Τοτε ειναι πολυ ευκολο να δουμε αν οντως υπαρχει πραγματικος νικητης. Δινω περιθωριο 1 μηνα να σκασει nissan GTR "φτιαγμενο" στην περιοχη.Στη Θεσσαλονικη στον δημο Ευοσμου στο πρακτορειο ........ Παπατζιλακη !!!
Μιλαμε για τον ευοσμο...και γυναικα να ειναι. Απλα θα ειναι κοκκινο το χρωμα.Και αν είναι γυναίκα? Ποιο το σημάδι αναγνώρισης?![]()
Στο χέρι. Με την καρτούλα όμως;Όπως και νά'χει 840 ευρά/δεκαπενθήμερο θα παίρνει
Σε ποια περιοχή εβγαλε τον (φανταστικό) τυχερό ο ΟΠΑΠ?
To "συστημα" δεν θελει κατι τετοιο. Γιατι αυτο σημαινει οτι θα πρεπει να δωθουν χρηματα.
Δεν θα χρειαστεί να κάνει καμία μεταφορά στο εξωτερικό ο υποθετικός νικητής, γιατί δεν υπάρχει νικητής πλην του οπαπ που τα τσέπωσε γερά για μία ακόμη φορά...
Όπως και νά'χει 840 ευρά/δεκαπενθήμερο θα παίρνει
Στο χέρι. Με την καρτούλα όμως;
Μάλιστα ξέρανε ότι επαιξε και δελτίο έτοιμο..
Πως ήξερε ο ΟΠΑΠ ότι ήταν έτοιμο?
Εκτός αν πήρε τηλ τον πράκτορα και του ειπε για δες την τάδε ώρα στις κάμερες...
Στάλθηκε από το LG-D855 μου
Μείον 20%.
Υπάρχει κανείς που θα έβγαινε φορά παρτίδα μπροστά στις κάμερες για να πει πως εγώ είμαι ο νέος εκατομμυριούχος;
Εγώ πάντως δεν θα έβγαινα.
Όποιοι αναρωτιούνται γιατί δεν βγαίνει κανείς ας απάντηση στην ερώτηση , εσείς θα βγαινατε;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.