Νέο τζακ ποτ στο τζόκερ..(μας δουλεύουν κανονικά..)

Στη Θεσσαλονικη στον δημο Ευοσμου στο πρακτορειο ........ Παπατζιλακη !!!
Τοτε ειναι πολυ ευκολο να δουμε αν οντως υπαρχει πραγματικος νικητης. Δινω περιθωριο 1 μηνα να σκασει nissan GTR "φτιαγμενο" στην περιοχη. :P Πιο τρανταχτη αποδειξη δεν υπαρχει.

Εγώ μια ερωτησούλα θέλω να κάνω...ποια είναι η τελευταία φορά που βγήκαν 2,3 ή παραπάνω εξάρηδες σε μία κλήρωση? Ή αλλιώς..από τις 50 τελευταίες κληρώσεις που βγήκε εξάρι, υπήρξαν ποτέ 2 νικητές?

Eτοιμο ? .... :blink:

:laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh:
Κολαση .... :flipout:

Παει ο αλλος με δυο μεταπτυχιακα σε Θεωρια Αριθμων ...
και μπαινει ο τυροπιτας και λεει "χτυπα μου αυτο, γιατι εχω παρκαρει παρανομα".

AXAXAXAXAXA .... θα σκασω :laugh:

Last edited:
Μάλιστα ξέρανε ότι επαιξε και δελτίο έτοιμο..
Πως ήξερε ο ΟΠΑΠ ότι ήταν έτοιμο?
Εκτός αν πήρε τηλ τον πράκτορα και του ειπε για δες την τάδε ώρα στις κάμερες...

Στάλθηκε από το LG-D855 μου

Υπάρχει κανείς που θα έβγαινε φορά παρτίδα μπροστά στις κάμερες για να πει πως εγώ είμαι ο νέος εκατομμυριούχος;
Εγώ πάντως δεν θα έβγαινα.
Όποιοι αναρωτιούνται γιατί δεν βγαίνει κανείς ας απάντηση στην ερώτηση , εσείς θα βγαινατε;

Re: Απάντηση: Νέο τζακ ποτ στο τζόκερ..(μας δουλεύουν κανονικά..)

Όπως και νά'χει 840 ευρά/δεκαπενθήμερο θα παίρνει
Στο χέρι. Με την καρτούλα όμως;

Απάντηση: Re: Νέο τζακ ποτ στο τζόκερ..(μας δουλεύουν κανονικά..)

Σε ποια περιοχή εβγαλε τον (φανταστικό) τυχερό ο ΟΠΑΠ?

To "συστημα" δεν θελει κατι τετοιο. Γιατι αυτο σημαινει οτι θα πρεπει να δωθουν χρηματα.

Δεν θα χρειαστεί να κάνει καμία μεταφορά στο εξωτερικό ο υποθετικός νικητής, γιατί δεν υπάρχει νικητής πλην του οπαπ που τα τσέπωσε γερά για μία ακόμη φορά...

Πάλι τα ίδια θα λέμε; Ξανά και ξανά η ίδια παράλογη θεωρία συνομωσίας; Από τις Ν διαδοχικές κληρώσεις ο ΟΠΑΠ έβγαλε δεκάδες εκατομμύρια. Γιατί να στήσει το παιχνίδι; Για 10-15% παραπάνω κέρδος; Θα διακινδύνευε ποτέ να χάσει την κότα με τα χρυσά αυγά για να έχει άλλο ένα αυγό στα δέκα; Θα έστηνε ολόκληρο μηχανισμό στημένων κληρώσεων και στημένων ψεύτικων νικητών για αυτό το λόγο; Συγνώμη αλλά είναι τόσο απίθανο αυτό που σκέφτεστε όσο να κατέβουν αύριο στην πλατεία συντάγματος οι εξωγήινοι ...

Το παιχνίδι είναι φτιαγμένο μαθηματικά να έχει συνεχόμενα jackpot και να κερδίζει ο διοργανωτής ένα μεγάλο ποσό. Δε χρειάζεται κανένα στήσιμο για να δουλέψει. It just works που λένε και στο Αμέρικα ...

Intralott και μηχανάκια κληρωσεων από Ρωσία Μέχρι Αυστραλία. Όποιος δεν έχει μιλήσει με άτομο που στήνει τα μηχανήματα και το λογισμικό ας ζει το όνειρο ότι θα πιάσει το 5+1 στο Τζόκερ. 5αρι στην καλύτερη.

Μάλιστα ξέρανε ότι επαιξε και δελτίο έτοιμο..
Πως ήξερε ο ΟΠΑΠ ότι ήταν έτοιμο?
Εκτός αν πήρε τηλ τον πράκτορα και του ειπε για δες την τάδε ώρα στις κάμερες...

Στάλθηκε από το LG-D855 μου

οταν επιλεγεις τυχαια νουμερα υπαρχει αλλως κωδικος απο αυτον πυ εχει επιλεξει νουμερα στις στηλες - επισης αυτα που ειναι ετοιμα συνηθως εχουν μια σταθερη τιμη ειτε του τζοκερ ειτε καποια αλλα νουμερα οπως επισης και απο το σκαναρισμα.

οπου τα ετοιμα εχουν χ και οχι τελειες

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μείον 20%.

νομιζω οτι εχει παει στα 35% η παρακακρατηση απο τυχερα παιχνιδια

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Υπάρχει κανείς που θα έβγαινε φορά παρτίδα μπροστά στις κάμερες για να πει πως εγώ είμαι ο νέος εκατομμυριούχος;
Εγώ πάντως δεν θα έβγαινα.
Όποιοι αναρωτιούνται γιατί δεν βγαίνει κανείς ας απάντηση στην ερώτηση , εσείς θα βγαινατε;

και νομιζεις οτι δεν μαθαινουν ποιος εχει κερδισει και απο που κραταει η σκουφια του?.