Νέο τζακ ποτ στο τζόκερ..(μας δουλεύουν κανονικά..)

Ρε παιδιά, με ένα στησιματάκι στο ποδόσφαιρο βγαίνουν τα λεφτά. Όχι από τα δίφραγκα του τζοκερ...

Ο ανθρωπος που απαντα ξερει το αντικειμενο,καθως αν καταλαβα καλα διατηρει πρακτορειο..Και στο κατω κατω το να αντιδικουμε για τζογο ειναι τουλαχιστον οξυμωρο.Εδω καραβια χανονται,βαρκουλες αρμενιζουν..

Σωστα τα λες Νίκο. Ο άνθρωπος διατηρεί πρακτορείο γνωρίζει φυσικα το αντικείμενο, αλλά φυσικα και προστατεύει το αντικείμενο της δουλειάς του!!! σιγα μην περιμέναμε να μάθουμε τι κρύβεται και αν κρυβεται πίσω από τον τζογο από έναν ενεργό πράκτορα!!!

Οι "απαντησεις" που με τοση ευκολία ποστάρονται ως γιατρειά σε πάσα νοσο και πάσα μ....α είναι φυσικά το non paper που μοιράζει ο κάθε οργανισμος που σέβεται τον εαυτό του στους απανταχου πράκτορες της

επικράτειας και τους λένε να τις αποστηθίσουν και να τις προβάλουν ως επιχειρήματα σε κάθε κακοπροαίρετο που προσπαθεί να βλάξει το ψωμάκι τους!!!
.

Οποιος πείθεται δικαίωμα του.

Εγώ πάλι κοιτάζω την κρυστάλλινη μπάλα μου και βλεπω το μέλλον των κληρώσεων λέω ότι είτε στην επόμενη είτε στην μεθεπόμενη το αργότερο κλήρωση θα βρεθούν επιτέλους οι "τυχεροί" σε ένα πρακτορείο στο ...κακοσάλεσι!!!

Και αυτό γιατί ως την πρωτοχρονία θα πρέπει να ξαναγεμίσει η μπανκα του τυχερού παίγνιου με 5-6 ακόμα τζακ ποτ!!!

Απάντηση: Re: Νέο τζακ ποτ στο τζόκερ..(μας δουλεύουν κανονικά..)

Εγώ πάλι κοιτάζω την κρυστάλλινη μπάλα μου και βλεπω το μέλλον των κληρώσεων λέω ότι είτε στην επόμενη είτε στην μεθεπόμενη το αργότερο κλήρωση θα βρεθούν επιτέλους οι "τυχεροί" σε ένα πρακτορείο στο ...κακοσάλεσι!!!

Και αυτό γιατί ως την πρωτοχρονία θα πρέπει να ξαναγεμίσει η μπανκα του τυχερού παίγνιου με 5-6 ακόμα τζακ ποτ!!!

Σωστή πρόβλεψη, λάθος αιτιολόγηση. Νικητής θα βρεθεί σίγουρα στις επόμενες δύο κληρώσεις γιατί πολύ απλά πλέον παίζονται τόσα δελτία όσο και οι πιθανότητες. Αν προχτές είχε 18 εκατομμύρια συμμετοχές, μεθαύριο μπορεί να έχει 20+ εκατομμύρια. Απολύτως λογικό να βγει νικητής.

Δυστυχώς δε φαίνεται να μετράει κανείς τις πιθανότητες. Με τη συμμετοχή που είχαν οι 10 πρώτες κληρώσεις (και με ένα αυθαίρετο ορισμό της μοναδικότητας των δελτίων στο 80% αυτών που παίζονται - αφού δεν έχουμε αυτό το στατιστκό), η πιθανότητα να υπάρχει 10πλό jackpot είναι 20%. Ή με άλλα λόγια, τουλάχιστον μία φορά το χρόνο θα έχουμε 10πλο και πάνω jackpot. Είναι απλοί αριθμοί, δεν είναι συνομωσία.

Re: Απάντηση: Re: Νέο τζακ ποτ στο τζόκερ..(μας δουλεύουν κανονικά..)

Σωστή πρόβλεψη, λάθος αιτιολόγηση. Νικητής θα βρεθεί σίγουρα στις επόμενες δύο κληρώσεις γιατί πολύ απλά πλέον παίζονται τόσα δελτία όσο και οι πιθανότητες. Αν προχτές είχε 18 εκατομμύρια συμμετοχές, μεθαύριο μπορεί να έχει 20+ εκατομμύρια. Απολύτως λογικό να βγει νικητής.

Δυστυχώς δε φαίνεται να μετράει κανείς τις πιθανότητες. Με τη συμμετοχή που είχαν οι 10 πρώτες κληρώσεις (και με ένα αυθαίρετο ορισμό της μοναδικότητας των δελτίων στο 80% αυτών που παίζονται - αφού δεν έχουμε αυτό το στατιστκό), η πιθανότητα να υπάρχει 10πλό jackpot είναι 20%. Ή με άλλα λόγια, τουλάχιστον μία φορά το χρόνο θα έχουμε 10πλο και πάνω jackpot. Είναι απλοί αριθμοί, δεν είναι συνομωσία.

Σεβομαι την αμεροληπτη τοποθετηση σου. Θες να μου εξηγήσεις με τον νόμο των πιθανοτήτων γιατί πάντα τα τελευταία πολλά πολλά χρόνια έχουμε διαδοχικά τζακ ποτ πάντα νοεμβρη και δεκέμβρη ενόψη πρωτοχρονίας και πάντα πριν το Πασχα?!! ανεξάρτητα του πότε πέφτει!!!!

Μια φορά διαδοχικό τζακ ποτ γιατί δεν πέφτει τον ....Δεκαπενταύγουστο?!!!

Με ποια λογικη μια (μαλλον πολυ) κερδοφορος επιχειρηση, θα ρισκαρε να κλεισει κανοντας απατες προκειμενου να γινει λιγο ακομα ποιο καρδοφορος ?

Στην αμερικη δλδ, στο αντιστοιχο τζοκερ (powerball) που οι πρωτοι παιρνουν μεχρι και 500αρες (εκατομμυρια) τι λεει το σεναριο συνομοσιας ?

Re: Απάντηση: Νέο τζακ ποτ στο τζόκερ..(μας δουλεύουν κανονικά..)

Έχουν γίνει πολλές φορές διαδοχικά τζακποτ και Δεπενταύγουστο και σε άλλες περιόδους εκτός Χριστουγέννων.
http://www.stoiximaonline.com/2015/08/megala-jackpot-sto-joker/

Ok . Για το πως εξηγείται ότι κάθε Δεκέμβριο, από τότε που υπάρχει το τζοκερ υπάρχουν πολλάπλα τζακ ποτ υπάρχει κάποια εξήγηση εκτός από την εμπεριστατωμένη ....ότι έτυχε?

Από το λινκ που έβαλες:

Είναι εμφανές από τον παραπάνω πίνακα ότι οι μήνες με τα μεγαλύτερα τζακποτείναι οι Ιανουάριος, Οκτώβριος, Νοέμβριος και Δεκέμβριος. Σε σχέση όμως με το μέσο όρο των στηλών που παίζονται, διαπιστώνεται το εξής παράδοξο φαινόμενο. Ενώ π.χ. τον Ιανουάριο παίζονται κατά μέσο όρο περισσότερες στήλες σε σχέση με τους άλλους μήνες, έχουμε και πολύ περισσότερα τζακποτ. Το ίδιο βέβαια συμβαίνει τους μήνες Οκτώβριο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο. Δημιουργείται έτσι η εξής απορία: ‛’Δεν θα έπρεπε τους μήνες που κατά μέσο όρο παίζονται περισσότερες στήλες, να υπάρχουν και τα λιγότερα τζακποτ, λόγω του ότι έχουν παιχτεί περισσότεροι συνδυασμοί αριθμών;’’. Εγώ προσωπικά δε μπορώ να δώσω απάντηση, ούτε θα υπαινιχθώ κάτι, απλώς μου φαίνεται αρκετά περίεργο.

Σε όλους τους ανθρώπους που θα ασχοληθούν λίγο με το θέμα και δεν έχουν συμφέρον ή απλά δεν προσπαθούν πάντα να δώσουν λογικές απαντήσεις σε όλα κόντρα σε όλες τις θεωρίες συνομωσίας αυτό το φαινόμενο φαίνεται περίεργο αν μην τι άλλο. Για να λες ότι κάτι χειραγωγείται πρέπει να έχεις αποδείξεις. Αποδείξεις δεν έχουμε απλά προσπαθούμε να βλέπουμε και πισω από το δάκτυλο μας...

Last edited:
πολύ άγχος ρε παιδιά, μαζί με τους αριθμούς που πρέπει να μαντέψουμε πρέπει να μαντέψουμε και τη σωστή μέρα που θα βγει το τζόκερ.........δεν μπορώ...!!!

Σωστα τα λες Νίκο. Ο άνθρωπος διατηρεί πρακτορείο γνωρίζει φυσικα το αντικείμενο, αλλά φυσικα και προστατεύει το αντικείμενο της δουλειάς του!!! σιγα μην περιμέναμε να μάθουμε τι κρύβεται και αν κρυβεται πίσω από τον τζογο από έναν ενεργό πράκτορα!!!

Οι "απαντησεις" που με τοση ευκολία ποστάρονται ως γιατρειά σε πάσα νοσο και πάσα μ....α είναι φυσικά το non paper που μοιράζει ο κάθε οργανισμος που σέβεται τον εαυτό του στους απανταχου πράκτορες της

επικράτειας και τους λένε να τις αποστηθίσουν και να τις προβάλουν ως επιχειρήματα σε κάθε κακοπροαίρετο που προσπαθεί να βλάξει το ψωμάκι τους!!!
.

Οποιος πείθεται δικαίωμα του.

Φαινεται πως εχεις καει απο τον τζογο για να κανεις τετοια επιθεση σε συμφορουμιτη που διατηρει πρακτορειο, και λογικα ξερει κατι παραπανω απο καποιον ασχετο με το αντικειμενο...

Με ποια λογικη μια (μαλλον πολυ) κερδοφορος επιχειρηση, θα ρισκαρε να κλεισει κανοντας απατες προκειμενου να γινει λιγο ακομα ποιο καρδοφορος ?

με την λογική ότι βρίσκεσαι σε μια χώρα μπανανιας που ότι και να κάνεις δεν κουνιέται φύλλο. Και όσο μεγαλυτερη απάτη κάνεις τοσο πιο σίγουρος νιώθεις!!!

με την λογική ότι οι υπουργοί ΠΕΧΩΔΕ και αμύνας των τελευταίων δεκαετιων είναι εξώ πλην του γνωστου που είναι μεσα!!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Φαινεται πως εχεις καει απο τον τζογο για να κανεις τετοια επιθεση σε συμφορουμιτη που διατηρει πρακτορειο, και λογικα ξερει κατι παραπανω απο καποιον ασχετο με το αντικειμενο...

οχι φιλε μου μην βγάζεις βιαστικα συμπεράσματα!!! στο τζοκερ είναι ζήτημα αν έχω πάιξει 20 ευρώ όλα αυτα τα χρόνια!!!

Δεν κάνω καμια επίθεση σε συμφορουμιτη που διατηρεί πρακτορείο!!! μην βλεπεις φαντασματα...είναι και αυτός ένας μεροκαματιάρης από τους χιλιάδες που διατηρούν πρακτορεια σε ολη την χώρα....

Εσυ τι παριστάνεις τον συνδικαλιστή των πρακτόρων??

επικράτειας και τους λένε να τις αποστηθίσουν και να τις προβάλουν ως επιχειρήματα σε κάθε κακοπροαίρετο που προσπαθεί να βλάξει το ψωμάκι τους!!!.

Εσυ δεν εγραψες το παραπανω ?

Και μου λες να μην βγαζω και συμπερασματα ?

Και ρωτας αν παριστάνω τον συνδικαλιστή των πρακτόρων??

Εσυ τι παριστανεις ?
Γιατι δεν πας να κανεις μια επωνυμη καταγγελια να γλυτωσεις τα κοροϊδια που πανε και πληρωνουν ΟΠΑΠ και πρακτορες ?

Εγώ δεν καταλαβαίνω πραγματικά γιατί η όλη αυτή φασαρία.

Αν κάποιος θεωρεί, οτι είναι απάτη και στημένο όλο το σκηνικό, απλά δεν παίζει και τελειώνει η ιστορία για αυτόν.

@thankin: Χωρίς το στατιστικό στοιχείο των μοναδικών στηλών που παίζονται δε μπορούν να βγουν εύκολα συμπεράσματα. Όμως από τη παραπάνω σελίδα, η κατανομή ανά μήνα δεν είναι περίεργη. Το να έχει 6 φορές το Δεκέμβρη και 4 τον Ιούνη δηλαδή είναι μέσα στα όρια μιας λογικής στατιστικής κατανομής. 44 jackpot σε 9 χρόνια είναι πολύ μικρό δείγμα για να έχεις μια ομαλή ανά μήνα στατιστική κατανομή. Επίσης, μέσα έχει προσθέσει και jackpot των 3-4 κληρώσεων, απλώς και μόνο επειδή είχαν μεγάλο αριθμό στηλών.
Από τον πίνακα βλέπουμε πχ πως το 2011 είχε 4 jackpot, κανένα εκ των οποίων τα Χριστούγεννα ή το Πάσχα (24/4/2011) . To 2012 είχε 3 jackpot, κανένα εκ των οποίων τα Χριστούγεννα ή το Πάσχα (15/4/2012). Το 2013 είχε 4 jackpot, εκ των οποίων ένα έπεσε πριν το Πάσχα (5/5/2013). To 2014 είχε μόλις 1 jackpot, στις 24/8.

Συνεπώς, και μόνο από αυτά τα στοιχεία φαίνεται ξεκάθαρα πως η βασική αρχή της θεωρίας συνομωσίας (γίνονται τζακποτ Πάσχα και Χριστούγεννα) δεν ισχύει καν.

Δεδομενο 1.
Το τζακ ποτ συμφερει πρωτιστως τον διοργανωτη του παιχνιδιου και οχι τους παικτες.

Δεδομενο 2.
Η κληρωση γινεται με επαρκη χρονικη διαφορα ωστε να αναλυθουν οι παιγμενες στηλες.

Δεδομενο 3.
Το επαναλαμβανομενο μεγαλο τζακποτ ειναι μαθηματικα πολυ δυσκολο να συμβει διοτι οσο μεγαλωνει το ποσο αυξανονται και οι παιγμενες στηλες. Θα ηταν φυσιολογικοτερο να εχουμε περισσοτερα και πιο μικρα τζακ ποτ.

Δεδομενο 4.
Οι κληρωσεις δεν ελεγχονται απο δικαστικο. Τα μεσα της μηχανικης κληρωσης συντηρουνται και φυλασσονται απο την ΟΠΑΠ Α.Ε.
Η επιτροπη κληρωσεων δεν περιλαμβανει μηχανολογο η στατιστικολογο η ατομο με προυπηρεσια και σχετικη ειδικη εκπαιδευση.
Η επιτροπη κληρωσεων δεν περιλαμβανει καν συμβολαιογραφο. (Φεκ 430β 2009)

Δικο μου συμπερασμα.
Η γυναικα του Καισαρα δεν αρκει να ειναι τιμια αλλα πρεπει και να φαινεται τιμια.

Απάντηση: Re: Νέο τζακ ποτ στο τζόκερ..(μας δουλεύουν κανονικά..)

Εγώ δεν καταλαβαίνω πραγματικά γιατί η όλη αυτή φασαρία.

Αν κάποιος θεωρεί, οτι είναι απάτη και στημένο όλο το σκηνικό, απλά δεν παίζει και τελειώνει η ιστορία για αυτόν.

Bingo!!

Το ίδιο έχω κάνει με τα ελληνικά κανάλια εδώ και 5-6 χρόνια και έχω ησυχάσει!-bye-

Αν παίξω 2-3 φορές (και ζήτημα είναι) τον χρόνο στοίχημα, κυνηγάω...τα στημένα!!:flipout:

Αποκλείεται να είναι απάτη. Είναι καθαρή πιθανότητα.

Σαν τη σκηνή με τον Τομ Κρουζ στον "Πόλεμο των Κόσμων" όπου πέφτουν κεραυνοί έξω απ' το σπίτι του και όπου διαβεβαιώνει (ο Τομ) τη κόρη του ότι ποτέ δεν πέφτει κεραυνός στο ίδιο σημείο, πράγμα που δεν.... επιβεβαιώνεται στη συνέχεια...

Είστε όλοι σας συνωμοσιολάγνοι... :)

Βασικα το τζοκερ εξ αρχης "κλεβει" τον παιχτη μιας και η θεωρια παιγνιων τονιζει οτι για να ναι δικαιο το παιχνιδι πρεπει να πληρωνεσαι το γινομενο του ποσου που πονταρεις επι των πιθανοτητων,δηλαδη για το τζοκερ π.χ 0,50 η στηλη επι περιπου 1 στα 24,5 εκ που ειναι οι πιθανοτητες να πετυχεις το τζοκερ,δηλαδη γυρω στα 12,25 εκ ευρω,(τοσο αλλωστε ειναι και το ποσο για να παιξεις τζοκερ ολα τα νουμερα),φυσικα εαν παιξεις ενα ευρω την στηλη πρεπει να κερδιζεις τα διπλασια,αντ αυτου το συνηθες ποσο ειναι κοντα στο 1 (πλην των τζακ ποτ) και αυτο εαν δεν το μοιραστεις...τα αλλα τα κονομαει ο οργανισμος που εγινε και ιδιωτικος για να μαζευουν το χρημα λιγοι και καλοι..

Ευλογα μπορει να πει καποιος οτι εαν δινει ο οργανισμος σε καθε 5+1 12,5 μυρια και ιδιως οταν παιζονται στηλες περι τα 3 εκ,πως θα βγαλει κερδος?πως θα πληρωσει ολα τα δελτια που εχουν επιτυχει?τους πρακτορες και τα λειτουργικα εξοδα?οκ σωστα ολα αυτα,αλλα δεν νομιζεται οτι η διαφορα απο τα 12 στο 1 ειναι μεγαλη?περσι σε ενα τριμηνο απο συνεχομενα τζακποτ ο οργανισμος εβγαλε 20μυρια καθαρα,αυτο το υπερκερδος γιατι να παει σε ιδιωτες?και παιχτες και πρακτορες παιρνουν ψιχουλα?