Νεοι 3D DLP απο την OPTOMA ! (HD33/HD8300)

vadergr

Super Moderator
Staff member
17 August 2007
28,165
Μεταμορφωση
O HD33 ειναι DC3 3D :SFGSFGSF: και ο 8300 είναι κυρίως για μεγαλύτερες αίθουσες.

Ειδικά ο HD33 φαντάζει ότι πρεπει! :music-smiley-005:

http://www.projectorreviews.com/blo...el-1080p-3d-home-theater-projector-the-scoop/

http://www.projectorreviews.com/blog/2011/06/16/new-optoma-hd8300-full-hd-3d-home-theater-projector/

Optoma HD33
1800 lumens
4000:1 contrast
3D ready, uses active shutter glasses
3D Compatibility:
120Hz Frame Sequential 3D for Resolutions Up to 720p,
60Hz Field Sequential 3D for Resolutions Up to 480i

HDMI 1.4a (2), Blu-ray 3D compatibility
Roughly 14.2×12.25×4.5 inches
7.7 pounds
1.2:1 zoom
30/28 db noise levels
230 watt lamp
0.65 Darkchip2 DLP
Lamp Life 4000 / 3000 hours
Lens offset is 116%

Optoma HD8300 3D Home Theater Projector:
(based on those blogs)

HD8300 brightness: 1300 lumens – a good start, as 3D projectors need to be brighter than 2D ones due to the significant perceived loss of brightness of 3D projectors (when running 3D).
Contrast: 30,000:1 That should yield some very respectable black level performance
Technology: Single chip DLP Darkchip 3
Processing: 10 bit – 1 Billion colors
3D Glasses: Active shutter (as are all single chip DLP 3D projectors currently out there), they (blogs) say Optoma will have new RF glasses for the projector
Screen compatibility: Does not need a 3D screen (my assumption), no single chip DLP 3D projectors need 3D screens

Για καποιον λογο η TI εχει γραψει στα παλια της τα παπουτσια το 3d ( μη πω και την οικιακη προβολη γενικοτερα) με αποτελεσμα να βλεπουμε αλχημειες.
Dark chip 2 για τον φτηνο και dark chip 3 για τον ακριβο...?????

Ενδιαφέρει ακόμα το 3D;
Εμενα περισσοτερο για φούσκα μου εκανε.

Re: Απάντηση: Νεοι 3D DLP απο την OPTOMA ! (HD33/HD8300)

Ενδιαφέρει ακόμα το 3D;
Εμενα περισσοτερο για φούσκα μου εκανε.
Αν δεις τις καινουργιες παραγωγες θα καταλαβεις οτι μονο φουσκα δεν ειναι.

απ οτι φαινεται το 3D μοιαζει να κραταει,αυτο που αμφιβαλλω πολυ αν θα κρατησει ειναι το τωρινο συστημα 3D με τα ενεργα γυαλια.

Στους projectorες πιστεύω θα κρατήσει κάποια χρόνια η τεχνολογία με τα ενεργά γυαλιά.
Ο optoma hd33 μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον κομμάτι.

Απ' ότι βλέπω ο HD33 είναι 3D μόνο για αναλύσεις μέχρι 720p (και μάλλον μόνο σε συνδυασμό με PC...) και είναι και DC2 με άθλιο contrast, οπότε overall αδιάφορος.

Για τον HD8300 δεν βλέπω να υπάρχουν αρκετές τεχνικές λεπτομέρειες (όσο αφορά το 3D).

Απ' ότι βλέπω ο HD33 είναι 3D μόνο για αναλύσεις μέχρι 720p (και μάλλον μόνο σε συνδυασμό με PC...) και είναι και DC2 με άθλιο contrast, οπότε overall αδιάφορος.

Για τον HD8300 δεν βλέπω να υπάρχουν αρκετές τεχνικές λεπτομέρειες (όσο αφορά το 3D).
Aυτο καταλαβα και εγω,οποτε δεν νομιζω οτι ειναι ενδιαφερον περιπτωση,ο hd33.

απ οτι φαινεται το 3D μοιαζει να κραταει,αυτο που αμφιβαλλω πολυ αν θα κρατησει ειναι το τωρινο συστημα 3D με τα ενεργα γυαλια.

ειμαι 100 % σιγουρος οτι δεν θα κρατησει με ενεργα γυαλια.

Καλά.. όταν βλέπω ο reviewer να γράφει "A touch of ambient light in the room should not do the image much harm" καταλαβαίνω περί τίνος πρόκειται και κλείνω το παράθυρο.. ;)

Μου δίνει την εντύπωση ότι πληρώνεις τα τριπλάσια λεφτά σε σχέση με τους απλούς Optoma 1080p μόνο για το 3D.

Γενικά, ποιότητα εικόνας μοντέλων 3-4 ετών και βάλε.. Αλλά είναι 3D.. ;)

Ετσι θα πηγαινει ρε Δημητρη, τι περιμενες?Να σου δωσει τον πιο φθηνο (μεχρι τωρα) 1080p 3d προβολέα σε αυτη τη τιμη με ιριδες/lens shift και τα συναφη?
Ειμαι σιγουρος οτι του χρονου θα υπαρχουν 1080p 3d και με ενα χιλιαρικο , αλλα παλι της ιδιας κατηγοριας θα ειναι.
Και να σου πω και το αλλο?Δεν ειναι ολοι ψειρες σαν εμας.Στους πιο πολλους η εικονα τετοιων προβολεων ειναι υπερεπαρκης...

στο ρηβιου λεει οτι ο 33 πωλειται κατω απο 1500$!!!,ενω εχει τιμη καταλογου3000.Δεν μπορει να κανει τοσο λαθος,οποτε σ'αυτη την τιμη ειναι πολυ συγκεκριμενο τι φτιαξανε και πιστευω οτι θαχει μεγαλη επιτυχια.