Νέο τζακ ποτ στο τζόκερ..(μας δουλεύουν κανονικά..)

Συγκρατήσου Νίκο. Μπορείς να μας εξηγήσεις τι νόημα έχει για τον ΟΠΑΠ μέσα στα capital controls να στήνει τις κληρώσεις; Αν τα λεφτά πάνε σε κάποιον ψιλοματσωμένο, που έχει και καλό σπίτι, και εξοχικό, και Πόρσε και το μόνο που θα ήθελε θα ήταν να τα φάει στις τάνες ή στα καζίνο ή στα ταξίδια, δεν μπορεί να το κάνει. 1800 το μήνα θα παίρνει, επί 12 = 21.600 ευρώ το χρόνο.

Δηλαδή θέλει... κάπου 150 χρόνια για να τα βγάλει από την τράπεζα τα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ... :flipout:

κάλλιστα μπορεί να πληρώσει με μεταφορά όμως την νέα του Porsche...
(To στήσιμο του οπαπ έχει να κάνει με το πως θα τα τσεπώσει ο ίδιος ο οπαπ από εμάς τα κορόιδα και όχι το αντίστροφο..)

Re: Απάντηση: Νέο τζακ ποτ στο τζόκερ..(μας δουλεύουν κανονικά..)

Συγκρατήσου Νίκο. Μπορείς να μας εξηγήσεις τι νόημα έχει για τον ΟΠΑΠ μέσα στα capital controls να στήνει τις κληρώσεις; Αν τα λεφτά πάνε σε κάποιον ψιλοματσωμένο, που έχει και καλό σπίτι, και εξοχικό, και Πόρσε και το μόνο που θα ήθελε θα ήταν να τα φάει στις τάνες ή στα καζίνο ή στα ταξίδια, δεν μπορεί να το κάνει. 1800 το μήνα θα παίρνει, επί 12 = 21.600 ευρώ το χρόνο.

Δηλαδή θέλει... κάπου 150 χρόνια για να τα βγάλει από την τράπεζα τα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ... :flipout:

Παρε εσυ τα 4μισυ εκατoμμυρια .... και ΜΗΝ ζησεις με την ελπιδα οτι καποτε, τα capital controls θα αρθουν.
Πεισε τον εαυτο σου οτι επι 150 χρονια θα κανεις αναληψη 420 ευρω καθε βδομαδα (αν μπορεσεις ... :p)

Eμποριο ελπιδας ειναι το Τζοκερ. Και κυκλοφορει μια πολυ εξυπνη παροιμια για την ελπιδα .... :laugh:

13043254_1029838680426814_4432855575298633727_n.jpg

Νεο τζακποτ στο τζοκερ.
5,200,000 δεν βρηκαν νικητη παροτι σημερα εχουμε ανασταση.....

Απάντηση: Re: Νέο τζακ ποτ στο τζόκερ..(μας δουλεύουν κανονικά..)

Αμα δεν φτασει τα 10,000,000 ... μην ξαναενοχλησετε ... :icon15:

Eχουμε ενα Α βιοτικο επιπεδο ... :proud:

Νεο τζακποτ σημερα.

7 μυρια την κυριακη.

Θα εχουν μαζευτει τα 10 πριν του αγιου πνευματος?:music-smiley-005:

Επειδή εγώ θα τα κερδίσω απλά ψάχνω το ποσό. Μπορώ να τα καταθεσω όπου θελήσω? Ακόμη και στο εξωτερικό? Η αναγκαστικά σε ελληνική τράπεζα?

Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Νέο τζακ ποτ στο τζόκερ..(μας δουλεύουν κανονικά..)

Επειδή εγώ θα τα κερδίσω απλά ψάχνω το ποσό. Μπορώ να τα καταθεσω όπου θελήσω? Ακόμη και στο εξωτερικό? Η αναγκαστικά σε ελληνική τράπεζα?

Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γιατι νομιζεις θα σου τα δωσουν σε ρευστο πανω σε παλετα; -bye- Θα σου δωσουν μια επιταγη εξαργυρωσιμη σε ελληνικη τραπεζα. Θα πας στην τραπεζα και θα σου ανοιξουν λογαριασμο και θα τα βλεπεις σε νουμερα πανω σε χαρτι.

Δεν είναι δόκιμος όρος το bail in. Ούτε υφίσταται σαν έννοια (για ποσά δηλαδή > 100k).

Πιο σωστά είναι να μιλάμε για ολική δήμευση καταθέσεων προς σωτηρία της πατρίδος... :)

Oποτε ο Σταυρος τα ειπε ΟΛΑ ....

Δεν ειναι καιρος να κερδιζεις μεγαλα ποσα !

Ισως μετα απο δεκα χρονια ? .... λιγο καλυτερα ? ....

Οπότε 420 τη βδομάδα και τραπεζικές μεταφορές. Καλά είναι. Σε 200 χρόνια θα τα έχω κάνει ανάληψη. Μια χαρά. Τραγική κατάσταση. Δε λέω ότι δεν είναι καλά αλλά πλέον δε θα αλλάξει η ζωή σου. Και αν σκάσει και καμία βόμβα θα πας άκλαφτος.

Αγοραζεις χρυσο, ακινητα, παιρνεις και κανα δανειο για αγορα στο εξωτερικο με cash collateral, πληρωνεις τα παντα με χρεωστικη, ε τσουκου τσουκου τα βγαζεις

Στάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μεγαλο προβλημα να εχεις 7.000.000 ευρω (-20% "δωρακι" στο κρατος) και να μην μπορεις να σκορπας 500αρικα αριστερα και δεξια...