Απάντηση: Re: Νέο τζακ ποτ στο τζόκερ..(μας δουλεύουν κανονικά..)
Αν έπειθες τα μέλη του avclub να βάζουν από 5 ευρώ, ας πούμε 10.000 μέλη, σύνολο 50.000, και από αυτά να δίνεις το 46,7% στους νικητές και τα υπόλοιπα στην τσέπη σου, δε θα σκεφτόσουν να στήσεις την κλήρωση. Ίσα ίσα που θα προσπαθούσες να δείξεις με όποιο τρόπο μπορείς ότι η κλήρωση δεν έχει στηθεί, για να συνεχίζουν να παίζουν οι παίκτες.
Κάνοντας τα δεν θα πείσει απλά εμένα, θα κάνει τα τελείως αυτονόητα απαραίτητα βήματα μιας μη αμφισβητούμενης κλήρωσης.
Κάνω εγώ εδώ στο Avclub μια κλήρωση τζοκερ, και την κάνω σπίτι μου, με δική μου ηλεκτρονική μηχανή κλήρωσης αφού πρώτα έχω τα στοιχεία τι παίξατε και απλά σας στέλνω το τηλεοπτικό υλικό και κρατάω και κρυφό τον νικητή. Ε...πρέπει να είσαι συνωμοσιολόγος για να σκεφτείς ότι έστησα την κλήρωση?Ε δεν νομίζω...
Αν έπειθες τα μέλη του avclub να βάζουν από 5 ευρώ, ας πούμε 10.000 μέλη, σύνολο 50.000, και από αυτά να δίνεις το 46,7% στους νικητές και τα υπόλοιπα στην τσέπη σου, δε θα σκεφτόσουν να στήσεις την κλήρωση. Ίσα ίσα που θα προσπαθούσες να δείξεις με όποιο τρόπο μπορείς ότι η κλήρωση δεν έχει στηθεί, για να συνεχίζουν να παίζουν οι παίκτες.