παρατηρησα οτι μονο στ συχνοτητα 11823 πεφτει η ακριβεια στις αλλες συχνοτητες ειναι 100% η 10930 ειχει καταργηθει?Το ίδιο ισχύει και για τη δική σου περίπτωση.Αν δεν έχει κουνηθεί το πιάτο και είναι σωστά κεντραρισμένο,τότε είναι θέμα lnb.Αν και με το 90% δεν θα έχεις θέμα με τη λήψη,καλό είναι κοιτάξεις τι φταίει.
θεωρεις οτι πρεπι να αλλαξω lnb? και αν ναι ποιο inverto black?Μάλλον το lnb έχει θέμα.Η στάθμη στη συχνότητα που λες,είναι πεσμένη σε όλη τη διάρκεια της ημέρας ή κάποιες ώρες?Πάντως,με τέτοια στάθμη δεν έχεις πρόβλημα λήψης.
Η 10930 έχει καταργηθεί.Οι ενεργές συχνότητες της NOVA είναι:
11823 Η
11938 Η
12130 Η
12169 Η
Ποιο έχεις τώρα και για πόσο καιρό;θεωρεις οτι πρεπει να αλλαξω lnb?
το Smart Titanium το εχω στο ιδιο πιατο για τον ΟΤΕ TV Εχω κατεβασει καλωδια σε διαφορα μερη του σπιτιου. τπ πηρα μετα απο υποδειξη του Σεραφειμ. δεν εχω καμια καψα να δω 100% απλα δεν ξερω και πολλα απο δορυφορικα γι αυτο ρωταω. αν χειροτερεψει η κατασταση θα πορω σε αλλαγη. Παντως εδω εχουμε πολλες βροχες και χιονια θα χρειαστω κατι που να αντεχει σε υγρασια και κακουχιεςΔεν πρόκειται,ακόμα κι έτσι να έχεις πρόβλημα λήψης.Αν θέλεις παρόλα αυτά να έχεις 100% στάθμη ακρίβειας,τότε άλλαξε lnb.Το inverto black ultra High Gain θα σου έδινε σίγουρα αυτό το αποτέλεσμα,αλλά είναι κρίμα να το χαραμίσεις για τον Hotbird και μάλιστα σε τόσο μεγάλο πιάτο.Δοκίμασε κάτι πιο οικονομικό.Για παράδειγμα,ο φίλος Σεραφείμ έχει αναφερθεί με πολύ καλά λόγια πολλές φορές στα Smart titanium και Smart oxid που είναι και οικονομικότερα (και τα οποία μια που τα ανέφερα,ακόμα δεν έτυχε να τα δοκιμάσω).Προσωπικά αυτά θα έβαζα τώρα.
αυτο που εδεινε η nova εκλεισα 3 χρονιαΠοιο έχεις τώρα και για πόσο καιρό;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.