Νέο τζακ ποτ στο τζόκερ..(μας δουλεύουν κανονικά..)

Εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι αυτοι που καθονται και λιωνουν στα τυχερα παιχνιδια περιμενουν αυτο το πραγμα για να ζησουν. Να πιασουν την καλη. Αυτοι ειναι τελειωμενοι, οσα και να κερδισουν. Λεφτα που δεν θα τα βγαλουν ουτε τα δισέγγονα μου τα τρωνε σε λιγα χρονια. Απο την αλλη ανθρωποι που ειχαν την δουλεια τους και την ζωη τους και μπορει να μην ηταν πλουσιοι , αλλα ειχαν μια ισορροπια στα οικονομικα τους( δυο περιπτωσεις που ξερω) , δεν ξεστρατησαν ουτε τα φαγανε σε δυο χρονια. Απλα τους εφυγε το αγχος των λογαριασμων και του δανειου τελος του μηνα. Ανοιχτηκαν λιγο παραπανω απο πριν, αλλα δεν τα φαγανε σε Τσεχες... Ταξιδια κανανε και ξεχρεωσαν τα δανεια.

Αυτο ακριβως δεν χρειαζεται να ξανοιχτεις...
Νορμαλ πραγματα αντε και λιγο παραπανω και μεσα σε λογικα πλαισια...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Χρειάζεται να πέσεις από μια ταράτσα για να δεις αν θα σπάσεις τα μούτρα σου?
:)

Μπορει να εισαι τυχερος και να μην σπασεις τιποτα δεν ειδες τον αλλο που επεσε χωρις αλεξιπτωτο και προσγειωθηκε σε ενα σωρο απο αχυρα?
Οποτε και τα λεφτα δεν σου παιρνουν παντα τα μυαλα...:p

Να ρωτήσω λοιπόν κάτι που το έχω απορία χρόνια σχετικά με τα κέρδη.

Έστω ότι αύριο πρωί παίρνω στο χέρι δέκα εκατομύρια καθαρά. Και τη δυνατότητα κατάθεσης σε οποία τράπεζα του πλανήτη θέλω. Μπορώ να εμεταλλευτω αυτά τα χρήματα και να μη ξανά δουλέψω μέχρι τα 90 μου? Και όταν λέω εκμετάλλευση δε λέω να τα κλείσω και να βγάζω 3000 το μήνα και τέλος.

Να αγοράσω πχ ένα σπίτι στην Τοσκάνη και ένα στην Κυάνη ακτή και μια SL500. Και να γυρίζω την Ευρώπη. Και να έχω και τα καλά μου. Όπως τα ενισχυτικά μου χωρίς υπερβολές όπως αναφέρθηκε πιο πάνω με τα grande utopia που έχουν 250 χιλιάρικα.

Γίνεται αυτό η θα τελειώσουν κάποια στιγμή?

Απάντηση: Re: Νέο τζακ ποτ στο τζόκερ..(μας δουλεύουν κανονικά..)

Ξέρεις αύριο αν θα βρέξει?
:)
Δε θα βρέξει. Μιλάω καθαρά θεωρητικά. Μπορεί αύριο να με πατήσει αυτοκίνητο. Χαίρω πολύ. Αλλά είναι μια απορία που έχω και έχει να κάνει και με τους celebrities. Ξοδεύουν υπερβολικά ποσά ώρες ώρες και δεν μπορώ να το καταλάβω.

Ξέρω πχ ότι ένα καλό αυτοκίνητο καίει ένα μισθό σε βενζίνες κάθε τρεις μέρες. Γι'αυτό το ρωτάω. Είναι τραγικά πολλά τα καθημερινά έξοδα σου σε αυτά τα επίπεδα. Φορολογίες κτλ.

Γι'αυτό ξεκαθάρισα χαλαρή πολυτέλεια. Θεωρώ το ιδανικό είναι ένας δεύτερος μισθός και κάποια σταθερή επένδυση.

Απάντηση: Re: Νέο τζακ ποτ στο τζόκερ..(μας δουλεύουν κανονικά..)

To μόνο που θεωρώ σίγουρο είναι ότι είσαι καλυμμένος φορολογικά, τίποτα άλλο.
Και εγώ αυτό νομίζω. Και όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω κανένας δεν υπολογίζει το total cost of ownership. Αγοράζουμε κάτι χωρίς να δούμε το μετά. Όχι ότι εμείς θα είμαστε πιο συνετοί αλλά τέλος πάντων.

Για να σε διευκολύνω, θεώρησε ότι τα τόσα λεφτά θα σου "πάρουν τα μυαλά", οπότε σίγουρα θα καταλήξεις σε κάτι άλλο (χειρότερο ΙΜΟ) απ' αυτό που είσαι τώρα...

Re: Απάντηση: Νέο τζακ ποτ στο τζόκερ..(μας δουλεύουν κανονικά..)

Έστω ότι αύριο πρωί παίρνω στο χέρι δέκα εκατομύρια καθαρά. Και τη δυνατότητα κατάθεσης σε οποία τράπεζα του πλανήτη θέλω. Μπορώ να εμεταλλευτω αυτά τα χρήματα και να μη ξανά δουλέψω μέχρι τα 90 μου? Και όταν λέω εκμετάλλευση δε λέω να τα κλείσω και να βγάζω 3000 το μήνα και τέλος.

Να αγοράσω πχ ένα σπίτι στην Τοσκάνη και ένα στην Κυάνη ακτή και μια SL500. Και να γυρίζω την Ευρώπη. Και να έχω και τα καλά μου. Όπως τα ενισχυτικά μου χωρίς υπερβολές όπως αναφέρθηκε πιο πάνω με τα grande utopia που έχουν 250 χιλιάρικα.

Παρε 2 SL500 μια για Τοσκανη και μια για Κυανη Ακτη μην πας περα δωθε θα τρως χρονο και ο χρονος ειναι χρημα...
Καποια στιγμη νομιζω οτι θα τελειωσουν γιατι απλα δεν μπαινουν αλλα στη θεση τους...
Εξαρταται κι απ τις σπαταλες το ποσο γρηγορα θα τελειωσουν...

Δεν μπορεις να τα συνδιασεις όλα αυτα. Πρεπει να εχεις ενα σχεδιο που να λειτουργει. Επισης, πολυ βασικο, ειναι να μην ξοδεψεις ουτε ενα ευρω απο αυτα για καποιο διαστημα!!!

Να γυρνας στην Ευρωπη, και να εχεις αγορασει 2 σπιτια , και να εχεις και 300 χιλιαρικα συστημα ειναι επιπολαιο και εντελως νεοπλουτιστικο.

Νοικιαζεις για ενα χρονο καπου που σου αρεσει να το εχεις σαν εδρα, αφου τον περισσοτερο καιρο θα λειπεις. Εχε υποψη σου κιολας οτι σε ενα χρονο που θα εχεις εξαντλησει την ευρωπη, υπαρχει και ο υπολοιπος κοσμος :-))

Και ναι, σου φτανουν και σου περισσευουν για αυτα
================

Εχω ακουσει μια ιστορια, για εναν τυππο (σαν ολους μας) που επιασε την καλη, και πηγε νοικιασε ενα σπιτι καπου στην δραπετσωνα, το μοιραζοταν με 2-3 ρεμαλια, και πηγε και δουλευε στην ιχθυοσκαλα στο κερατσινι 8 μηνες.
Εκτοτε ζει μια (πλουσιοπαροχη) φυσιολογικη ζωη ...

Κλείνεις ενα μεγάλο μέρος των χρημάτων σε ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ (οσο γίνεται) τράπεζα και εισπράττεις τους τόκους.Αν το ποσό είναι πολύ μεγάλο οι τόκοι βγαίνουν ενα σημαντικό ποσό με το οποίο ζείς άνετα.
Κάποια άλλα τα δεσμέυεις για τα παιδιά σου και κρατάς κι ενα μέρος για τις προσωπικές σου κρεπάλες και πολυτέλειες.
Συνεχίζεις να δουλέυεις (ισως πιο χαλαρά) για να μη βαρεθείς κιόλας.

Κάπως έτσι νομίζω, αν και τη στιγμή που θα δείς οτι κέρδισες μπορεί να πάθεις και αποπληξία οπότε ολα είναι μάταια :)

Το θέμα είναι να μην αλλάξεις την καθημερινότητα σου.
Να την βελτιώσεις ναι,. αλλά πχ να μην παρατήσεις την δουλειά σου για να κάθεσαι να ξύνεσαι.
Να συνεχίσεις να είσαι στα ίδια "σκατά" με τον υπόλοιπο κόσμο, ξέροντας όμως οτι απο πίσω υπάρχει μπαγιόκο.
Ζωή χαρισάμενη θα ζήσεις και θα είσαι και άρχοντας χωρίς νεοπλουτίστικες παπαριές.

Κλείνεις ενα μεγάλο μέρος των χρημάτων σε ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ (οσο γίνεται) τράπεζα και εισπράττεις τους τόκους.Αν το ποσό είναι πολύ μεγάλο οι τόκοι βγαίνουν ενα σημαντικό ποσό με το οποίο ζείς άνετα.
Κάποια άλλα τα δεσμέυεις για τα παιδιά σου και κρατάς κι ενα μέρος για τις προσωπικές σου κρεπάλες και πολυτέλειες.
Συνεχίζεις να δουλέυεις (ισως πιο χαλαρά) για να μη βαρεθείς κιόλας.

Κάπως έτσι νομίζω, αν και τη στιγμή που θα δείς οτι κέρδισες μπορεί να πάθεις και αποπληξία οπότε ολα είναι μάταια :)

Στα 7.200.000 καθαρα που εχει το τζοκερ σημερα και με 1,1% επιτοκιο καταθεσεων ειναι 79.200 μειον 15% φορος 67.320 /χρονο ή 5.610 /μηνα που ειναι πολυ καλα λεφτα για να ζεις πολυ πιο ανετα απο οτι σημερα χωρις να αγγιξεις το αρχικο ποσο...
Αν θες να φυγεις απ τη δουλεια (να βρει και κανενας ανεργος δουλεια βρε αδερφε) μπορεις να επενδυσεις και να κανεις κατι δικο σου για να συνεχισεις να δουλευεις...
Μπορεις να χτισεις μια πολυκατοικια σε μια φοιτητουπολη και να εισπραττεις και απο εκει...:p
Γενικα μπορεις να κανεις πολλα αρκει να τα επενδυσεις οχι να τα φας...

Εγω μια MV Agusta Turismo Veloce και καμια Panigale αντe και κανα gt 86 και θα ειμαι super.

το ζήτημα είναι ότι τα "πολλά λεφτά στα ξαφνικά" ακριβώς επειδή είναι ξαφνικά και τα κέρδισες τυχαία είναι πολύ δύσκολο να τα διαχειριστείς.

Γιατί αν ήξερες να διαχειρίζεσαι σωστά τα λίγα λεφτά θα μπορούσες να τα κάνεις...πολλά!

Για μένα είναι πολύ επιθυμητό να κερδίσω κάποιο ποσό τόσο που να μπορώ να πάρω μια ανάσα στη ζωή μου και ταυτόχρονα μη πάθουμε και κανα εγκεφαλικό απ'την πολλή χαρά! χαχαχαχ

Στα 7.200.000 καθαρα που εχει το τζοκερ σημερα και με 1,1% επιτοκιο καταθεσεων ειναι 79.200 μειον 15% φορος 67.320 /χρονο ή 5.610 /μηνα που ειναι πολυ καλα λεφτα για να ζεις πολυ πιο ανετα απο οτι σημερα χωρις να αγγιξεις το αρχικο ποσο...
Αν θες να φυγεις απ τη δουλεια (να βρει και κανενας ανεργος δουλεια βρε αδερφε) μπορεις να επενδυσεις και να κανεις κατι δικο σου για να συνεχισεις να δουλευεις...
Μπορεις να χτισεις μια πολυκατοικια σε μια φοιτητουπολη και να εισπραττεις και απο εκει...:p
Γενικα μπορεις να κανεις πολλα αρκει να τα επενδυσεις οχι να τα φας...

Θα φτιαξω ενα beach-ομπαρο που ομοιο του δεν θα υπαρχει....

Θα φτιαξω ενα beach-ομπαρο που ομοιο του δεν θα υπαρχει....

Με σπεσιαλ σερβις παρακαλω...:p

0.jpg