Νέο τζακ ποτ στο τζόκερ..(μας δουλεύουν κανονικά..)

Βρες ας είχα τα 7 εκατ. και σου έλεγα πόσο εύκολα τα ξόδευα...
Ακούς εκεί 420 την εβδομάδα...
Για 420 ούτε τώρα δεν παω στην τράπεζα θα παω όταν θα έχω τόσα χρήματα;

Ναι λες και αν έρθει αυτή τη στιγμή καταθετης με 7εκ. ευρώ νομίζετε ότι δεν θα του δώσει η τράπεζα το δικαίωμα να τα βγάζει οπότε θέλει, θα του πουν φίλε 420 τη βδομάδα...

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι λες και αν έρθει αυτή τη στιγμή καταθετης με 7εκ. ευρώ νομίζετε ότι δεν θα του δώσει η τράπεζα το δικαίωμα να τα βγάζει οπότε θέλει, θα του πουν φίλε 420 τη βδομάδα...

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν τα 7 εκατ. δεν ειναι απο μετρητα ή εμβασμα απο το εξωτερικο, "420 και αν θελετε κυριε" θα σου πουν. Απλα μια λογιστικη εγγραφη ειναι για αυτους. Δεν ειναι "πραγματικο" χρημα.

Κερδιζεις 8 μυρια μειον τους φορους, τι τα κανεις?
Τα σκορπας, τα βαζεις στην ακρη ή τα "αυγατιζεις"?
Μαλλον και τα 3 με μετρο...

Tα δινεις σ'αυτον .... :laugh:

1921972_1442812412619618_1000831655_n.jpg

... για να βρει αναπαμο η ψυχουλα του ! :p

Τρελλοκομειο (νοημοσυνης) σαν την Ελλαδα .... ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ στον πλανητη !
Δεν ειναι ενας και δυο οι πρωταγωνιστες .... ΣΤΡΑΤΙΕΣ ατελειωτες ! :laugh::laugh:

Last edited:
Κερδιζεις 8 μυρια μειον τους φορους, τι τα κανεις?
Τα σκορπας, τα βαζεις στην ακρη ή τα "αυγατιζεις"?
Μαλλον και τα 3 με μετρο...

Υπολογίζεις και ενα καλό ποσό για "προστασία" ειδικά αν εχεις οικογένεια...
Ειναι μάλλον αφελές να πιστεύει καποιος οτι ο τυχερός κάτοχος ενός τόσο μεγάλου ποσού θα παραμένει "ανώνυμος" στην πιάτσα...

Απάντηση: Re: Νέο τζακ ποτ στο τζόκερ..(μας δουλεύουν κανονικά..)

Υπολογίζεις και ενα καλό ποσό για "προστασία" ειδικά αν εχεις οικογένεια...
Ειναι μάλλον αφελές να πιστεύει καποιος οτι ο τυχερός κάτοχος ενός τόσο μεγάλου ποσού θα παραμένει "ανώνυμος" στην πιάτσα...

Δυστυχώς με ένα τέτοιο ποσό πρέπει να φύγεις σούμπιτος και να πας κάπου που δεν θα σε ξέρουν και φυσικά η ζωή που θα ζεις εκεί να είναι μαζεμένη για να μην τους μπεις στο μάτι.
Γι αυτό, μια χαρά ήμαστε με τα 420
Α ρε κουφάλα τσίπρα όλα τα σκέφτηκες πια :flipout:

Μπαααα .....

Μπορεις να παραμεινεις εδω.
Πηγαινοντας 4 φορες τον μηνα στην τραπεζα (4 x 420 = 1680) εισαι ενας ακομα ευκαταστατος εισοδηματιας.
Μαλιστα, μπορει να σου την πεσει και η ταμιας (ευχομαι να ειναι κατι αξιοπροσεκτο εμφανισιακα :love:)
Σε καθε περιπτωση, πρεπει να την βγαλεις γκομενα (να τρωει το κατιτις απο το καταπετασμα :proud:)
αλλα .... ταυτοχρονα να βγαζει και τον σκασμο, γιατι αλλιως "ταξιδακια, ρουχαλακια ... γιοκ τζανουμ !"

Βεβαια υπαρχει και η λυση της πιστωτικης/χρεωστικης απο το "μηχανακι" εκτος του καταστηματος !
Αλλα, εκει ισως να διατρεχεις μεγαλυτερο κινδυνο (αμα σου παρουν την καρτα και μεχρι να την ακυρωσεις).

Ποσα πραγματα πρεπει να προσεχεις .... το κερατο μου :icon15: .... αει σιχτιρ, καλυτερα μικροαστος !

Εξαφανίζεσαι!
Έτσι απλά.
Ούτε BMW (κλασσικό ελληνικό αυτοκίνητο... :p ) ούτε έξαλλα πράγματα...

Αλλιώς θα πρέπει να αποκαταστήσεις όσους μιλούν ελληνικά.....

Αλλιώς θα πρέπει να αποκαταστήσεις όσους μιλούν ελληνικά.....
:laugh::laugh::laugh:

+50.000 προσφυγες .... οταν φτασεις στην κυρα Τασια ... (που θα φτασεις).
Ε .... αμα βαλω και τον Ανθιμο .... πας για αφορισμο στα πρωτα 420 !
Θα ψαχνεις οποιο παγκακι εχει μονιμο θαμωνα ... μην σε παρει ο διαολος. :laugh:

Eλλας Ελληνων ... Αφορισμενων !

Last edited:
Απο αυτο και μονο .... καταλαβαινεις ποσο καλα στημενο ειναι (αλγεβρικα) το παιχνιδι !!!
Οσο υπηρχε το Λοττο εβγαινε και κανας νικητης ... καθε δυο τζακ-ποτ.
Με το Τζοκερ ..... :aetsch:

Χρυσές δουλειές κάνει ο οπαπ. 12.000.000 στήλες παίχτηκαν, 6.000.000 τσέπωσε χθες ο οπαπ και πρόσθεσε 1.000.000 για την επόμενη κλήρωση. Πάμε παιδιά όλοι μαζί να βοηθήσουμε όσο μπορούμε, έστω με 50 λεπτά έκαστος...

Τωρα που βγηκε ο Στουρναρας και διαβεβαιωσε οτι αιρονται τα CC .... :flute:

BOΥΡ με χρυσες κουταλες .... :laugh::laugh::laugh: .... το τσουκαλι ειναι ξεσκουφωτο ! :flipout:

(τα CC δεν αιρονται ουτε το 2020 .... σκεφτειτε λιγο τι θα συνεβαινε το επομενο λεπτο της αρσης !)

Μάνο μην ανησυχείς. Εσύ απλά κανόνισε να κερδίσεις τα 9 και κάτι εκτμ, δώσε μου το δελτίο και απλά πες μου σε ποιά χώρα θες το 10% :ernaehrung004: ................ Happy now???