Νέο τζακ ποτ στο τζόκερ..(μας δουλεύουν κανονικά..)

Πάντως το να κερδίσεις ένα σκασμό λεφτά και να συνεχίσεις να βάζεις στις 7 το πρωί ξυπνητήρι για να πας στη δουλειά το θεωρώ τουλάχιστον μίζερο.

Eμενα 1000 ευρω μου φτανουν (και περισσευουν). Αρα και ενα Τζοκερ των 1.200.000 ευρω.

Εργενης ειμαι, οικογενεια δεν εχω, δεν καπνιζω, δεν πινω, δεν τζογαρω ... οποτε ... τι στο διαλα !
Μου φτανουν και μου περισσευουν. Πληρωνω ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ λογαριασμους ΔΕΚΟ .... ΚΑΙ ΕΝΦΙΑ και
Φορολογια Εισοδηματος και ισως να μου περισσευει και κατιτις καθε μηνα.

Ομως ...

εδω εβαλαν μπρος οι φωστηρες ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ ! Αρα και καταθεσεις .... αρα και τοκους !
Εσεις τι λετε ? Θα αφησουν τον τυχαρπαστο νεοπλουτισμο σας να ζει ανενοχλητος ? ... ΧΑ !
Αρμεγουν οτι βρουν ! Και 1.200.000 ειναι απιστευτα παχια γελαδα. Ποτε δεν θα πουν
"ασε τον κακομοιρη να τα χαρει" ...

ΞΥΠΝΗΣΤΕ .... :furious3:

Η μονη περιπτωση να απολαυσετε αυτα τα χρηματα ειναι ως δημοτες του Μονακο (ουτε καν
ετεροδημοτες) και με ενα παγκοσμιο τραπεζικο συστημα που θα συνεχισει να δινει 1.1% τοκο.
Μην ειστε καθολου σιγουροι οτι θα συνεχισει ! Στην Ελλαδα, οι περιουσιες σιγουρα βρισκονται
υπο διωγμο. Το ζητημα ειναι ποτε ολοκληρη η μεσοαστικη ταξη του δυτικου κοσμου θα περασει
ΚΑΙ ΑΥΤΗ υπο διωγμο. Αρα και το Μονακο (δηλαδη, το κατω κομματι των super rich).

Που καταληγουμε ?

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΧΗ ΝΑ ΧΕΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.
Δεν θα πω φροντιστε να δειτε ΠΟΥ δεν σας τσιμπαει η εφορια αφου οσο κατω και να κατεβειτε
(εισοδηματικα) η εφορια θα ακολουθησει. Πρεπει να συλλεξει. Απο το καναρινι ? Απο το καναρινι !!!!
Ζηστε οσο μπορειτε καλυτερα .... ΜΕΧΡΙ να σας τα παρουν.

ΜΕΧΡΙ .... να σας τα παρουν !

Γιατι αυτοι που ΔΕΝ προκειται να πεινασουν ποτε για σας ... ειναι αυτοι που παιρνουν τις αποφασεις για σας !

Last edited:
Μπαααα....

Εγώ με το φτωχό μου το μυαλό έχω να πω το εξής.

Η καλύτερη εποχή του να έχεις πολλά λεφτά είναι τώρα φτάνει να:

1. Υπάρχει δικαιολογία στην εφορία (με τα κέρδη από τυχερά παιχνίδια βεβαίως και υπάρχει), και να

2. ξέρεις που πρέπει να επενδύσεις.

Όσο αναφορά το πως θα "δει" η εφορία τα πλούτη σου, έχετε υπόψη ότι πρώτα θα ασχοληθεί με αυτά που έχουν οι πολλοί (δηλ. η "μάζα") και μετάααα... θα ασχοληθεί με πολύ συγκεκριμένες περιπτώσεις όπως αυτές των τυχερών - νεόπλουτων.

Οπότε οι όποιοι τυχεροί θα έχουν το χρόνο να αντιδράσουν... :)

Eμενα 1000 ευρω μου φτανουν (και περισσευουν). Αρα και ενα Τζοκερ των 1.200.000 ευρω.

Εργενης ειμαι, οικογενεια δεν εχω, δεν καπνιζω, δεν πινω, δεν τζογαρω ... οποτε ... τι στο διαλα !
Μου φτανουν και μου περισσευουν. Πληρωνω ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ λογαριασμους ΔΕΚΟ .... ΚΑΙ ΕΝΦΙΑ και
Φορολογια Εισοδηματος και ισως να μου περισσευει και κατιτις καθε μηνα.

Ομως ...

εδω εβαλαν μπρος οι φωστηρες ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ ! Αρα και καταθεσεις .... αρα και τοκους !
Εσεις τι λετε ? Θα αφησουν τον τυχαρπαστο νεοπλουτισμο σας να ζει ανενοχλητος ? ... ΧΑ !
Αρμεγουν οτι βρουν ! Και 1.200.000 ειναι απιστευτα παχια γελαδα. Ποτε δεν θα πουν
"ασε τον κακομοιρη να τα χαρει" ...

ΞΥΠΝΗΣΤΕ .... :furious3:

Η μονη περιπτωση να απολαυσετε αυτα τα χρηματα ειναι ως δημοτες του Μονακο (ουτε καν
ετεροδημοτες) και με ενα παγκοσμιο τραπεζικο συστημα που θα συνεχισει να δινει 1.1% τοκο.
Μην ειστε καθολου σιγουροι οτι θα συνεχισει ! Στην Ελλαδα, οι περιουσιες σιγουρα βρισκονται
υπο διωγμο. Το ζητημα ειναι ποτε ολοκληρη η μεσοαστικη ταξη του δυτικου κοσμου θα περασει
ΚΑΙ ΑΥΤΗ υπο διωγμο. Αρα και το Μονακο (δηλαδη, το κατω κομματι των super rich).

Που καταληγουμε ?

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΧΗ ΝΑ ΧΕΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.
Δεν θα πω φροντιστε να δειτε ΠΟΥ δεν σας τσιμπαει η εφορια αφου οσο κατω και να κατεβειτε
(εισοδηματικα) η εφορια θα ακολουθησει. Πρεπει να συλλεξει. Απο το καναρινι ? Απο το καναρινι !!!!
Ζηστε οσο μπορειτε καλυτερα .... ΜΕΧΡΙ να σας τα παρουν.

ΜΕΧΡΙ .... να σας τα παρουν !

Γιατι αυτοι που ΔΕΝ προκειται να πεινασουν ποτε για σας ... ειναι αυτοι που παιρνουν τις αποφασεις για σας !

Δημοτης Μονακο δεν γινεσαι με 7 μυρια που να χτυπιεσαι.

Αν θες σωνει και καλα μονακο, θα πρεπει να πιασεις καλο powerball. :p

Δημοτης Μονακο δεν γινεσαι με 7 μυρια που να χτυπιεσαι.

Αν θες σωνει και καλα μονακο, θα πρεπει να πιασεις καλο powerball. :p

Ντίνο είπε ο Μάνος ότι είναι εργένης ................... άρα με την ομορφιά του ρίχνει άνετα μιά "ντόπια" και μάλιστα με λεφτά!!!!!!

Νάτο το ΤΖΑΚΠΟΤ!!!!!!!!!!!!!!!!:BDGBGDB55:

Δεν εχει ντοπια εργένισσα εκει.
Μονο καποια .... κοριτσια απο το πρωην ανατολικο μπλοκ, τα οποια τα "φιλοξενουν" εκει ατζεντηδες, και τα ρολαρουν ανα καποια διαστηματα.

Την πατησε δλδ. Να παει αλλου πες του Μανου

Ποτέ μη λές ποτέ!!!!!!!!!!!!!!!

Μάνο μην τον ακούς ...............ζηλεύει την κορμοστασιά σου!!!!!!!!!!!:flipout:

Μετοικηση στο Monaco με 7.200.000 ευρω συνολικη περιουσια, δεν λεει...

Καλυτερα στα Νησια Κέιμαν.

Οσοι συζητουν για την "ομορφια" μου ...
Μια ερωτηση θα κανω (που ταυτοχρονα ειναι και απαντηση-ταφοπλακα) :
Τις αντικειμενικα κουκλες γυναικες τις αντικρυσατε συνοδεια αντιστοιχα ομορφων αντρων ?

Οσον αφορα τα 9 (η 7) μυρια της κληρωσης.
Θα πεθανω απο το αγχος ΠΩΣ να τα κρυψω ..... δεν λεει ..... ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !
300-400-500 χιλιαδες (max).... για να κοιμομαστε τα βραδια.
Και να γυρναμε πλευρο (κλανοντας).

-bye-

Κάποτε όταν έπαιζες τυχερό παιχνίδι,με το που πλήρωνες τον πράκτορα άκουγες και ένα "Καλή τύχη",κάτι που κι εγώ δεν ξέρω πόσο καιρό έχω να το ακούσω παίζοντας σε διάφορα πρακτορεία.

Γνωριζει κανεις οποιονδηποτε τυχερο του Λοττο/Τζοκερ ?

(Για να μου κοπει, μια και καλη, ο βηχας περι ανυπαρκτων εκατομμυριουχων ... :p)

Θες ονόματα ?

Κάποτε όταν έπαιζες τυχερό παιχνίδι,με το που πλήρωνες τον πράκτορα άκουγες και ένα "Καλή τύχη",κάτι που κι εγώ δεν ξέρω πόσο καιρό έχω να το ακούσω παίζοντας σε διάφορα πρακτορεία.

Aν και το λεω κάποιες φορές, άλλες το αποφεύγω.
Εχει τύχει να τ' ακούσω απο κάποιους επειδή τους ευχήθηκα και δεν κέρδισαν, οπότε κλασσικά έφταιγα εγώ :)

Tον παίκτη δεν τον βρίσκεις πουθενά.Φταίνε πάντα οι άλλοι εκτός απο τον ίδιο που έκανε τις επιλογές. :)

Re: Απάντηση: Νέο τζακ ποτ στο τζόκερ..(μας δουλεύουν κανονικά..)

Jak-pot και σημερα.

Παμε δυνατα για τα 12,000,000 ευρω.:BDGBGDB55:

ε μα κάτσε να μαζέψουν το χρήμα τα παιδιά... :grinning-smiley-043

Το μονο αγχος που (τελικα) ισως ειχα απο τοσο παραδακι ειναι
ΠΟΙΟΣ θα το παιρνε μετα θανατον μου (και δεν εχω και παιδια !!!!)

Γιατι αν ειναι να σκεφτω ποσο ροκανισμα θα του ριχνα εγω ....
οποιοσδηποτε σκωτσεζος νοειται σπαταλος ... ΑΠΛΑΣ !

Τοτε γιατι επαιζα (μεχρι το 2005) ?
Για την αισθηση .... "λες να με ψαχνουν ? :p .... χμμμμ :flute:"

Aν και το λεω κάποιες φορές, άλλες το αποφεύγω.
Εχει τύχει να τ' ακούσω απο κάποιους επειδή τους ευχήθηκα και δεν κέρδισαν, οπότε κλασσικά έφταιγα εγώ :)

Tον παίκτη δεν τον βρίσκεις πουθενά.Φταίνε πάντα οι άλλοι εκτός απο τον ίδιο που έκανε τις επιλογές. :)

Τζόγος και προλήψεις, συνήθως πάνε μαζί. Η συχνότητα εμφάνισης προληπτικών ανάμεσα στους τζογαδόρους πρέπει να είναι η μεγαλύτερη απο οπουδήποτε αλλού. Και τούμπαλιν...

Re: Απάντηση: Νέο τζακ ποτ στο τζόκερ..(μας δουλεύουν κανονικά..)

Λογικο να μην λενε

Ειναι σα να λες στον κυνηγο "καλο βολι" και στο ψαρα "καλη ψαρια"... Σε κοιτουν με μισο ματι (γκαντεμια και ´τσι)