Νέο test hi-tech 40-42 inches.............

Παιδιά, πολύ μου το κατηγορείτε το περιοδικό :flipout: Και όχι πάντα με σωστά επιχειρήματα :a0210:
Κανείς δεν αναφέρει το γεγονός, ότι 2 LCD από το ίδιο μοντέλο, ενδέχεται να μην έχουν την ίδια ποιότητα εικόνας. Το ένα μπορεί να έχει clouding ή banding, και το άλλο όχι. Επίσης, εξ´ορισμού μεγαλύτερο μοντέλο ή νεότερη επεξεργασία δεν σημαίνει και καλύτερη εικόνα. Γιατί πρέπει εξ' ορισμού η X να είναι καλύτερη από την W; Επειδή έχει "bravia engine 2 pro" (που κανείς δεν ξέρει πια η διαφορά από το μη pro ή το προηγούμενο μοντέλο), ή επειδή το λέει η sony; Με την ίδια λογική, έχει η aurea καλύτερη εικόνα από την 9803;
Εγώ πιστεύω ότι για να βγάλει κάποιος ένα χαμηλότερο μοντέλο καλύτερο από ένα ακριβότερο της ίδιας εταιρείας, κάτι θα είδε. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι θέλει να προωθήσει το περιοδικό ή μια εταιρεία (αν δεχτώ ότι είναι καθοδηγούμενο) ένα μοντέλο που έχει μικρότερο περιθώριο κέρδους (W) από ένα άλλο που έχει σαφώς μεγαλύτερο (Χ). Γιατί δεν πιστεύω να θεωρεί κανείς ότι το κατασκευαστικό κόστος της Χ είναι τόσο διαφορετικό από της W...

Καλώς ή κακώς μια τηλεόραση είναι σε μεγάλο βαθμό το πάνελ της. Οπότε γιατί μια 7403 (αν υπάρχει τέτοιο μοντέλο) να είναι διαφορετική από μια 9703 αν φοράνε το ίδιο πάνελ; Επειδή έχει χαμηλότερη έκδοση του πίξελ πλας;

Η διαφορα του BE2 Pro ειναι οτι εχει ακομη καλυτερους αλγοριθμους επεξεργασιας σηματων χαμηλης αναλυσης (SD). Ειναι προφανες οτι εχει καλυτερη εικονα με τηλεοπτικο σημα η X4500 απο την W4500 (χωρις παντως να μιλαμε για μεγαλη διαφορα).

Aπο την αλλη η υψηλη βαθμολογια των PZ80/85 με βαζει σε υποψιες οτι οι τηλεορασεις δεν δοκιμαστηκαν καν στο θεμα του upscaling τηλεοπτικου σηματος , κατι που εγινε σε παλιοτερο τευχος οταν η PZ80 πηρε 9.1 στην εικονα , αυτο εξηγει και γιατι δεν πηρε παραπανω στην βαθμολογια η Χ4500.

Καλώς ή κακώς μια τηλεόραση είναι σε μεγάλο βαθμό το πάνελ της. Οπότε γιατί μια 7403 (αν υπάρχει τέτοιο μοντέλο) να είναι διαφορετική από μια 9703 αν φοράνε το ίδιο πάνελ; Επειδή έχει χαμηλότερη έκδοση του πίξελ πλας;

Ένα πάνελ είναι μια motherboard που πάνω της εγκαθιστάς τα υπόλοιπα "hardware". Όπως και στον κανονικό υπολογιστή, μπορείς να βάλεις επεξεργαστή Pentium 1 ή i7 κτλ. Το αποτέλεσμα σαφώς δεν θα ειναι το ίδιο.
Αυτό ισχύει και εδώ. Το Perfect Pixel είναι καλύτερος επεξεργαστής και έχει σαφώς καλύτερους αλγορίθμους από το Pixel Plus 3HD, κάτι που ειναι πασιφανές κυρίως όταν μιλάμε για SD σήματα. Το σίγουρο είναι, ότι για την Philips -και την κάθε Philips- το να παράγει ένα Perfect Pixel chip ή ένα Pixel Pixel 3HD έχουν ακριβώς το ίδιο κόστος, από την στιγμή που μιλάμε για σύστημα αλγορίθμων και τίποτα παραπάνω. Αυτό που πληρώνουμε ουσιαστικά είναι η τεχνογνωσία.

Η διαφορα του BE2 Pro ειναι οτι εχει ακομη καλυτερους αλγοριθμους επεξεργασιας σηματων χαμηλης αναλυσης (SD). Ειναι προφανες οτι εχει καλυτερη εικονα με τηλεοπτικο σημα η X4500 απο την W4500 (χωρις παντως να μιλαμε για μεγαλη διαφορα).

Aπο την αλλη η υψηλη βαθμολογια των PZ80/85 με βαζει σε υποψιες οτι οι τηλεορασεις δεν δοκιμαστηκαν καν στο θεμα του upscaling τηλεοπτικου σηματος , κατι που εγινε σε παλιοτερο τευχος οταν η PZ80 πηρε 9.1 στην εικονα , αυτο εξηγει και γιατι δεν πηρε παραπανω στην βαθμολογια η Χ4500.

Τι να πώ; Δεν έχω δει καμία σε τηλεοπτικό. Αλλά εγώ είμαι και του πίξελ πλας, μην ξεχνιόμαστε :flipout:

Αυτό ισχύει και εδώ. Το Perfect Pixel είναι καλύτερος επεξεργαστής και έχει σαφώς καλύτερους αλγορίθμους από το Pixel Plus 3HD, κάτι που ειναι πασιφανές κυρίως όταν μιλάμε για SD σήματα. Το σίγουρο είναι, ότι για την Philips -και την κάθε Philips- το να παράγει ένα Perfect Pixel chip ή ένα Pixel Pixel 3HD έχουν ακριβώς το ίδιο κόστος, από την στιγμή που μιλάμε για σύστημα αλγορίθμων και τίποτα παραπάνω. Αυτό που πληρώνουμε ουσιαστικά είναι η τεχνογνωσία.

Σιγουρα δεν ειναι το ιδιο κοστος. Ενα τσιπ επεξεργασιας εικονας μπορει να ειναι φθηνο η ακριβο αναλογα με το τι μπορει να κανει. Απλως η διαφορα στην τιμη δυο τηλεορασεων δεν αντικατοπτριζει και την διαφορα στο κοστος κατασκευης.

Re: LG PK550 / PLASMA : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

:offtopic:

Είδα χθες την 32 άρα PFL5605 σε συγγενικό σπίτι όπου είχα πάει επίσκεψη. Μελαγχόλησα σκεπτόμενος ότι κάποτε η Philips έβγαζε τις καλύτερες τηλεοράσεις. Δεν έχω δει πιο άθλια εικόνα από τηλεόραση του 2010. Ακόμη και η χειρότερη plasma έχει ασυγκρίτως καλύτερη εικόνα. Και ασφαλώς δεν τίθεται θέμα σύγκρισης της 5605 με την PK550. Η δεύτερη είναι καλύτερη μακράν.....

Δεν διάβασες Hitech Νοεμβρίου, ε;;; :flipout:

Λέω να το πάρω σήμερα....... ποιός ξέρει τι θα δουν τα μάτια μου.....:flipout:

Εγώ θα έλεγα ότι δεν αξίζει η αγορά...
Το γεμίσανε παρουσιάσεις/κριτικές από ταινίες και δίσκους. Είχαμε τα ατελείωτα άρθρα για τις φωτογραφικές μηχανές, το PS3, τώρα γίνανε και κλώνος του Σινεμά...

Τα περί AV, τα ψάχνεις ανάμεσα στις διαφημίσεις και τα άσχετα... :tdown:

Μια που διάβασα για το hitech...
Πηρα δύο τέυχη κολλητά, τώρα που έψαχνα για τηλεόραση.
Δίνεται 9ευρω κοντά για αυτό το φυλλάδιο?
Δωρεάν στο ΜΕΤΡΟ έπρεπε να το μοιράζουν.
Μικρό, χωρίς ύλη αλλά με διαφημίσεις. Τεστ του κώλου, και περιεχόμενο μηδενικό που δεν φτάνει ούτε για την τουαλέτα.
Τι να πώ...
κάποτε ήταν πολύ καλό στο είδος του. Το έπαιρνα πριν απο χρόνια θυμάμαι, μόλις είχε πρωτοβγεί, και ήταν εντυπωσιακό.

Το γεμίσανε παρουσιάσεις/κριτικές από ταινίες και δίσκους.

Ε, όχι και το γεμίσανε, από 30 σελίδες τις κάνανε 12...

Απλώς τις μεταφέρανε στην αρχή του τεύχους, από το τέλος που βρισκόταν παραδοσιακά.

Χα! Χα! Γκρινιάζετε, αλλά όλοι το αγοράσατε βλέπω...... :flipout:

Μα τι άλλο να αγόραζα; :hmmmm:
Ψάχνω για τηλεόραση αυτόν τον καιρό, και μιας που είχε συγκριτικό, ήθελα να δω ποια βγαίνει πρώτη. Αυτή η 40"αρα 9705 που βγήκε πρώτη, καλή είναι;;;;
Για πείτε μια γνώμη... :chinscratch:

Διάβαζα και τα χαρακτηριστικά, αυτό που λέει "ΔΕ" τι σημαίνει;

:flipout:

Χα! Χα! Γκρινιάζετε, αλλά όλοι το αγοράσατε βλέπω...... :flipout:

Aν δεν το αγόραζα, δεν θα γκρίνιαζα... :p

Διάβαζα και τα χαρακτηριστικά, αυτό που λέει "ΔΕ" τι σημαίνει;

"Δέλτα (Δύναμη) Εγκρίσεις" από τον Τσακ Νόρις. Όσo περισσότερες έχει μια τηλεόραση, τόσο ανεβαίνει στην κατάταξη... :rofl: :rofl: :rofl:

Μα τι άλλο να αγόραζα; :hmmmm:
Ψάχνω για τηλεόραση αυτόν τον καιρό, και μιας που είχε συγκριτικό, ήθελα να δω ποια βγαίνει πρώτη. Αυτή η 40"αρα 9705 που βγήκε πρώτη, καλή είναι;;;;
Για πείτε μια γνώμη... :chinscratch:

Ποσες σελιδες διαφημισεις εχει η Philips στο περιοδικο?:BDGBGDB55:

ΥΓ. Αν ψαχνεις για τηλεοραση μην παρεις 40" , δεν ειναι τηλεοραση αλλα oθονη για PC.:p

Ποσες σελιδες διαφημισεις εχει η Philips στο περιοδικο?:BDGBGDB55:

To πιστεύεις ότι μόλις είδα το συγκριτικό αυτό σκεύτηκα και εγώ, και το έψαξα;;;; Μόνο 1 βρήκα, στην αρχή... :BDGBGDB55:

Τελικά το αγόρασα κι εγώ σήμερα..... :D

Καλά, έκανες, του χρόνου μπορεί να μη υπάρχει το περιοδικό, οπότε τα τελευταία τεύχη θα γίνουν συλλεκτικά... :flipout:

To πιστεύεις ότι μόλις είδα το συγκριτικό αυτό σκεύτηκα και εγώ, και το έψαξα;;;; Μόνο 1 βρήκα, στην αρχή... :BDGBGDB55:

Δεν ξερω ποιες ειναι οι υπολοιπες τηλεορασεις του συγκριτικου.

Μπορει σε σχεση με αυτες οντως να ειναι καλυτερη.