Νεοι 3D DLP απο την OPTOMA ! (HD33/HD8300)

Μια απο τα ιδια. Όποτε παραμένουμε σταθεροί. Να ρωτήσω μήπως έχει κάποιος αναλογη εμπειρία. Παράγγειλα τον benq απο amazon.de πριν 20 μέρες και έχει εκτιμωμενη ημερομηνία αποστολής μέχρι 10/9. Να μείνω ήσυχος ότι θα τον στείλουν ή παίζει να μου ζητήσουν συγγνώμη που τελείωσε; Πάντως τον έχει ακόμα διαθέσιμο. Κάνει τέτοιες "Ελληνιές" το amazon???
Μια χαρα ειναι το Amazon.

Απλως ειναι περιεργο που 20 ημέρες, κι ενω ειναι σε στοκ, δεν στον εχουν στειλει....

Στειλτους ενα email καλου κακου.

ImageUploadedByTapatalk1315475558.819413.jpgεγω καταλαβαίνω ότι θα τον παραλάβουν αυτοί σε μερικές μέρες και θα τον έχω εγω μέχρι τις 21. Σωστά;

Attachments

• ImageUploadedByTapatalk1315475660.219339.jpg
    ImageUploadedByTapatalk1315475660.219339.jpg
    88.5 KB · Views: 120
Μια απο τα ιδια. Όποτε παραμένουμε σταθεροί. Να ρωτήσω μήπως έχει κάποιος αναλογη εμπειρία. Παράγγειλα τον benq απο amazon.de πριν 20 μέρες και έχει εκτιμωμενη ημερομηνία αποστολής μέχρι 10/9. Να μείνω ήσυχος ότι θα τον στείλουν ή παίζει να μου ζητήσουν συγγνώμη που τελείωσε; Πάντως τον έχει ακόμα διαθέσιμο. Κάνει τέτοιες "Ελληνιές" το amazon???

Φίλε μου manosfp. Διαβάζοντας το εν λόγο νήμα (καθώς κι εγώ βρίσκομαι στο ψάξιμο αγοράς ενός βιντεοπροβολέα) είδα την ανησυχία σου για το Amazon. Πριν περίπου 3 μήνες είχα παραγγείλει κι εγώ από το amazon.co.uk δύο nas της Synology (για το Squeezebox) και για να μη σου τα πολυλογώ μετά από 10 μέρες μου ακυρώσανε την παραγγελία απλά και μόνο με μία ενημέρωση και ενώ με είχανε χρεώσει. Το πρόβλημα βέβαια ήταν ότι στην ουσία τα αγόρασα από τρίτο προμηθευτεί μέσα από το amazon και σε αυτή την περίπτωση δε βγάζεις άκρη. :argue: Αν λοιπόν ο προμηθευτής είναι η ίδια η amazon να είσαι σίγουρος ότι δε θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα. Έχω κάνει άπειρες παραγγελίες και δε μου έχουν δημιουργήσει πρόβλημα ποτέ. :a0210:

Να κάνω μια απο τις συνηθισμένες άκυρες ερωτήσεις.

Ξέρω οτι το hdmi 1.4 έχει Limitation ώστε το 1080p HD 3d να βγαίνει στα 24 frames / sec και 720p στα 60. (δηλαδή βγαίνουν στα 50hz - 120hz).

Επειδή θέλω 3d για gaming που χρειάζεται τουλάχιστον 45 frames υπάρχουν μήπως άλλες αναλύσεις που να βγάζουν 3d κοντά στα 40 και είναι πάνω απο την "χαμηλή" 1280x720? στους optoma ή σε κάποιον άλλον projector?
(πχ UXGA 1600×1200‎ η 1400χ1050 η κάτι αντοίστιχο?)

ok βρήκα ότι οι projectors υποστηρίζουν 3d μόνο σε 1080 και 720p.

κρίμα η οθόνη του pc μου βγάζει 3d σε όλες τις αναλύσεις.. hdmi και μαλακίες..

Για τα χρηματα του συγκριτικα με τους αλλους 3d , εχει αποσπασει πολυ θετικα σχολια.Βεβαια δεν εχει καθολου ιριδα, ουτε καν βηματικη, οποτε μην περιμενεις κορυφαιο μαυρο.