Νεοι 3D DLP απο την OPTOMA ! (HD33/HD8300)

Καλα μην λεμε και οτι να ναι... Στην κατηγορια του ultra High End κυριαρχουν οι τριτσιποι DLP.. Τωρα βεβαια αυτο δεν εχει να κανει τοσο με τις επιδοσεις οσο με τα price tags των high end εταιριων (Sim2, Barco κλπ). Εχει επισης να κανει με την αναγκη απλετου φωτος για να γεμισεις τεραστιες ιντσες που συνηθως παιζουν στις ακριβες εγκαταστασεις, το οποιο δινουν απλοχερα οι ακριβοι, συνηθως επαγγελματικοι dlp (με φυσικα χαμηλες επιδοσεις σε on/off contrast).

Re: Απάντηση: Νεοι 3D DLP απο την OPTOMA ! (HD33/HD8300)

Καλα μην λεμε και οτι να ναι... Στην κατηγορια του ultra High End κυριαρχουν οι τριτσιποι DLP.. Τωρα βεβαια αυτο δεν εχει να κανει τοσο με τις επιδοσεις οσο με τα price tags των high end εταιριων (Sim2, Barco κλπ). Εχει επισης να κανει με την αναγκη απλετου φωτος για να γεμισεις τεραστιες ιντσες που συνηθως παιζουν στις ακριβες εγκαταστασεις, το οποιο δινουν απλοχερα οι ακριβοι, συνηθως επαγγελματικοι dlp (με φυσικα χαμηλες επιδοσεις σε on/off contrast).
Και γιατι μαλλον η εν λογω αγορα ειναι τοσο μικρη που δεν συμφέρει εταιρίες οπως πχ η JVC να φτιαξουν ενα τρίτσιπο μηχανακι με πολυ φως και contrast της προκοπής (και να παρει ο διαολος τις παλιατζούρες της ΤΙ που χρυσοπληρώνουν ακόμα οι πλούσιοι)....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νεοι 3D DLP απο την OPTOMA ! (HD33/HD8300)

Και γιατι μαλλον η εν λογω αγορα ειναι τοσο μικρη που δεν συμφέρει εταιρίες οπως πχ η JVC να φτιαξουν ενα τρίτσιπο μηχανακι με πολυ φως και contrast της προκοπής (και να παρει ο διαολος τις παλιατζούρες της ΤΙ που χρυσοπληρώνουν ακόμα οι πλούσιοι)....

alepou.jpg

:aetsch::aetsch:

τα dlp γιατι δεν εξελισονται αλλο?εχουν φτασει στο οριο τους?η η τexas in. δεν ασχολειται αλλο?

Εντελώς.Δεν ειναι μονο η τιμη, αλλα εχει παρει και πολυ καλα feedbacks στην 3d απεικονιση του.RF trasmitter, καλα γυαλια, ελάχιστο ως ανυπαρκτο crosstalk.

To θεμα ειναι, τι θα λεει σε σχεση με το 10αρακι το sony, που εχω ασε που στον χωρο μου, θελω short throw προβολεα, oποτε ας περιμενω τον sony 30 και βλεπουμε.....

Σε 2d δεν θα τον φτανει φυσικα τον hw10 σε καμμια περιπτωση.Ειναι ομως αξιοπρεπεστατος και με πολυ καλη 3d εικονα.

ο w6000 ειναι πολυ καλυτερος στο 2d.Δεν υποστηριζει 3d ομως.Εξαρταται τι θελεις.
Εγω εχω τον w6000 και δεν θα τον αλλαζα για τον hd33.Βεβαια εγω ειμαι απο αυτους που δεν γουσταρουν καθολου το 3d (ειδικα με γυαλια).

Μια απο τα ιδια. Όποτε παραμένουμε σταθεροί. Να ρωτήσω μήπως έχει κάποιος αναλογη εμπειρία. Παράγγειλα τον benq απο amazon.de πριν 20 μέρες και έχει εκτιμωμενη ημερομηνία αποστολής μέχρι 10/9. Να μείνω ήσυχος ότι θα τον στείλουν ή παίζει να μου ζητήσουν συγγνώμη που τελείωσε; Πάντως τον έχει ακόμα διαθέσιμο. Κάνει τέτοιες "Ελληνιές" το amazon???