Νέο τζακ ποτ στο τζόκερ..(μας δουλεύουν κανονικά..)

Re: Απάντηση: Νέο τζακ ποτ στο τζόκερ..(μας δουλεύουν κανονικά..)

Πόσο γουστάρω τα κερασάκια στην τούρτα!!:D

Ηταν ένα απλό δελτίο των έξι γραμμών για το οποίο πλήρωσε μόνο τρία ευρώ.
Στον κουβα τα συστηματα των 20-30-50 :D

Πόσο γουστάρω τα κερασάκια στην τούρτα!!:D

Ηταν ένα απλό δελτίο των έξι γραμμών για το οποίο πλήρωσε μόνο τρία ευρώ.

Χασοδίκη, όπως βλέπεις και από εδώ, δεν υπάρχει καμία αμφισβήτηση ότι τα χρήματα τα κέρδισε μία γυναίκα από τη Λεμεσό, και μάλιστα επειδή τα χρήματα κερδήθηκαν σε πρακτορείο της Κύπρου, τα 3,2 εκατομμύρια ευρώ που είναι οι αναλογούντες φόροι, τα εισπράττει το Κυπριακό κράτος και όχι το Ελληνικό.

Αλλά ξέρω, θα μου πεις τώρα ότι σε αυτή τη φοβερή διεθνή συνωμοσία που έχει στήσει ο ΟΠΑΠ και δεν δίνει ποτέ τα κέρδη στους νικητές, συμμετέχει και ο ΟΠΑΠ της Κύπρου, άρα και ο πρόεδρος της Κύπρου, καθώς και ο υπουργός των οικονομικών, ο πρόεδρος του ΟΠΑΠ Κύπρου καθώς και όλα τα υψηλόβαθμα στελέχη κτλ. :flipout: :flipout: :flipout:

Χαχαχά, περισσότερο γραφικό μου ακούγεται αυτό, παρά το να είναι ο Ομπάμα εξωγήινος, όπως πιστεύει κάπου το 20-25% των Αμερικανών... :flipout:

Χασοδίκη, όπως βλέπεις και από εδώ, δεν υπάρχει καμία αμφισβήτηση ότι τα χρήματα τα κέρδισε μία γυναίκα από τη Λεμεσό, και μάλιστα επειδή τα χρήματα κερδήθηκαν σε πρακτορείο της Κύπρου, τα 3,2 εκατομμύρια ευρώ που είναι οι αναλογούντες φόροι, τα εισπράττει το Κυπριακό κράτος και όχι το Ελληνικό.

Αλλά ξέρω, θα μου πεις τώρα ότι σε αυτή τη φοβερή διεθνή συνωμοσία που έχει στήσει ο ΟΠΑΠ και δεν δίνει ποτέ τα κέρδη στους νικητές, συμμετέχει και ο ΟΠΑΠ της Κύπρου, άρα και ο πρόεδρος της Κύπρου, καθώς και ο υπουργός των οικονομικών, ο πρόεδρος του ΟΠΑΠ Κύπρου καθώς και όλα τα υψηλόβαθμα στελέχη κτλ. :flipout: :flipout: :flipout:

Χαχαχά, περισσότερο γραφικό μου ακούγεται αυτό, παρά το να είναι ο Ομπάμα εξωγήινος, όπως πιστεύει κάπου το 20-25% των Αμερικανών... :flipout:

Τρελλοκοτσιδού, όπως σου έχω εξηγήσει άπειρες φορές, εσύ ειδικά είσαι το νούμερο 1 ''καταπίνω αμάσητο ό,τι μου λένε'', οπότε, είτε τα κέρδισε μια γυναίκα από τη Λεμεσό, είτε ένας εξωγήινος στην Ανδρομέδα, είτε ένα κοάλα στην Αυστραλία, το ίδιο θα ήταν για σένα!!-bye-

Ρε παιδιά πέρασα από Λεωφόρο Αθηνών χθες..εκεί δίπλα στα Ελληνικά χρηματιστήρια τι καινούργια μαρμάρινη κτιριάρα έχει φτιάξει ο οπαπ?Λογικά το κόστος το κάλυψε μόνο από τα 10.000.000 που παίχτηκαν στην τελευταία κλήρωση..
Α..ξεκίνησαν και τα φρουτάκια του οπαπ μου είπε ένας φίλος χθες..άλλο ένα στημένο εισπρακτικό παιχνίδι..

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τι αμφισβήτηση να υπάρχει ρε Παναγιώτη, πλάκα μας κάνεις?Αφού το λες εσύ και το in.gr...αυτό από μόνο του στέκει μέχρι και για αποδεικτικό στοιχείο στον Αρειο Πάγο... :flipout:

Τρελλοκοτσιδού, όπως σου έχω εξηγήσει άπειρες φορές, εσύ ειδικά είσαι το νούμερο 1 ''καταπίνω αμάσητο ό,τι μου λένε'', οπότε, είτε τα κέρδισε μια γυναίκα από τη Λεμεσό, είτε ένας εξωγήινος στην Ανδρομέδα, είτε ένα κοάλα στην Αυστραλία, το ίδιο θα ήταν για σένα!!

Κοίτα να δείς!!!!!! Άνοιξε ο ΟΠΑΠ πρακτορεία στην Αυστραλία και δεν το πήρα καν είδηση!!!!!!

Ευχαριστούμε για την πληροφόρηση αγαπητέ Γιάννη :SFGSFGSF::ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Νέο τζακ ποτ στο τζόκερ..(μας δουλεύουν κανονικά..)

Τρελλοκοτσιδού, όπως σου έχω εξηγήσει άπειρες φορές, εσύ ειδικά είσαι το νούμερο 1 ''καταπίνω αμάσητο ό,τι μου λένε'', οπότε, είτε τα κέρδισε μια γυναίκα από τη Λεμεσό, είτε ένας εξωγήινος στην Ανδρομέδα, είτε ένα κοάλα στην Αυστραλία, το ίδιο θα ήταν για σένα!!-bye-

Κάλλιστα θα μπορούσε να υποστηρίξει ότι εθεάθη κοάλα να μπαίνει σε τράπεζα για να εισπράξει τα κέρδη δηλαδή... :flipout:

Κοίτα να δείς!!!!!! Άνοιξε ο ΟΠΑΠ πρακτορεία στην Αυστραλία και δεν το πήρα καν είδηση!!!!!!

επεκτείνετε φίλτατε, αέρα εκατομμύρια ευρώ βγάζει..

Κοίτα να δεις που ο επόμενος νικητής μεγάλου τζακ ποτ θα είναι γιαγιά από τα νησιά μπόρα μπόρα... :flipout:

σε τυχερά παιχνίδια στην Αυστραλία μεχρι πριν 5 χρονια που ξερω, η intralot έστηνε τα μηχανήματα...

Από την στιγμή που ο ΟΠΑΠ ξέρει τους συνδυασμούς που έχουν παιχτεί το να μιλάμε για διαφάνεια και για μη στημένα παιχνίδια είναι για γέλια. Άπλα βοηθαει πολύ κόσμο το όνειρο και όπως πάντα η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.

Από την στιγμή που ο ΟΠΑΠ ξέρει τους συνδυασμούς που έχουν παιχτεί το να μιλάμε για διαφάνεια και για μη στημένα παιχνίδια είναι για γέλια. Άπλα βοηθαει πολύ κόσμο το όνειρο και όπως πάντα η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.

Να αγιάσει το στόμα σου ρε φίλε, είχα αρχίσει να πιστεύω ότι είμαι ο μοναδικός που αμφισβητεί τα τυχερά (τζόγος) του οπαπ...οι περισσότεροι παίρνουν και όρκο για την διαφάνεια του οργανισμού.. :flipout:

Last edited:
ht7n9FW.jpg

Οπότε βγαίνει σκούπα.

Επίσης παρακαλώ πολύ:

Όταν κάνει ο διαχειριστής μια σύσταση να την λαμβάνετε υπόψη.

Το λαϊκο λαχείο έπεσε εδώ αυτή τη φορά. Ακουστηκε και το όνομα του 50άρι τυχερού. καλοφάγωτα.

Εδω και λίγο καιρό, έχουν αλλάξει τα ποσοστά επι του τζίρου που κατανέμονται στους νικητές. Εχουν μειωθεί πάρα πολύ τα κέρδη στην κατηγορία 5 και έχουν αυξηθεί στhn 5+1 με αποτέλεσμα να μεγαλώνει πιο γρήγορα το ποσό μετά απο κάθε jack-pot.