Νέο τζακ ποτ στο τζόκερ..(μας δουλεύουν κανονικά..)

Απάντηση: Re: Νέο τζακ ποτ στο τζόκερ..(μας δουλεύουν κανονικά..)

Κάνοντας τα δεν θα πείσει απλά εμένα, θα κάνει τα τελείως αυτονόητα απαραίτητα βήματα μιας μη αμφισβητούμενης κλήρωσης.

Κάνω εγώ εδώ στο Avclub μια κλήρωση τζοκερ, και την κάνω σπίτι μου, με δική μου ηλεκτρονική μηχανή κλήρωσης αφού πρώτα έχω τα στοιχεία τι παίξατε και απλά σας στέλνω το τηλεοπτικό υλικό και κρατάω και κρυφό τον νικητή. Ε...πρέπει να είσαι συνωμοσιολόγος για να σκεφτείς ότι έστησα την κλήρωση?Ε δεν νομίζω...

Αν έπειθες τα μέλη του avclub να βάζουν από 5 ευρώ, ας πούμε 10.000 μέλη, σύνολο 50.000, και από αυτά να δίνεις το 46,7% στους νικητές και τα υπόλοιπα στην τσέπη σου, δε θα σκεφτόσουν να στήσεις την κλήρωση. Ίσα ίσα που θα προσπαθούσες να δείξεις με όποιο τρόπο μπορείς ότι η κλήρωση δεν έχει στηθεί, για να συνεχίζουν να παίζουν οι παίκτες.

Θα ήταν περίεργο να μήν γίνεται..

Εξηγώ:
Τα 2 τελευταία τζακ-ποτ έφεραν το ποσό αλλά κυρίως τη συμμετοχή σε τεράστια ύψη, τα 40.000.000 στήλες - άρα 20 εκ. ευρώ - παίχτηκαν σε αυτές τις 2 κληρώσεις.

Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά που χρειάζεται ο οργανισμός για να κρατάει τα κέρδη του κάθε χρόνο πάνω απο τον προηγούμενο και να εξασφαλίζει την πολυπόθητη "ανάπτυξη" για κάθε εισηγμένη εταιρία.

Αυτά με τους μαιμού νικητές και τους γνωστούς γνωστών είναι απλά μύθος. Το παιχνίδι υπάρχει 20 χρόνια και πρίν υπήρχε το λόττο, είναι αστείο να υπάρξει τόσο καλά φυλαγμένο μυστικό απο τόσους πολλούς όλα αυτά τα χρόνια.
Αυτοί που ελέγχουν το παιχνίδι, που για όσους έχουν κοντή μνήμη θυμίζω ότι πριν τα 3 χρόνια του ιδιωτικού ΟΠΑΠ, τον έλεγχο τον είχε για πάνω απο 15 χρόνια το κράτος, δεν είναι κουτοί να ρισκάρουν πάρα πολλά και σίγουρα εκατομμύρια το χρόνο για πάντα, για να κάνουν μερικές αρπαχτές.

έστω ότι στήνει την κλήρωση μόνο για την δημιουργία τζακ ποτ (φυσικά και είναι η πιθανότερη αιτία, δεν το συζητάμε), δεν παύει να είναι στήσιμο, και αν θεωρήσεις δεδομένο ότι υπάρχει αυτός ο μηχανισμός στησίματος με τον οπαπ να είναι μια ιδιωτική επιχείρηση εύκολα μπορείς να φανταστείς ότι ε...καμιά φορά γιατί να μην κληρώσουν νούμερα που παίχτηκαν σε συγκεκριμένο πρακτορείο και ίσως από συγκεκριμένο άνθρωπο?δύσκολο θα είναι ή θα τους πειράξει συνειδησιακά?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αν έπειθες τα μέλη του avclub να βάζουν από 5 ευρώ, ας πούμε 10.000 μέλη, σύνολο 50.000, και από αυτά να δίνεις το 46,7% στους νικητές και τα υπόλοιπα στην τσέπη σου, δε θα σκεφτόσουν να στήσεις την κλήρωση. Ίσα ίσα που θα προσπαθούσες να δείξεις με όποιο τρόπο μπορείς ότι η κλήρωση δεν έχει στηθεί, για να συνεχίζουν να παίζουν οι παίκτες.

Σωστά, ο οπάπ όμως δεν προσπαθεί ούτε στο ελάχιστο να μας δείξει ότι ή κλήρωση δεν έχει στηθεί, το αντίθετο μάλιστα...

Θα έβγαζα όμως κανα στημένο τζακ ποτ για να τα πάρω και από τους υπόλοιπους που δεν έπαιξαν την πρώτη φορά ε?Μα θα ήξερα ποια νούμερα έπαιξαν, θα ήταν πανεύκολο και ιδιαιτέρως κερδοφόρο αν στην δεύτερη κλήρωση έπαιζαν τα τριπλάσια ή δεκαπλάσια μέλη ε?Αυτό δεν θεωρείται στήσιμο?

Επειδή όλα αυτά που γράφει ο malacudi είναι σωστά, δεν υπάρχει περίπτωση να έχουν πρόσβαση παρα ελάχιστοι και απόλυτα ελεγχόμενοι και όλα αυτά να γίνονται πολύ λίγες φορές το χρόνο, για ειδικό σκοπό και μόνο. Ισως να θέλουν και μόνο 1 νικητή κάθε φορά για να αμβλύνει η απληστεία των κερδών το άδικο των πιθανοτήτων.
Την καρδάρα με το γαλα πάντως δεν την κλωτσάνε..

Η κλήρωση του τζόκερ δεν είναι απλά στημένη, είναι καραστημένη. Γιατί?αγνωστο, να κάνουν όσα τζακ ποτ θέλουν?να μην δίνουν χρήματα?να τα δίνουν (ξεπλένουν) εκεί που θέλουν?άγνωστο...
Ολα δείχνουν ότι η κλήρωση του τζόκερ είναι στημένη.

1)Κλείνει το παιχνίδι για τους παίχτες και ο οπάπ έχει στην διάθεση του όλο το χρόνο και τον εξοπλισμό (και ένα απλό πισι την κάνει την δουλειά βέβαια) να δει ποιοι συνδιασμοί ΔΕΝ έχουν παιχτεί και να πράξει αναλόγως.
Λύση για να μην μπορεί κανείς να θεωρεί στημένη την κλήρωση. Η κλήρωση γίνεται μέρες πλην κλείσει το παιχνίδι των παιχτών, σφραγίζεται υπο δημόσια θέα και από δημόσιο φορέα σε φάκελο, κουτί, κιβώτιο ή ότι άλλο ο συνδυασμός αριθμών, και ανοίγεται την ώρα της κλήρωσης, τόσο απλά, κανείς δεν μπορεί να σου πει τίποτα.

Δεν καλύπτει το παραπάνω?

2)Η κληρωτίδα είναι ηλεκτρονική με ρεύματα και καλώδια δικτύου πάνω της.
Λύση, μηχανική κληρωτίδα που την γυρίζει ανθρώπινο χέρι, απλή κατασκευή, χωρίς καλώδια, προεκτάσεις και καλώδια.

3)Δεν ανακοινώνουν τους νικητές ούτε τους βλέπουμε ποτέ
Λύση, απλά τροποποιείς τους κανονισμούς του παιχνιδιού και ανακοινώνεις στον παίχτη ότι συμμετέχοντας δέχεται την δημοσιοποίηση των στοιχείων του σε περίπτωση που είναι ο νικητής, έτσι απλά ξεπερνάς το εμπόδιο των προσωπικών δεδομένων και είσαι και πεντακάθαρος ως οργανωτής στα μάτια των υπολοίπων παιχτών και μη.

4)Οι κληρώσεις και οι ανακοινώσεις γίνονται σε ιδιωτικά studio του οπαπ και όλο το υλικό στέλνεται από τον οπαπ σε κάποιο ιδιωτικό κανάλι και εκπέμπονται στις τηλεοράσεις μας
Λύση, τα πάντα ΜΟΝΟ σε δημόσιο κανάλι και οι κληρώσεις να γίνονται στο στούντιο του δημόσιου καναλιού και όχι του οπάπ, με καλεσμένους κάθε φορά 20-30 πολίτες που θα βγαίνουν με κλήρωση και θα είναι μάρτυρες της κλήρωσης.

Και ρωτώ λοιπόν, γιατί ο οπάπ δεν θέλει να πράξει κάποια ή όλα τα παραπάνω απλά βήματα?Μπορεί να γίνει διαφανής σαν νερό μέσα σε μία μέρα και δεν το κάνει, γιατί? Αυτό από μόνο του κύριοι αποτελεί τρανταχτή απόδειξη ότι στήνει τις κληρώσεις, τελεία και παύλα.

Σε ότι αφορά το 1, ο ΟΠΑΠ λέει πως το σύνολο των στηλών καταχωρείται σε αρχείο, γίνεται sign και το signed αρχείο πηγαίνει στην επιτροπή ελέγχου. Αυτή η διαδικασία πέρνει κάποιο χρόνο και διασφαλίζει ότι δεν θα προστεθούν άλλες στήλες μετά την κλήρωση. Αυτό που αναφέρεις σαν εναλλακτική στο 1 είναι ακόμα χειρότερο. Αν υπάρχουν άνθρωποι που ξέρουν τους αριθμούς πριν κλείσουν οι συμμετοχές, η πιθανότητα να τους διαρεύσουν κάποια στιγμή είναι πάνω κάτω ... 1 - δηλαδή σίγουρο.

Σε ότι αφορά το 2, η κληρωτίδα εφαρμόζει το τελείως χαοτικό μοντέλο κρούσης σφαιρών. Ρώτα ένα φυσικό να σου πει αν στήνεται αυτό το πράγμα. Το ότι παίρνει ρεύμα δε την κάνει "ηλεκτρονική"! Προσωπικά ποιο πολύ θα φοβόμουν τις παλιές μηχανικές κληρωτίδες των λαχείων από αυτή του Joker.

Σε ότι αφορά το 3, επειδή εσύ είσαι καχύποπτος και φαντάζεσαι πως όλα είναι στημένα, δε θα καταργήσουμε την ανωνυμία. Πολλοί δεν θα έπαιζαν αν ήξεραν πως σε τυχόν νίκη τους θα έπρεπε να εμφανιστούν δημόσια με τον λογικό φόβο μετά για να γίνουν θύματα εγκλημάτων!

Και σε ότι αφορά το 4, απ' όσο γνωρίζω μπορείς να ζητήσεις να παρευρεθείς στην κλήρωση και στον έλεγχο. Κάνε το σχετικό σου αίτημα στον ΟΠΑΠ και πες μας τι ατασταλίες εντόπισες όταν πας εκεί.

Κάνω εγώ εδώ στο Avclub μια κλήρωση τζοκερ, και την κάνω σπίτι μου, με δική μου ηλεκτρονική μηχανή κλήρωσης αφού πρώτα έχω τα στοιχεία τι παίξατε και απλά σας στέλνω το τηλεοπτικό υλικό και κρατάω και κρυφό τον νικητή.

Aν κανεις τετοια κληρωση παντως, θα ειμαι ο πρωτος που θα συμμετασχω. :flipout::flipout::flipout::flipout:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Re: Απάντηση: Re: Νέο τζακ ποτ στο τζόκερ..(μας δουλεύουν κανονικά..)

Aν κανεις τετοια κληρωση παντως, θα ειμαι ο πρωτος που θα συμμετασχω. :flipout::flipout::flipout::flipout:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Αυτή ήταν στημένη βρε... :grinning-smiley-043

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Σε ότι αφορά το 1, ο ΟΠΑΠ λέει πως το σύνολο των στηλών καταχωρείται σε αρχείο, γίνεται sign και το signed αρχείο πηγαίνει στην επιτροπή ελέγχου. Αυτή η διαδικασία πέρνει κάποιο χρόνο και διασφαλίζει ότι δεν θα προστεθούν άλλες στήλες μετά την κλήρωση. Αυτό που αναφέρεις σαν εναλλακτική στο 1 είναι ακόμα χειρότερο. Αν υπάρχουν άνθρωποι που ξέρουν τους αριθμούς πριν κλείσουν οι συμμετοχές, η πιθανότητα να τους διαρεύσουν κάποια στιγμή είναι πάνω κάτω ... 1 - δηλαδή σίγουρο.

Σε ότι αφορά το 2, η κληρωτίδα εφαρμόζει το τελείως χαοτικό μοντέλο κρούσης σφαιρών. Ρώτα ένα φυσικό να σου πει αν στήνεται αυτό το πράγμα. Το ότι παίρνει ρεύμα δε την κάνει "ηλεκτρονική"! Προσωπικά ποιο πολύ θα φοβόμουν τις παλιές μηχανικές κληρωτίδες των λαχείων από αυτή του Joker.

Σε ότι αφορά το 3, επειδή εσύ είσαι καχύποπτος και φαντάζεσαι πως όλα είναι στημένα, δε θα καταργήσουμε την ανωνυμία. Πολλοί δεν θα έπαιζαν αν ήξεραν πως σε τυχόν νίκη τους θα έπρεπε να εμφανιστούν δημόσια με τον λογικό φόβο μετά για να γίνουν θύματα εγκλημάτων!

Και σε ότι αφορά το 4, απ' όσο γνωρίζω μπορείς να ζητήσεις να παρευρεθείς στην κλήρωση και στον έλεγχο. Κάνε το σχετικό σου αίτημα στον ΟΠΑΠ και πες μας τι ατασταλίες εντόπισες όταν πας εκεί.

Τώρα πως μπορείς και αναιρείς χωρίς κανένα βάσιμο επιχείρημα ("στείλε αίτημα στον οπαπ και πες που τι σου απάντησαν":flipout:) αυτά τα πολύ απλά βήματα διαφάνειας που ανέφερα δεν το καταλαβαίνω, όπως δεν περιμένω και επιχείρημα/εξήγηση πως είναι δυνατόν να θεωρείς έναν άλλον μηχανικό τρόπο κλήρωσης λιγότερο διαφανή από έναν ηλεκτρονικό (και εδώ κλαίω.. :flipout:). Στην ουσία απλά σε ένοιαζε να αντικρούσεις τις 4 παρατηρήσεις μου...δεκτό βρε!

Με την ίδια λογική, δεν θα έπρεπε να δημοσιοποιούνται και οι ισολογισμοί των εισηγμένων.

Όσον αφορά την επιτροπή ελέγχου που αναφέρεις, και στο Χρηματιστήριο υπήρχε και υπάρχει η Επιτροπή Κεφαλαιοαγοράς, όμως τίποτα δεν εμπόδισε τους ''κυρίους'' να φάνε τα λεφτά του κοσμάκη. Θα σου πω δε ένα παράδειγμα για να καταλάβεις τι εννοώ με τον όρο απληστία/πλεονεξία:

Πρόεδρος εισηγμένης, ήθελε να πάει ταξιδάκι με την γκόμενα στο Λονδίνο. Απαίτησε, λοιπόν, σε 3 μέρες να έχει επί χείρας 3 μύρια κερδισμένα. Δεν τον ένοιαζε τι και πως θα τα έβρισκαν, ήθελε να τα έχει κερδίσει μέσα σε τρεις μέρες. Μάντεψε: Τα είχε!!!

Και γιατι να μην στησω 3-4 κληρωσεις (αφου μπορω μεσω υπολογιστων) να βγαλω πανω απο 100.000 αντι για 25-26.000 σε μια κληρωση...

Καποια στιγμη ο ΟΠΑΠ αποφασιζει να δωσει τα λεφτα, καποια στιγμη ομως εχουν παιχτει τοσες στηλες και συνδυασμοι που δεν μπορει να βγει τζακ ποτ οποτε μπορει ο νικητης να μην ειναι φαντασμα...
Αυτο ο ΟΠΑΠ μπορει να το κανει οποτε γουσταρει, μπορει αυριο να βγαλει νικητη για τα 13 μυρια και στην επομενη να δωσει 600.000 σε αλλο νικητη για να "φαινεται" η διαφανεια...
Ο ΟΠΑΠ κοινως εχει και το μαχαιρι και το καρπουζι, πεπονι κλπ

Εταιρεια ειναι οτι θελει κανει αφου το μπορει, το θεμα ειναι οτι πουληθηκε ενω επρεπε το κρατος να τον κρατησει θα μπορουσε ανετα να καλυψει διαφορες τρυπες αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα...

Και γιατι να μην στησω .............................. Εταιρεια ειναι οτι θελει κανει αφου το μπορει, το θεμα ειναι οτι πουληθηκε ενω επρεπε το κρατος να τον κρατησει θα μπορουσε ανετα να καλυψει διαφορες τρυπες αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα...
Αυτό ξανά πες το.

Με την ίδια λογική, δεν θα έπρεπε να δημοσιοποιούνται και οι ισολογισμοί των εισηγμένων.

Όσον αφορά την επιτροπή ελέγχου που αναφέρεις, και στο Χρηματιστήριο υπήρχε και υπάρχει η Επιτροπή Κεφαλαιοαγοράς, όμως τίποτα δεν εμπόδισε τους ''κυρίους'' να φάνε τα λεφτά του κοσμάκη. Θα σου πω δε ένα παράδειγμα για να καταλάβεις τι εννοώ με τον όρο απληστία/πλεονεξία:

Πρόεδρος εισηγμένης, ήθελε να πάει ταξιδάκι με την γκόμενα στο Λονδίνο. Απαίτησε, λοιπόν, σε 3 μέρες να έχει επί χείρας 3 μύρια κερδισμένα. Δεν τον ένοιαζε τι και πως θα τα έβρισκαν, ήθελε να τα έχει κερδίσει μέσα σε τρεις μέρες. Μάντεψε: Τα είχε!!!

Κάνεις κάποια λογικά άλματα εδώ. Κανείς δεν αμφισβητεί ότι υπάρχει τρόπος να "κερδίσεις" χωρίς να έχεις κερδίσει. Είναι γνωστό πως κέρδη τζόγου χρησιμοποιήθηκαν για ξέπλυμα - ειδικά μέχρι πρόσφατα που ο φόρος ήταν 10%. Πλέον είναι 20% και δε ξέρω αν συμφέρει να γίνει ξέπλυμα με "κέρδη" τζόγου, δεδομένου πως πρέπει να δώσεις και κάτι παραπάνω από αυτά που φαίνεται πως κερδίζεις. Αυτό που αμφισβητώ είναι πως κάτι τέτοιο γίνεται μέσω του Joker. Μπορεί να γίνει στον ιππόδρομο, μπορεί να γίνει στο Στοίχημα (όχι από τον ΟΠΑΠ αλλά από ομάδες), αλλά δε βλέπω γιατί να μπλέξει ο ΟΠΑΠ να κάνει κάτι τέτοιο στο Joker.

Όσο για το χρηματιστήριο, δε λυπάμαι κανέναν που έχασε τα λεφτά του εκεί. Το παίζανε όλοι ειδήμονες στη Wall Street και τους τσακίσανε οι αετονύχιδες. Εμείς δηλαδή που δεν εμπλακήκαμε στο Χρηματιστήριο, τι είμασταν;

tegonik said:
Τώρα πως μπορείς και αναιρείς χωρίς κανένα βάσιμο επιχείρημα ("στείλε αίτημα στον οπαπ και πες που τι σου απάντησαν":flipout:) αυτά τα πολύ απλά βήματα διαφάνειας που ανέφερα δεν το καταλαβαίνω, όπως δεν περιμένω και επιχείρημα/εξήγηση πως είναι δυνατόν να θεωρείς έναν άλλον μηχανικό τρόπο κλήρωσης λιγότερο διαφανή από έναν ηλεκτρονικό (και εδώ κλαίω.. :flipout:). Στην ουσία απλά σε ένοιαζε να αντικρούσεις τις 4 παρατηρήσεις μου...δεκτό βρε!

Μα ποιο είναι βήμα διαφάνειας; Να ξέρουν άνθρωποι τα αποτελέσματα πριν κλείσουν οι συμμετοχές; Να είναι η κληρωτίδα μηχανική και να μην έχει ρεύμα; Να μαθαίνουμε τους νικητές αδιαφορώντας για το αν θα βρεθούν στα νύχια εγκληματιών;

Στο 4 έγραψες: "Λύση, τα πάντα ΜΟΝΟ σε δημόσιο κανάλι και οι κληρώσεις να γίνονται στο στούντιο του δημόσιου καναλιού και όχι του οπάπ, με καλεσμένους κάθε φορά 20-30 πολίτες που θα βγαίνουν με κλήρωση και θα είναι μάρτυρες της κλήρωσης." Και σου απάντησα πως μπορείς να πάρεις μέρος και στην κλήρωση και στον έλεγχο στα μπαλάκια και στην κληρωτίδα. Έτσι τουλάχιστον λέει ο ΟΠΑΠ και μέχρι αποδείξεως του εναντίου δεν έχω λόγο να το αμφισβητήσω. Και γι' αυτό σου πρότεινα να ζητήσεις να είσαι μέσα σε αυτά τα 20-30 άτομα σε μία από τις κληρώσεις και να μας πεις τι είδες!

edit: Προσωπικά το μόνο επιπλέον στοιχείο που θα ήθελα από τον ΟΠΑΠ (και θα μπορούσε να το δίνει) είναι ο αριθμός μοναδικών στηλών που παίχτηκαν. Έτσι θα μπορούσαμε να μελετάμε καλύτερα την στατιστική κατανομή. Κατά τα άλλα θεωρώ την διαδικασία αδιάβλητη, και δεν είναι το θέμα μου η διαδικασία αλλά το παιχνίδι το ίδιο.

CAN'T RELY ON ANYONE, THESE DAYS ... :jester:

3a766e3b98b86f8a586d91103e6ca2f5.gif

Όσο για το χρηματιστήριο, δε λυπάμαι κανέναν που έχασε τα λεφτά του εκεί. Το παίζανε όλοι ειδήμονες στη Wall Street και τους τσακίσανε οι αετονύχιδες. Εμείς δηλαδή που δεν εμπλακήκαμε στο Χρηματιστήριο, τι είμασταν;

Εγώ κάνω λογικά άλματα και εσύ γράφεις ό,τι να 'ναι, μου φαίνεται...

Εσύ που δεν ενεπλάκης με το χρηματιστήριο, καλά έκανες. Από που και ως που θα δικαιολογήσω την απάτη επειδή κάποιος το παίζει ειδήμονας ενώ είναι ταγάρι? Δεν έχασαν τα λεφτά τους γιατί τα τοποθέτησαν λανθασμένα...έχασαν τα λεφτά τους διότι τους έκλεψαν. Αντιλαμβάνεσαι, φαντάζομαι, τη διαφορά.

Τέλος, εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι: Δεν ισχυρίζομαι 100% ότι ο ΟΠΑΠ κλεβει διότι κάτι τέτοιο θα απαιτούσε την παροχή απόδειξης εκ μέρους, κάτι το οποίο δεν μπορώ να κάνω. Ο ΟΠΑΠ, όπως έγραψε και ο Νίκος παραπάνω, έχει γράψει στα π@π@ρι@ του τα πάντα που αφορούν την αδιαβλητότητα των κληρώσεων. Όταν έχεις να κάνεις με χρήμα, δυο τρεις κινήσεις αρκούν για να κλείσουν σχεδόν όλα τα στόματα, κινήσεις οι οποίες όχι μόνον δεν θα τον βλάψουν οικονομικά αλλά θα τον ωφελήσουν κιόλας σε θέματα αξιοπιστίας προσελκύοντας και άλλους παίκτες να δοκιμάσουν την τύχη τους.

Τέλος, εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι: Δεν ισχυρίζομαι 100% ότι ο ΟΠΑΠ κλεβει διότι κάτι τέτοιο θα απαιτούσε την παροχή απόδειξης εκ μέρους, κάτι το οποίο δεν μπορώ να κάνω. Ο ΟΠΑΠ, όπως έγραψε και ο Νίκος παραπάνω, έχει γράψει στα π@π@ρι@ του τα πάντα που αφορούν την αδιαβλητότητα των κληρώσεων. Όταν έχεις να κάνεις με χρήμα, δυο τρεις κινήσεις αρκούν για να κλείσουν σχεδόν όλα τα στόματα, κινήσεις οι οποίες όχι μόνον δεν θα τον βλάψουν οικονομικά αλλά θα τον ωφελήσουν κιόλας σε θέματα αξιοπιστίας προσελκύοντας και άλλους παίκτες να δοκιμάσουν την τύχη τους.

Ποιες είναι αυτές οι δυο τρεις κινήσεις; Η δημοσιοποίηση των νικητών; Αυτή θα μείωνε τις συμμετοχές, ειδικά μόλις εμφανιζόταν κάποιο περιστατικό του στυλ "θύμα απαγωγής ο νικητής του Joker". Η μηχανική κληρωτίδα; Μα είμαι σίγουρος ότι πάλι θα έβρισκε κάποιος να πει για στημένη κλήρωση. Άλλωστε παλιότερα στα λαχεία είχε μηχανικές κληρωτίδες και άκουγες την ίδια κριτική και γι' αυτές. Η κλήρωση σε δημόσιο χώρο; Μα ο ΟΠΑΠ αναφέρει πως η κλήρωση αλλά και ο έλεγχος είναι ανοικτά σε όποιον θέλει να τα παρακολουθήσει. Ή μήπως η κλήρωση πριν το κλείσιμο των συμμετοχών, με γνώση αυτών από τουλάχιστον 4-5 άτομα;
Θες μία πραγματική κίνηση που θα μπορούσε να γίνει; Ας δωθούν κάποιες από τις κληρωτίδες με τυχαία επιλογή - οι οποίες κατά τη γνώμη μου είναι τελείως αδιάβλητες αφού βασίζονται στο χαοτικό μοντέλο των κρούσεων σφαιρών - σε κάποια πανεπιστήμια φυσικής, μηχανολόγων μηχανικών κτλ στη χώρα μας για μελέτη. Φαντάζομαι αν υπάρχει κάποιος τρόπος ελέγχου του αποτελέσματος της κλήρωσης, θα το βρουν.

Εσύ που δεν ενεπλάκης με το χρηματιστήριο, καλά έκανες. Από που και ως που θα δικαιολογήσω την απάτη επειδή κάποιος το παίζει ειδήμονας ενώ είναι ταγάρι? Δεν έχασαν τα λεφτά τους γιατί τα τοποθέτησαν λανθασμένα... έχασαν τα λεφτά τους διότι τους έκλεψαν. Αντιλαμβάνεσαι, φαντάζομαι, τη διαφορά.

Τους περισσοτερους τους εκλεψαν στο Χρηματιστηριο επειδη προσδοκουσαν στο ευκολο, ακοπο κερδος και το επαιζαν εξυπνακηδες, ειδημονες σε θεματα για τα οποια δεν ειχαν μυρωδια.

Διαβαζαν και πιστευαν τις (ο Θεος να τις κανει) οικονομικες εφημεριδες που τις εγραφαν ασχετοι ή βαλτοί, εμπιστευονταν δηθεν αξιοπιστες πληροφοριες απο "γνωστους γνωστων", πουλαγαν χωραφια και επαιρναν δανεια για να κανουν τα 10 χιλιαρικα 100, μεσα σε ενα μηνα. Συγνωμη αλλα δεν λειτουργουν ετσι τα χρηματοοικονομικα.

Στην εποχη μας, οταν παω και πεφτω μονος μου στους αετονυχηδες εχω και εγω μεγαλη ευθυνη, εκτος απο αυτον που θα με γδαρει.
Ειναι σαν να παιξω τον παπα στην γωνια του πεζοδρομιου επειδη θεωρω οτι ειμαι πιο εξυπνος απο το λαμογιο και μετα να διαμαρτυρομαι επειδη με εκλεψε ο απατεωνας παπατζης.

.............................

Η κλήρωση σε δημόσιο χώρο; Μα ο ΟΠΑΠ αναφέρει πως η κλήρωση αλλά και ο Φαντάζομαι αν υπάρχει κάποιος τρόπος ελέγχου του αποτελέσματος της κλήρωσης, θα το βρουν.

Να υποθέσουμε ότι το έχουν βρεί : Γιατί να το "αξιοποιούν" αρνητικά, εμποδίζοντας κάποιους να κερδίσουν προκαλώντας αλεπάλληλα τζακ-ποτ, και όχι θετικά κάνοντας κάποιους να κερδίσουν - και φυσικά όχι τους τυχόντες κάποιους αλλά τους εαυτούς τους, κατά το Γιάννης κερνάει...; Μπορεί κανείς να απαντήσει στο απλό αυτό ερώτημα;
Μήπως, τελικά η όλη κουβέντα κινείται στα όρια της αρρωστημένης φαντασίας και συνωμοσιολογικής ατμόσφαιρας που δεν έλειψε ποτέ από τη χώρα μας;

φαύλος κύκλος, οι απατεώνες δεν φταίνε ποτέ και πουθενά. Ο μόνος που φταίει είναι ο λαός που αποτελείται από ανεγκέφαλους, τυχοδιώκτες, εξυπνάκηδες, πονηρούς και ηλίθιους ανθρώπους οι οποίοι δεν πρέπει να επενδύουν σε μετοχές όταν τους παροτρύνει και τους εγγυάται ο ίδιος ο πρωθυπουργός, δεν πρέπει να αμφισβητούν την φερεγγυότητα του καζίνο που λέγεται οπάπ άλλα για κάποιο λόγο πρέπει να την θεωρούν δεδομένη παρόλο τις άπειρες τρύπες της κλήρωσης, δεν πρέπει να ψηφίζουν τα σάπια κόμματα που κατέκλεψαν την χώρα, άλλα μόλις ψηφίζουν κάτι άλλο κατευθείαν τους ταμπελιάζουμε φασίστες ή ακροαριστερούς και πάει λέγοντας. Εχω ειλικρινά κουραστεί με τέτοιες απόψεις, βασικά με αηδιάζουν πλέον...

Ευτυχως δεν σε αηδιαζει ο Ελληναρας που ειναι παντα πιο εξυπνος απο τους υπολοιπους και τα ξερει ολα, που τρωει καθε φορα το σανο που τον ταϊζουν προεκλογικα και δεν εχει ευθυνη για την ψηφο του, που αντιλαμβανεται και ξεσκεπαζει ευκολα τις συνομωσιες πισω απο οτιδηποτε και που ομως τελικα, ολως περιεργως ειναι παντα το θυμα...

Να υποθέσουμε ότι το έχουν βρεί : Γιατί να το "αξιοποιούν" αρνητικά, εμποδίζοντας κάποιους να κερδίσουν προκαλώντας αλεπάλληλα τζακ-ποτ, και όχι θετικά κάνοντας κάποιους να κερδίσουν - και φυσικά όχι τους τυχόντες κάποιους αλλά τους εαυτούς τους, κατά το Γιάννης κερνάει...; Μπορεί κανείς να απαντήσει στο απλό αυτό ερώτημα;
Μήπως, τελικά η όλη κουβέντα κινείται στα όρια της αρρωστημένης φαντασίας και συνωμοσιολογικής ατμόσφαιρας που δεν έλειψε ποτέ από τη χώρα μας;

αλήθεια δεν μπορείς να απαντήσεις μόνος σου σε αυτό το ερώτημα?αν δεν γινόταν τα αλλεπάλληλα τζακ ποτ υπήρχε περίπτωση να παιχτούν τόσες στήλες?είναι καθαρά θέμα κέρδους, στο τελευταίο τζακ ποτ παίχτηκαν 22.000.000 στήλες ενώ στην επόμενη κλήρωση 4.000.000 στήλες. Μιλάμε για 5-6 φορές μεγαλύτερο τζίρο όταν δημιουργείς αλλεπάληλα τζακ ποτ. Αρα με τα τζακ ποτ συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο από αυτό που περιγράφεις. Το κατάλαβες ή να γίνω πιο αναλυτικός?

αλήθεια δεν μπορείς να απαντήσεις μόνος σου σε αυτό το ερώτημα?αν δεν γινόταν τα αλλεπάλληλα τζακ ποτ υπήρχε περίπτωση να παιχτούν τόσες στήλες?είναι καθαρά θέμα κέρδους, στο τελευταίο τζακ ποτ παίχτηκαν 22.000.000 στήλες ενώ στην επόμενη κλήρωση 4.000.000 στήλες. Μιλάμε για 5-6 φορές μεγαλύτερο τζίρο όταν δημιουργείς αλλεπάληλα τζακ ποτ. Αρα με τα τζακ ποτ συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο από αυτό που περιγράφεις. Το κατάλαβες ή να γίνω πιο αναλυτικός?

Τα αλεπάλληλα τζακ-ποτ είναι φυσιολογικά αν σκεφτείς ότι απ' τα εκατομμύρια των συνδυασμών που παίχτηκαν υπάρχουν επίσης εκατομμύρια συνδυασμών που δεν παίχτηκαν. Είναι απλό!