Νέο τζακ ποτ στο τζόκερ..(μας δουλεύουν κανονικά..)

Τα μέντιουμ στην Ελλάδα γιατί δουλεύουν ακόμα και δεν έχουν πλουτίσει???
:)

Εγώ πάντως έχω απάντηση. Απλά μη με πιέσετε να την αναπτύξω για θα με αναγκάσετε να φάω μπαν...

Re: Απάντηση: Νέο τζακ ποτ στο τζόκερ..(μας δουλεύουν κανονικά..)

@tegonik: Πάλι το video της Σερβίας. Τα ίδια και τα ίδια επιχειρήματα επαναλαμβάνετε. Καταλαβαίνεις φαντάζομαι πως η πιθανότητα να δείξει ένα νούμερο ο γραφίστας και να βγει αμέσως μετά είναι 1 στις 45; Δηλαδή αν το κάνει σε κάθε κλήρωση το λάθος, θα συμβεί πάνω από 2 φορές το χρόνο; Έχεις αντίληψη του νόμου των πιθανοτήτων; Φυσικά και ήταν τυχαίο αυτό που έγινε. Ο άνθρωπος μπέρδεξε τη φιγούρα του 27 με το 21 και έτυχε στο καπάκι και βγήκε το 21. Occam's razor, η πιο απλή εξήγηση είναι και η πιο πιθανή να είναι αληθής. Τι είναι πιο απλό λοιπόν: Να έχει στηθεί η κληρωτίδα με την χαοτική κίνηση στα μπαλάκια, να συμμετέχουν σε αυτό το στήσιμο δεκάδες άτομα μεταξύ των οποίων και ο γραφίστας, και να κάνει λάθος τη σειρά; Ή πολύ απλά να μπέρδεψε ο γραφίστας το 27 με το 21 και να βγήκε αμέσως μετά το 21;

Δε ξέρω αν εμείς τρώμε αμάσητο κουτόχορτο, εσείς όμως τρώτε αμάσητο τρελόχορτο.

τρελόχορτο εμείς που θεωρούμε ότι οι 44 στις 45 είναι μεγαλύτερες πιθανότητες από τις 1 στις 45 και λογικός εσύ που πιστεύεις έτσι απλά ότι έτυχε και έπεσε στις 1/45 πιθανότητες και όχι στις συντριπτικά μεγαλύτερες 44 στις 45..τι να πω...να ζητήσω ίσως έλεος?
(γραφίστας δεν υπάρχει, σχήμα λόγου, τα πάντα έρχονται στο κανάλι έτοιμα από το "studio" του οπαπ..)

O καθενας μπορει να πιστευει οτι θελει....

ο ΟΠΑΠ, ποσα χρηματα βαζει στη τσεπη αν οντως μοιραζει αυτα που λεει οτι μοιραζει?
Νομιζω 70.οοο.οοο στηλες παιχτηκαν συνολικα μεχρι και την τελευταια κληρωση που ειχε τζακποτ. Μισο ευρω η μια κανει 35.οοο.οοο. Κατι πηρε το κρατος, κατι πηραν και τα προπατζηδικα. Εδωσε καμμια 20αρια εκατομμυρια σε ολους που κερδισαν σε ολες τις τελευταιες κληρωσεις, εδωσε και καμποσα για διαφημισεις, αντε πατωντας την κοιλια μου να πω οτι πηγαν στην τσεπη του οπαπ κανα 10αρι εκατομμυρια....

Στην περιπτωση που οντως γινεται νοθεια, μπορει καποιος να μου πει, ποσα θα βγαζει ο οπαπ μετα την .... αποκαλυψη ??

Δεν ισχυριζομαι οτι δεν γινεται νοθεια, αλλα δεν μπορω να το πιστεψω κιολας οτι γινεται...

Έχεις δει πολλές φορές εργοδότη μεγάλης επιχείρησης με ρίσκα (ΟΠΑΠ) να βγάζει πολύ λιγότερα από τους υπαλλήλους του (παίχτες πελάτες)??

Έχεις δει πολλές φορές εργοδότη μεγάλης επιχείρησης με ρίσκα (ΟΠΑΠ) να βγάζει πολύ λιγότερα από τους υπαλλήλους του (παίχτες πελάτες)??

Τι αριθμητική πραξη εκανες που βγαζει αυτο το αποτελεσμα ?

δλδ, μια "επιχειρηση" με πχ 35.οοο εργαζομενους λες οτι ο ιδιοκτητης βγαζει παραπανω απο οσα βγαζουν ολοι οι υπάλληλοι του μαζι, η τελος παντων περισσοτερα απο το 50% που τζιραρει η επιχειρηση ???

Ναι όμως ΙΜΟ λογικά ο ΟΠΑΠ (σαν οργανισμός) πρέπει να βγάζει πολύ περισσότερα απ' ότι δίνει. Γιατί μη ξεχνάμε, δεν πουλάει αγαθά αλλά μοιράζει έσοδα από δραστηριότητες...

Η κλήρωση του τζόκερ δεν είναι απλά στημένη, είναι καραστημένη. Γιατί?αγνωστο, να κάνουν όσα τζακ ποτ θέλουν?να μην δίνουν χρήματα?να τα δίνουν (ξεπλένουν) εκεί που θέλουν?άγνωστο...
Ολα δείχνουν ότι η κλήρωση του τζόκερ είναι στημένη.

1)Κλείνει το παιχνίδι για τους παίχτες και ο οπάπ έχει στην διάθεση του όλο το χρόνο και τον εξοπλισμό (και ένα απλό πισι την κάνει την δουλειά βέβαια) να δει ποιοι συνδιασμοί ΔΕΝ έχουν παιχτεί και να πράξει αναλόγως.
Λύση για να μην μπορεί κανείς να θεωρεί στημένη την κλήρωση. Η κλήρωση γίνεται μέρες πλην κλείσει το παιχνίδι των παιχτών, σφραγίζεται υπο δημόσια θέα και από δημόσιο φορέα σε φάκελο, κουτί, κιβώτιο ή ότι άλλο ο συνδυασμός αριθμών, και ανοίγεται την ώρα της κλήρωσης, τόσο απλά, κανείς δεν μπορεί να σου πει τίποτα.

Δεν καλύπτει το παραπάνω?

2)Η κληρωτίδα είναι ηλεκτρονική με ρεύματα και καλώδια δικτύου πάνω της.
Λύση, μηχανική κληρωτίδα που την γυρίζει ανθρώπινο χέρι, απλή κατασκευή, χωρίς καλώδια, προεκτάσεις και καλώδια.

3)Δεν ανακοινώνουν τους νικητές ούτε τους βλέπουμε ποτέ
Λύση, απλά τροποποιείς τους κανονισμούς του παιχνιδιού και ανακοινώνεις στον παίχτη ότι συμμετέχοντας δέχεται την δημοσιοποίηση των στοιχείων του σε περίπτωση που είναι ο νικητής, έτσι απλά ξεπερνάς το εμπόδιο των προσωπικών δεδομένων και είσαι και πεντακάθαρος ως οργανωτής στα μάτια των υπολοίπων παιχτών και μη.

4)Οι κληρώσεις και οι ανακοινώσεις γίνονται σε ιδιωτικά studio του οπαπ και όλο το υλικό στέλνεται από τον οπαπ σε κάποιο ιδιωτικό κανάλι και εκπέμπονται στις τηλεοράσεις μας
Λύση, τα πάντα ΜΟΝΟ σε δημόσιο κανάλι και οι κληρώσεις να γίνονται στο στούντιο του δημόσιου καναλιού και όχι του οπάπ, με καλεσμένους κάθε φορά 20-30 πολίτες που θα βγαίνουν με κλήρωση και θα είναι μάρτυρες της κλήρωσης.

Και ρωτώ λοιπόν, γιατί ο οπάπ δεν θέλει να πράξει κάποια ή όλα τα παραπάνω απλά βήματα?Μπορεί να γίνει διαφανής σαν νερό μέσα σε μία μέρα και δεν το κάνει, γιατί? Αυτό από μόνο του κύριοι αποτελεί τρανταχτή απόδειξη ότι στήνει τις κληρώσεις, τελεία και παύλα.

Ισως επειδη και να τα κανει γα πεισει εσενα, θα υπαρχει καποιος αλλος που θα συνεχισει να πιστευει οτι ειναι καραστημενο. Απλα πραγματα

Ας "παιζουν" οσοι πιστευουν οτι δεν ειναι ζαβιλιαρης ο οπαπ. Ρομπεν των δασων υπαρχαν ανεκαθεν...

Κατι απο Λουκά αρχιζει και μου θυμιζει η φαση :D

Απάντηση: Re: Νέο τζακ ποτ στο τζόκερ..(μας δουλεύουν κανονικά..)

Ισως επειδη και να τα κανει γα πεισει εσενα, θα υπαρχει καποιος αλλος που θα συνεχισει να πιστευει οτι ειναι καραστημενο. Απλα πραγματα

Ας "παιζουν" οσοι πιστευουν οτι δεν ειναι ζαβιλιαρης ο οπαπ. Ρομπεν των δασων υπαρχαν ανεκαθεν...

Bingo!!!

2012121002859_156775334.jpg

Κάνοντας τα δεν θα πείσει απλά εμένα, θα κάνει τα τελείως αυτονόητα απαραίτητα βήματα μιας μη αμφισβητούμενης κλήρωσης.

Κάνω εγώ εδώ στο Avclub μια κλήρωση τζοκερ, και την κάνω σπίτι μου, με δική μου ηλεκτρονική μηχανή κλήρωσης αφού πρώτα έχω τα στοιχεία τι παίξατε και απλά σας στέλνω το τηλεοπτικό υλικό και κρατάω και κρυφό τον νικητή. Ε...πρέπει να είσαι συνωμοσιολόγος για να σκεφτείς ότι έστησα την κλήρωση?Ε δεν νομίζω...

Κάνοντας τα δεν θα πείσει απλά εμένα, θα κάνει τα τελείως αυτονόητα απαραίτητα βήματα μιας μη αμφισβητούμενης κλήρωσης.

Κάνω εγώ εδώ στο Avclub μια κλήρωση τζοκερ, και την κάνω σπίτι μου, με δική μου ηλεκτρονική μηχανή κλήρωσης αφού πρώτα έχω τα στοιχεία τι παίξατε και απλά σας στέλνω το τηλεοπτικό υλικό και κρατάω και κρυφό τον νικητή. Ε...πρέπει να είσαι συνωμοσιολόγος για να σκεφτείς ότι έστησα την κλήρωση?Ε δεν νομίζω...

Κανε μια εσυ να δουμε απο περιεργεια ποσοι θα συμμετασχουν κατ αρχας και βλεπουμε αν θα αρχοληθει κανεις με συνωμοσιολογιες μετα

Τι ???

Για να δουμε ποσο δικαιο εχεις, να κανεις αυτο που γραφεις στην τελευταια σου προταση...

O καθενας μπορει να πιστευει οτι θελει....

ο ΟΠΑΠ, ποσα χρηματα βαζει στη τσεπη αν οντως μοιραζει αυτα που λεει οτι μοιραζει?
Νομιζω 70.οοο.οοο στηλες παιχτηκαν συνολικα μεχρι και την τελευταια κληρωση που ειχε τζακποτ. Μισο ευρω η μια κανει 35.οοο.οοο. Κατι πηρε το κρατος, κατι πηραν και τα προπατζηδικα. Εδωσε καμμια 20αρια εκατομμυρια σε ολους που κερδισαν σε ολες τις τελευταιες κληρωσεις, εδωσε και καμποσα για διαφημισεις, αντε πατωντας την κοιλια μου να πω οτι πηγαν στην τσεπη του οπαπ κανα 10αρι εκατομμυρια....

Στην περιπτωση που οντως γινεται νοθεια, μπορει καποιος να μου πει, ποσα θα βγαζει ο οπαπ μετα την .... αποκαλυψη ??

Δεν ισχυριζομαι οτι δεν γινεται νοθεια, αλλα δεν μπορω να το πιστεψω κιολας οτι γινεται...

Θα ήταν περίεργο να μήν γίνεται..

Εξηγώ:
Τα 2 τελευταία τζακ-ποτ έφεραν το ποσό αλλά κυρίως τη συμμετοχή σε τεράστια ύψη, τα 40.000.000 στήλες - άρα 20 εκ. ευρώ - παίχτηκαν σε αυτές τις 2 κληρώσεις.

Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά που χρειάζεται ο οργανισμός για να κρατάει τα κέρδη του κάθε χρόνο πάνω απο τον προηγούμενο και να εξασφαλίζει την πολυπόθητη "ανάπτυξη" για κάθε εισηγμένη εταιρία.

Αυτά με τους μαιμού νικητές και τους γνωστούς γνωστών είναι απλά μύθος. Το παιχνίδι υπάρχει 20 χρόνια και πρίν υπήρχε το λόττο, είναι αστείο να υπάρξει τόσο καλά φυλαγμένο μυστικό απο τόσους πολλούς όλα αυτά τα χρόνια.
Αυτοί που ελέγχουν το παιχνίδι, που για όσους έχουν κοντή μνήμη θυμίζω ότι πριν τα 3 χρόνια του ιδιωτικού ΟΠΑΠ, τον έλεγχο τον είχε για πάνω απο 15 χρόνια το κράτος, δεν είναι κουτοί να ρισκάρουν πάρα πολλά και σίγουρα εκατομμύρια το χρόνο για πάντα, για να κάνουν μερικές αρπαχτές.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέο τζακ ποτ στο τζόκερ..(μας δουλεύουν κανονικά..)

τρελόχορτο εμείς που θεωρούμε ότι οι 44 στις 45 είναι μεγαλύτερες πιθανότητες από τις 1 στις 45 και λογικός εσύ που πιστεύεις έτσι απλά ότι έτυχε και έπεσε στις 1/45 πιθανότητες και όχι στις συντριπτικά μεγαλύτερες 44 στις 45..τι να πω...να ζητήσω ίσως έλεος?
(γραφίστας δεν υπάρχει, σχήμα λόγου, τα πάντα έρχονται στο κανάλι έτοιμα από το "studio" του οπαπ..)

Εσύ είπες πως το αντίστοιχο είναι να πέσει από την Ακρόπολη και να βρει και πορτοφόλι. Φαντάζομαι πως αυτό δεν είναι 1/45. Το 1/45 δεν είναι απίθανο. Είναι εξαιρετικά πιθανό, όταν το δείγμα σου είναι εκατοντάδες - χιλιάδες κληρώσεις σε όλο τον κόσμο. Είμαι σίγουρος - αν και δε μπορώ να το αποδείξω - πως έχουν πατήσει κι άλλες φορές λάθος νούμερο για την κάρτα πληροφόρησης. Απλώς αυτά τα βίντεο δε τα είδες γιατί πολύ απλά δεν έτυχε το λάθος πάτημα να βγει αμέσως μετά. Ε, μία φορά έτυχε!

Δε φαντάζομαι να έχουν software που κάνει image recognition στα μπαλάκια για να βγάλει πιο βγήκε. Κάποιος πατάει σε μια κονσόλα τα κουμπάκια - και πάτησε 21 αντί για 27. As simple as that.

Σε ότι αφορά τώρα το ότι αφού υπάρχει η ανθρώπινη πλεονεξία, σίγουρα και το joker στήνεται. Δε διαφωνώ ότι υπάρχει η πλεονεξία. Στο τελευταίο σερί κληρώσεων, παίχτηκαν 139 εκατομμύρια στήλες. Σύνολο εσόδων 69,5 εκατομμύρια ευρώ. Στα 5+1 δίνεται 19,9%, στα 5ρια δίνεται το 8,85%, ενώ στις άλλες κατηγορίες είναι fixed το ποσό (2500-50-50-2-2-1,5). 12452122 ήταν τα κέρδη σε όλες τις άλλες κατηγορίες, ή 17,9%. 'Εχουμε λοιπόν από τα 69,5 εκατομμύρια, 19,9%+8,85%+17,9% σε παίκτες, ή 46,7%. Από το υπόλοιπο, το 30% είναι φόρος του κράτους και 11% προμήθεια πρακτόρων. Δηλαδή από το 53,3 μένει σαν κέρδος στον ΟΠΑΠ το 31,5%. Από τα 69,5 εκατομμύρια δηλαδή έχει κέρδος 21,9 εκατομμύρια.
Εσείς μας λέτε λοιπόν ότι δε του φτάνουν τα σίγουρα 22 εκατομμύρια σε δύο μήνες και θέλει και τα άλλα 11 εκατομμύρια να τα κάνει 33. Δε μπορώ να πω, είναι +50%, αλλά θα διακινδυνέψει τα σίγουρα 22 εκατομμύρια (σε περίπτωση που υπάρξει η παραμικρή διαρροή για το "στήσιμο") ή πάνω από 120 εκατομμύρια το χρόνο, για ένα επιπλέον 40-50%; Κατά τη γνώμη μου δεν έχει νόημα. Και ποιος θα είναι ο "εικονικός" νικητής; Φίλος του συνδικάτου της μαφίας; Γιατί πρέπει να υπάρχει κάποιος και πρέπει το κράτος να πάρει το 20% των κερδών. Και το κράτος θα είχε να χάσει πολλά, αφού βγάζει το 20% του 28,75% και το 30% του 53,3%, ή συνολικά το 22% των 69,5 εκατομμυρίων => 15,3 εκατομμύρια, συν την φορολογία του ποσοστού των πρακτόρων ως φόρο εισοδήματος.
Κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει κανένα στήσιμο. Είναι μια πολύ ωραία μηχανή όπου ο διοργανωτής κερδίζει 22 εκατομμύρια σε 2 μήνες, το κράτος άλλα 15 εκατομμύρια και 1-2 τυχεροί παίκτες άλλα 13-14 εκατομμύρια. Προσωπικά αν μου λέγανε ότι θα διοργάνωνα ένα τέτοιο παιχνίδι, δε θα σκεφτόμουν καν να το στήσω. Είναι χρυσωρυχείο.

Αντί λοιπόν να κριτικάρετε το παιχνίδι επί της αρχής του, ψάχνετε θεωρίες συνομοσίας. Το παιχνίδι είναι άδικο από τον ορισμό του - ποντάρεις μισό ευρώ με πιθανότητες 1 στα 24 εκατομμύρια αλλά δεν κερδίζεις 12+ εκατομμύρια σχεδόν ποτέ! Συνεπώς είναι ένα άδικο στοίχημα εκ των προτέρων. Ενώ αν το δούμε και πιο αναλυτικά, ο παίχτης με 0,50 ευρώ έχει μόλις 2,93% πιθανότητα να κερδίσει 1,5 ή 2 ευρώ - δηλαδή απόδοση 3 ή 4 στο ποσό ενώ το στοίχημα είναι με με απόδοση 34. Γι' αυτό δε πρέπει να παίζετε joker, και όχι γιατί είναι στημένο.

Τι ???

Για να δουμε ποσο δικαιο εχεις, να κανεις αυτο που γραφεις στην τελευταια σου προταση...

Ηταν ένα παράδειγμα που έφερα ώστε να γίνουν κατανοητές οι μη διαφανείς διαδικασίες κλήρωσης του οπαπ. Αν θες να το κάνεις πράξη κάντο εσύ για να λύσεις και τις πρακτικές σου απορίες.