Ο ανθρωπος που απαντα ξερει το αντικειμενο,καθως αν καταλαβα καλα διατηρει πρακτορειο..Και στο κατω κατω το να αντιδικουμε για τζογο ειναι τουλαχιστον οξυμωρο.Εδω καραβια χανονται,βαρκουλες αρμενιζουν..
Εγώ πάλι κοιτάζω την κρυστάλλινη μπάλα μου και βλεπω το μέλλον των κληρώσεων λέω ότι είτε στην επόμενη είτε στην μεθεπόμενη το αργότερο κλήρωση θα βρεθούν επιτέλους οι "τυχεροί" σε ένα πρακτορείο στο ...κακοσάλεσι!!!
Και αυτό γιατί ως την πρωτοχρονία θα πρέπει να ξαναγεμίσει η μπανκα του τυχερού παίγνιου με 5-6 ακόμα τζακ ποτ!!!
Σωστή πρόβλεψη, λάθος αιτιολόγηση. Νικητής θα βρεθεί σίγουρα στις επόμενες δύο κληρώσεις γιατί πολύ απλά πλέον παίζονται τόσα δελτία όσο και οι πιθανότητες. Αν προχτές είχε 18 εκατομμύρια συμμετοχές, μεθαύριο μπορεί να έχει 20+ εκατομμύρια. Απολύτως λογικό να βγει νικητής.
Δυστυχώς δε φαίνεται να μετράει κανείς τις πιθανότητες. Με τη συμμετοχή που είχαν οι 10 πρώτες κληρώσεις (και με ένα αυθαίρετο ορισμό της μοναδικότητας των δελτίων στο 80% αυτών που παίζονται - αφού δεν έχουμε αυτό το στατιστκό), η πιθανότητα να υπάρχει 10πλό jackpot είναι 20%. Ή με άλλα λόγια, τουλάχιστον μία φορά το χρόνο θα έχουμε 10πλο και πάνω jackpot. Είναι απλοί αριθμοί, δεν είναι συνομωσία.
Έχουν γίνει πολλές φορές διαδοχικά τζακποτ και Δεπενταύγουστο και σε άλλες περιόδους εκτός Χριστουγέννων.
http://www.stoiximaonline.com/2015/08/megala-jackpot-sto-joker/
Σωστα τα λες Νίκο. Ο άνθρωπος διατηρεί πρακτορείο γνωρίζει φυσικα το αντικείμενο, αλλά φυσικα και προστατεύει το αντικείμενο της δουλειάς του!!! σιγα μην περιμέναμε να μάθουμε τι κρύβεται και αν κρυβεται πίσω από τον τζογο από έναν ενεργό πράκτορα!!!
Οι "απαντησεις" που με τοση ευκολία ποστάρονται ως γιατρειά σε πάσα νοσο και πάσα μ....α είναι φυσικά το non paper που μοιράζει ο κάθε οργανισμος που σέβεται τον εαυτό του στους απανταχου πράκτορες της
επικράτειας και τους λένε να τις αποστηθίσουν και να τις προβάλουν ως επιχειρήματα σε κάθε κακοπροαίρετο που προσπαθεί να βλάξει το ψωμάκι τους!!!.
Οποιος πείθεται δικαίωμα του.
Εγώ πάλι κοιτάζω την κρυστάλλινη μπάλα μου και βλεπω το μέλλον των κληρώσεων λέω ότι είτε στην επόμενη είτε στην μεθεπόμενη το αργότερο κλήρωση θα βρεθούν επιτέλους οι "τυχεροί" σε ένα πρακτορείο στο ...κακοσάλεσι!!!
Και αυτό γιατί ως την πρωτοχρονία θα πρέπει να ξαναγεμίσει η μπανκα του τυχερού παίγνιου με 5-6 ακόμα τζακ ποτ!!!
Με ποια λογικη μια (μαλλον πολυ) κερδοφορος επιχειρηση, θα ρισκαρε να κλεισει κανοντας απατες προκειμενου να γινει λιγο ακομα ποιο καρδοφορος ?
Φαινεται πως εχεις καει απο τον τζογο για να κανεις τετοια επιθεση σε συμφορουμιτη που διατηρει πρακτορειο, και λογικα ξερει κατι παραπανω απο καποιον ασχετο με το αντικειμενο...
Εγώ δεν καταλαβαίνω πραγματικά γιατί η όλη αυτή φασαρία.
Αν κάποιος θεωρεί, οτι είναι απάτη και στημένο όλο το σκηνικό, απλά δεν παίζει και τελειώνει η ιστορία για αυτόν.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.