν. Απλώς και πάλι το λέει Buy. Το έκανα κι εγώ.

Δυστυχώς δεν αναβαθμίζεται με τίποτα..
Όσες προσπάθειες κι αν έχω κάνει πάντα στο τέλος καταλήγει να μου δείχνει αυτό που ανέβασα στην φωτογραφία πιο πάνω.
Αρχίζω να πιστεύω οτι η δωρεάν αναβάθμιση αφορά μόνο όσους ήδη είχαν το ilfe ή iwork κι όχι σε όσους είχαν απλά το iphoto, imovie κλπ όπως εγώ.

Απάντηση: Re: Νέο λειτουργικό OS X Mavericks : δωρεάν από το appstore

λαθος
Θα επανελθω

Last edited:
Re: Απάντηση: Νέο λειτουργικό OS X Mavericks : δωρεάν από το appstore

Δυστυχώς η υποστήριξη από την ομάδα του Perian έλαβε τέλος.
http://perian.org/

Εδώ και καιρό, γι' αυτό και περίμενα να δουλεύει με το Maverics και όχι να αναβαθμιστεί. Ας ελπίσουμε σε προσπάθειες χρηστών!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέο λειτουργικό OS X Mavericks : δωρεάν από το appstore

Εδώ και καιρό, γι' αυτό και περίμενα να δουλεύει με το Maverics και όχι να αναβαθμιστεί. Ας ελπίσουμε σε προσπάθειες χρηστών!

Nαι, μας είχαν προειδοποιήσει ότι μπορεί να να μην δουλεύει σε όλες τις συσκευές από το 10.8, οπότε ήταν σχεδόν σίγουρο ότι δεν θα λειτουργεί στο 10.9
Κρίμα πάντως γιατί και εγώ το χρησιμοποιούσα για Quick Look στο Spotlight
Ας ελπίζουμε λοιπόν σε κάτι άλλο.