tiniakos
AVClub Fanatic
Πάντως το να κερδίσεις ένα σκασμό λεφτά και να συνεχίσεις να βάζεις στις 7 το πρωί ξυπνητήρι για να πας στη δουλειά το θεωρώ τουλάχιστον μίζερο.
Eμενα 1000 ευρω μου φτανουν (και περισσευουν). Αρα και ενα Τζοκερ των 1.200.000 ευρω.
Εργενης ειμαι, οικογενεια δεν εχω, δεν καπνιζω, δεν πινω, δεν τζογαρω ... οποτε ... τι στο διαλα !
Μου φτανουν και μου περισσευουν. Πληρωνω ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ λογαριασμους ΔΕΚΟ .... ΚΑΙ ΕΝΦΙΑ και
Φορολογια Εισοδηματος και ισως να μου περισσευει και κατιτις καθε μηνα.
Ομως ...
εδω εβαλαν μπρος οι φωστηρες ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ ! Αρα και καταθεσεις .... αρα και τοκους !
Εσεις τι λετε ? Θα αφησουν τον τυχαρπαστο νεοπλουτισμο σας να ζει ανενοχλητος ? ... ΧΑ !
Αρμεγουν οτι βρουν ! Και 1.200.000 ειναι απιστευτα παχια γελαδα. Ποτε δεν θα πουν
"ασε τον κακομοιρη να τα χαρει" ...
ΞΥΠΝΗΣΤΕ .... :furious3:
Η μονη περιπτωση να απολαυσετε αυτα τα χρηματα ειναι ως δημοτες του Μονακο (ουτε καν
ετεροδημοτες) και με ενα παγκοσμιο τραπεζικο συστημα που θα συνεχισει να δινει 1.1% τοκο.
Μην ειστε καθολου σιγουροι οτι θα συνεχισει ! Στην Ελλαδα, οι περιουσιες σιγουρα βρισκονται
υπο διωγμο. Το ζητημα ειναι ποτε ολοκληρη η μεσοαστικη ταξη του δυτικου κοσμου θα περασει
ΚΑΙ ΑΥΤΗ υπο διωγμο. Αρα και το Μονακο (δηλαδη, το κατω κομματι των super rich).
Που καταληγουμε ?
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΧΗ ΝΑ ΧΕΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.
Δεν θα πω φροντιστε να δειτε ΠΟΥ δεν σας τσιμπαει η εφορια αφου οσο κατω και να κατεβειτε
(εισοδηματικα) η εφορια θα ακολουθησει. Πρεπει να συλλεξει. Απο το καναρινι ? Απο το καναρινι !!!!
Ζηστε οσο μπορειτε καλυτερα .... ΜΕΧΡΙ να σας τα παρουν.
ΜΕΧΡΙ .... να σας τα παρουν !
Γιατι αυτοι που ΔΕΝ προκειται να πεινασουν ποτε για σας ... ειναι αυτοι που παιρνουν τις αποφασεις για σας !
Δημοτης Μονακο δεν γινεσαι με 7 μυρια που να χτυπιεσαι.
Αν θες σωνει και καλα μονακο, θα πρεπει να πιασεις καλο powerball.![]()
Γνωριζει κανεις οποιονδηποτε τυχερο του Λοττο/Τζοκερ ?
(Για να μου κοπει, μια και καλη, ο βηχας περι ανυπαρκτων εκατομμυριουχων ...)
Κάποτε όταν έπαιζες τυχερό παιχνίδι,με το που πλήρωνες τον πράκτορα άκουγες και ένα "Καλή τύχη",κάτι που κι εγώ δεν ξέρω πόσο καιρό έχω να το ακούσω παίζοντας σε διάφορα πρακτορεία.
Jak-pot και σημερα.
Παμε δυνατα για τα 12,000,000 ευρω.:BDGBGDB55:
Aν και το λεω κάποιες φορές, άλλες το αποφεύγω.
Εχει τύχει να τ' ακούσω απο κάποιους επειδή τους ευχήθηκα και δεν κέρδισαν, οπότε κλασσικά έφταιγα εγώ
Tον παίκτη δεν τον βρίσκεις πουθενά.Φταίνε πάντα οι άλλοι εκτός απο τον ίδιο που έκανε τις επιλογές.![]()
Κάποτε όταν έπαιζες τυχερό παιχνίδι,με το που πλήρωνες τον πράκτορα άκουγες και ένα "Καλή τύχη",κάτι που κι εγώ δεν ξέρω πόσο καιρό έχω να το ακούσω παίζοντας σε διάφορα πρακτορεία.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.