Yperion
AVClub Fanatic
Πέρυσι που υπήρχε μάντεψε ποια είχε βγει πρώτη στο αντίστοιχο τεστ
Πριν ενα χρονο ηταν κορυφαια. Φετος μαλλον δεν θα εβγαινε πρωτη.
Πέρυσι που υπήρχε μάντεψε ποια είχε βγει πρώτη στο αντίστοιχο τεστ
Καλώς ή κακώς μια τηλεόραση είναι σε μεγάλο βαθμό το πάνελ της. Οπότε γιατί μια 7403 (αν υπάρχει τέτοιο μοντέλο) να είναι διαφορετική από μια 9703 αν φοράνε το ίδιο πάνελ; Επειδή έχει χαμηλότερη έκδοση του πίξελ πλας;
Η διαφορα του BE2 Pro ειναι οτι εχει ακομη καλυτερους αλγοριθμους επεξεργασιας σηματων χαμηλης αναλυσης (SD). Ειναι προφανες οτι εχει καλυτερη εικονα με τηλεοπτικο σημα η X4500 απο την W4500 (χωρις παντως να μιλαμε για μεγαλη διαφορα).
Aπο την αλλη η υψηλη βαθμολογια των PZ80/85 με βαζει σε υποψιες οτι οι τηλεορασεις δεν δοκιμαστηκαν καν στο θεμα του upscaling τηλεοπτικου σηματος , κατι που εγινε σε παλιοτερο τευχος οταν η PZ80 πηρε 9.1 στην εικονα , αυτο εξηγει και γιατι δεν πηρε παραπανω στην βαθμολογια η Χ4500.
Αυτό ισχύει και εδώ. Το Perfect Pixel είναι καλύτερος επεξεργαστής και έχει σαφώς καλύτερους αλγορίθμους από το Pixel Plus 3HD, κάτι που ειναι πασιφανές κυρίως όταν μιλάμε για SD σήματα. Το σίγουρο είναι, ότι για την Philips -και την κάθε Philips- το να παράγει ένα Perfect Pixel chip ή ένα Pixel Pixel 3HD έχουν ακριβώς το ίδιο κόστος, από την στιγμή που μιλάμε για σύστημα αλγορίθμων και τίποτα παραπάνω. Αυτό που πληρώνουμε ουσιαστικά είναι η τεχνογνωσία.
fftopic:
Είδα χθες την 32 άρα PFL5605 σε συγγενικό σπίτι όπου είχα πάει επίσκεψη. Μελαγχόλησα σκεπτόμενος ότι κάποτε η Philips έβγαζε τις καλύτερες τηλεοράσεις. Δεν έχω δει πιο άθλια εικόνα από τηλεόραση του 2010. Ακόμη και η χειρότερη plasma έχει ασυγκρίτως καλύτερη εικόνα. Και ασφαλώς δεν τίθεται θέμα σύγκρισης της 5605 με την PK550. Η δεύτερη είναι καλύτερη μακράν.....
Δεν διάβασες Hitech Νοεμβρίου, ε;;;
Λέω να το πάρω σήμερα....... ποιός ξέρει τι θα δουν τα μάτια μου.....![]()
Το γεμίσανε παρουσιάσεις/κριτικές από ταινίες και δίσκους.
Χα! Χα! Γκρινιάζετε, αλλά όλοι το αγοράσατε βλέπω......![]()
Διάβαζα και τα χαρακτηριστικά, αυτό που λέει "ΔΕ" τι σημαίνει;
Χα! Χα! Γκρινιάζετε, αλλά όλοι το αγοράσατε βλέπω......![]()
Διάβαζα και τα χαρακτηριστικά, αυτό που λέει "ΔΕ" τι σημαίνει;
Μα τι άλλο να αγόραζα; :hmmmm:
Ψάχνω για τηλεόραση αυτόν τον καιρό, και μιας που είχε συγκριτικό, ήθελα να δω ποια βγαίνει πρώτη. Αυτή η 40"αρα 9705 που βγήκε πρώτη, καλή είναι;;;;
Για πείτε μια γνώμη... :chinscratch:
Aν δεν το αγόραζα, δεν θα γκρίνιαζα...![]()
Ποσες σελιδες διαφημισεις εχει η Philips στο περιοδικο?:BDGBGDB55:
Τελικά το αγόρασα κι εγώ σήμερα.....![]()
To πιστεύεις ότι μόλις είδα το συγκριτικό αυτό σκεύτηκα και εγώ, και το έψαξα;;;; Μόνο 1 βρήκα, στην αρχή... :BDGBGDB55:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.